σιγά..ο Xanxus έχει Liger..
αιλουροειδή FTW τα αγαπημένα μου
αιλουροειδή FTW τα αγαπημένα μου
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
quenta έγραψε:εχεται ποτε παρατησησει ποια η διαφορα αναμεσα στον Γκαρπ και στους αλλους vice-admirals?η στολη..και συγκεκριμενα στους ομους-στην βατα..
ο γκαρπ ειναι ο μονος που εκτος οτι εχει κοκκινο-μαυρο χρωμα ενω οι αλλοι μπλε (οι ποιο πολοι δλδ γιατι και η τσουρου εχει νομιζω το ιδιο χρωμα αλλα αλλο απο κατω σχημα οπως και ολοι οι αλλοι) οπως ελεγα εκτος οτι εχει κοκκινο-μαυρο χρωμα εχει και 3 καθετες γραμες σαν ρανκς ενω ολοι οι αλλοι εχουν απλα κυκλικο..
αν το ψαξεται λιγακι σε φωτογραφιες θα το δειτε..εγω απλα εκει που εβλεπα το 314 μου ηρθε στην αντιληψη..και ειδα ακομα οτι ο γαρπ εχει εντελως διαφορετικη βατα απο ολους ακομα και απο τους αδμιραλς οι οποιοι και οι 3 τους αλλα και ο σενγκοκου εχουν την ιδια βατα..χρυσο με χρυσο κυκλο..απλα ο σενγκοκου ενω εχει την ιδια βατα με τους αδμιραλς εχει ποιο μαριες κλωστες πως λεγονται..αυτα που κρεμονται..
didimakia έγραψε:
@Crowdon ακου το πουλι-αντιγραφεας...
edit: Liger my ass... γτ να παμε εναντια στην φυση?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την quenta στις Τετ 01 Σεπ 2010, 03:15, 1 φορά
quenta έγραψε:
ξερω οτι μπορει να μου πειτε οτι μια λεξη εχει πολλες ενοιες στα ιαπωνικα οπως και στα αγγλικα το ιδιο και ενιωτε και στα ελληνικα..απλα η συγκεκρημενη λεξη εχει 3 διαφορετικες ακυρες εννοιες μεταξυ τους...
didimakia έγραψε:
Μια μπυρα του ελειπε μονο χαχα
didimakia έγραψε:Aσε ασε καποτε η τηλεοραση δεν ηταν παραπληροφορηση...
Μ'αυτο που θα πω δεν θελω να φανω ρατσιστης αλλα τους Τουρκους ποτε μα ποτε δεν θα τους θεωρησω ουτε φιλους ουτε τιποτα..μονο εχθροι...
quenta έγραψε:το θυμαμε το σκηνικο με τον σολομο.ημουν βεβαια μικρος 10 χρονον αλλα θυμαμε οτι ειχε γινει τρελο νταβαντουρι εκεινες της μερες..μιλαγανε για πολεμο με την τουρκεια και τετοια αλλα δεν εγινε τπτ ευτυχος..
εδιτ ψεματα τι 10..αν εγινε το 96 τοτε ημουν 13 χρονον γομαρι λοοολ
One Piece Gr » Archives » Κάδος Ανακυκλωτών » Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης