Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

θεωριες one piece

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

426θεωριες one piece - Σελίδα 18 Empty Απ: θεωριες one piece Δευ 08 Ιουλ 2013, 17:17

Aldark

Aldark

Tankianism έγραψε:To να βρέθηκε κάποιος τυχαίος πολίτης ο οποίος είχε ότι χρειαζόταν για να γίνει Άντμιραλ είναι απίθανο. Που και να ισχύει δηλαδή σιγά μη τον έπαιρνε ο Ακαινού. Ένας κωλοτούμπανος τύπος ο οποίος δεν είναι καν γνωστός θέλει να μπει σε μια από τις πιο υψηλόβαθμες θέσεις του ναυτικού. Ε για ρεμπέλιον θα τον έκανε 10000%. Η θεωρία με τον στρατό ξηράς και στέκει και μαρέσει πολύ. Από που αλλού μπορεί να προέρχεται ο τυπάς αυτός δεν έχω ιδέα.

Εγώ θέλω να σταθώ σε αυτό που είπε ο Ντανταν. Ο Μάγγκελαν που να χάθηκε άραγε? Ήταν πραγματικά τούμπανο, εκτός marines αλλά loyal και είχε όλα τα φώτα να διεκδικήσει μια πολύ υψηλόβαθμη θέση στο ναυτικό. Πριν μάθουμε τα ονόματα των άντμιραλς δε θα μου κανε εντύπωση αν η μια θέση άνηκε σε αυτόν. Θέλω να τον ξαναδώ οπωσδήποτε...

Όπως προείπα , ο Μάγγελαν έχασε τη θέση του μετά τα συμβάντα και τώρα είναι vice warden στο Impel Down. Στη θέση του είναι ο Χάνιαμπαλ (ψαξτο το χει δείξει σε κόβερ)

427θεωριες one piece - Σελίδα 18 Empty Απ: θεωριες one piece Δευ 08 Ιουλ 2013, 17:24

maggie

maggie

ναι ισχύει αυτό που λέει ο aldark.

όσο αφορά το Φούτζι, θα μπορούσε να ήταν κυνηγός επικηρυγμένων πριν μπει στο ναυτικό.

ή γκόμενος του ακάινου that simple 

428θεωριες one piece - Σελίδα 18 Empty Απ: θεωριες one piece Δευ 08 Ιουλ 2013, 17:41

petrikios

petrikios

usopp the sogeking έγραψε:Παιδιά άσχετο αλλά αυτό με τον Drake και τον "Ουίσκι" που το είδατε γιατί δεν το θυμάμαι καθόλου...

Μαλλον θα εννοεις αυτο....

http://mangafox.me/manga/one_piece/v61/c595/3.html

Το οποιο ειναι το ιδιο νησι στο οποιο κατεληξε και ο Καριμπου,τσεκαρε τα ριγε βουνα απο πισω...

http://mangafox.me/manga/one_piece/v69/c689/1.html

429θεωριες one piece - Σελίδα 18 Empty Απ: θεωριες one piece Δευ 08 Ιουλ 2013, 19:54

usopp the sogeking

οκ θυμήθηκα!!!! arigatto!!!!

430θεωριες one piece - Σελίδα 18 Empty Απ: θεωριες one piece Δευ 08 Ιουλ 2013, 23:27

Tony Tony Chopper

Tony Tony Chopper

Πάντως εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι δεν υπάρχει στρατός ξηράς. Αν έχουν τέτοια τούμπανα στον στρατό ξηράς τις τους θέλουν τους Sichibukai. Three great powers my ass! Αν υπάρχουν άνθρωποι στον στρατό ξηράς που μπορούν να γίνουν ναύαρχοι στο ναυτικό τότε θα έπρεπε να υπάρχουν four great powers. Five great powers μαζί με τον επαναστατικό στρατό. Βασικά, ότι να 'ναι...

431θεωριες one piece - Σελίδα 18 Empty Απ: θεωριες one piece Τρι 09 Ιουλ 2013, 00:23

Aldark

Aldark

Δεν υπάρχει στρατός ξηράς , bullshit ειν'αυτά , τι ξηρά καταρχήν αφού τύγκα στο νησί είναι όπως έχουμε δει ο τόπος...Ο στρατός ξηράς είναι οι πράκτορες της κυβέρνησης(και όλοι αυτοί οι τύποι + cypher poll κτλο) αν θέλετε οπωσδήποτε κάποιοι έναν στρατό ξηράς...

432θεωριες one piece - Σελίδα 18 Empty Απ: θεωριες one piece Τρι 09 Ιουλ 2013, 01:15

Scopper Gaban

Scopper Gaban

Τίγκα στο νησί, δε λέω, αλλά αν είδες στα πρώτα επεισόδια, έχουμε εκτός από πειρατές και bandits. Άρα ενώ έχουμε το ναυτικό να αναλάβει τους πειρατές, δε θα έπρεπε να υπάρχει κάτι αντίστοιχο με τους bandits? Επιπλέον, φαντάζομαι πως η Μαρίτζοα, παρόλο που διαθέτει επίλεκτους vice admirals και πάνω, να την προστατεύουν, θα χρειαστεί κάτι παραπάνω αν ξαφνικά ο Dragon αποφασίσει να κάνει αισθητή την παρουσία του. Ακόμα ας μη ξεχνάμε πως κάποιος θα πρέπει να κουμαντάρει και την Red Line. Είναι αδιανόητο μια τεράστια ήπειρος ξηράς, η οποία συνδέεται με κάθε θάλασσα παραμένει αφρούρητη, καθώς είναι εξίσου αδύνατο να μην είναι κατοικημένη.

433θεωριες one piece - Σελίδα 18 Empty Απ: θεωριες one piece Τρι 09 Ιουλ 2013, 02:24

Tony Tony Chopper

Tony Tony Chopper

Scopper Gaban έγραψε:Τίγκα στο νησί, δε λέω, αλλά αν είδες στα πρώτα επεισόδια, έχουμε εκτός από πειρατές και bandits. Άρα ενώ έχουμε το ναυτικό να αναλάβει τους πειρατές, δε θα έπρεπε να υπάρχει κάτι αντίστοιχο με τους bandits? Επιπλέον, φαντάζομαι πως η Μαρίτζοα, παρόλο που διαθέτει επίλεκτους vice admirals και πάνω, να την προστατεύουν, θα χρειαστεί κάτι παραπάνω αν ξαφνικά ο Dragon αποφασίσει να κάνει αισθητή την παρουσία του. Ακόμα ας μη ξεχνάμε πως κάποιος θα πρέπει να κουμαντάρει και την Red Line. Είναι αδιανόητο μια τεράστια ήπειρος ξηράς, η οποία συνδέεται με κάθε θάλασσα παραμένει αφρούρητη, καθώς είναι εξίσου αδύνατο να μην είναι κατοικημένη.
Η Red Line είναι εκείνα τα θεόρατα μυτερά βουνά. Μάλλον είναι αδύνατο να είναι κατοικημένη. :xD: Κι άντε πες ότι είναι όντως κατοικημένη. Πως να ανέβει ο στρατός του Dragon να πολεμήσει εκεί πάνω; Πρέπει να σκαρφαλώσουν 10000 μέτρα. Μόνο ο ανώτερος του ανθρώπου, ψαράνθρωπος Fisher Tiger το κατόρθωσε αυτό(που στην τελική είναι μύθος αν δεν με απατά η μνήμη μου).

434θεωριες one piece - Σελίδα 18 Empty Απ: θεωριες one piece Τρι 09 Ιουλ 2013, 11:38

Scopper Gaban

Scopper Gaban

Όχι μύθος δεν είναι, αφού απελευθέρωσε την Χάνκοκ και τόσους ψαρανθρώπους, τους οποίους πήρε μετά μαζί του και τους μάρκαρε πάνω από το σημάδι της δουλείας για να μην είναι ορατό. Πάνω σε αυτά τα μυτερά βουνά όμως είναι και η Μαρίτζοα, η κυβέρνηση της WG. Όταν ο Λούφης προετοιμαζόταν να περάσει στο άλλο μισό κάποιος είπε πως είτε θα πήγαινε από κάτω, είτε από πάνω, άρα υπάρχει τρόπος να πάει κανείς στη Μαρίτζοα και από τις δυο μεριές (καθώς αν ανέβει, θα πρέπει και να κατέβει). Φαντάζομαι πως τέτοια μονοπάτια υπάρχουν και σε άλλα σημεία, για να πηγαινοέρχονται οι Μαρινες.

435θεωριες one piece - Σελίδα 18 Empty Απ: θεωριες one piece Τρι 09 Ιουλ 2013, 14:49

red hawk

Επισκέπτ έγραψε:Μια αλλη θεωρια που την ειχα αναπτυξει η στο ιδιο, η σε αλλο τοπικ που εκλεισε σχετικα με το χακι. Λεγαμε οτι οποιος εχει το kenbunshoku(observation)
μπορει να καταλαβει ποσο δυνατος ειναι ο αντιπαλος του οπως ο ρειλι ειπε στον λουφη οτι στην κατασταση σου μπορεις να νικησεις μονο τοσα τερατα στο νησι και μπλα μπλα μπλα. Και δεν πειθόταν ο "αντιδικος" και ελεγε οτι αυτο το εκανε μονο ο ρειλι επειδη εχει φουλ το χακι και δεν γινεται κανονικα. ΑΛΛΑ διαβαζοντας το τελευταιο τσαπτερ προσεξα αυτο.

θεωριες one piece - Σελίδα 18 Ebd67ff8f8abec212e090f3

μεσαιο πανελ. Πως λοιπον ηξερε ο Λουφη οτι ειναι τουμπανο ο γκαβος γερακος με την μαγκουρα? Και 3 δευτερα μετα γινεται ενα μαζικο ντου με αλαχιστη προσπαθεια του γερακου που κατεδαφιζει το μισο μαγαζι. Τυχαιο? δεν νομιζω.

Τι εχεις να πεις τωρα αγνωστε που δεν θυμαμαι το ονομα σου? Κλαις ε?
Φαε την ταπα σου τωρα γιατι θυμαμαι πως με εχεις νευριασει.
Βρες ενα αντεπιχειρημα σε αυτο. Κλαψουρισε λιγο και μετα δεξου τα γεγονοτα.

(συγνωμη για την διαμαχη αλλα επρεπε να τα πω.) Αν καποιος γνωριζει σε ποιο τοπικ εγινε η συζητηση η με ποιον διαφωνουσα ας μιλησει αφενως για να μεταφερθει το ποστ στο σχετικο τοπικ και αφετερου για να του το τριψω στην ε? ε? ΟΘΟΝΗ.
φιλε ειναι λαθος η μεταφραση

436θεωριες one piece - Σελίδα 18 Empty Απ: θεωριες one piece Τετ 10 Ιουλ 2013, 02:37

Aokiji_Kuzan

Aokiji_Kuzan

Υπάρχει στρατός "ξηράς" παίδες και αυτό είναι φανερό από 2 κυρίως πράγματα.Το ένα είναι το Impel down οι φρουροί εκεί δεν ήταν του ναυτικού και είχαν δικό τους σύμβολο, στολή, διοίκηση κτλ.Την ίδια στολή με το ίδιο σύμβολο τα ξαναβλέπουμε και στη γέφυρα που εκτόξευσε ο Kuma τη Robin όπου οι φρουροί είχαν τα ίδια χαρακτηριστικά και η δουλειά αυτή είχε ανατεθεί από τους Celestial Dragons(ξεχωριστή διοίκηση λοιπόν και εδώ).

Και μόνο το ότι έχουν διαφορετικές στολές και διοικήσεις είναι αρκετό για αν είναι ανεξάρτητο τμήμα στρατού της WG.Το Ναυτικό είναι για τα νησιά, η Red Line όμως σίγουρα δεν προστατεύεται από το Ναυτικό όπως επίσης τις δουλειές που δεν αφορούν το ναυτικό τις κάνει αυτό το τμήμα.Όπως εύστοχα είπε κάποιος πιο πάνω, ο Dragon δεν πολεμά μόνο το ναυτικό καθώς το Ναυτικό δε μπορεί να βρίσκεται παντού αφού τα πλοία στην ξηρά δεν ανεβαίνουν και ήδη η Γραμμή είναι δύσκολο να τη φυλάξει το Ναυτικό.Άρα για μεγαλύτερα νησιά έχουν πιο στατικά τμήματα και προφανώς υπάρχουν και σε αυτά τύποι τούμπανα.

437θεωριες one piece - Σελίδα 18 Empty Απ: θεωριες one piece Τετ 10 Ιουλ 2013, 02:44

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Αν βάλει και το στρατό της ξηράς ο Oda θα είναι so many characters και δεν ξέρω πως θα τα χωρέσει όλα.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Aldark στις Τετ 10 Ιουλ 2013, 12:33, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : Γράφε Ελληνικά !!)

438θεωριες one piece - Σελίδα 18 Empty Απ: θεωριες one piece Τετ 10 Ιουλ 2013, 02:55

Aokiji_Kuzan

Aokiji_Kuzan

Εδώ έχει φτιάξει ολόκληρο κόσμο στο στρατό της WG θα κολήσει; (ο όρος στρατός ξηράς είναι αδόκιμος, στρατός της WG είναι καλύτερος)

439θεωριες one piece - Σελίδα 18 Empty Απ: θεωριες one piece Τετ 10 Ιουλ 2013, 12:36

Aldark

Aldark

Ρε σεις εγώ πιστεύω ότι ο στρατός ξηράς/όπως θέλετε πείτε τον είναι όλοι αυτοί από τη WG με τις μαύρες στολές και τα λοιπά. Το Impel Down ήταν εντελώς άλλη φάση , ήταν οι μπάτσοι της φυλακής και οι δεσμοφύλακες εκεί...Εγώ πιστεύω ότι στρατός/εκτελεστικό όργανο ξηράς είναι όλοι οι άντρες της Κυβέρνησης (με υψηλόβαθμους τους CP)  , θεωρώ χαζό να υπάρχουν και άλλες δυνάμεις , τις οποίες μάλιστα δεν έχουμε δει ακόμη!

440θεωριες one piece - Σελίδα 18 Empty Απ: θεωριες one piece Τετ 10 Ιουλ 2013, 12:53

Scopper Gaban

Scopper Gaban

Ταυτόχρονα όμως βγάζει νόημα. Αν το καλοσκεφτεί κανείς, τις τέσσερις θάλασσες και το πρώτο μισό της Grand Line το ελέγχει το ναυτικό. Όμως στο υπόλοιπο κομμάτι βλέπουμε πως οι Vice Admirals (και προφανώς όλοι οι κατώτεροι) δυσκολεύονται πολύ για να τα βγάλουν πέρα και να κάνουν συλλήψεις. Με 3 admirals και 1 fleet δε βγαίνει η δουλειά για ολόκληρη θάλασσα. Σίγουρα έχουν κι άλλες δυνάμεις, διαφορετικά οι Yonkou δε θα φοβόταν να κινηθούν στη θάλασσά τους. Τα ίδια στελέχη που προστατεύουν την ξηρά, λογικά θα πρέπει να προσφέρουν και υπηρεσίες στις κατά τόπους νησιωτικές εκτάσεις. Όπως είδαμε πιο παλιά, ο Dragon επιτίθεται με το στρατό του σε νησιά για να τα απελευθερώσει από τη WG. Αντίστοιχα η WG χρησιμοποιεί όσα μέσα διαθέτει (περαν του ναυτικού που είναι απλά η αστυνομία) για να εντάξει κι άλλες χώρες και νησιά στον έλεγχό της.

441θεωριες one piece - Σελίδα 18 Empty Απ: θεωριες one piece Τετ 10 Ιουλ 2013, 13:06

????????

Anonymous

Επισκέπτης
εγω δεν πιστευω να υπαρχει στρατος ξηρας αλλα ουτε ο φουτζιτορα να ειναι μεσα στην Π.Κ δεν τον κοβω για τετοιο,ειναι κατι πιο περιπλοκο λογικα

442θεωριες one piece - Σελίδα 18 Empty Απ: θεωριες one piece Δευ 15 Ιουλ 2013, 02:12

Aldark

Aldark

ωπ , θεωρία για τον Μπαρτολομέο που βρήκα σε γνωστά φόρα:
1)Ήταν επαναστάτης που ο Ντράγκον τον έστειλε να φυλάει τη γυναίκα του(μάνα Λούφφυ). Με τη δυναμή του βέβαια θα ήταν κατάλληλος για αυτό..Ίσως κάποια στιγμή τρελάθηκε κάπως και τον πετάξαν έξω από τους Revolutionairies , και όταν έμαθε ότι ο γιος του αρχηγού του έγινε πειρατής έγινε κι αυτός. Βέβαια ηλικιακά δε στέκει και πολύ όλο αυτό πιστεύω εγώ..δε μοιάζει και πολύ μεγαλύτερος του Λούφφυ(αν είναι μεγαλύτερος)
2)Είναι απλά ο γιος ενός επαναστάτη , που εμπνεύστηκε για να ασχοληθεί με την πειρατεία από τον γιο του Ντράγκον , το Λούφφυ.
3)Είναι ο γιος του Μπλάκμπερντ :xD:

(να σημειωθεί ότι δεν συμφωνώ ειδικά με το 1 και το 3 :Ρ)

443θεωριες one piece - Σελίδα 18 Empty Απ: θεωριες one piece Δευ 15 Ιουλ 2013, 02:13

maggie

maggie

είναι αδελφός του λούφυ.
είναι γιος της Dadan.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την maggie στις Δευ 15 Ιουλ 2013, 02:23, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : είχα έμπνευση...θα ξανακάνω edit για να προσθέσω κι άλλα ηλίθια σενάρια.)

444θεωριες one piece - Σελίδα 18 Empty Απ: θεωριες one piece Δευ 15 Ιουλ 2013, 02:57

BlackLeg

BlackLeg

Dadan = απο τους πιο γαματους χαρακτηρες στο οπ για εμενα. Αν και δεν παιζει να ειναι γιος της.

445θεωριες one piece - Σελίδα 18 Empty Απ: θεωριες one piece Δευ 15 Ιουλ 2013, 12:09

Aldark

Aldark

το γιος της ντάνταν θα έπαιζε για μενα άνετα. Ή εγγονός της Ντάνταν!! Είναι και οι δύο άγριοι και νομίζω ήταν ξανθιά κι αυτή....
ή δουλεύει για τον Σάμπο τον οποίο μπορούμε  να δούμε στο κάτω δεξιά καρέ...
sabo:

:xD:

446θεωριες one piece - Σελίδα 18 Empty Απ: θεωριες one piece Δευ 15 Ιουλ 2013, 12:44

Tony Tony Chopper

Tony Tony Chopper

Aldark έγραψε:το γιος της ντάνταν θα έπαιζε για μενα άνετα. Ή εγγονός της Ντάνταν!! Είναι και οι δύο άγριοι και νομίζω ήταν ξανθιά κι αυτή....
sabo:

Ναι ο Sabo πρέπει να ήταν. Έχει φέρει μαζί και τον Mickey Mouse απ' όσο βλέπω. Εκτός κι αν είναι ο Pandaman.

447θεωριες one piece - Σελίδα 18 Empty Απ: θεωριες one piece Δευ 15 Ιουλ 2013, 14:10

Aldark

Aldark

Tony Tony Chopper έγραψε:
Aldark έγραψε:το γιος της ντάνταν θα έπαιζε για μενα άνετα. Ή εγγονός της Ντάνταν!! Είναι και οι δύο άγριοι και νομίζω ήταν ξανθιά κι αυτή....
sabo:

Ναι ο Sabo πρέπει να ήταν. Έχει φέρει μαζί και τον Mickey Mouse απ' όσο βλέπω. Εκτός κι αν είναι ο Pandaman.

άκρη άκρη είναι και ο Cobra! Φοράει την κορώνα του κιόλας :xD: :xD:

448θεωριες one piece - Σελίδα 18 Empty Απ: θεωριες one piece Δευ 15 Ιουλ 2013, 18:17

Santouryuu

Santouryuu

εγω δεν το θεωρω διολου απιθανο να υπαρχει ο ας τον αποκαλεσουμε χαριν συζητησης στρατος ξηρας.

διοτι: ειδαμε στη μαχη του μαρινφορντ οτι ολοι οι hot shots, τα "βαρυα πυροβολικα" του ναυτικου ηταν ολα εκει.... αλλα οπως ειδαμε η εδρα της WG ειναι η mariejois. τι θελω να πω; εφοσον ολες οι "αμυντικες δυναμεις", οι μαρινς με λιγα λογια, βρισκονταν στο marineford, καποιος πειρατης, κατα πασα πιθανοτητα yonkou, δεν μπορουσε καλλιστα να εισβαλλει εκει και να ριξει την WG οσο οι αλλοι πολεμουσαν τον WB; και πλεον εφοσον οι εδρα των μαρινς βρισκεται στο new world, πολυ μακρυα δηλαδη απο τη βαση της WG, οι μαρινς σιγουρα δεν μπορουν να προστατεψουν τη WG εγκαιρα σε περιπτωση επιθεσης απο τους revolutionaries για παραδειγμα.

επισης ποιος λεει οτι η WG ειναι ασφαλης απο τους μαρινς; γιατι οπως ειδαμε απο τα παραδειγματα του sengoku & smoker οι περισσοτεροι μαρινς μονο φιλικα προσκειμενοι δεν ειναι προς τη διεφθαρμενη WG. νομιζετε οι μαρινς ειναι εντελως βλακες και δεν βλεπουν τι γινεται; δουλεμποριο και τοιαυτα; εγω π.χ. εαν ημουν fleet admiral, χαλαρα θα ειχα συλλαβει ολους τους celestials!

αυτο που θελω να πω ειναι οτι εκτος των μαρινς πρεπει να υπαρχει και μια "προσωπικη φρουρα" που προστατευει αποκλειστικα την WG!

και κατι ασχετο: συγχαιρω τον scopper για τα ωραια του ελληνικα. χαρμα ιδεσθαι για τα πονεμενα μου ματια! =)) =))

449θεωριες one piece - Σελίδα 18 Empty Απ: θεωριες one piece Δευ 15 Ιουλ 2013, 19:39

maggie

maggie

Santouryuu έγραψε:εγω δεν το θεωρω διολου απιθανο να υπαρχει ο ας τον αποκαλεσουμε χαριν συζητησης στρατος ξηρας.

διοτι: ειδαμε στη μαχη του μαρινφορντ οτι ολοι οι hot shots, τα "βαρυα πυροβολικα" του ναυτικου ηταν ολα εκει.... αλλα οπως ειδαμε η εδρα της WG ειναι η mariejois. τι θελω να πω; εφοσον ολες οι "αμυντικες δυναμεις", οι μαρινς με λιγα λογια, βρισκονταν στο marineford, καποιος πειρατης, κατα πασα πιθανοτητα yonkou, δεν μπορουσε καλλιστα να εισβαλλει εκει και να ριξει την WG οσο οι αλλοι πολεμουσαν τον WB; και πλεον εφοσον οι εδρα των μαρινς βρισκεται στο new world, πολυ μακρυα δηλαδη απο τη βαση της WG, οι μαρινς σιγουρα δεν μπορουν να προστατεψουν τη WG εγκαιρα σε περιπτωση επιθεσης απο τους revolutionaries για παραδειγμα.

επισης ποιος λεει οτι η WG ειναι ασφαλης απο τους μαρινς; γιατι οπως ειδαμε απο τα παραδειγματα του sengoku & smoker οι περισσοτεροι μαρινς μονο φιλικα προσκειμενοι δεν ειναι προς τη διεφθαρμενη WG. νομιζετε οι μαρινς ειναι εντελως βλακες και δεν βλεπουν τι γινεται; δουλεμποριο και τοιαυτα; εγω π.χ. εαν ημουν fleet admiral, χαλαρα θα ειχα συλλαβει ολους τους celestials!

αυτο που θελω να πω ειναι οτι εκτος των μαρινς πρεπει να υπαρχει και μια "προσωπικη φρουρα" που προστατευει αποκλειστικα την WG!

και κατι ασχετο: συγχαιρω τον scopper για τα ωραια του ελληνικα. χαρμα ιδεσθαι για τα πονεμενα μου ματια! =)) =))
βαριά*
μακριά*

οι grammar nazi είναι σπαστικοί..ειδικά όταν κάνουν λάθη οι ίδιοι...just sayin'

450θεωριες one piece - Σελίδα 18 Empty Απ: θεωριες one piece Δευ 15 Ιουλ 2013, 20:20

Aldark

Aldark

ρε συ , πιστεύω ότι οι Agents είναι αυτός ο στρατός..Δεν νομίζω να παίζει και Army σκέτο...Ο στρατός είναι το ναυτικό , οι μπάτσοι είναι οι WG κάπως έτσι το βλέπω! (+CP)
Βέβαια το ναυτικό είναι οι καλοί ενώ στην Κυβέρνηση είνα ένα μάτσο λέρες !

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης