την εχω ακουσει και εγω αυτη την θεωρια αλλα οπως ειπαμε ας το παιζει ψαγμενος ειναι νουμπας τιποτα δεν εχει βρει και νομιζει οτι ξερει(ειμαι τρελος χειτερ με κατι τετοιους μαλακες που ακουνε μερικα πραγματα απο αλλους και μετα τις βαζουν στο yt σαν δικες τους) αλλα δεν ξερουμε φιλε τι ειναι ακομα το will of D επεισης ο λουφη του χρωσταει μερικες γιατι πηγε να τον σκοτωσει και τελικα του σκοτωσε τον αδερφο δες το σαν εκδικηση...και με τα λογια που του ελεγε ο ακαινου φενεται οτι ο οντα εκει το παει σε λουφη vs ακαινου τωρα μεχρι τον μεγαλο πολεμο που θα γινει δεν θα ειναι fleet admiral το ναυτικο θα παει σε καλα χερια και μαζι με τους πειρατες και επαναστατες θα πανε εναντιον της κυβερνησης
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
827 Απ: θεωριες one piece Πεμ 09 Ιουλ 2015, 23:14
Tcixlas
αυτό πιστεύω ρε απλά για να περάσει σε΄αλλα χέρια πρέπει να εδραιωθεί ένας καλός φλιτ σαν τον φουτζι... επίσης όταν ο λούφυ είδε τον σαμπο στην αρένα ήταν σαν να του εμπιστεύτηκε την μνήμη του εις... αυτό είδα γιατί είναι κι αυτός αδερφός κι αυτός θέλει να εκδικηθεί για 2 αδέρφια... δεν ξέρω... τι να σου πω είδωμεν...
829 Απ: θεωριες one piece Πεμ 09 Ιουλ 2015, 23:38
Tcixlas
ναι πιστεύω ότι στο επόμενο θα δούμε σαντζι
830 Απ: θεωριες one piece Πεμ 09 Ιουλ 2015, 23:41
Scarlet D.
ποιος ειναι αυτος ο Σαντζι η nami και ο μπρουκ που λετε ολοι δεν μου φαινεται οτι τους εχει δειξει στο one piece εδω και καμια 60αρια επισοδεια, μηπως ειναι χαρακτηρες φιλλερ?
831 Απ: θεωριες one piece Πεμ 09 Ιουλ 2015, 23:42
Tcixlas
νομίζω ο΄τι είναι περισσότερα επεισόδια χαχαχαχ αλλά θα τους δέιξει τελικά μετά απο τόσο καιρό
832 Απ: θεωριες one piece Πεμ 09 Ιουλ 2015, 23:44
Scarlet D.
ο μονος τροπος για να συγχωρεθουν για την απουσια τους για τοσα επεισοδεια ειναι να εχουν ΗΔΗ κλησει alliance με την big mom και ο sanji να της μαγειρευει
833 Απ: θεωριες one piece Πεμ 09 Ιουλ 2015, 23:47
Tcixlas
μπα δεν νομίζω να γίνει κάτι τετοιο ίσως μας δέιξει ξυλίκι για αρχή απο σαντζουλα και μετά κα΄τι με λόλα και τέλος ή ίσως απλά μας δέιξει επικοινωνία και ότι έιναι καλά και μετά μας πουνε τι έγινε αφού συναντηθούνε για να μείνουμε με την απορία
834 Απ: θεωριες one piece Πεμ 09 Ιουλ 2015, 23:51
Hawkins
δεν ειναι ολα καλα και ροδινα
αυτη την στιγμη τους κυνηγαει η μαμα με τα λεγομενα του καποτε
οσο για τον κιντ τι στο διαολο πανε ετσι απλα σε γιονκο ουτε η τρεις τους μαζι δεν θα νικουσαν τον σανκς i mean οποια στρατηγικη και να εχουν καποια στιγμη θα ερθουν face to face τι θα κανουν εκει?
αυτη την στιγμη τους κυνηγαει η μαμα με τα λεγομενα του καποτε
οσο για τον κιντ τι στο διαολο πανε ετσι απλα σε γιονκο ουτε η τρεις τους μαζι δεν θα νικουσαν τον σανκς i mean οποια στρατηγικη και να εχουν καποια στιγμη θα ερθουν face to face τι θα κανουν εκει?
835 Απ: θεωριες one piece Πεμ 09 Ιουλ 2015, 23:51
Scarlet D.
τωρα που το θυμηθηκα, ρε παιδια τελικα η nami τα εχει με τον σαντζι? δεν εχω καταλαβει πως παει, ο σαντζι τι γουσταρει αλλα κι αυτη μερικες φορες κατι δειχνει, οπως sanji vs Kalifa στο enies lobby που ειπε η nami "μου αρεσει ο ιπποτισμος σου"
836 Απ: θεωριες one piece Πεμ 09 Ιουλ 2015, 23:53
Hawkins
μπα δεν νομιζω να την εχει γαμησειScarlet έγραψε:τωρα που το θυμηθηκα, ρε παιδια τελικα η nami τα εχει με τον σαντζι? δεν εχω καταλαβει πως παει, ο σαντζι τι γουσταρει αλλα κι αυτη μερικες φορες κατι δειχνει, οπως sanji vs Kalifa στο enies lobby που ειπε η nami "μου αρεσει ο ιπποτισμος σου"
837 Απ: θεωριες one piece Πεμ 09 Ιουλ 2015, 23:53
Tcixlas
δεν έχουμε δει το επίπεδο της δύναμης τους... ίσως ελπίζουν ότι νικώντας σιγά σιγά τα allies του δηλαδη τις μπροστινές γραμμές τους όπως λένε ότι κάποια στιγμή όταν φτάσου να τον αντιμετωπίσουν θα έιναι αρκετά δυνατοί για να πάρουν την θέση του/
μπα απλά τον έχει στο φρεντ ζοουν χαχαχ
μπα απλά τον έχει στο φρεντ ζοουν χαχαχ
838 Απ: θεωριες one piece Πεμ 09 Ιουλ 2015, 23:54
Scarlet D.
@hawk δεν λεω αυτο, ειπα αν ανταποκρινεται η nami στον sanji, αν η nami δεν τον εχει τελικα γραμμενο και οντως τον αγαπαει κι αυτη
<<βλεπε το αναλογο τοπικ για τον ρομαντισμο,sex,αγαπη>>
<<βλεπε το αναλογο τοπικ για τον ρομαντισμο,sex,αγαπη>>
839 Απ: θεωριες one piece Πεμ 09 Ιουλ 2015, 23:58
Tcixlas
πιστεύω ότι ο σαντζις στο τέλος θα κάνει γιαοι τριο με τον λουφυ και τον τζορο και η παττυ θα κλαίει απο την χαρά της γράψτε το σαν θεωρία τσίχλα 9/7/15
840 Απ: θεωριες one piece Παρ 10 Ιουλ 2015, 00:03
Santouryuu
Ο τζορο ειναι λογοδοτημενος στον μιχοκ ρε... βαλε το γιουσοπαρο...ξερετε τι λενε γι'αυτους με μεγαλη μυτη;
841 Απ: θεωριες one piece Παρ 10 Ιουλ 2015, 00:04
Scarlet D.
εγω περα απ την πλακα τα ζευγαρια τα βλεπω
Sanji-Nami
Zorro-Robin
Chopper-Η κατσικα του χωριου μου
Luffy-Hancock
Franky-Ηλεκτρικη σκουπα
Brook-Θα περναει τα νεκροταφεια για μπαρ
Sanji-Nami
Zorro-Robin
Chopper-Η κατσικα του χωριου μου
Luffy-Hancock
Franky-Ηλεκτρικη σκουπα
Brook-Θα περναει τα νεκροταφεια για μπαρ
842 Απ: θεωριες one piece Παρ 10 Ιουλ 2015, 00:07
Tcixlas
κλαιω με φρανκυ... χαχαχαχαχαχα
ο γιουσοπαρος θα γαμάει με μύτη λες σαντο???
λοιπον θεωρία.... τι λέτε αν ο καιντο δεν κάνει κίνηση με την πρόκληση των μουγκιβαρα και λο... γιατί έχει κάτι ακόμα πιο σημαντικό στο νου του και σκοπεύει ή έιναι έτοιμος για πόλεμο με άλλο γιονκο με την ευκαιρία τν επιθέσεων στον σανκς απο το άλλο αλλαιανς και κοιτάξει να βγάλει στην άκρη τον σανκς και έτσι τελικά νικήσουν και οι άλλοι?
ο γιουσοπαρος θα γαμάει με μύτη λες σαντο???
λοιπον θεωρία.... τι λέτε αν ο καιντο δεν κάνει κίνηση με την πρόκληση των μουγκιβαρα και λο... γιατί έχει κάτι ακόμα πιο σημαντικό στο νου του και σκοπεύει ή έιναι έτοιμος για πόλεμο με άλλο γιονκο με την ευκαιρία τν επιθέσεων στον σανκς απο το άλλο αλλαιανς και κοιτάξει να βγάλει στην άκρη τον σανκς και έτσι τελικά νικήσουν και οι άλλοι?
843 Απ: θεωριες one piece Παρ 10 Ιουλ 2015, 00:09
Hawkins
ο καιντο ειχε σχεδιο αλλα του το καταστρεψε ο λουφη,φανηκε απο της αντιδρασεις σε αυτο το τσαπτερ οτι ειναι κατι πολυ σημαντικο
844 Απ: θεωριες one piece Παρ 10 Ιουλ 2015, 00:11
Tcixlas
γι αυτό το λέω αλλά αν έιναι αυτό με τον σανκς που είπα??? πως σου φάινεται??? αν δει ότι δεν πρόκειται να βελτιωθεί άλλο με σμαιλς και κάνει ξαφνικό αττακ τώρα?
845 Απ: θεωριες one piece Παρ 10 Ιουλ 2015, 00:11
Santouryuu
Ο σανκς θα πεθανει...
Αποκλειεται ο λουφις να αναγκαστει να τα βαλει με τον μεντορα του
Αποκλειεται ο λουφις να αναγκαστει να τα βαλει με τον μεντορα του
846 Απ: θεωριες one piece Παρ 10 Ιουλ 2015, 00:11
Scarlet D.
δεν θα διστασει να κανει πολεμο με εστω εναν μη ολοκληρωμενο στατο απο zoan αυτο ειναι σιγουρο
847 Απ: θεωριες one piece Παρ 10 Ιουλ 2015, 00:13
Tcixlas
αυτό λέω κι εγώ όλοι συμφωνείτε με αυτό που λέω και δεν το έχετε καταλάβει... ότι ο καιντο θα φάει τον σανκς και έτσι θα το επωφεληθουν οι άλλοι για να παρουν την θέση και μετα την μάχη θα σκάσει ο λουφαρος στον φανερα απωδυναμωμένο καιντο και θα τον κάνει του ταψιου για να εκδικηθεί και για σανκς
848 Απ: θεωριες one piece Παρ 10 Ιουλ 2015, 00:25
Scarlet D.
αν σκοπευει να φαει τον shanks ο kaido τοτε βεβαια δεν θα το κανει μονος του, θα εχει και τον captain kidd με τον hawkins και τον appou σιγουρα
849 Απ: θεωριες one piece Παρ 10 Ιουλ 2015, 00:38
Tcixlas
αυτό λεω χαχαχα απλά είναι ο μόνος που έχει τηνδύναμη να τον φαει αν συνεργαστούν άλλοι μαζί του
850 Απ: θεωριες one piece Παρ 10 Ιουλ 2015, 01:36
Santouryuu
ο χωκινς θα φερει τα νικς του και θα αποτελειωσει σανκς
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης