η φωτο αυτη με τον kaido και την big mom ειναι επισημες;αν ναι,ο kaido φαινεται να βγαζει φωτια απο τα χερια του...επισης,εχει τον φρακο στα ρουχα του..λετε να εχει το φρουτο του δρακου τελικα;σαν αυτο που εφαγε ο πιτσιρικος του σαμουραι;ισως να τις συνδεσει καπως ετσι ο oda τις δυο ιστοριες...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
302 Απ: θεωριες one piece Τρι 28 Μάης 2013, 14:57
Patty D.Luffy
karamin έγραψε:η φωτο αυτη με τον kaido και την big mom ειναι επισημες;αν ναι,ο kaido φαινεται να βγαζει φωτια απο τα χερια του...επισης,εχει τον φρακο στα ρουχα του..λετε να εχει το φρουτο του δρακου τελικα;σαν αυτο που εφαγε ο πιτσιρικος του σαμουραι;ισως να τις συνδεσει καπως ετσι ο oda τις δυο ιστοριες...
Καλα ρε karamin είναι δυνατόν να τις περνάς για original?? Καρα fanmade του κερατά είναι, καμία σχέση με το σχέδιο του Όντα, απλα μίμιση στο στυλ :xD: :xD:
303 Απ: θεωριες one piece Τρι 28 Μάης 2013, 15:17
BlackLeg
Patty D Luffy έγραψε: καμία σχέση με το σχέδιο του Όντα, απλα μίμιση στο στυλ :xD: :xD:
Μια χαρα το εχει μιμιθει. Πολυ καλη δουλεια εχει κανει. Εγω μπορει και να το πιστευα οτι ανακαλυψε ο αλλος την απολυτη σποιλερ φωτο αλλα καπου την εχω ξαναδει.
:xD: :xD:
304 Απ: θεωριες one piece Τρι 28 Μάης 2013, 15:24
Patty D.Luffy
Όχι ρε παιδια, καμία σχέση στην τεχνική, άλλο το στυλ στους χαρακτήρες , άλλο η τεχνικη του Όντα. Έχω δει άτομα να τον μιμούνται ακριβώς! Φαίνεται ξεκάθαρα πως είναι απομίμιση.. απλα δες μια σελίδα One Piece και αν μου πεις πως δεν βλέπεις διαφορα τι να πω.. απο το shading κάνει μπαμ.
305 Απ: θεωριες one piece Τρι 28 Μάης 2013, 15:25
Aldark
η πρωτη ειναι φανερα φαν μεηντ , ο καιντο δε μοιζει καν σχεδιο ουαν πης , απλα ειναι μια υποθεση , αλλα δε νομιζω να τον κανει τοσο κουλ και γκουντ λουκινγκ..ελπιζω βασικα να μην απογοητευσει το κοινο του με τον καιντο γιατι εχει βαλει πολυυυ ψηλα τον πηχη!
οσο για τη 2η ειναι νομιζω οριτζιναλ οντα , αλλα πολυυυ παλια
και τελος αυτο που ανεβασε ο καραμιν
αυτο μονο δεν παιζει...ο μπλακμπερντ πρεπει να μπορει να ζησει 3πλα ή να ειναι 3πλος δε ξερω.
η εικονα με τον ενελ δε μου γεμισε το ματι...
και αυτο με τον ουζοπ το χω ακουσει κι εγω...λογικα στο τελος θα χει 8000 αντρες!!!;
οσο για τη 2η ειναι νομιζω οριτζιναλ οντα , αλλα πολυυυ παλια
και τελος αυτο που ανεβασε ο καραμιν
- Σπόιλερ:
αυτο μονο δεν παιζει...ο μπλακμπερντ πρεπει να μπορει να ζησει 3πλα ή να ειναι 3πλος δε ξερω.
η εικονα με τον ενελ δε μου γεμισε το ματι...
και αυτο με τον ουζοπ το χω ακουσει κι εγω...λογικα στο τελος θα χει 8000 αντρες!!!;
306 Απ: θεωριες one piece Τρι 28 Μάης 2013, 16:19
karamin
το σχεδιο ειναι πολυ καλο και μοιαζει με του οντα!χαχαχα....οι θεωριες που ανεβασα μου αρεσαν παρα πολυ για αυτο και σας τις εδειξα....αυτο με την φωτο του πληρωματος του buggy και απο πισω τον αλλον του bb ειανι γαματο!αλλωστε ο oda μας εχει συνηθισει σε κατι τετοια κολπα με τις εικονες!
308 Απ: θεωριες one piece Τρι 28 Μάης 2013, 17:46
karamin
καλο!ο kaido εχει ενα στρατο απο df users,οι οποιοι γινονται ζωα ετσι;π.χ. οπως ο Lucci,που γινεται λεοπαρδαλη (κατι τετοιο).αυτος αραγε τι φρουτο να εχει;
την εικονα που ανεβασα με τον croco και τον Sanji την ειδατε;τι παιζει εκει ;;;
https://i.imgur.com/D3osUhah.jpg
την εικονα που ανεβασα με τον croco και τον Sanji την ειδατε;τι παιζει εκει ;;;
https://i.imgur.com/D3osUhah.jpg
309 Απ: θεωριες one piece Τρι 28 Μάης 2013, 18:11
Tony Tony Chopper
Είναι η τρολιά του Oda. Εμείς νομίζαμε ότι το αριστερό φρύδι του Sanji το είδαμε για πρώτη φορά μετά το timeskip ενώ μας το είχε δείξει "έμμεσα" πολλά chapter πριν.karamin έγραψε: με τον croco και τον Sanji την ειδατε;τι παιζει εκει ;;;
310 Απ: θεωριες one piece Τρι 28 Μάης 2013, 18:29
Aldark
χλατσωμα ασχημο απ'τον οντα ηταν αυτο , νταξει σιγα το σημαντικο , πιο μεγαλη τρολλια ηταν που λεγανε κατι παιζει με το ματι του ενω απλα με μια αλλαγη χτενισματος το ματι του ηταν κανονικο :haha:
η εικονα σου με τον καιντο χοκινς ειναι ακαιρη , θα σας δειξω τι εννοω το βραδυ..
η εικονα σου με τον καιντο χοκινς ειναι ακαιρη , θα σας δειξω τι εννοω το βραδυ..
311 Απ: θεωριες one piece Τρι 28 Μάης 2013, 18:29
Santouryuu
ο καϊντο στην πρωτη φωτο μοιαζει πολυ στον yhwach απο bleach.
312 Απ: θεωριες one piece Τρι 28 Μάης 2013, 19:15
????????
σαν γκεει ταυρομαχος ειναιSantouryuu έγραψε:ο καϊντο στην πρωτη φωτο μοιαζει πολυ στον yhwach απο bleach.
313 Απ: θεωριες one piece Πεμ 30 Μάης 2013, 20:24
????????
sas
δειτε εδω πως αντιδραει ο μομονγκα οταν ακουει το ονομα του καιντο και πως του σανκς και βγαλτε συμπερασμα...
δειτε εδω πως αντιδραει ο μομονγκα οταν ακουει το ονομα του καιντο και πως του σανκς και βγαλτε συμπερασμα...
314 Απ: θεωριες one piece Πεμ 30 Μάης 2013, 20:36
Aokiji_Kuzan
Νομίζω ότι αντέδρασε έτσι περισσότερο από έκπληξη και όχι από φόβο.Εδώ ο Momonga δε φοβήθηκε ολόκληρο Whitbeard που ήθελε να βυθίσει το marineford θα φοβόταν στο όνομα του Kaido?
315 Απ: θεωριες one piece Πεμ 30 Μάης 2013, 20:46
Tony Tony Chopper
Δεν χρειάζεται να βγάλει κανείς κανένα συμπέρασμα. Ο λόγος της αντίδρασης του είναι προφανής. Δύο Yonko δεν πρέπει ποτέ να συναντηθούν διότι υπάρχει ενδεχόμενο αντιπαράθεσης και κατ' επέκταση κίνδυνος σύγκρουσης, και αυτό δεν πρέπει να συμβεί διότι θα διαταραχτεί η αρμονία μεταξύ των τριών μεγάλων πόλων δύναμης και αυτό συνεπάγεται τη διατάραξη της ισορροπίας του κόσμου που σημαίνει ότι ο πλανήτης θα καταρρεύσει και μπλα μπλα μπλα... Τα γνωστά δηλαδή.didymakia έγραψε:sas
316 Απ: θεωριες one piece Πεμ 30 Μάης 2013, 20:46
????????
μπα αφου ετρεμε η φωνη του
αλλα και ολοκληρος ντοφυ να ιδρωνει παει καπως
του το ειπε και ο λο,ετσι και τα βαλετε θα πεθανεις κατευθειαν
τωρα πως ο λο θα νυκηση τον καιντο οταν αυτος εχει ενα χιτ τον ντοφυ ειναι αλλη υποθεση
τωρα πως ο λο θα νυκηση τον καιντο οταν αυτος εχει ενα χιτ τον ντοφυ ειναι αλλη υποθεση
317 Απ: θεωριες one piece Πεμ 30 Μάης 2013, 20:52
Tony Tony Chopper
Αφού το είπε και ο ίδιος ο Momonga στο video. Δεν μπορούν οι Marines να ασχοληθούν με κοκορομαχίες μεταξύ των Yonko την στιγμή που είδη έχει αρχίσει να χάνεται η ισορροπία των τριών δυνάμεων λόγω του αναμενόμενου πολέμου μεταξύ Whitebeard, Shichibukai και Navy. Αυτό είναι και τίποτα άλλο.didymakia έγραψε:μπα αφου ετρεμε η φωνη του
318 Απ: θεωριες one piece Πεμ 30 Μάης 2013, 21:07
Aldark
απλα φοβαστε να δειτε οτι ο Καιντος ειναι το πιο δυνατο πραμα στη γη :teme:
320 Απ: θεωριες one piece Παρ 31 Μάης 2013, 15:42
BlackLeg
Καποιος που δεν ξερει κανεις μας και δεν θα τον μαθει μεχρι να τον αποκαλυψει ο Οντα
321 Απ: θεωριες one piece Παρ 31 Μάης 2013, 16:57
Aldark
θα σας πω κατι τρελο..αν ισχυει θα ταν awesome.
ο 7ος ειναι ο
αν και καλο θα ταν να παμε στο θρεντ με τις θεωριες κι οχι εδω
ο 7ος ειναι ο
- Σπόιλερ:
- ENEL
αν και καλο θα ταν να παμε στο θρεντ με τις θεωριες κι οχι εδω
322 10 characters Παρ 31 Μάης 2013, 18:04
Patty D.Luffy
Ο Enel είναι αλιεν καμία σχέση με κυβέρνηση, στην κοσμάρα του ήταν :xD:
Πάμε στις θεωρίες??
Πάμε στις θεωρίες??
323 Απ: θεωριες one piece Παρ 31 Μάης 2013, 18:16
Aldark
τι λετε λοιπον παιδια , μπορουσε ο 7ος σισιμπουκαι να ειναι ο ΕΝΕΛ;
324 Απ: θεωριες one piece Παρ 31 Μάης 2013, 18:18
Patty D.Luffy
Όχι.. είναι άκυρος τελείως :xD:
325 Απ: θεωριες one piece Παρ 31 Μάης 2013, 18:48
BlackLeg
Ενδιαφερον. Θα ηταν ωραια τροπη αλλα δεν το κοβω. ο Ενελ δεν θα ειχε λογο συνεργασιας με την κυβερνηση
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης