Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

θεωριες one piece

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

551θεωριες one piece - Σελίδα 23 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 28 Ιουν 2015, 15:49

Tcixlas

Tcixlas

εμένα κάποιες μου αρέσουν και επίσης παρακολουθώ πολλούς άλλα ένας ο one world κάνει πολύ καλές... ποιός απο εδω μέσα ψήνεται να κάνουμε θεωρίες και να τις ανεβάζουμε στο youtube και σε ελληνικά και σε αγγλικά για να καλύψουμε το κοινό? :p ανοιχτή πρόταση περιμένω πμ...

όσο για τις θεωρίες που έχω κάνει ερωτήσεις πιο πάνω αρκετές αν δεν βαριέστε διαβάστε τις προηγούμενες 2 σελίδες και σε ότι θέλτε απαντήστε μου να συζητήσουμε λίγο και με θεωρίες

552θεωριες one piece - Σελίδα 23 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 28 Ιουν 2015, 16:57

Scarlet D.

Scarlet D.

νομιζω οτι τα 100 καναλια που υπαρχουν για τις θεωριες one piece υπερκαλυπτουν, και παραπανω XD,τωρα αν απλα ακουμε θεωριες των αλλων και τις μεταφραζουμε Ελληνικα,δεν ξερω δεν νομιζω πως θα πετυχει,γενικα και στο youtube εχουν εξαντλησει παρα πολυ το θεμα, τοσο πολυ που εχω ακουσει θεωρια οτι ο gold.d.roger ειχε ενα φρουτο που μπορουσε να ελεγχει τα μαλλια του...γι αυτο ειχε και τεραστια μουστακια και δεν τον ελεγαν μαυρογεννη....φαντασου λοιπον

http://www.onepiecegr.com/

553θεωριες one piece - Σελίδα 23 Empty Απ: θεωριες one piece Κυρ 28 Ιουν 2015, 17:11

Tcixlas

Tcixlas

βρε ουστ ρε οι θεωρίες του τσίχλα είναι τρομερές θα με αντιγράφουν και οι αλφα2λειτ και ο ανιμφαντοκ χαχαχαχα έχω ακούσει κι εγώ αυτές τις ηλιθιες θεωρίες... εγώ θέλω να το κάνω για την πλάκα μου ρε αλλά και όσοι τις δουν καλό θ είναι να συζητάμε κι άλλο χαχαα όποτε έχουμε χρόνο βέβαια...

554θεωριες one piece - Σελίδα 23 Empty Απ: θεωριες one piece Δευ 29 Ιουν 2015, 15:43

Hawkins

Hawkins

καταρχην καλητερα ποσταρετε δικες σας εδω διοτι ποσταρετε θεωριες στα αγγλικα και ειναι δυσκολο καποιοι απο εμας να καταλαβουν τι απολυτος θελει να πει ο καθε theorist
οσο για τους theorist στο yt τοσα χρονια βγαζουν θεωριες σε τιποτα δεν εχουν πεσει μεσα μεχρι στιγμης,ο οντα ξερει τι κανει βαζει μεχρι ενα σημειο πληροφοριες ωστε να μην μπορεις να βρεις την συνεχεια αυτο γινοταν αυτο γινετε και αυτο θα γινετε

555θεωριες one piece - Σελίδα 23 Empty Απ: θεωριες one piece Δευ 29 Ιουν 2015, 15:55

Tcixlas

Tcixlas

το ρίσκο της θεωρίας είναι ότι έχει 90% πιθανότητες να αποτυχει τουλάχιστον κι αυτό είναι το ωραίο στο να τις κάνεις ότι προκαλεί συζητήσεις κι ότι δεν υπάρχει κάτι σίγουρο μέχρι τελευταίας στιγμής... έχω πετύχει ελάχιστες μικροθεωρίες και έχω χασει πολύ περισσότερες αλλά δεν έχω χάσει το ενδιαφέρον μου... εγω θέλω να βάζω θεωρίες εδω μέσα αλλά δεν απαντάνε σχεδόν ποτέ κανείς... γι αυτό σκέφτηκα του yt

556θεωριες one piece - Σελίδα 23 Empty Απ: θεωριες one piece Τρι 30 Ιουν 2015, 10:42

Scarlet D.

Scarlet D.

Τι ακουσα τις προαλλες και μου εκανε εντυπωση: Μια θεωρια ηθελε τον crocodile στην αρχη να ηταν γυναικα και μαλιστα στο πληρωμα του whitebeard.Με τον whitebeard ειχε ερωτικα θεματα,η crocodile τον αγαπυσε ,αυτος την ειχε χεσμενο. Οποτε η δεσποινης crocodile ειπα να φυγει απ τους πειρατες και να παει στο revolutionary οπου εκει γνωρισε τον ivankov που τον εκανε ανδρα(και αυτο ηταν το μυστικο που ηθελε να κρυψει στο impel down ).Στο πολεμο του marineford ειναι φυσικο ο crocodile να εδειχνε τσαντισμενος και επιτεθηκε στον whitebeard με ολη του την δυναμη( και απετυχε). Βγαζει νοημα πιστευω

557θεωριες one piece - Σελίδα 23 Empty Απ: θεωριες one piece Τρι 30 Ιουν 2015, 10:48

Tcixlas

Tcixlas

δεν ξέρω αν βγάζει νόημα έχω ακούσει ότι μπορεί να ήταν γυναίκα αλλά όχι όλο αυτό... στάνταρ βγαλμένη απο γυναικείο μυαλό χχαχαχαχα πιστεύεις ότι ένας αντρας που περνάει το χρόνο του ζωγραφίζοντας manga θα μπορεί να σκεφτεί με γυναικείο τρόπο για κάτι τέτοιο//?? μόνο ως τρολάρισμα μπορώ να το δω χαχαχα

558θεωριες one piece - Σελίδα 23 Empty Απ: θεωριες one piece Τρι 30 Ιουν 2015, 10:56

N_G

N_G

Νομίζω πως τον έχει δείξει τον Κρόκο ζωγραφισμένο παιδάκι μαζί με τους άλλους shichi ο Όντα και φαίνεται να είναι αγοράκι..!!!

559θεωριες one piece - Σελίδα 23 Empty Απ: θεωριες one piece Τρι 30 Ιουν 2015, 11:02

Tcixlas

Tcixlas

μακάρι γιατί δεν θα ήθελα να τον δω γυναίκα με βύζους και κομμένο και ραμμένο το κεφάλι γύρω γύρω και να ξέρω ότι πριν ήταν ένας χλιμίτζουρας βαρεμάρας ;p χαχαχαχαχαχαχα

560θεωριες one piece - Σελίδα 23 Empty Απ: θεωριες one piece Τρι 30 Ιουν 2015, 11:22

Scarlet D.

Scarlet D.

τι νομιζετε λοιπον οτι ηταν αυτο που ηθελε να πει ο ivankov για το παρελθον του crcodile που ξερει ΜΟΝΟ αυτος και δεν ηθελε o crocodile να αποκαλυφθει?

561θεωριες one piece - Σελίδα 23 Empty Απ: θεωριες one piece Τρι 30 Ιουν 2015, 11:53

Hawkins

Hawkins

τον κροκονταιλ τον εχει δειξει ζωγραφισμενο μικρο αγορι ο οντα ωποτε ακυρο.Τωρα τι κανενας δεν ξερει γιατι δεν εχουμε πληροφοριες για το τι μπορει να ειναι

562θεωριες one piece - Σελίδα 23 Empty Απ: θεωριες one piece Τρι 30 Ιουν 2015, 13:05

Tcixlas

Tcixlas

θεωρώ ότι γνωρίζοντας τον iva-chan πολύ καλά χαχαχα μπορεί να είναι κάποια καλοσυνάτη κίνηση ή κίνηση αγάπης του crocodile που δν θέλει να μαθευτεί λόγω της badass-οσύνης του και προσπαθεί να το καλύψει με κάθε μέσο....

και ναι υπάρχει η λέξη badass-οσύνη που μόλις πριν ένα λεπτό έφτιαξα...

563θεωριες one piece - Σελίδα 23 Empty Απ: θεωριες one piece Τρι 30 Ιουν 2015, 14:38

Santouryuu

Santouryuu

Η ουλη του κροκο και το κομμενο χερι παιζει να ειναι απο τον ασπρογενη, εξ ου και το μισος!

Το μυστικο που ανεφερε ο ιβανκοφ δεν νομιζω να εχει σχεση με το φυλο του κροκο... παραπαει.

Ισως ο κροκο να ειναι και αυτος απο αριστοκρατικη οικογενεια και γι'αυτο να γνωριζονται με τον ντοφλα (βλεπε μαρινφορντ)

564θεωριες one piece - Σελίδα 23 Empty Απ: θεωριες one piece Τρι 30 Ιουν 2015, 14:55

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Δεν ηξερα που να βαλω την φωτογραφια....

θεωριες one piece - Σελίδα 23 11425258_1681528618742181_3796194547870320316_n

565θεωριες one piece - Σελίδα 23 Empty Απ: θεωριες one piece Τρι 30 Ιουν 2015, 15:07

Tcixlas

Tcixlas

χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα έχω πεσει κάτω και γελάω με την φώτο χαχαχαχαχαχα

συμφωνώ σαντο αρκετά

566θεωριες one piece - Σελίδα 23 Empty Απ: θεωριες one piece Τρι 30 Ιουν 2015, 18:09

Aldark

Aldark

αστεία , αλλά (πάλι) απαίσια φωτό , μέχρι και ο ίδιος ο Zoro ξαφνιάστηκε ; heh look at that

Όσο για τον Κροκόδειλο... Έχουμε τα εξής (παιδική ηλικία):
Σπόιλερ:
Δεν μπορώ να βγάλω άκρη αν είναι άντρας ή γυναίκα xD

Πάντως θα ήταν καλό κομμάτι ΑΝ ήταν :
θεωριες one piece - Σελίδα 23 Crocodile_as_a_Female

Απ'την άλλη ο ίδιος ο Oda παίζει μαζί μας , οπότε δεν μπορείς να ξέρεις...πριν 24 χρόνια λοιπόν daaamn! :
Σπόιλερ:

567θεωριες one piece - Σελίδα 23 Empty Απ: θεωριες one piece Τρι 30 Ιουν 2015, 18:36

Tcixlas

Tcixlas

δε μιστερι ιζ ολ οβερ ας..... χαχαχαχ

568θεωριες one piece - Σελίδα 23 Empty Απ: θεωριες one piece Τρι 30 Ιουν 2015, 19:39

Santouryuu

Santouryuu

Ο κροκο παντως εχει τεραστιο μπακγκραουντ... ολα τα φαν μποϋς δεν τον υπολογιζουν γτ εχασε απο λουφι (απο τυχη)... ο οντα ειχε αυτοκτονικες τασεις οταν εβγαλε αυτη τη μορφη απο το παιχνιδι... γι'αυτο και τον επανεφερε με δικαιολογια το μυστικο... πιστευω δεν υπαρχει καποια τρελη θεωρια... απλα ο οντα ηθελε να επαναφερει εναν απο τους κορυφαιους χαρακτηρες του op, για μενα ανωτερο κι απο τον ντοφλα...

569θεωριες one piece - Σελίδα 23 Empty Απ: θεωριες one piece Τρι 30 Ιουν 2015, 22:45

Aldark

Aldark

Λογικά κοντράρονται για τον τίτλο του πιο ενδιαφέροντος παίχτη. Θα παίξουν ρόλο κι ας αναγκάζεται το στόρυ να τους πετάξει έξω (ο Κροκοντάηλ πετάχτηκε έξω νωρίς και επανήλθε , μένει να δούμε αν τώρα που πετάχτηκε και ο Ντοφλαμίνγκο θα έχουμε μία ανάλογη επική επανεμφάνιση σε ρόλο αντι-ήρωα).

570θεωριες one piece - Σελίδα 23 Empty Απ: θεωριες one piece Τρι 30 Ιουν 2015, 23:17

Scarlet D.

Scarlet D.

πιστευω οτι η θεση ειναι ρεσερβε για τον smoker μεχρι να πεθανει, τι νατο κανουμε ο smoker ειναι για τον luffy οτι ηταν ο garp για τον Gol D Roger

571θεωριες one piece - Σελίδα 23 Empty Απ: θεωριες one piece Τρι 30 Ιουν 2015, 23:51

Tcixlas

Tcixlas

πιστεύω ότι είναι ανώτερος ο κροκο μποι αλλά ο ντόφλα μέχρι στιγμής φαίνεται πιο σημαντικός

572θεωριες one piece - Σελίδα 23 Empty Απ: θεωριες one piece Τετ 01 Ιουλ 2015, 00:10

Santouryuu

Santouryuu

Scarlet έγραψε:πιστευω οτι η θεση ειναι ρεσερβε για τον smoker μεχρι να πεθανει, τι νατο κανουμε ο smoker ειναι για τον luffy οτι ηταν ο garp για τον Gol D Roger

Ετσι πιστευα κι εγω... αλλα στο σινσεκαϊ εμφανιστηκε κατωτερος του μετριου... ηταν ο αντιστοιχος μπελαμυ... και με την ραγδαια ανοδο του κομπυ, πιστευω οτι ο κομπυ θα ειναι ο νεος γκαρπ... ο σμοκερ ειναι ομως μακραν ο αγαπημενος μου μαριν... με κιζαρου, αοκιτζι να ακολουθουν

573θεωριες one piece - Σελίδα 23 Empty Απ: θεωριες one piece Τετ 01 Ιουλ 2015, 00:13

Hawkins

Hawkins

o coby δεν ειναι ο αντηστυχος garp...o coby ειναι ο αντιστιχος sengoku

574θεωριες one piece - Σελίδα 23 Empty Απ: θεωριες one piece Τετ 01 Ιουλ 2015, 00:17

Scarlet D.

Scarlet D.

μονο ενας γλαρος, μια κατσικα και ενα φρουτο zoan του λειπουν :p

575θεωριες one piece - Σελίδα 23 Empty Απ: θεωριες one piece Τετ 01 Ιουλ 2015, 00:21

Santouryuu

Santouryuu

Ως προς τι ειναι ο σενγκοκου;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης