Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε...

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 40]

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
σιγά..ο Xanxus έχει Liger..

αιλουροειδή FTW τα αγαπημένα μου

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

ναι ρε τα αιλουροειδη ειναι γενικα epic win ολα....και white tiger ftw...^^
εχουν κανει κ αλλες διασταυρωσεις...cheetah με λεοπαρδαλη...αλλα βαριεμαι να βρω τα βιντεο xD

Shadow Ace

Shadow Ace

Imba Troll.
ημουν σιγουρος οτι καποιος θα το πει XD

μαλιστα ειχε white liger,δηλαδη μιξη αρσενικου λιονταριου με ασπρη τιγρη θηλυκια...

@Johhnyman. ποσο επικ εκει που σκαει ο Xanxus in "you fucking scums" mode? ^^

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
εξαίτιας και αυτής της σκηνής(και σίγουρα και κάποιες άλλες) ο xanxus είναι ο 3ος ίσως και ο 2ος αγαπημένος μου στο Ριμπόρν

και ξέχασα να πω,πως από όλα τα αιλουροειδή,αγαπημένο μου είναι ο ΓΑΤΟΠΑΡΔΟΣ

didimakia

didimakia

quenta έγραψε:εχεται ποτε παρατησησει ποια η διαφορα αναμεσα στον Γκαρπ και στους αλλους vice-admirals?η στολη..και συγκεκριμενα στους ομους-στην βατα..
ο γκαρπ ειναι ο μονος που εκτος οτι εχει κοκκινο-μαυρο χρωμα ενω οι αλλοι μπλε (οι ποιο πολοι δλδ γιατι και η τσουρου εχει νομιζω το ιδιο χρωμα αλλα αλλο απο κατω σχημα οπως και ολοι οι αλλοι) οπως ελεγα εκτος οτι εχει κοκκινο-μαυρο χρωμα εχει και 3 καθετες γραμες σαν ρανκς ενω ολοι οι αλλοι εχουν απλα κυκλικο..

αν το ψαξεται λιγακι σε φωτογραφιες θα το δειτε..εγω απλα εκει που εβλεπα το 314 μου ηρθε στην αντιληψη..και ειδα ακομα οτι ο γαρπ εχει εντελως διαφορετικη βατα απο ολους ακομα και απο τους αδμιραλς οι οποιοι και οι 3 τους αλλα και ο σενγκοκου εχουν την ιδια βατα..χρυσο με χρυσο κυκλο..απλα ο σενγκοκου ενω εχει την ιδια βατα με τους αδμιραλς εχει ποιο μαριες κλωστες πως λεγονται..αυτα που κρεμονται..

Man οτι ανακαλυπτεις για το One Piece ποσταρε το στο ''Γενικη Συζητηση περι One Piece Manga''

Εδω ειναι οφφ-τοπικ...

Y.Γ. Xanxus is one of a hell baddass!

@Crowdon ακου το πουλι-αντιγραφεας...

edit: Liger my ass... γτ να παμε εναντια στην φυση?

didimakia

didimakia

double post ftw!
http://en.wikipedia.org/wiki/Kochira_Katsushika-ku_Kameari_K%C5%8Den-mae_Hashutsujo

is a long-running comedy manga by Osamu Akimoto. It has been continuously serialized in Weekly Shōnen Jump since September 1976,[1][2] with over 1600 chapters published, making it the longest-running manga series in history (Golgo 13 and Doraemon began publication earlier, but neither has been in continuous serialization). As of volume 170 the series has sold over 135 million copies.[3]

O.o

Crowdon

Crowdon

didimakia έγραψε:

@Crowdon ακου το πουλι-αντιγραφεας...

edit: Liger my ass... γτ να παμε εναντια στην φυση?

:xD:
Απίστευτο!
Τι να κάνεις τα Tone Dial αν έχεις ένα τέτοιο πουλί!
Και αυτό αλλά και το perv birdy μου κάνουν λίγο fake εν τω μεταξύ.
Σε φάση αν δεν ήταν και τα 2 απο BBC θα ήμουν σίγουρος οτι είναι fake.
Αλλά με σκαλώνει επειδή είναι unbelievable το οτι υπάρχουν τέτοια πλάσματα.

didimakia

didimakia

yy ο αδερφος μου δεν τα πιστευει και του λεω τα ιδια ακριβως (BBC+ WE DONT KNOW A SHIT)

maxuris

maxuris

Πωωω γαμησε εε ... Εκανε καμερα και αλυσοπρτιονα και ολα :D

+10000 στο BBC και τα ωραια του xD

Shadow Ace

Shadow Ace

Imba Troll.
ρε....οπως εχει πει και ο Elidor...βλεπετε skai ωρε! εχει επικες εκπομπες!

μερικες εχουν τρελο ενδιαφερον...

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

omg αυτο το πουλι ειναι ολα τα λεφτα ρε :xD:
εκανε και τους εργατες με τα αλυσοπριονα :xD:

didimakia

didimakia

Μια μπυρα του ελειπε μονο χαχα

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
lol ρε!! σαν εμένα κάθετε ο μπούλης

quenta

quenta

aλλη μια καμενη ανακαλυψη απο πλευρας μου...
εβλεπα το 377 επεισοδιο και παρατηρησα κατι ακυρο.. ( το επεισοδιο με τον κουμα και τον ζορο..μιλαω για εκει που ζηταει ο ζορο να σκοτωσει αυτον αντι του λουφι.. 18:30 min)
το"i'm in your dept" στα ιαπωνικα ειναι "oni giri" ομως και η μπαλα ριζιου που τρωνε στην ιαπωνια δεν λεγεται onigiri?οποτε την μπαλα ριζιου οι ιαπωνες την λενε "ι'm in your dept"="σου ειμαι υποχρεος"???
και ακομα οτι ο ιδιος ο ζορο εχει μια επιθεση η οποια λεγεται onigiri αλλα μεταφραζεται σας Oni Giri (Demon Slash) απο το οni=demon...

τι να πεις...
ξερω οτι μπορει να μου πειτε οτι μια λεξη εχει πολλες ενοιες στα ιαπωνικα οπως και στα αγγλικα το ιδιο και ενιωτε και στα ελληνικα..απλα η συγκεκρημενη λεξη εχει 3 διαφορετικες ακυρες εννοιες μεταξυ τους...

onigiri="im in your dept" , "μπαλα ριζιου" , "demon slash"
looool τι ποιο ακυρο nosebleed heh

Έχει επεξεργασθεί από τον/την quenta στις Τετ 01 Σεπ 2010, 03:15, 1 φορά

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
quenta έγραψε:

ξερω οτι μπορει να μου πειτε οτι μια λεξη εχει πολλες ενοιες στα ιαπωνικα οπως και στα αγγλικα το ιδιο και ενιωτε και στα ελληνικα..απλα η συγκεκρημενη λεξη εχει 3 διαφορετικες ακυρες εννοιες μεταξυ τους...

όχι.θα σου πω πως είσαι άκυρος :xD: :xD: :xD: :xD:

didimakia

didimakia

Μπορει να ακουσες και λαθος ή επισης να γραφοντε διαφορετικα ^^

quenta

quenta

μπορει να γραφονται διαφορετικα αλλα οτι ειναι onigiri ειναι στανταρ,δεν ακουσα λαθος..το τσεκαρα 10 φορες και μαλιστα εβαλα και τον ηχο τιγκα μεσα στην νυχτα λοοοολ

Crowdon

Crowdon

didimakia έγραψε:

Μια μπυρα του ελειπε μονο χαχα

:muaha:

Κάτι άκυρο που είδα πρόσφατα
Κοιτάξτε shocking σκηνές που έδειχναν παλιά στις ειδήσεις
Αυτό είχε γίνει στη νεκρά ζώνη στην Κύπρο.

didimakia

didimakia

Aσε ασε καποτε η τηλεοραση δεν ηταν παραπληροφορηση...

Μ'αυτο που θα πω δεν θελω να φανω ρατσιστης αλλα τους Τουρκους ποτε μα ποτε δεν θα τους θεωρησω ουτε φιλους ουτε τιποτα..μονο εχθροι...

Crowdon

Crowdon

didimakia έγραψε:Aσε ασε καποτε η τηλεοραση δεν ηταν παραπληροφορηση...

Μ'αυτο που θα πω δεν θελω να φανω ρατσιστης αλλα τους Τουρκους ποτε μα ποτε δεν θα τους θεωρησω ουτε φιλους ουτε τιποτα..μονο εχθροι...

Ναι όμως ρε συ πως μπορείς να θεωρείς είτε φίλο είτε εχθρό κάποιον που δεν ξέρεις?
Πίστεψέ με στην πλειοψηφία τους τούρκους δεν τους απασχολούν οι Έλληνες και ούτε έχουν κάποια έχθρα.
Όλα είναι τρικ των media και του στρατού ώστε να υπάρχουν αφορμές.
Ο μέσος τούρκος κοιτάει απλά να βγάλει το ψωμί του και να ζήσει τη ζωή του όπως και ο πιο πολύς κόσμος.

didimakia

didimakia

To ξερω...και φυσικα δεν ειναι ολοι οι τουρκοι ετσι αλλα παντα αυτο θα γινεται.. παντα θα τους περνει ολους η μπαλα (σε ολα τα θεματα)
Απλα δεν χωνευω τιποτα απ αυτους...μονο την κουζινα τους :P
Anyway κοιταξτε αυτο. διαβαστε πρωτα το κειμενο και εμτα δειτε την εικονα XD

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

χαχαχαχαχα κατω απο πετσετα μες τον κοσμο λολ :xD:

quenta

quenta

το θυμαμε το σκηνικο με τον σολομο.ημουν βεβαια μικρος 10 χρονον αλλα θυμαμε οτι ειχε γινει τρελο νταβαντουρι εκεινες της μερες..μιλαγανε για πολεμο με την τουρκεια και τετοια αλλα δεν εγινε τπτ ευτυχος..

εδιτ ψεματα τι 10..αν εγινε το 96 τοτε ημουν 13 χρονον γομαρι λοοολ

Crowdon

Crowdon

quenta έγραψε:το θυμαμε το σκηνικο με τον σολομο.ημουν βεβαια μικρος 10 χρονον αλλα θυμαμε οτι ειχε γινει τρελο νταβαντουρι εκεινες της μερες..μιλαγανε για πολεμο με την τουρκεια και τετοια αλλα δεν εγινε τπτ ευτυχος..

εδιτ ψεματα τι 10..αν εγινε το 96 τοτε ημουν 13 χρονον γομαρι λοοολ

wtf man? wtf man? wtf man?

Είστε ο Elder του φόρουμ!

Σπόιλερ:

quenta

quenta

ε νταξ ειμαστε λιγο μεγαλυτερροι απο εσας..26 ειμαι δεν ειμαι μεγαλος δλδ καμια 35νταρια χεχε..ασε που αν δεις φωτο μου μικροδειχνω και ολοι με περνανε για 20σαρι...αυτο ειναι καλο για τις γκομενες γιατι ριχνω 18χταρες αβερτα μιας και εχω μηχανη αμαξι etc xexe...

αλλα μολις φτασεται στην ηλικια μου θα δειτε οτι μετα τα 22-23 οι διαφορες στην ηλικια δεν παιζουν ρολο..δλδ δεν ειναι οπως τα βλεπουν οι μικροι που ο αλλος τον περναει 3-4 χρονια και νιωθει ΜΕΓΑΛΟς:P
αργοτερα θα ειτε οτι μετα τα 22-23 οπως ειπα ολοι φενονται το ιδιο σχεδον..θα δειτε 25νταριδες να μιαζουν 35 και 35νταριδες να μιαζουν 25..οποτε δεν βγαζεις ευκολα συμπερασματα και δεν εχει και καμια σημασια βασικα..

μονο για της γυναικες εχει σημασια που μολις φτασουν τα 28 τρελενονται και ψαχνουν γαμπρο γιατι νομιζουν οτι μεγαλωσαν πολυ και οτι θα μεινουν στο ραφι..ενω εμεις οι αντρες ειμαστε ΧΑΛΑΡΑ!!!...πχ εγω πριν τα 35 δεν νομιζω να παντρευτω..θελω πρωτα να εχω κανει καποια περιουσια πριν κανω παιδια και γενικα να ειμαι οριμος,γιατι μην νομιζεις οτι στα 25 εισαι τπτ οριμος της προκοπης..δεν εισαι σαν τα 16 βεβαια αλλα και παλι μην νομιζεις στον θεο εισαι..μονο διασκεδαση και γκομενες σκεφτεσαι χεχεχε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης