Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

θεωριες one piece

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

351θεωριες one piece - Σελίδα 15 Empty Απ: θεωριες one piece Σαβ 08 Ιουν 2013, 23:15

BlackLeg

BlackLeg

Aldark έγραψε:κοιτα οταν ξεκινας στα 17 σου απ'το East Blue να γινεις πειρατης εκει που μενες σε ενα χωριουδακι με τη γιαγια σου (βλεπε Dadan :P) , ξαφνικα δε μπορεις να χεις την εμπειρια του 50 χρονια στις θαλασσες Whitbeard! Αυτο εννοω.

red card,outa tha ga red card,outa tha ga red card,outa tha ga red card,outa tha ga

Γιαγια η Ντανταν???? Καραεπικ χαρακτηρας κατε με. Τοσο γελιο που εχω ριξει σε σκηνη Ντανταν - Γκαρπ δεν εχω ριξει ποτε βλεποντας κανενα ανιμ.
Kαι δεν μιλουσα για την εμπειρια.Απλα οτι τον πρωτο χρονο δεν ηταν αρκετα γνωστος ωστε να τον πλησιασει ο φλαμινγκο (τον εμαθαν ολοι αφου μπηκε στους shirohige), ουτε ο Ace αρκετα μεσα στα πραγματα για να γνωριζει ποιος ειναι ο φλαμινγκο και τι κανει ωστε να τον πλησιασει ο ιδιος.

didymakia έγραψε:+1 οποιος πιστευει οτι ο λο ειχε σωσει τον λουφη γιατι ηταν αδερφος του ες
-1

352θεωριες one piece - Σελίδα 15 Empty Απ: θεωριες one piece Σαβ 08 Ιουν 2013, 23:21

Aldark

Aldark

1)η ντανταν ναι φιλε μου , εγω σου λεω οτι εμενε με την ντανταν και δεν επαιζε το παιχνιδι της επιβιωσης στην γκραντ λαην..
2)α δε καταλαβε τι εννοουσες με το αμαθης τοτε...
3)χοκινς να σου πω , θα μπορουσε αλλα αμα ηταν φιλος του γιατι δεν πηγε να σωσει τον Εης τοτε; η ηρθε να σωσει τον εης και βρηκε το λουφφυ;

353θεωριες one piece - Σελίδα 15 Empty Απ: θεωριες one piece Σαβ 08 Ιουν 2013, 23:36

Aokiji_Kuzan

Aokiji_Kuzan

Ο Law πήγε να πει το λόγο που έσωσε το Λούφυ, στην Hancok αλλά τον διέκοψε ο ερχομός του Jinbei που παρά τα τρομερά τραύματά του είχε σηκωθεί όρθιος!

Δε λέω, είναι πιθανό ο Ace να είχε κάποια σχέση με το Law και γι αυτό έχουμε αυτή τη συμπεριφορά Ace-Luffy.

354θεωριες one piece - Σελίδα 15 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 09 Ιουν 2013, 00:05

????????

Anonymous

Επισκέπτης
@αλνταρκ γιατι δεν προλαβε αλλα ο λο δεν ειναι τετοιος χαρακτηρας,σιγουρα θα ηξερε οτο δεν μπορουσε να αλλαξη κατι.

355θεωριες one piece - Σελίδα 15 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 09 Ιουν 2013, 00:09

maggie

maggie

BlackLeg έγραψε:
Kαι δεν μιλουσα για την εμπειρια.Απλα οτι τον πρωτο χρονο δεν ηταν αρκετα γνωστος ωστε να τον πλησιασει ο φλαμινγκο (τον εμαθαν ολοι αφου μπηκε στους shirohige), ουτε ο Ace αρκετα μεσα στα πραγματα για να γνωριζει ποιος ειναι ο φλαμινγκο και τι κανει ωστε να τον πλησιασει ο ιδιος.
βασικά είσαι λάθος. o ace δεν έγινε γνωστός αφότου πήγε με τον WB. ήταν μεγάλο όνομα σαν rookie, τόσο μεγάλο που για αυτό του έκαναν πρόταση να γίνει shichibukai. και αυτό έγινε πριν χάσει από τον WB.

356θεωριες one piece - Σελίδα 15 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 09 Ιουν 2013, 00:21

BlackLeg

BlackLeg

Εχεις εντρυφισει στο pre history του Ace βλεπω. Axxx αυτο το wiki. Θα το συμβουλευομαι πριν γραφω αλλη φορα

357θεωριες one piece - Σελίδα 15 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 09 Ιουν 2013, 00:25

maggie

maggie

από flashback από το anime το θυμάμαι.^^
θυμάμαι και την αντίδραση του Garp στο πρώτο wanted poster του Ace^^

Έχει επεξεργασθεί από τον/την maggie στις Κυρ 09 Ιουν 2013, 01:31, 1 φορά

358θεωριες one piece - Σελίδα 15 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 09 Ιουν 2013, 00:46

Aldark

Aldark

εχω ενα κενο εγω σ'αυτα γιατι τα διαβαζα οταν βγαινανε στο μανγκα ονγκοινγκ και τα θυμαμαι θολα (δεν εχω δει σε ανιμε δηλαδη απ'τον πολεμο μεχρι τα φλαςμπακ και το φισμαν αηλαντ , εχω δει μονο το reunion arc απο κει και λιγο με τον καριμπου so bored. ) , καποτε πρεπει να τα δω βεβαια και ανιμε. τελος παντων δεν αφορα κανεναν :Ρ

στο θεμα μιας και λεμε θεωριες βρηκα τις θεωριες ενος τυπου στο mangafox και ας τις ποσταρω εδω να χουμε συζητηση...

Σπόιλερ:

359θεωριες one piece - Σελίδα 15 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 09 Ιουν 2013, 04:13

Santouryuu

Santouryuu

εγω ηθελα να πω

1ον... το οτι πολεμησε τον WB o ace δεν σημαινει οτι τον εβαλε ο dofy, γιατι το ιδιο θα ισχυε για τον crocodile.... οποτε δεν νομιζω.

2ον... σουπερ τρολ θεωριες οι πανω, αν και η τελευταια μου καθεται καλα... δεν νομιζω η WG να στηριζεται αποκλειστικα στους νουμπαδες τους marines.... πιστευω οτι δεν θα ηταν αρκετα ικανοι να αντισταθουν στις ενωμενες προσπαθειες πειρατων να ριξουν την WG (εαν το αποφασιζανε). πρεπει να εχουν κρυφο ασο στο μανικι τους που κραταει τους πειρατες υπο ελεγχο.

360θεωριες one piece - Σελίδα 15 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 09 Ιουν 2013, 13:55

Aldark

Aldark

εγω πιστευω οτι υπαρχει βασιλιας ή αυτοκρατορας ή προεδρος που εχει την κυβερνηση...και οι γκορουσει ειναι απλα οι συμβουλοι , υπουργοι του ή οτι θελετε...(πχ οταν ο ντοφλαμινγκο την επεσε με τα πχ στον μορια ειπε οτι τον διεταξαν απο πιο ψηλα απ'τον σενγκοκου , ο οποιος παιζει να ειναι απλα ο ντεφακτο leader)
βεβαιαοι μαρινς ειναι κατι σαν τον στρατο...οι wg κανουν τα κουμαντα και ειναι και βρωμιαρηδες (οι μαρινς οι περισσοτεροι ειναι τιμιοι οπως εχουμε δει , εμενα δε μου ειναι αντιπαθης ισως μονο ο Ακαινου που κι αυτος τη δουλιτσα του κανει και τα πιστευω του ικανοποιει..

361θεωριες one piece - Σελίδα 15 Empty Απ: θεωριες one piece Πεμ 13 Ιουν 2013, 03:02

????????

Anonymous

Επισκέπτης
για νεχτ νακαμα 90%κινεμον 9%μπελαμι και απο 0.5%τοι σολντερ και ενας νανος

362θεωριες one piece - Σελίδα 15 Empty Απ: θεωριες one piece Πεμ 13 Ιουν 2013, 12:09

karamin

karamin

rebeca next nakama!

363θεωριες one piece - Σελίδα 15 Empty Απ: θεωριες one piece Παρ 14 Ιουν 2013, 17:18

????????

Anonymous

Επισκέπτης
τωρα που το θυμηθηκα ειδα ενα ονειρο για τον καιντο σημμερα εεε και το ποσταρο εδω γιατι ποτε δεν ξερεις τα ονειρα βγαινουν αληθινα μερικες φορες xD
Σπόιλερ:

364θεωριες one piece - Σελίδα 15 Empty Απ: θεωριες one piece Παρ 14 Ιουν 2013, 17:38

karamin

karamin

εν τουτω νικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

365θεωριες one piece - Σελίδα 15 Empty Απ: θεωριες one piece Παρ 14 Ιουν 2013, 18:29

BlackLeg

BlackLeg

Μαλλον ο Οντα μπηκε στα ονειρα σου σε φαση inception. Και αποφασισε να σου δειξει την συνεχεια. Εγω παντως οταν κλεινω τα ματια μου συνηθως βλεπω κατι με γκομενες, one piece ποτε.

:muaha:

366θεωριες one piece - Σελίδα 15 Empty Απ: θεωριες one piece Σαβ 15 Ιουν 2013, 23:16

????????

Anonymous

Επισκέπτης
εβλεπα τα παλια τσαπτερ και στο τσαπ που ελεγε τους εφτα σιτσι ο κομοντορε τον ντοφυ τον αποκαλεσε ''ten yasha''....
ten yasha σημαινει sky demon
tenryubito σημαινει sky god 
ισως ο ντοφυ να ηταν τενριουμπιτο και να εγινε πειρατης αυτο εξηγη και οτι ειναι ο μονος σιτσι με πολλα κωνε στην παγκοσμια κυβερνηση,ουτος η αλλος ο βιργκο ειχε πει οτι το παρελθον του ντοφυ θα τον καταστρεψει...με αυτο και μονο καταλαβενεις οτι εχει ενδιαφερον παρελθον 
ετσι και αλλιος ειχε και μαγαζι δημοπρασιον στο αρχιπελαγος που μενουν η τενριουμπιτο
ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΑΛΙΨΑ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΝΤΟΦΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕΕΕΕ!!!

367θεωριες one piece - Σελίδα 15 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 16 Ιουν 2013, 00:34

N_G

N_G

καλή θεωρία δίνει μια άλλη νότα...

παρόλα αυτά έχεις πει τόσα που δεν έχουν βγει που είναι κρίμα τώρα νυχτιάτικα να πέφτω στα γόνατα....

368θεωριες one piece - Σελίδα 15 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 16 Ιουν 2013, 00:49

Aldark

Aldark

ελεος μαν φτιαξε καπως την ορθογραφια περνατα απ'το word πριν ποσταρεις τουλαχιστον! (οχι οτι ειμαι τερας ορθογραφιαςthat simple)

δεν ισχυει η θεωρια μονο και μονο απο την εικονα του Οντα:

Σπόιλερ:

δεν μου μοιαζει πολυ τενρυουμπιτο! Πιο πολυ για χαμινι που ηθελε να μεγαλοπιαστει μου μοιαζει.

369θεωριες one piece - Σελίδα 15 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 16 Ιουν 2013, 00:50

????????

Anonymous

Επισκέπτης
κανεις λαθος !οτι θεωρια εχω κανει δεν εχει εξακρυβωθη ακομα
εντιτ---η φοτο ειναι χιουμοριστικη με τσιγαριλικη και τετοια αλλα και ετσι να ηταν μικρος μπορει να μην γουσταρε να φοραει την στολη 
1.τον φοναζουν "ουρανιο δεμονα''το αντιθετο απο το ''ουρανιο θεο''που φωναζουν τους τενριουμπιτο και λογος ειναι επειδη εγινε πηρατης
2.εχει δουλους ωπος η τενριουμπιτο
3.εχει μαγαζακι στο αρχιπελαγος ωπου κατηκουν οι τενριουμπιτο
4.εχει πολλες συνδεσης με την παγκοσμια κυβερνηση πραγμα περιεργο και τους αντιμετοπειζη σαν ανωτερος
5.ισως να εχουν παει η cp-0 στο νυσι για να βοηθησουν ντοφυ 
6.το πληρωμα του  μοιαζει περισσοτερο για βασιλικη οικογενια 
και γενικα θα ηταν πολυ ενδιαφερον να ειναι ενας απο τους τενριουμπιτο

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ρίαλ Χόκινς στις Κυρ 16 Ιουν 2013, 01:04, 1 φορά

370θεωριες one piece - Σελίδα 15 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 16 Ιουν 2013, 00:52

maggie

maggie

καλά και ο σάμπο δεν μας έμοιαζε για noble αλλά να που ήταν.

υγ. δεν λέω ότι η θεωρία του χόκινς στέκει.

371θεωριες one piece - Σελίδα 15 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 16 Ιουν 2013, 01:27

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
στεκει αλλα δεν ειναι του Χοκινς

372θεωριες one piece - Σελίδα 15 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 16 Ιουν 2013, 01:29

BlackLeg

BlackLeg

Ωραια θεωρεια. Μου αρεσε.
Μαγκι. Συμφωνεις με τον χοκινς??????????????

373θεωριες one piece - Σελίδα 15 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 16 Ιουν 2013, 01:35

Aldark

Aldark

δεν ειναι χιουμοριστικη η φωτογραφια , real shit ειναι. Τι να σας πω αυτο που λεει και η Μαγγι αληθινο ειναι! Αλλα δε ξερω

374θεωριες one piece - Σελίδα 15 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 16 Ιουν 2013, 01:36

????????

Anonymous

Επισκέπτης
damn tankianism!
ασε να με δοξασουν για λιγο!

375θεωριες one piece - Σελίδα 15 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 16 Ιουν 2013, 15:26

N_G

N_G

http://allmangareviews.blogspot.gr/2013/06/one-piece-odas-foreshadow-compilation.htm 

το είδα και ήταν ενδιαφέρον...δεν ήξερα αν το έχετε ξαναδει...το βάζω εδώ και αν χρειαστεί αλλάξτε του θέση..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης