Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

θεωριες one piece

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 40]

701θεωριες one piece - Σελίδα 29 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 05 Ιουλ 2015, 18:07

Tcixlas

Tcixlas

στα λόγια μου ... χαχαχαχα

702θεωριες one piece - Σελίδα 29 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 05 Ιουλ 2015, 18:21

Aldark

Aldark

ωραία , συνεχίστε σε πμ καλύτερα , σας είπα πως έχει λογικά το πράγμα , με κάθε επιφύλαξη βέβαια γιατί δεν είμαι ειδικός στο θέμα χάκι.

703θεωριες one piece - Σελίδα 29 Empty Απ: θεωριες one piece Δευ 06 Ιουλ 2015, 00:52

Hawkins

Hawkins

πως θα σας φενοταν αν ο ντοφλαμινγκο ηταν αναπηρος και κουνιοταν λογο τον στρινγκ του? δεν θα το περιμενε κανεις απο εναν χαρακτηρα που κανει οτι θελει τους αλλους με τα στρινγκ του...πιστευω πως αν ακουγε την ιδεα μου ο οντα θα την ειχε κανει πραγματικοτητα και το εννοω

704θεωριες one piece - Σελίδα 29 Empty Απ: θεωριες one piece Δευ 06 Ιουλ 2015, 00:53

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Πω ρε φίλε... μόνος σου τη σκεφτηκες?? heh look at that

705θεωριες one piece - Σελίδα 29 Empty Απ: θεωριες one piece Δευ 06 Ιουλ 2015, 00:57

Tcixlas

Tcixlas

γαμάτο plot twist χαχαχαχαχαχααχα τελικά έχεις μυαλό αρκετό όταν θες χαχαχαχαχα :p

706θεωριες one piece - Σελίδα 29 Empty Απ: θεωριες one piece Δευ 06 Ιουλ 2015, 01:02

Aldark

Aldark

καλά έχω ακούσει ΤΗ θεωρία , ότι ο Doflamingo ο αληθινός βρίσκεται κάπου και είναι ένα αδύναμο σκουλίκι και απλά ελέγχει άρα χρησιμοποιεί αυτό το σώμα. Δε θυμάμαι αν εμπεριείχε και την άλλη θεωρία ότι αυτό το σώμα είναι ο αδερφός του ή ο δύδιμος αδερφός του :xD: :xD: . Όλα αυτά είχαν και τη θεωρία πως στο επεισόδιο 0 , δεν εμφανιζόταν ο Ντοφλαμίνγκο αλλά ο αδερφός του..
ευτυχώς δεν έγινε τίποτα πραγματικότητα.
Ω επίσης , αναφερόταν (το χω ξαναπεί νομίζω) πως μία άλλη θεωρία ανέφερε ότι η σούγκαρ θα έκανε τον Ντοφλαμίνγκο παιχνίδι απλά και μόνο για να προκαλέσει ένα ατελείωτο χάος.

707θεωριες one piece - Σελίδα 29 Empty Απ: θεωριες one piece Δευ 06 Ιουλ 2015, 01:06

Tcixlas

Tcixlas

αυτό το δέυτερο το έχω ακούσει κι εγώγια την σούγκαρ αλλά πλέον δεν το νομίζω γιατί δεν εξυπηρετεί αυτή τη στιγμή την πλοκή του one piece πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή η μάχη αυτή εξυπηρετεί την αύξηση των bounties του πληρώματος άρα αν τονκάνει να τον ξεχάσουν δεν θα γίνει και η αυξηση κτλπ...

708θεωριες one piece - Σελίδα 29 Empty Απ: θεωριες one piece Δευ 06 Ιουλ 2015, 01:12

Hawkins

Hawkins

θενξ παιδια

καθομουν και σκεφτομουν μια μερα αυτο το πραγμα γιατι δεν μου αρεσε το φλασμπακ του ντοφλαμινγκο...αν ημουν ο οντα δεν θα ελεγα οτι γενηθηκε εβιλ αλλα θα εδειχνα ενα φλασμπακ οταν ηταν μικρος στο οτι υποστιριζε τα λεγομενα του πατερα του περι σκλαβων αλλα οι ιδιοι οι σκλαβοι που υποστιριζε τον αφησαν αναπηρο απο μικρο παιδι και σκοτωσαν την μανα και πατερα του.Μετα απο αυτο η tenryubito τον διωξαν απο celestial dragon για αυτα που πιστευε περι ισοτητας ανθρωπων και ετσι αλλαξε τελειως ο χαρακτηρας του και δεν ειναι με το μερος κανενος και απλα θελει να φερει το χαος οπως ο τζοκερ στο μπατμαν..μετα απο αυτο τον βρησκει ο τρεμπολ του δινει το φρουτο που εχει σημερα και καπως ετσι ξεκιναει η ηστορια του

709θεωριες one piece - Σελίδα 29 Empty Απ: θεωριες one piece Δευ 06 Ιουλ 2015, 01:15

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Hawkins έγραψε:θενξ παιδια

καθομουν και σκεφτομουν μια μερα αυτο το πραγμα γιατι δεν μου αρεσε το φλασμπακ του ντοφλαμινγκο...αν ημουν ο οντα δεν θα ελεγα οτι γενηθηκε εβιλ αλλα θα εδειχνα ενα φλασμπακ οταν ηταν μικρος στο οτι υποστιριζε τα λεγομενα του πατερα του περι σκλαβων αλλα οι ιδιοι οι σκλαβοι που υποστιριζε τον αφησαν αναπηρο απο μικρο παιδι και σκοτωσαν την μανα και πατερα του.Μετα απο αυτο η tenryubito τον διωξαν απο celestial dragon για αυτα που πιστευε περι ισοτητας ανθρωπων και ετσι αλλαξε τελειως ο χαρακτηρας του και δεν ειναι με το μερος κανενος και απλα θελει να φερει το χαος οπως ο τζοκερ στο μπατμαν..μετα απο αυτο τον βρησκει ο τρεμπολ του δινει το φρουτο που εχει σημερα και καπως ετσι ξεκιναει η ηστορια του

Ρε αποκλείεται να τα σκεφτεσαι μονος σου... daaamn!

710θεωριες one piece - Σελίδα 29 Empty Απ: θεωριες one piece Δευ 06 Ιουλ 2015, 01:17

Hawkins

Hawkins

Patty D.Luffy έγραψε:
Hawkins έγραψε:θενξ παιδια

Ρε αποκλείεται να τα σκεφτεσαι μονος σου... daaamn!
ξερεις σε ποιον μιλας? μιλας στον τυπο που εχει δει στον υπνο του ολλη την ιστορια του καιντο αλλα δεν την θυμαμαι να σας πω πως ηταν :xD:
anyway μονος το σκεφτηκα...δεν με πιστευεις γιατι οσο ημουν στο φορουμ εκανα μονο μαλακιες αλλα οχι μπορω να πω οτι εχω κανει πολυ ωραιες θεωριες κατα καιρους :xD:

711θεωριες one piece - Σελίδα 29 Empty Απ: θεωριες one piece Δευ 06 Ιουλ 2015, 01:21

Tcixlas

Tcixlas

επίσης καλό... αν την θυμηθώ θα γράψω κι εγώ μια πολύ καλή θεωρία που είχα κάνει σε συζήτηση με φίλους και πέρα απο την πλάκα έχω δει πολλές φορές ουαν πις στον ύπνο μου χοκ θα κάναμε καλή παρέα αλλά θα τσακωνόμασταν όλη την ώρα για το ουαν πις χαχαχαχαχ

είχα δει στον ύπνο μου το gear 4th πριν βγει με βάση την πρόβλεψη μου και ουσιαστικά σχεδόν το έιχα πετύχει απλ΄το είχα κάνει με φουλ χακι και λίγο πιο γραμμωμενο χαχαχαχαχα

712θεωριες one piece - Σελίδα 29 Empty Απ: θεωριες one piece Δευ 06 Ιουλ 2015, 01:25

Hawkins

Hawkins

υσχιει εχω δει και εγω πολλες φορες οπ στον υπνο μου εχω δει οτι μιλαω με τον λουφη και πολλα τετοια...
γιατι να μαλοναμε στο θεμα περι χακι και αναιρεσης ουσιαστικα λεγαμε το ιδιο...στο μονο που διαφωνουμε λιγο ειναι περι ες

713θεωριες one piece - Σελίδα 29 Empty Απ: θεωριες one piece Δευ 06 Ιουλ 2015, 01:28

Tcixlas

Tcixlas

χαχαχα όχι μόνο γι αυτό ρε είμαστε και οι δυο ισχυρογνόμωνες και δεν κάνουμε πίσω χαχαχαχαχα θα το αποδέιξουμε αυτό που θέλουμε όπως και να έχει χαχαχαχαχα φυσικό να έχουμε διαφορετική αντίληψη αλλιώς θα είμασταν το ίδιο άτομο... εμένα αυτό με εξιτάρει για να συζητάω σε φόρουμς... αυτό και το τρολάρισμα χαχαχα

ααα είχα δει στον ύπνο μου το λέω να σημειώνετε μέρες και ώρες για προβλέψεις

ότι ο σανκς για να γίνει yonko είχε νικήσει ένα θεριό πειρατή πρώην μαριν που ήταν τεράστιος σαν τον wb σε μέγεθος και είχε το φρούτο gomu gomu χαχαχαχ

714θεωριες one piece - Σελίδα 29 Empty Απ: θεωριες one piece Δευ 06 Ιουλ 2015, 01:57

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Hawkins έγραψε:υσχιει εχω δει και εγω πολλες φορες οπ στον υπνο μου εχω δει οτι μιλαω με τον λουφη

Σε τι γλώσσα του μίλησες του Λούφυ ρε Χοκ?? :xD:

715θεωριες one piece - Σελίδα 29 Empty Απ: θεωριες one piece Δευ 06 Ιουλ 2015, 02:13

Hawkins

Hawkins

ελληνικα και μου απανταγε σε ελληνικα

716θεωριες one piece - Σελίδα 29 Empty Απ: θεωριες one piece Δευ 06 Ιουλ 2015, 02:18

Tcixlas

Tcixlas

για τσεκ

717θεωριες one piece - Σελίδα 29 Empty Απ: θεωριες one piece Δευ 06 Ιουλ 2015, 02:24

Hawkins

Hawkins

καλητερα να μην ποσταρουμε βιντεο γιατι ειμαστε πολυ που δεν ξερουμε αγγλικα καλα και δεν καταλαβενουμε πολλα πραγματα

718θεωριες one piece - Σελίδα 29 Empty Απ: θεωριες one piece Δευ 06 Ιουλ 2015, 02:28

Aldark

Aldark

και το ουάν πης πώς το βλέπετε (ή τα υπόλοιπα άνιμε) αν είστε πολλοί;

Θανάση , είδα το 2ο βίντεο...πωωω τι είπε για μπον τσαν... :op037: i want it noooow! xD
Δε νομίζω όμως να δουλεύει έτσι ούτε να το δείξει ποτέ (πιστεύω θα επανέλθει) , αλλά θα ήταν ΤΟΣΟ ΕΠΙΚ.

719θεωριες one piece - Σελίδα 29 Empty Απ: θεωριες one piece Δευ 06 Ιουλ 2015, 02:31

Santouryuu

Santouryuu

Hawkins έγραψε:πως θα σας φενοταν αν ο ντοφλαμινγκο ηταν αναπηρος και κουνιοταν λογο τον στρινγκ του? δεν θα το περιμενε κανεις απο εναν χαρακτηρα που κανει οτι θελει τους αλλους με τα στρινγκ του...πιστευω πως αν ακουγε την ιδεα μου ο οντα θα την ειχε κανει πραγματικοτητα και το εννοω

Λογω τον στρινγκ του; πως λεμε την εχεις κανει σφεντονα... σε κανουν ο,τι θελουν τα βρακια :Ρ

720θεωριες one piece - Σελίδα 29 Empty Απ: θεωριες one piece Δευ 06 Ιουλ 2015, 02:33

Hawkins

Hawkins

στα ελληνικα εβλεπα το οπ εκτος απο 2-3 αρκ
ολλα τα αλλα ανιμ τα εχω δει στα ελληνικα επισης γιατι πλεον υπαρχουν πολλες ομαδες που μεταφραζουν ολλα τα γνωστα ανιμε και οχι μονο

721θεωριες one piece - Σελίδα 29 Empty Απ: θεωριες one piece Δευ 06 Ιουλ 2015, 02:55

Aldark

Aldark

Santouryuu έγραψε:
Hawkins έγραψε:πως θα σας φενοταν αν ο ντοφλαμινγκο ηταν αναπηρος και κουνιοταν λογο τον στρινγκ του? δεν θα το περιμενε κανεις απο εναν χαρακτηρα που κανει οτι θελει τους αλλους με τα στρινγκ του...πιστευω πως αν ακουγε την ιδεα μου ο οντα θα την ειχε κανει πραγματικοτητα και το εννοω

Λογω τον στρινγκ του; πως λεμε την εχεις κανει σφεντονα... σε κανουν ο,τι θελουν τα βρακια :Ρ
κι εγώ αυτό διάβασα και λέω τι φάση , με τα στρίνγκ του; τους κάνει ότι θέλει με τα στρινγκάκια :haha: :haha: :haha: Pandman ownz κλαίω δε μπορώ

οκ πίσω στη σοβαρότητα , α μάλιστα οκ χόκινς.
Πάμε πίσω στις θεωρίες.
Πήγα να δω αυτή με την Μπόνευ Τσίχλα , αλλά μόλις είδα "Gorusei are very close to immortal" , το έκλεισα κατευθείαν...τι φάση;

722θεωριες one piece - Σελίδα 29 Empty Απ: θεωριες one piece Δευ 06 Ιουλ 2015, 10:02

Tcixlas

Tcixlas

bon-chan: λοιπόν το βίντεο για μπον απλα είναι επικό γιατί αν σκεφτείς ότι βάση λογικής ουαν πις seems legit για επίπεδα awakening δύναμης... τότε θα είναι πολύ γαμάτο να γίνει αυτό αλλά και πολύ op...

bonney: δες το και το υπόλοιπο ρε πραγματικά... έχω σκεφτεί κι εγώ για τους gorosei ότι μπορεί να είναι αθανατοι απλά δεν το είχα συνδέσει με την bonney... δες την θεωρία όμως, γιατί οι gorosei φαίνονται να ξέρουν τον void century κι όχι απο πονεγλιφσ αλλά σαν να τον έχουν ζήσει και γι αυτό φοβούνται τόσο την εξάπλωση της αλήθειας... επίσης παρουσιάζονται πολύ σοφοί και γερασμένοι αλλά σε μια ηλικία που το σώμα τους δεν έχει παρακμάσει ακόμα σαν να διατηρούνται στο μέγιστο περίπου της δύναμης και της γνώσης τους... επίσης ο ντόφλας είπε ότι με το φρούτο του law και το μυστικό όπλο της marijois θα μπορούσε να φέρει την αθανασίαα αν ήθελε.... what if they know an other way, too??? επίσης βάση λογικής one piece αν θέλει να δικαιολογήσει την θέση και τις γνώσεις τους αλλά ίσως και την δύναμη τους θα μπορούσε κάλλιστα να μας το παρουσιάσει έτσι, ειδικά αφού βλέπουμε ότι κυνηγάνε έτσι ένα φαινομενικά παιδάκι που δεν έχει κάνει και καταστροφές στυλ λούφυ.... είδαμε ότι πήγε αμέσως ο ακαινου με ένα ολόκληρο πλοίο.. δεν ξέρω πως σου φαίνεται αλλά μέσα το στηρίζει καλά και μιλάει για την πιθανή σχέση της με τον wb οπότε δες το

723θεωριες one piece - Σελίδα 29 Empty Απ: θεωριες one piece Δευ 06 Ιουλ 2015, 13:04

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Τώρα που είπες για το φρούτο του Law, νομίζω ότι θα έχει κάποιο πολύ μεγάλο drawback γιατί αν είναι κάτι σε λογικά πλαίσια, θα είναι πολύ ΟΡ.
Μπορεί π.χ να κοστίζει κάτι πολύ μεγάλο για τον Law, ακόμα και την ζωή του. (μπορεί να το χόντρυνα λίγο, αλλά τεσπα)

https://jimaliciouswrites.blogspot.com

724θεωριες one piece - Σελίδα 29 Empty Απ: θεωριες one piece Δευ 06 Ιουλ 2015, 13:19

Tcixlas

Tcixlas

συμφωνώ αν όχι κάτι τόσο έντονο ίσως να κοστίζει ας πούμε κάποια χρόνια ζωής στο χρήστη η κάτι αντίστοιχο αλλά όχι θάνατο χαχχαχ

725θεωριες one piece - Σελίδα 29 Empty Απ: θεωριες one piece Δευ 06 Ιουλ 2015, 13:22

Aldark

Aldark

αν ο Λο κάνει κάποιον αθάνατο , πεθαίνει. Έτσι νομίζω πάει.
Είναι υπερβολικά οπ όμως και ένα μικρό φάουλ του Όντα , χρησιμοποιεί το Λο επειδή είναι fan favorite και τον έχει κάνει άψοφο.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης