Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

θεωριες one piece

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 40]

826θεωριες one piece - Σελίδα 34 Empty Απ: θεωριες one piece Πεμ 09 Ιουλ 2015, 23:04

Hawkins

Hawkins

την εχω ακουσει και εγω αυτη την θεωρια αλλα οπως ειπαμε ας το παιζει ψαγμενος ειναι νουμπας τιποτα δεν εχει βρει και νομιζει οτι ξερει(ειμαι τρελος χειτερ με κατι τετοιους μαλακες που ακουνε μερικα πραγματα απο αλλους και μετα τις βαζουν στο yt σαν δικες τους) αλλα δεν ξερουμε φιλε τι ειναι ακομα το will of D επεισης ο λουφη του χρωσταει μερικες γιατι πηγε να τον σκοτωσει και τελικα του σκοτωσε τον αδερφο δες το σαν εκδικηση...και με τα λογια που του ελεγε ο ακαινου φενεται οτι ο οντα εκει το παει σε λουφη vs ακαινου τωρα μεχρι τον μεγαλο πολεμο που θα γινει δεν θα ειναι fleet admiral το ναυτικο θα παει σε καλα χερια και μαζι με τους πειρατες και επαναστατες θα πανε εναντιον της κυβερνησης

827θεωριες one piece - Σελίδα 34 Empty Απ: θεωριες one piece Πεμ 09 Ιουλ 2015, 23:14

Tcixlas

Tcixlas

αυτό πιστεύω ρε απλά για να περάσει σε΄αλλα χέρια πρέπει να εδραιωθεί ένας καλός φλιτ σαν τον φουτζι... επίσης όταν ο λούφυ είδε τον σαμπο στην αρένα ήταν σαν να του εμπιστεύτηκε την μνήμη του εις... αυτό είδα γιατί είναι κι αυτός αδερφός κι αυτός θέλει να εκδικηθεί για 2 αδέρφια... δεν ξέρω... τι να σου πω είδωμεν...

828θεωριες one piece - Σελίδα 34 Empty Απ: θεωριες one piece Πεμ 09 Ιουλ 2015, 23:34

Hawkins

Hawkins

θα δειξει ο χρονος...κατι αλλο? :D

829θεωριες one piece - Σελίδα 34 Empty Απ: θεωριες one piece Πεμ 09 Ιουλ 2015, 23:38

Tcixlas

Tcixlas

ναι πιστεύω ότι στο επόμενο θα δούμε σαντζι

830θεωριες one piece - Σελίδα 34 Empty Απ: θεωριες one piece Πεμ 09 Ιουλ 2015, 23:41

Scarlet D.

Scarlet D.

ποιος ειναι αυτος ο Σαντζι η nami και ο μπρουκ που λετε ολοι δεν μου φαινεται οτι τους εχει δειξει στο one piece εδω και καμια 60αρια επισοδεια, μηπως ειναι χαρακτηρες φιλλερ?

http://www.onepiecegr.com/

831θεωριες one piece - Σελίδα 34 Empty Απ: θεωριες one piece Πεμ 09 Ιουλ 2015, 23:42

Tcixlas

Tcixlas

νομίζω ο΄τι είναι περισσότερα επεισόδια χαχαχαχ αλλά θα τους δέιξει τελικά μετά απο τόσο καιρό

832θεωριες one piece - Σελίδα 34 Empty Απ: θεωριες one piece Πεμ 09 Ιουλ 2015, 23:44

Scarlet D.

Scarlet D.

ο μονος τροπος για να συγχωρεθουν για την απουσια τους για τοσα επεισοδεια ειναι να εχουν ΗΔΗ κλησει alliance με την big mom και ο sanji να της μαγειρευει

833θεωριες one piece - Σελίδα 34 Empty Απ: θεωριες one piece Πεμ 09 Ιουλ 2015, 23:47

Tcixlas

Tcixlas

μπα δεν νομίζω να γίνει κάτι τετοιο ίσως μας δέιξει ξυλίκι για αρχή απο σαντζουλα και μετά κα΄τι με λόλα και τέλος ή ίσως απλά μας δέιξει επικοινωνία και ότι έιναι καλά και μετά μας πουνε τι έγινε αφού συναντηθούνε για να μείνουμε με την απορία

834θεωριες one piece - Σελίδα 34 Empty Απ: θεωριες one piece Πεμ 09 Ιουλ 2015, 23:51

Hawkins

Hawkins

δεν ειναι ολα καλα και ροδινα
αυτη την στιγμη τους κυνηγαει η μαμα με τα λεγομενα του καποτε
οσο για τον κιντ τι στο διαολο πανε ετσι απλα σε γιονκο ουτε η τρεις τους μαζι δεν θα νικουσαν τον σανκς i mean οποια στρατηγικη και να εχουν καποια στιγμη θα ερθουν face to face τι θα κανουν εκει?

835θεωριες one piece - Σελίδα 34 Empty Απ: θεωριες one piece Πεμ 09 Ιουλ 2015, 23:51

Scarlet D.

Scarlet D.

τωρα που το θυμηθηκα, ρε παιδια τελικα η nami τα εχει με τον σαντζι? δεν εχω καταλαβει πως παει, ο σαντζι τι γουσταρει αλλα κι αυτη μερικες φορες κατι δειχνει, οπως sanji vs Kalifa στο enies lobby που ειπε η nami "μου αρεσει ο ιπποτισμος σου"

836θεωριες one piece - Σελίδα 34 Empty Απ: θεωριες one piece Πεμ 09 Ιουλ 2015, 23:53

Hawkins

Hawkins

Scarlet έγραψε:τωρα που το θυμηθηκα, ρε παιδια τελικα η nami τα εχει με τον σαντζι? δεν εχω καταλαβει πως παει, ο σαντζι τι γουσταρει αλλα κι αυτη μερικες φορες κατι δειχνει, οπως sanji vs Kalifa στο enies lobby που ειπε η nami "μου αρεσει ο ιπποτισμος σου"
μπα δεν νομιζω να την εχει γαμησει

837θεωριες one piece - Σελίδα 34 Empty Απ: θεωριες one piece Πεμ 09 Ιουλ 2015, 23:53

Tcixlas

Tcixlas

δεν έχουμε δει το επίπεδο της δύναμης τους... ίσως ελπίζουν ότι νικώντας σιγά σιγά τα allies του δηλαδη τις μπροστινές γραμμές τους όπως λένε ότι κάποια στιγμή όταν φτάσου να τον αντιμετωπίσουν θα έιναι αρκετά δυνατοί για να πάρουν την θέση του/

μπα απλά τον έχει στο φρεντ ζοουν χαχαχ

838θεωριες one piece - Σελίδα 34 Empty Απ: θεωριες one piece Πεμ 09 Ιουλ 2015, 23:54

Scarlet D.

Scarlet D.

@hawk δεν λεω αυτο, ειπα αν ανταποκρινεται η nami στον sanji, αν η nami δεν τον εχει τελικα γραμμενο και οντως τον αγαπαει κι αυτη

<<βλεπε το αναλογο τοπικ για τον ρομαντισμο,sex,αγαπη>>

839θεωριες one piece - Σελίδα 34 Empty Απ: θεωριες one piece Πεμ 09 Ιουλ 2015, 23:58

Tcixlas

Tcixlas

πιστεύω ότι ο σαντζις στο τέλος θα κάνει γιαοι τριο με τον λουφυ και τον τζορο και η παττυ θα κλαίει απο την χαρά της γράψτε το σαν θεωρία τσίχλα 9/7/15

840θεωριες one piece - Σελίδα 34 Empty Απ: θεωριες one piece Παρ 10 Ιουλ 2015, 00:03

Santouryuu

Santouryuu

Ο τζορο ειναι λογοδοτημενος στον μιχοκ ρε... βαλε το γιουσοπαρο...ξερετε τι λενε γι'αυτους με μεγαλη μυτη;

841θεωριες one piece - Σελίδα 34 Empty Απ: θεωριες one piece Παρ 10 Ιουλ 2015, 00:04

Scarlet D.

Scarlet D.

εγω περα απ την πλακα τα ζευγαρια τα βλεπω

Sanji-Nami
Zorro-Robin
Chopper-Η κατσικα του χωριου μου
Luffy-Hancock
Franky-Ηλεκτρικη σκουπα
Brook-Θα περναει τα νεκροταφεια για μπαρ

842θεωριες one piece - Σελίδα 34 Empty Απ: θεωριες one piece Παρ 10 Ιουλ 2015, 00:07

Tcixlas

Tcixlas

κλαιω με φρανκυ... χαχαχαχαχαχα

ο γιουσοπαρος θα γαμάει με μύτη λες σαντο???

λοιπον θεωρία.... τι λέτε αν ο καιντο δεν κάνει κίνηση με την πρόκληση των μουγκιβαρα και λο... γιατί έχει κάτι ακόμα πιο σημαντικό στο νου του και σκοπεύει ή έιναι έτοιμος για πόλεμο με άλλο γιονκο με την ευκαιρία τν επιθέσεων στον σανκς απο το άλλο αλλαιανς και κοιτάξει να βγάλει στην άκρη τον σανκς και έτσι τελικά νικήσουν και οι άλλοι?

843θεωριες one piece - Σελίδα 34 Empty Απ: θεωριες one piece Παρ 10 Ιουλ 2015, 00:09

Hawkins

Hawkins

ο καιντο ειχε σχεδιο αλλα του το καταστρεψε ο λουφη,φανηκε απο της αντιδρασεις σε αυτο το τσαπτερ οτι ειναι κατι πολυ σημαντικο

844θεωριες one piece - Σελίδα 34 Empty Απ: θεωριες one piece Παρ 10 Ιουλ 2015, 00:11

Tcixlas

Tcixlas

γι αυτό το λέω αλλά αν έιναι αυτό με τον σανκς που είπα??? πως σου φάινεται??? αν δει ότι δεν πρόκειται να βελτιωθεί άλλο με σμαιλς και κάνει ξαφνικό αττακ τώρα?

845θεωριες one piece - Σελίδα 34 Empty Απ: θεωριες one piece Παρ 10 Ιουλ 2015, 00:11

Santouryuu

Santouryuu

Ο σανκς θα πεθανει...

Αποκλειεται ο λουφις να αναγκαστει να τα βαλει με τον μεντορα του

846θεωριες one piece - Σελίδα 34 Empty Απ: θεωριες one piece Παρ 10 Ιουλ 2015, 00:11

Scarlet D.

Scarlet D.

δεν θα διστασει να κανει πολεμο με εστω εναν μη ολοκληρωμενο στατο απο zoan αυτο ειναι σιγουρο

847θεωριες one piece - Σελίδα 34 Empty Απ: θεωριες one piece Παρ 10 Ιουλ 2015, 00:13

Tcixlas

Tcixlas

αυτό λέω κι εγώ όλοι συμφωνείτε με αυτό που λέω και δεν το έχετε καταλάβει... ότι ο καιντο θα φάει τον σανκς και έτσι θα το επωφεληθουν οι άλλοι για να παρουν την θέση και μετα την μάχη θα σκάσει ο λουφαρος στον φανερα απωδυναμωμένο καιντο και θα τον κάνει του ταψιου για να εκδικηθεί και για σανκς

848θεωριες one piece - Σελίδα 34 Empty Απ: θεωριες one piece Παρ 10 Ιουλ 2015, 00:25

Scarlet D.

Scarlet D.

αν σκοπευει να φαει τον shanks ο kaido τοτε βεβαια δεν θα το κανει μονος του, θα εχει και τον captain kidd με τον hawkins και τον appou σιγουρα

849θεωριες one piece - Σελίδα 34 Empty Απ: θεωριες one piece Παρ 10 Ιουλ 2015, 00:38

Tcixlas

Tcixlas

αυτό λεω χαχαχα απλά είναι ο μόνος που έχει τηνδύναμη να τον φαει αν συνεργαστούν άλλοι μαζί του

850θεωριες one piece - Σελίδα 34 Empty Απ: θεωριες one piece Παρ 10 Ιουλ 2015, 01:36

Santouryuu

Santouryuu

ο χωκινς θα φερει τα νικς του και θα αποτελειωσει σανκς

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης