Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

θεωριες one piece

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 40]

276θεωριες one piece - Σελίδα 12 Empty Απ: θεωριες one piece Τρι 14 Μάης 2013, 21:01

Elidor

Elidor

Avarga
Τονυ κιτρινη καρτα... Οχι οφφ.

Οσο για τη παραπανω θεωρεια δε στεκει (πρωτα απ'ολα λογο ηλικιων), βεβαια θεωρια χωρις αναλυση νοειται? Μωρε νοειται.... Παλι καλα που δεν ηταν και μονολεκτικο το θεωρημα.

277θεωριες one piece - Σελίδα 12 Empty Απ: θεωριες one piece Τρι 14 Μάης 2013, 21:25

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Tankianism έγραψε:Βασικά έχω χάσει λίγο επαφή άλλα θα κάνω και εγώ την πρόβλεψη μου. Το φρούτο θα το φάει ο Κόμπυ. Είναι ότι πιο λογικό μπορεί να γίνει. Κανείς από το πλήρωμα δε μπορεί να το φάει πρώτον γιατί θα χαλάσουν οι ισορροπίες και δεύτερον επειδή καλά καλά δεν έχουμε δει ακόμα τις δυνάμεις των στροχατς μετά τον ταιμσκιπ, δε μπορεί να εξελιχθούν πάλι. Επιπλέον, το φρούτο άμα καταστραφεί ξαναφυτρώνει οπότε ούτε αυτό θα γίνει. Άρα είτε με κάποιο τρόπο θα βρεθεί ο Κόμπυ και θα το φάει, είτε θα το πάρει ο Λούφυ μαζί του και θα το δώσει στον Κόμπυ όταν τον ξανασυνατήσει.

Τώρα θα μου πείτε γιατί Κόμπυ. Γιατί ο παραπληγικός ροζομάλλης φίλος μας είναι κάτι σαν μικρός αδερφός για τον Λόυφφυ. Στην ουσία ο Κόμπυ για τον Λούφυ μπορεί να γίνει ότι ο Λούφυ για τον Έις. Δίνοντας του αυτό του φρούτο δείχνει την εκτίμηση του. Από εκεί και πέρα, ο Κόμπυ με το φρούτο θα αλλάξει επίπεδο και συνδυασμό με τη προπόνηση του θα αποτελέσει μία σημαντική μονάδα για το ναυτικό και θα πλησιάσει το όνειρο του. Είναι πολύ καλή ευκαιρία ο Όντα να αξιοποιήσει τον Κόμπε στο έπακρο.

Επίσης μια ερωτησούλα. Είδα την ταινία με τον Ζ. Ξέρουμε ποιος είναι ο Σισιμπουκάι που του έκοψε το χέρι?

Δεν εχεις και αδικο σε αυτο που λες εφοσον πιστευουμε οτι το πληρωμα του Luffy δεν ενδιαφερεται για το φρουτο. Ουτως η αλλως ολοι οι admirals εχουν φαει φρουτακι οποτε το θεωρω δυσκολο ο Coby να τουμπανιασει χωρις φρουτο. Νταξει θα βελτιωσει το haki του αλλο ποσο ομως;

Τωρα οσον αφορα τον Shichibukai δυο μπορουν να κοψουν απο τους γνωστους. Ο Doflamingo και ο Mihawk αλλα εγω πιστευω οτι ειναι καποιος πιο παλιος και δεν εχει αναφερθει στο manga/anime.

278θεωριες one piece - Σελίδα 12 Empty Απ: θεωριες one piece Τετ 15 Μάης 2013, 04:11

Santouryuu

Santouryuu

δεν το παιρνει κανεις μαριν το φρουτο.... ουτε καν ο κομπυ..... ποσο μαλλον εφοσον προσπαθησε να τον σταματησει οταν ηθελε να σωσει τον εϊς. θα ηταν ονειδος στη μνημη του εϊς να το παρει καποιος απο τους "δολοφονους" του. εξ αλλου ειπαμε φιλοι φιλοι καριοφιλι, αλλα οχι και στο ιδιο επιπεδο εϊς με την κοτα. εκτος βεβαια αν υπερισχυσουν οι μαριν και το κατασχεσουν. αλλα αυτο δυσκολα να συμβει. οι μαριν ειναι καταδικασμενοι στο Ο.Ρ. σε ρολο κομπαρσου. εγω λεω οτι θα το ακουμπησει διπλα στον ταφο η θα το κουβαλαει μεσα στο πλοιο.

279θεωριες one piece - Σελίδα 12 Empty Απ: θεωριες one piece Τετ 15 Μάης 2013, 09:49

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Santouryuu έγραψε:δεν το παιρνει κανεις μαριν το φρουτο.... ουτε καν ο κομπυ..... ποσο μαλλον εφοσον προσπαθησε να τον σταματησει οταν ηθελε να σωσει τον εϊς. θα ηταν ονειδος στη μνημη του εϊς να το παρει καποιος απο τους "δολοφονους" του. εξ αλλου ειπαμε φιλοι φιλοι καριοφιλι, αλλα οχι και στο ιδιο επιπεδο εϊς με την κοτα. εκτος βεβαια αν υπερισχυσουν οι μαριν και το κατασχεσουν. αλλα αυτο δυσκολα να συμβει. οι μαριν ειναι καταδικασμενοι στο Ο.Ρ. σε ρολο κομπαρσου. εγω λεω οτι θα το ακουμπησει διπλα στον ταφο η θα το κουβαλαει μεσα στο πλοιο.

To σκεφτομουν καθως εγραφα την απαντηση μου στο σχολιο του φιλου απο πανω αλλα μετα σκεφτηκα ενα τραβηγμενο σεναριο οτι καποιος που θα γνωριζε που ηταν ο ταφος του Ace θα πηγαινε και θα επαιρνε το φρουτο. :xD:

280θεωριες one piece - Σελίδα 12 Empty Απ: θεωριες one piece Τετ 15 Μάης 2013, 10:24

Santouryuu

Santouryuu

ναι και εγω το σκεφτηκα.... γι'αυτο ειπα μετα για το πλοιο :Ρ

281θεωριες one piece - Σελίδα 12 Empty Απ: θεωριες one piece Τετ 15 Μάης 2013, 12:12

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Deathracer2009 έγραψε:
Τωρα οσον αφορα τον Shichibukai δυο μπορουν να κοψουν απο τους γνωστους. Ο Doflamingo και ο Mihawk αλλα εγω πιστευω οτι ειναι καποιος πιο παλιος και δεν εχει αναφερθει στο manga/anime.

Στην ταινια ειπωθηκε πως ο Ζ εφυγε απο το ναυτικο επειδη εκαναν σισι αυτον που του εκοψε το χερι.
Θυμασαι που δεν μας ειπε τον τελευταιο σισιμπουκαι οταν ανεφερε τους καινουριους? Ε.. ο τελευταιος ειναι λογικα. Ολα εγιναν σε αυτα τα 2 χρονια.

282θεωριες one piece - Σελίδα 12 Empty Απ: θεωριες one piece Τετ 15 Μάης 2013, 16:11

Santouryuu

Santouryuu

μηπως ηρθε η ωρα για καινουργιο σπαθι τζορο;

283θεωριες one piece - Σελίδα 12 Empty Απ: θεωριες one piece Παρ 17 Μάης 2013, 18:31

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Και ποιό θα αφήσει?? :xD:

284θεωριες one piece - Σελίδα 12 Empty Απ: θεωριες one piece Τρι 21 Μάης 2013, 15:44

Aldark

Aldark

βρηκα μια θεωρια περι της Dressrosa και του Doflamingo....πολυ ενδιαφερον!

http://forums.mangafox.me/threads/442516-quot-Donquixote-family-card-system-and-a-little-bit-of-Alice-quot-.

285θεωριες one piece - Σελίδα 12 Empty Απ: θεωριες one piece Τρι 21 Μάης 2013, 16:03

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Aldark έγραψε:βρηκα μια θεωρια περι της Dressrosa και του Doflamingo....πολυ ενδιαφερον!

http://forums.mangafox.me/threads/442516-quot-Donquixote-family-card-system-and-a-little-bit-of-Alice-quot-.

αλνταρκ μπορεις να μου εξηγησης της παρομοιοσεις που εκανε?

286θεωριες one piece - Σελίδα 12 Empty Απ: θεωριες one piece Τρι 21 Μάης 2013, 16:23

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Aldark έγραψε:βρηκα μια θεωρια περι της Dressrosa και του Doflamingo....πολυ ενδιαφερον!

Αυτο το mangafox οποτε γουσταρει μου το ανοιγει ο chrome. Ολο αδυνατη η συνδεση λεει.... aaaaaah!

287θεωριες one piece - Σελίδα 12 Empty Απ: θεωριες one piece Τρι 21 Μάης 2013, 18:13

Aldark

Aldark

Real Hawkins έγραψε:

εννοεις με τους ηρωες απο την αλικη;

288θεωριες one piece - Σελίδα 12 Empty Απ: θεωριες one piece Τετ 22 Μάης 2013, 12:51

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Aldark έγραψε:
Real Hawkins έγραψε:

εννοεις με τους ηρωες απο την αλικη;

ναι
εντιτ--http://www.alice-in-wonderland.net/school/char1.html δειτε εδω ειναι ενδιαφερον,ειναι ολλοι οι χαρακτηρες που επεξαν στην αλικη στην χωρα το θαυματων.Μου τραβηξαν την προσοχη καποια ονοματα ωπος..violet,flamingo,και λιλι...για την λιλι αναφερει οτι ηταν αδερφη της quenn(charlott linlin)ωποτε το κοριτσι με τα τρια ματια που ηταν διπλα στην χοντρη ειναι η αδερφη της που την λενε λιλι!!!!
το μονο που δεν συμφωνησα απο την θεωρια του αλνταρκ ειναι οτι η αλις ειναι ο λουφη οχι το κοριτσι με τα τρια ματια

289θεωριες one piece - Σελίδα 12 Empty Απ: θεωριες one piece Πεμ 23 Μάης 2013, 14:26

Aldark

Aldark

χμ δε ξερω αν ειναι η αλικη ο λουφφυ , μου ακουγεται λιγο λεημ , αλλα τελος παντων...

μια ακομα θεωρια δε ξερω αν εχει ειπωθει , διαβασα οτι ο Μορια για να μην τον σκοτωσει ο Τζοκερ πηγε μαζι του και του εφτιαξε ενα στρατο , εξου και τα παιχνιδια! (οπως τα ζομπι παλαιοτερα με τις σκιες)
οστωσω αυτο ερχεται σε αντιθεση μαλλον μ'αυτο

290θεωριες one piece - Σελίδα 12 Empty Απ: θεωριες one piece Πεμ 23 Μάης 2013, 14:48

????????

Anonymous

Επισκέπτης
μορια και ντοφυ συνδεονται καπως ειναι σιγουρο αλλα μπιγκ μαμα καιντο ντοφυ πως συνδεοντε e?

αν θυμαμαι καλα οταν καταστραφηκε το σαντ ο πεκομς ειπε οτι αυτο ειναι κακο ας καλεσουν την μαμα χμμμμμ

ααα και καιντο με τον ντοφυ εχουν το ιδιο σατανικο χαμογελω

291θεωριες one piece - Σελίδα 12 Empty Απ: θεωριες one piece Πεμ 23 Μάης 2013, 21:03

Tony Tony Chopper

Tony Tony Chopper

Aldark έγραψε:χμ δε ξερω αν ειναι η αλικη ο λουφφυ , μου ακουγεται λιγο λεημ , αλλα τελος παντων...

μια ακομα θεωρια δε ξερω αν εχει ειπωθει , διαβασα οτι ο Μορια για να μην τον σκοτωσει ο Τζοκερ πηγε μαζι του και του εφτιαξε ενα στρατο , εξου και τα παιχνιδια! (οπως τα ζομπι παλαιοτερα με τις σκιες)
οστωσω αυτο ερχεται σε αντιθεση μαλλον μ'αυτο

Ο Moria είναι alive confirmed από τον ίδιο τον Oda στο NWT όμως το πιο πιθανό είναι να τα έχει κάνει πλακάκια με τον Eustass Kid παρά με τον Doflamingo. Δε λέω, υπάρχει το ενδεχόμενο να τον φυγάδευσε και να δήλωσε στον ανώτερο του ότι εξαφανίστηκε άλλα τα "στοιχεία" άλλα δείχνουν. Μάλλον ο Doflamingo έλεγε την αλήθεια και προφανώς ο Absalom ήταν αυτός που τον εξαφάνισε. Δείτε εδώ...

Chapter 700
θεωριες one piece - Σελίδα 12 2ZzMM

Chapter 486
θεωριες one piece - Σελίδα 12 2ZzNm

Όσον αφορά τα παιχνίδια στην Dressrosa τώρα... Πιστεύω ότι είναι δουλειά του μεγάλου παιχνιδά...
Σπόιλερ:

Όσοι δεν ξέρετε την ιστορία...

Σπόιλερ:

Τώρα το πως μπορούν τα παιχνίδια να περπατάνε και να έχουν και άποψη είναι ανεξήγητο...

Ίσως ο Wapol να είναι και πίσω από την παραγωγή του Smiles. Υπάρχει εργοστάσιο με εργάτες από ότι μάθαμε άλλα ο Wapol λόγω του ability του θα μπορούσε να είναι η μηχανή παραγωγής. Είναι απλό.............

Βήμα 1)Χλαπακώνει έναν λύκο ξέρω 'γω
Βήμα 2) Χλαπακώνει ένα γιαρμά
Βήμα 3) Πίνει λίγο SAD
Βήμα 5) Ξερνάει ένα Smile Inu Inu no Mi: Model Wolf :xD:

292θεωριες one piece - Σελίδα 12 Empty Απ: θεωριες one piece Πεμ 23 Μάης 2013, 21:49

Santouryuu

Santouryuu

Patty D Luffy έγραψε:Και ποιό θα αφήσει?? :xD:

shusui....θα το δωσει στον kinemon. καιρος να βρει ενα saijo.

293θεωριες one piece - Σελίδα 12 Empty Απ: θεωριες one piece Πεμ 23 Μάης 2013, 21:54

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Tony Tony Chopper έγραψε:

Βήμα 1)Χλαπακώνει έναν λύκο ξέρω 'γω
Βήμα 2) Χλαπακώνει ένα γιαρμά
Βήμα 3) Πίνει λίγο SAD
Βήμα 5) Ξερνάει ένα Smile Inu Inu no Mi: Model Wolf :xD:

XAXAXA ELEOS

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Dimis στις Πεμ 23 Μάης 2013, 22:48, 1 φορά

294θεωριες one piece - Σελίδα 12 Empty Απ: θεωριες one piece Πεμ 23 Μάης 2013, 21:58

Aldark

Aldark

damn αμα εχωσε τωρα ο οντα τον γουαπολ στην ιστορια ειναι genius τον παραδεχομαι

ναι χοκινς δικιο εχεις μαλλον...δεξια ειναι η μπιγκ μαμ;

αλλα αμα ειναι ο καιντο απ'την αλλη γτ μοιαζει να κλαιει; να φωναζει; να εχει αιματα; κανονικα επρεπε να ειναι αραχτος και κουλ σας εχω ολους στο πουλι μου

295θεωριες one piece - Σελίδα 12 Empty Απ: θεωριες one piece Δευ 27 Μάης 2013, 23:09

Aldark

Aldark

θεωριες one piece - Σελίδα 12 Fanart_yonkou_kaido_and_big_mom_by_tonyohoho-d5u3biy

sorry για το double post , απλα μπορει καπως ετσι να ειναι ο kaido :xD:

και μια παλια φωτο

θεωριες one piece - Σελίδα 12 Color+buggy+shanks+kaido

ο κυκλωμενος ειναι λογικα ο καιντο , ή τουλαχιστον μοιαζει...οι απο πισω τι ακριβως ομως;

296θεωριες one piece - Σελίδα 12 Empty Απ: θεωριες one piece Δευ 27 Μάης 2013, 23:23

petrikios

petrikios

Βασικα οσο για την θεωρια με τον Wapol την θεωρω αρκετα βασιμη,και στεκει κιολας συμφωνα με τα cover stories του Οντα,αλλα το στρατιωτακι ειπε οτι μεσα στο εργοστασιο δουλευουν καποιοι εργατες που πρεπει να τους σωσουν,δηλαδη εδωσε να εννοηθει οτι το εργοστασιο ειναι κατι σαν κτηριο,αλλα επισης στα cover stories με τον Wapol εδειξε οτι μετα το timeskip εγινε World Nobel,ο Φλαμιγκο εχει παρε δωσε με W.G,αρα μπορει και με αυτον,αλλα σαν World Nobel ο Wapol και με την ψευτοπερηφανεια και την αλλαζοεγωιστικη συμπεριφορα του σιγα μην καθοταν και να χλαπακιαζει σκουπιδια και να φτιαχνει Φρουτα και παιχνιδια για εναν πειρατη,αλλα ποτε δεν ξερεις,οσο για τον Καιντο Αλνταρκ δεν νομιζω να ναι αιματα εκεινα αλλα μουσια,οπως επεισης δεν νομιζω να κλαιει αλλα να ουρλιαζει βαρβαρα,για καναν ζορικλα τον κοβω...αφου ειπωθηκε οτι δεν δεχεται συμβιβασμους και δικαιολογιες,η διαλλεκτικοτητα δεν θα ναι μια απο τις αρετες του

297θεωριες one piece - Σελίδα 12 Empty Απ: θεωριες one piece Τρι 28 Μάης 2013, 13:36

karamin

karamin

Aldark έγραψε:θεωριες one piece - Σελίδα 12 Fanart_yonkou_kaido_and_big_mom_by_tonyohoho-d5u3biy

και μια παλια φωτο

θεωριες one piece - Σελίδα 12 Color+buggy+shanks+kaido

ο κυκλωμενος ειναι λογικα ο καιντο , ή τουλαχιστον μοιαζει...οι απο πισω τι ακριβως ομως;

ειναι γαματες pic και το σχεδιο μοιαζει πολυ με του oda!αληθεια που τις βρηκες;

κοιταξτε και εδω μερικες θεωριες! http://www.forumpiece.com/Thread-Manga-OnePiece-mistery-Conspiracy

298θεωριες one piece - Σελίδα 12 Empty Απ: θεωριες one piece Τρι 28 Μάης 2013, 13:44

????????

Anonymous

Επισκέπτης
στην πρωτη φωτο μοιαζει περισσοτερο με ηρωα του μπλιτς ο καιντο

299θεωριες one piece - Σελίδα 12 Empty Απ: θεωριες one piece Τρι 28 Μάης 2013, 13:50

Aokiji_Kuzan

Aokiji_Kuzan

Τα ρούχα(;) του Kaido στη φωτό αυτή μοιάζουν με.. ρούχα οκάμα :p

Ο τύπος πάντως θα πέσει πάαρα πολύ δύσκολα.. Η Big Mom δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται σπαστική αλλά τα σιγανά ποταμάκια είναι επικίνδυνα.

300θεωριες one piece - Σελίδα 12 Empty Απ: θεωριες one piece Τρι 28 Μάης 2013, 14:06

maggie

maggie

Aldark έγραψε:
Σπόιλερ:

και μια παλια φωτο

Σπόιλερ:

o πίσω με τα πορτοκαλί φέρνει σε κρόκο.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης