Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

θεωριες one piece

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

676θεωριες one piece - Σελίδα 28 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 05 Ιουλ 2015, 15:25

Santouryuu

Santouryuu

σνιτς και ρουφιανα ηταν ανεκαθεν... θα τον ξεκανουν οι γκοροσεϊ οπως τοτε τον εβαλαν να ξεκανει τον μορια... γυριζει ο τροχος καρμοιρη ντοφλα

677θεωριες one piece - Σελίδα 28 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 05 Ιουλ 2015, 15:35

Tcixlas

Tcixlas

χαχαχα να τον δω τώρα να τον κυνηγάει ο μιχόκ και να τρέχει σαν την πουτάνα να κρυφτεί και τι στον κόσμο χαχχαχα

678θεωριες one piece - Σελίδα 28 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 05 Ιουλ 2015, 15:39

Santouryuu

Santouryuu

δεν ασχολειται με μετριοτητες ο μιχοκ... ο μπαγκυ φτανει!

679θεωριες one piece - Σελίδα 28 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 05 Ιουλ 2015, 15:42

Tcixlas

Tcixlas

χαχαχαχαχα πλάκα πλάκα του μπάγκι τι θα του κάνει ο ντοφλας θα τον κόψει?? ο μπαγκυ με απλό observation haki και με λίγο armament αν είχε και λίγο μυαλό θα ήταν πολύ γαμάτος...

680θεωριες one piece - Σελίδα 28 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 05 Ιουλ 2015, 15:44

Santouryuu

Santouryuu

το φρουτο του μπαγκυ ειναι τρελα ορ... κριμα που το εχει ενας καραγκιοζακος/κλοουν

681θεωριες one piece - Σελίδα 28 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 05 Ιουλ 2015, 15:50

Tcixlas

Tcixlas

ακριβώς... ρε μήπως παρακολουθείς τι σκ΄ψεις μου? δεν γίνεται να συμφωνούμε τόσο σε όλα σχεδόν χαχαχαχα

682θεωριες one piece - Σελίδα 28 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 05 Ιουλ 2015, 16:00

Santouryuu

Santouryuu

Ειμαι μενταλιστ... οπως και να'χει αγαπαμε μπαγκυ <3 (no homo)

683θεωριες one piece - Σελίδα 28 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 05 Ιουλ 2015, 16:01

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
To κακο με το φρουτο του Buggy ειναι οτι μπορει να αιωρειται το κομενο σωμα του στον αερα, αρκει τα ποδια του να πατανε στη γη.

Παντως αφου ειναι ο αγαπημενος χαρακτηρας του Goda θα δουμε πολλα απο αυτον στη συνεχεια.

684θεωριες one piece - Σελίδα 28 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 05 Ιουλ 2015, 16:12

Tcixlas

Tcixlas

άνετα πιστεύω θα βελτιώθεί δεν νομίζω να τον αφήσει χάλια κλοουντεταρτοκλασατο warlord

685θεωριες one piece - Σελίδα 28 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 05 Ιουλ 2015, 16:19

Hawkins

Hawkins

σιγα το φρουτο του μπαγκι
αμα εβαζε χακι στο σπαθι ο μιχοκ θα ηταν νεκρος τωρα

686θεωριες one piece - Σελίδα 28 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 05 Ιουλ 2015, 16:21

Tcixlas

Tcixlas

το χάκι δεν αναιρει τις δυνάμεις του φρούτου επιτρέπει να χτυπήσεις τον χρήσητ ήταν σαφες απο την αρχή αυτό... άρα απλά θα τον έκοβε που με το φρούτο του θα μπροούσε να ενωθεί πάλι άρα θα του έκλανε... γι αυτό μιλάω για haki αν είχε χάκι ο buggy θα ήταν πολύ op... μην λες ανακρίβειες...

687θεωριες one piece - Σελίδα 28 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 05 Ιουλ 2015, 16:42

Hawkins

Hawkins

το χακι αναιρει της δυναμης του χρηστη βλεπε πεκομς με καριμπου εκτος και αμα προλαβει ο λογκια χρηστης να γινει στοιχειο της φυσης πριν προλαβει να τον χτυπησει με χακι...
τωρα για τον μπαγκι δεν ξερουμε δεν εχει φαει χακι επιθεση για να ημαστε σιγουρη

688θεωριες one piece - Σελίδα 28 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 05 Ιουλ 2015, 16:48

Tcixlas

Tcixlas

αν και νομίζω ότι ο μιχοκ κόβει πάντα με χάκι και ότι έχει δεχθεί επίθεση με χάκι... σου ξαναγράφω την μόνη γνωστή δήλωση για το χάκι απο το ρειλιφ άρα και τον ίδιο τον όντα μην με τρελαίνεις παντογνώστη...

το χάκι δεν αναιρεί τις δυνάμεις του φρούτου και του χρήστη όπως κάνει το kairoseki απλά δίνει δυνατότητα να χτυπήσεις χρήστες με df αυτό και μόνο αυτό...

689θεωριες one piece - Σελίδα 28 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 05 Ιουλ 2015, 17:03

Hawkins

Hawkins

ρε φιλε τις αναιρει μην με τρελαινεις τωρα
οταν βλεπεις τον λουφη να βαραει τον σμοκερ στο loguetown και η μπουνια του λουφη περναγε απο μεσα του ειναι γιατι δεν ειχε χακι...αμα ειχε χακι θα τον χτυπαγε γιατι θα αναιρουσε το φρουτο του...επισης αν ο λουφη πιασει με χακι εναν λογκια χρηστη στο χερι εκεινος στο σημειο που τον κραταει ο λουφη δεν μπορει να μεταμορφοθει γιατι το χακι αναιρει αυτη την ιδιοτητα...βλεπε και whitebeard που ο κιζαρου παει να χτυπησει τον μαρκο μεταμορφονετε σε λαμψη αλλα ο whitebeard του παταει μια με το σπαθη χρησιμοποιοντας χακι και τον ξανα κανει κανονικο...και εννωειτε πως δεν αναιρει τις δυναμης οπως το κεροσεκι αλλα τις αναιρει

690θεωριες one piece - Σελίδα 28 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 05 Ιουλ 2015, 17:10

Tcixlas

Tcixlas

καλά εντάξει δεν προκειται να σου αλλάξω γνώμη ξανα δες one piece... ξέρεις καλύτερα απο τον oda εσυ... επειδή θα με τρελάνεις τελείως πήγαινε δες ξανα την μάχη του λουφυ με τον σιρορρορορορο και έλα μετά να μου ξανα πεις αν τις αναιρεί ή όχι... απλα μπορεί με το χάκι να τον κρατάει παρόλες τις δυνάμεις του αλλά και να τον χτυπάει... δεν τις αναιρεί δίνει στιν χρήστη haki την δυνατότητα να επηρεάζει άλλους df χρήστες έιτε με άγγιγμα έιτε με χτύπημα χωρίς όμως να αναιρεί τις δυνάμεις του... αν ήταν έτσι το χακι θα ήταν πολύ op άσε που αν όπως λές κι ο εις είχε χακι στο κλας του με τον ακαινου δεν θα καιγόταν γιατί θα ακύρωνε την δύναμη του ακαινου όπου τον άγγιζε... αντιφάσκεις στα ίδια σου τα λεγόμενα απλά γιατί βγάζεις πράγματα απο το μυαλό σου τα οποία τα υποστηρίζεις μέχρι θανάτου χωρίς επιχείρημα και δεν ακούς κανε΄ναν... δεν πας μπροστά έτσι

691θεωριες one piece - Σελίδα 28 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 05 Ιουλ 2015, 17:18

Santouryuu

Santouryuu

Το χακι δεν εχει καμια σχεση σε αυτη την περιπτωση... ο μπαγκυ ειναι τρελα αθανατος... εκτος βεβαια κι αν βγει ο οντα και πει οτι εκανε λαθος τοτε που ο μιχοκ δεν τραυματισε τον μπαγκυ... αλλα οπως ειπε ο τσιχλας μονο με λογκια εχει αποτελεσμα... δεν εινα sea stone το χακι

692θεωριες one piece - Σελίδα 28 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 05 Ιουλ 2015, 17:20

Tcixlas

Tcixlas

εεε μα ρε σαντο θα μας τρελάνει ο άλλος έλεος

693θεωριες one piece - Σελίδα 28 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 05 Ιουλ 2015, 17:23

Hawkins

Hawkins

μα αυτο ακριβως εννοω!!!τις αναιρει ως προς την αμυνα οταν δεχεται χτυπημα!!!δεν εννοω οτι οταν τον κραταει δεν μπορει να κανει επιθεση ο λογκια χρηστης....

694θεωριες one piece - Σελίδα 28 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 05 Ιουλ 2015, 17:33

Tcixlas

Tcixlas

ρε παλικάρι μου άκουσε μια στιγμή τι λες... είπες ότι ο μπαγκι δεν έφαγε επίθεση με χάκι γιατί αν ήταν με χάκι θα έιχε πεθάνει... το χακι δεν αναιρεί τις δυνάμεις θα βοηθουσε στο να κόψεο πραγματικά έναν χρήστη ακομα και με df όμως το φρούτο του buggy κόβει απο μόνο του το σώμα και το ξανα ενώνει άρα δεν μπορεί να τον κόψει με λίγα λόγια... ότι και να το κάνει σε κόψιμο δεν θα τον σκοτώσει αυτό σου λέω... γιατί απλά θα του κάνει ότι κάνει και το φρούτο του... αν μας παρουσιάσει οτιδήποτε άλλο ο οντα απο αυτό αργότερα για το χακι θα καταστρέψει αυτά που έλεγε ο ρειλιφ στον λούφυ στην προπόνηση... δεν σου λέω κάτι που βγήκε απο το κεφάλι μου σου λέω τι εγραψε ο ίδιος ο οντα μέσω του ρειλιφ...

απλά τώρα που το στήριξε ο σαντο και σε έφτασα στην άκρη το γύρισες κι εσύ με κάποιο τρόπο στο να συμφωνείς...
Hawkins έγραψε:ρε φιλε τις αναιρει μην με τρελαινεις τωρα
οταν βλεπεις τον λουφη να βαραει τον σμοκερ στο loguetown και η μπουνια του λουφη περναγε απο μεσα του ειναι γιατι δεν ειχε χακι...αμα ειχε χακι θα τον χτυπαγε γιατι θα αναιρουσε το φρουτο του...επισης αν ο λουφη πιασει με χακι εναν λογκια χρηστη στο χερι εκεινος στο σημειο που τον κραταει ο λουφη δεν μπορει να μεταμορφοθει γιατι το χακι αναιρει αυτη την ιδιοτητα...βλεπε και whitebeard που ο κιζαρου παει να χτυπησει τον μαρκο μεταμορφονετε σε λαμψη αλλα ο whitebeard του παταει μια με το σπαθη χρησιμοποιοντας χακι και τον ξανα κανει κανονικο...και εννωειτε πως δεν αναιρει τις δυναμης οπως το κεροσεκι αλλα τις αναιρει

695θεωριες one piece - Σελίδα 28 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 05 Ιουλ 2015, 17:39

Aldark

Aldark

χαλαρώστε και οι δύο παιδιά , ειδικά εσύ Θανάση gj! , ρηλάξ.
Το ίδιο πράγμα λέτε πάντως , δεν έχω όρεξη να γράψω έκθεση ούτε έχω ψαχτεί πάρα πολύ με το χάκι (πφ , νεοτερισμοί , devil fruits = <3) , αλλά σίγουρα "επιτρέπει να χτυπήσεις τον fruit user" , χωρίς όμως να είναι kairuseki.
Αυτό σημαίνει ότι δεν τον αποδυναμώνεις (βλέπε Ace ή οποιοδήποτε με αλυσίδες καιρουσέκι που απλά γίνεται νορμάλ) απλά μπορείς να τον αγγίξεις και να μπορέσεις να τον χτυπήσεις.
Τον Λούφφυ δεν μπορείς να τον δείρεις για παράδειγμα χωρίς χάκι. Αν έχεις όμως , δε σημαίνει ότι ο Λούφφυ όσο τον ακουμπάς δε θα είναι λάστιχο. Εκεί πιστεύω διαφωνείτε/μπερδεύεστε.

696θεωριες one piece - Σελίδα 28 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 05 Ιουλ 2015, 17:41

Tcixlas

Tcixlas

εγώ αυτό που λές λέω ρε αλεξ ο χοκ εδώ και ώρα μου γράφει ότι οχι το χακι αναιρει τις δυνάμεις σε άμυνα του χρήστη στο σημείο που το κρατάς... και με έχει τρελάνει..

697θεωριες one piece - Σελίδα 28 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 05 Ιουλ 2015, 17:52

Hawkins

Hawkins

ρε φιλε καταλαβενεις τι θελω να πω? σου λεω οτι ο μπαγκι δεν εχει φαει ακομα επιθεση με χακι για να ειμαστε σιγουροι
εγω παντως νομιζω οτι λεμε το ιδιο και μπερδευεσαι με αυτα που λεω
ενας χρηστης χακι μπορει να πιασει εναν χρηστη λογκια οσο ειναι στο στοιχειο του αυτο σου λεω...αυτο αναιρει την ιδιοτητα του φρουτου λογκια που επιτρεπει σε εναν χρηστη οταν ειναι στο στοιχειο του να μην μπορει να τον χτυπησει κανεις!!!!

698θεωριες one piece - Σελίδα 28 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 05 Ιουλ 2015, 17:56

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Προτείνω (όπως είπε και στο άλλο τόπικ ο tsixlas) να συνεχίσετε σε πμ.

https://jimaliciouswrites.blogspot.com

699θεωριες one piece - Σελίδα 28 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 05 Ιουλ 2015, 17:57

Tcixlas

Tcixlas

αυτό είναι τελείως άλλο σε σχέση με αυτά που έγραφες πριν κι απλά τα γυρνάς χαχαχαχα τέλος πάντων ο μιχοκ δεν νομίζω ότι χτυπούσε χωρίς χάκι για κανέναν λόγο... επίσης τρίτον σου εξήγησ ότι και με χάκι τον μπάγκι δεν μπορεί να τον κόψει μόνιμα... γιατί η ιδιότητα του έιναι να κόβεται και να ξαναενώνεται... αυτό λεω εγώ και εσύ έρχεσαι τόση ώρα προ τα λεγόμενα μου χωρίς να μπορείς να παραδεχτείς ότι στην αρχή είπες παπαριά... δες το quote και γι αυτό στείλε σ πμ την συνέχεια γιατί θα φαμε warn

edit: με πρόλαβε ο dr

700θεωριες one piece - Σελίδα 28 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 05 Ιουλ 2015, 18:01

Santouryuu

Santouryuu

Να ΚΟΨΕΙΣ τον μπαγκυ ΔΕΝ μπορεις... ειτε με χακι ειτε χωρις... να τον τσουρουφλισεις στυλ ryusei kazan, σιγουρα...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης