ρε παιδί μου ο κόμπι εκπαιδεύεται απο τον ίδιο τον γκαρπ και φάινεται να έχει ανάπτυξη και προπόνηση ανάλογη με του γκαρπ δεν μπορώ να καταλάβω πως σκατά πιστεύει κάποιος ότι ο κόμπι δεν θα φτάσει τον γκαρπ και θα τον φτάσει έστω και στο μισό το νουμπι ο σμοκερ αυτο... ο άλλος στα 20 του θα έκανε με τα κρεμμυδάκι τον 20χρονο σμοκερ... αυτό λεω
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
627 Απ: θεωριες one piece Τετ 01 Ιουλ 2015, 17:37
Aldark
Τσίχλα τα χαλάμε , αν πιστεύεις ότι πρόκειται για ένα κοινό νούμπι επειδή όπως σου είπα τα έβαλε ξαφνικά με έναν Doflamingo και επειδή ο Λο απλά του πήρε την καρδιά. Ο Λούφφυ δε νίκησε ολομόναχος επίσης. Μην τον ξεγράφετε έτσι παρακαλώ.
628 Απ: θεωριες one piece Τετ 01 Ιουλ 2015, 17:43
Hawkins
κοιτα μπερδευεις τα πραγματα
λοιπον θα σου εξηγησω να καταλαβεις δεν μπορω να γραφω 400 ποστ για αυτο το θεμα.
Ο οντα εχει πει οτι ο ο σμοκερ θα αναπτυξη παρομοια σχεση οπως γκαρπ-ροτζερ.Αυτο δεν σημαινει οτι θα συμβουν ακριβως τα ιδια πραγματα,δεν σημαινει αυτο που ειπε ο οντα οτι ο σμοκερ αναγκαστικα θα γινει οσο δυνατος ειναι ο γκαρπ! απλα μιλησε για την σχεση των δυο χαρακτηρων!!και εγω απλα σου λεω οτι ο σμοκερ θα φτασει σε αντμιραλ λβλ και σου παραθετω χρονολογικα γεγονοτα για να δικαιολογησω την αποψη μου που σε αυτα ειμαι μεσα.Τωρα για τον κομπι ΑΣΦΑΛΟΣ και θα φτασει τον γκαρπ και θα τον ξεπερασει εξαλου ο οντα τον προοριζει για τον επομενο fleet admiral που θα φτιαξει το ναυτικο ωστε να ειναι δικαιο και να μην εξηπυρετη συμφεροντα της κυβερνησης
λοιπον θα σου εξηγησω να καταλαβεις δεν μπορω να γραφω 400 ποστ για αυτο το θεμα.
Ο οντα εχει πει οτι ο ο σμοκερ θα αναπτυξη παρομοια σχεση οπως γκαρπ-ροτζερ.Αυτο δεν σημαινει οτι θα συμβουν ακριβως τα ιδια πραγματα,δεν σημαινει αυτο που ειπε ο οντα οτι ο σμοκερ αναγκαστικα θα γινει οσο δυνατος ειναι ο γκαρπ! απλα μιλησε για την σχεση των δυο χαρακτηρων!!και εγω απλα σου λεω οτι ο σμοκερ θα φτασει σε αντμιραλ λβλ και σου παραθετω χρονολογικα γεγονοτα για να δικαιολογησω την αποψη μου που σε αυτα ειμαι μεσα.Τωρα για τον κομπι ΑΣΦΑΛΟΣ και θα φτασει τον γκαρπ και θα τον ξεπερασει εξαλου ο οντα τον προοριζει για τον επομενο fleet admiral που θα φτιαξει το ναυτικο ωστε να ειναι δικαιο και να μην εξηπυρετη συμφεροντα της κυβερνησης
629 Απ: θεωριες one piece Τετ 01 Ιουλ 2015, 17:59
Tcixlas
εγώ μιλάω σε επίπεδα κόντρας και δύναμης όμως τόση ώρα γιατί ο γκαρπ ήταν ο μόνος που κοντραρε σε δύναμη τον ροτζερ επιστέυω ότι θα είναι και ο λουφυ με τον κόμπι... ο σμοκερ είναι νουμπι γιατί στα 36 του post timeskip που έπρεπε να έχει γίνει εξωφρενικά δυνατός, εμφανίζεται κατώτερος των περιστάσεων δεν σου λέω ότι είναι σαχλαμάρας αλλά δεν θα φτάσει το επιπεδο δύναμης του garp ούτε το επίπεδο δύναμης που θα φτάσει ο κόμπι αυτό παλέυουμε να καταλάβετ εγώ κι ο σαντο εδώ και ώρες... και ξεκάθαρα σε άποψη δύναμης ο μόνος που θα φτάσει τη σχέση γκαρπ ροτζερ σε μαχες είναι ο κομπι... σε θέση εκτίμησης για να το λεει ο όντα κάτι θα ξέρει... αλλά σε δύναμη αποκλειεται να φτάσει τον γκαρπ ή ακόμα και τον λούφυ
630 Απ: θεωριες one piece Τετ 01 Ιουλ 2015, 18:21
Hawkins
δεν μιλησα ποτε για θεμα δυναμης απλα αναφερθηκα στο οτι ο σμοκερ δεν γινετε να μινει στασιμος και στα επομενα 10 χρονια του οπ πρεπει να ανεβει θεση στο ναυτικο.
631 Απ: θεωριες one piece Τετ 01 Ιουλ 2015, 18:38
Tcixlas
ρε σου είπα θα γίνει αντμιραλ αλλα δεν ανεβαίνει λεβελ δυναμης πάνω απο αντμιραλ δεν έχει πολλά περιθώρια αναπτυξης τώρα αυτό λεμε
632 Απ: θεωριες one piece Τετ 01 Ιουλ 2015, 18:39
Hawkins
ναι δεν απαντησα σε εσενα απλα αιτιολογηθηκα για αυτα που ειπα νωριτερα
- Σπόιλερ:
- σε λιγο θα ξεχασουμε για πιο πραγμα μιλαμε και απλα θα διαφωνουμε
633 Απ: θεωριες one piece Τετ 01 Ιουλ 2015, 18:43
Tcixlas
χαχαχαχα παίζει πολύ άνετα χχααχαχ λες και με ξέρεις χρόνια μιλάς χαχαχαχα
πάμε ξανα στο θέμα... θεωρώ ότι ο καιντο λοιπόν θα πρέεπει να εμφανιστεί σύντομα οπότε αναμένω σε τουλάχιστον 15 τσαπς να έχουμε δει έστω κάτι για καιντο... έστω πλήρωμα ή φωνή ή πρόσωπο ή κάτι ένα μπακγκραουντ
πάμε ξανα στο θέμα... θεωρώ ότι ο καιντο λοιπόν θα πρέεπει να εμφανιστεί σύντομα οπότε αναμένω σε τουλάχιστον 15 τσαπς να έχουμε δει έστω κάτι για καιντο... έστω πλήρωμα ή φωνή ή πρόσωπο ή κάτι ένα μπακγκραουντ
634 Απ: θεωριες one piece Τετ 01 Ιουλ 2015, 18:49
Hawkins
ποια 15? στα επομενα 5 πρεπει να δουμε...γιατι το αρκ τον αφορα και του εκανε μεγαλη χαλαστρα ο λουφη...νομιζω εχουμε επικεντρωθει τοσο στο παντοφλα vs λουφυ που ξεχασαμε οτι κατεστρεψαν το smile factory και καταστραφηκε το οποιο σχεδιο ειχε ο καιντο ολοσχερος
635 Απ: θεωριες one piece Τετ 01 Ιουλ 2015, 18:52
Tcixlas
ρε εννοω΄να αποκαλυφθούν πολλά κι επειδή ξέρεις πως προχωράνε τελευταια τα πραγματα στο ουαν πις κι επειδή πρέπει να καλύωει πολλά τα 12 επεισόδια θα πάνε σε μαλακίεςκαι ζήτημα 3 να είνα ισημαντικά απο αυτή την άποψη 15 αλλιώς και αύριο να είχαμε 50 σελίδες τσαπτερ όλες για καιντο θα ήταν το καλύτερο χαχαχαχαχ
636 Απ: θεωριες one piece Τετ 01 Ιουλ 2015, 18:59
Hawkins
χαχαχα μακαρι να αποκαλυφθουν πολλα σε 15 αλλα δεν το κοβω
εγω παντος ζω και αναπνεω μονο για να δω μια σκηνη του καιντο
εγω παντος ζω και αναπνεω μονο για να δω μια σκηνη του καιντο
637 Απ: θεωριες one piece Τετ 01 Ιουλ 2015, 19:02
Tcixlas
καλά όχι και τόσο πολύ χαχα εγω προτιμώ να δω για μιχοκ ντράγκον και γκαρπ και γκοροσει ίσως και σανκς
edit: η θεωρία που λέγαμε για ντράγκον την ποσταρω δείτε την αξίζει
edit: η θεωρία που λέγαμε για ντράγκον την ποσταρω δείτε την αξίζει
638 Απ: θεωριες one piece Τετ 01 Ιουλ 2015, 19:52
Scarlet D.
ωραια θεωρια, ακυρο, οταν ο luffy συναντησει τον dragon τι θα γινει?λες ο dragon να ειναι ξερω γω σαν τον garp και να του δωσει μπουνιες και τετοια? XD
639 Απ: θεωριες one piece Τετ 01 Ιουλ 2015, 19:55
Tcixlas
μπα... φάνηκε να του προτείνει να έιναι ελεύθερος να παίρνει τις αποφάσεις του και να κάνει ότι θέλει... πιστεύω ότι θα τον πάρει αγκαλίτσα και θα τον αρχίσει σε φιλιά και σε κύρηγμα για τους φονιάδες των λαών τους gorosei... μόλις έκανα σύνδεση dragon με παπαρήγα κάντε το μία εικόν τον ντράγκον με ταγιεράκι και μακριά φουστα χαχαχαχαχαχα
640 Απ: θεωριες one piece Τετ 01 Ιουλ 2015, 19:57
Scarlet D.
ψιφιστε dragon, μονο αυτος ξερει να τους κοβει τον αερα ;P
641 Απ: θεωριες one piece Τετ 01 Ιουλ 2015, 19:59
Tcixlas
και καλά λογοπαίγνιο? μ τον αέρα???? δηλαδή ο λούφυ τον έχει κάνει πραγματικά λάστιχο κι έτσι?
642 Απ: θεωριες one piece Τετ 01 Ιουλ 2015, 20:00
Scarlet D.
Ψιφιστε
Μανκις ντι Λουφης
για ενα πιο "ελαστικο" προγραμμα :P
Μανκις ντι Λουφης
για ενα πιο "ελαστικο" προγραμμα :P
643 Απ: θεωριες one piece Τετ 01 Ιουλ 2015, 20:01
Tcixlas
χαχαχαχαχαχχχαχαχα τι παπάρας χαχαχαχαχ
ακαινου γιατί και πονάει και καίει....
ακαινου γιατί και πονάει και καίει....
644 Απ: θεωριες one piece Τετ 01 Ιουλ 2015, 20:13
Scarlet D.
Ψιφιστε Ace, για να ζεσταθει λιγο η σχεση μας με την Γερμανια
645 Απ: θεωριες one piece Τετ 01 Ιουλ 2015, 20:14
Tcixlas
φτιάξε ένα τέτοιο τοπικ στο οφ τοπικ να γελάμε γιατί εδώ χαλάμε το ποστ με τα θιορις βάλε καμια θεωρία εδω ρε
646 Απ: θεωριες one piece Πεμ 02 Ιουλ 2015, 03:51
Aldark
Θα βάλω ένα γουορνάκι για οφφ-τόπικ. Δε σβήνω τα ποστ , για να έχουμε στοιχεία. Nothing Personal και το κάνω απλά για τα τυπικά. Συνεχίζουμε με θεωρίες λοιπόν
εντιτ: έκλαψα απ'τα γέλια όμως με τα ποστ :xD:
εντιτ: έκλαψα απ'τα γέλια όμως με τα ποστ :xD:
647 Απ: θεωριες one piece Πεμ 02 Ιουλ 2015, 10:35
Tcixlas
οκκκ κύριε ελ νταρκ..... :buhu:
το πλήρωμα του καιντο ξέρουμε ότι θα έχει σμαιλ απο ζοαν όλοι αφου τα φτιάχνουν γι αυτό το λόγο... τι παρενέργειες μπορεί να έχουν όμως αυτα που να αλλάξουν αποτελέσματα μάχης?
το πλήρωμα του καιντο ξέρουμε ότι θα έχει σμαιλ απο ζοαν όλοι αφου τα φτιάχνουν γι αυτό το λόγο... τι παρενέργειες μπορεί να έχουν όμως αυτα που να αλλάξουν αποτελέσματα μάχης?
648 Απ: θεωριες one piece Πεμ 02 Ιουλ 2015, 10:37
Scarlet D.
εσυ φταις, βασιλια του υποκοσμου του spam, με πηρες στην σκοτεινει πλευρα!...
για να δεις παρενεργειες στο πληρωμα του kaido πρεπει πρωτα να δουμε παρενεργειες στον momonosuke, στο κατω κατω τα ιδια φρουτα ειναι.Μεχρι στιγμης δεν βλεπω παρενεργειες αλλα λογικα θα υπαρχουν μια που ειναι φτιαχτα.
για να δεις παρενεργειες στο πληρωμα του kaido πρεπει πρωτα να δουμε παρενεργειες στον momonosuke, στο κατω κατω τα ιδια φρουτα ειναι.Μεχρι στιγμης δεν βλεπω παρενεργειες αλλα λογικα θα υπαρχουν μια που ειναι φτιαχτα.
649 Απ: θεωριες one piece Πεμ 02 Ιουλ 2015, 11:01
Tcixlas
ρε ο μομο ακούει φωνές επίσης δεν αλλάζει με τη θέληση του στο δρακάκι του και επίσης ο μομονοσουκε δεν το εχει χρησιμοποιήσει πολύ για να ξέρουμε κτλπ... αυτοί το έχουν χρησιμοποιήσει οπότε κάνω μια θεωρία και περιμένω πιθανές παενέργειες που μπορεί να έχει για συζήτηση :p εγώ πιστεύω ότι μπορεί να μην ελέγχουν άριστα τις μεταμφιέσεις μετά απο λίγη ώρα...
κι ότι μπορεί μετά απο πολύ χρήση τους να εξασθενούν το χρήστη σχεδόν τελείως
ναι άλλο που δεν ήθελες κι εσυ σπαμμερ που όλοι με κατηγορείτε αλλα με σιγοντάρετε χαχαχα
κι ότι μπορεί μετά απο πολύ χρήση τους να εξασθενούν το χρήστη σχεδόν τελείως
ναι άλλο που δεν ήθελες κι εσυ σπαμμερ που όλοι με κατηγορείτε αλλα με σιγοντάρετε χαχαχα
650 Απ: θεωριες one piece Πεμ 02 Ιουλ 2015, 19:47
Santouryuu
Εγω πιστευω οτι στον wano θα εχουμε καινουργιο σπαθι τζορο
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης