νταξ απλα λολ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε...
251 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Κυρ 29 Αυγ 2010, 18:45
quenta
νταξ απλα λολ
252 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Κυρ 29 Αυγ 2010, 19:26
Shadow Ace
/facepalm ^ +απειρο.
ειναι πιο lame απο οσο το περιμενα τελικα.
δε πρεπει να γινει με τιποτα,ο Oda θα καταστρεψει το Op...
και γενικα,no romance needed,bitches.
ειναι πιο lame απο οσο το περιμενα τελικα.
δε πρεπει να γινει με τιποτα,ο Oda θα καταστρεψει το Op...
και γενικα,no romance needed,bitches.
253 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Κυρ 29 Αυγ 2010, 19:53
maxuris
μουαχαχαχαχαχ ...
Boa : Luffy spaaaaank mee hard .
Luffy : Yeee , i know ya like it kinky b1atch .
:muaha:
Boa : Luffy spaaaaank mee hard .
Luffy : Yeee , i know ya like it kinky b1atch .
:muaha:
254 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Κυρ 29 Αυγ 2010, 20:24
HawkEyes Juracule
holly crap!ποιος retard το εκανε αυτο?! :xD:
/facepalm οσο δεν παει!
/facepalm οσο δεν παει!
255 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Κυρ 29 Αυγ 2010, 21:20
quenta
αν τους φερει στο τελος μαζι δεν θα εχουμε ρομαντζο και τετοια..απλα θα ξερουμε οτι ειναι μαζι και θα μας διχνει τπτ κομικες στιγμες με την χανκοκ οπως κανει και τωρα..τπτ περισσοτερο..ασε που αν μπει στο πληρωμα η χανκοκ θα εχει τρελο γελιο με σκηνικα με τον σαντζι και τον μπρουκ..
256 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Κυρ 29 Αυγ 2010, 21:55
didimakia
Oχι και σε αυτο το topic ρε quenta... δειξε ελεος XD
edit: εξυπνο το βιντιο..χαχ
edit: εξυπνο το βιντιο..χαχ
257 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Κυρ 29 Αυγ 2010, 22:29
being of darkness
καλα αν αρχισουν τιποτα τετοια στο οπ παει χαθηκαμε...γι αυτο καλυτερα να μην μπει η boa στο πληρωμα...γιατι αν αρχισουν τιποτα τετοια δεν...
258 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Κυρ 29 Αυγ 2010, 22:54
maxuris
Uber One Piece Latest Chapter Manga Spoiler
- Σπόιλερ:
- Ναι, μετα απο 2 χρονια training για να δυναμωσει ο Luffy δεν πιστευω να αρχισει τα γκομενιλικια ...
259 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Κυρ 29 Αυγ 2010, 23:47
quenta
καλα οντως εχω γινει γραφικος με το θεμα χανκοκ..τι να κανω ειναι ο αγαπημενος μου χαρακτηρας στο οπ,λογικο ειναι να θελω να μπει στο πληρωμα οσο κανενας αλλος για να μπορω να την βλεπω περισοτερο..η μαλλον για να μπορω να την βλεπω αργοτερα(σκετο) αφου αν δεν μπει θα την βλεπω μονο σε τπτ Flash backs...
θα αφησω τον οντα να μιλησει για μενα μεσα απο την ιστορια και επλιζω να δικαιωθω σε ολες τις προβλεψεις μου..
ετσι λοιπον κλεινω εδω ενα μεγαλο κομματι των ποστ μου και δεν θα ξαναποσταρω για το θεμα hanckok-join crew..τουλαχιστον οχι οπως εκανα στα προηγουμενα ποστ,δλδ φανατικα και επανελημενα..
οπως ειπα ελπιζω να με δικαιωσει ο οντα και να επαληφθουν ολα τα λεγομενα μου..αυτο θα ηταν οτι καλυτερο...
ΤHE END των χαζολατρεφτικων Χανκοκποστς... :inlove:
θα αφησω τον οντα να μιλησει για μενα μεσα απο την ιστορια και επλιζω να δικαιωθω σε ολες τις προβλεψεις μου..
ετσι λοιπον κλεινω εδω ενα μεγαλο κομματι των ποστ μου και δεν θα ξαναποσταρω για το θεμα hanckok-join crew..τουλαχιστον οχι οπως εκανα στα προηγουμενα ποστ,δλδ φανατικα και επανελημενα..
οπως ειπα ελπιζω να με δικαιωσει ο οντα και να επαληφθουν ολα τα λεγομενα μου..αυτο θα ηταν οτι καλυτερο...
ΤHE END των χαζολατρεφτικων Χανκοκποστς... :inlove:
260 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Δευ 30 Αυγ 2010, 01:27
Guest
έλεος!αυτό το διάβασα χτες στην εφημερίδα..Εσπρέσσο παρακαλώ
261 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Δευ 30 Αυγ 2010, 01:43
didimakia
Επινες και espresso?
262 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Δευ 30 Αυγ 2010, 02:08
Guest
όχι..η εφημερίδα λέγεται Εσπρέσσο
263 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Δευ 30 Αυγ 2010, 02:47
Shadow Ace
παιζει να ειναι και /irony mode.
264 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Δευ 30 Αυγ 2010, 02:48
Guest
εγώ? όχι ρε..ψάξτο αν θες
265 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Δευ 30 Αυγ 2010, 02:56
Shadow Ace
ξερω την εσπρεσσο ρε,για τον διδι λεω XD
266 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Δευ 30 Αυγ 2010, 02:58
Guest
αα,ναι ειρωνία πρέπει να είναι
βρε τον σατανά τον δίδι.Α να χαθείς
βρε τον σατανά τον δίδι.Α να χαθείς
267 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Δευ 30 Αυγ 2010, 03:01
Shadow Ace
αντε απο δω χαμο,Mephisto.
[keep trolling~trolling~trolling~yeaah.]
[keep trolling~trolling~trolling~yeaah.]
268 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Δευ 30 Αυγ 2010, 03:03
Guest
κοτζάμ απλό μέλος και τρολλάρει
τς τς τς
τς τς τς
269 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Δευ 30 Αυγ 2010, 03:11
Shadow Ace
το ξερεις οτι το συνεχιζεις με αυτο^ το ποστ σου ε?
οπως και αυτο εδω ακριβως το ποστ που διαβαζεις...
καθε λεξη περιεχει 100% acetrollins.
hoho.
οπως και αυτο εδω ακριβως το ποστ που διαβαζεις...
καθε λεξη περιεχει 100% acetrollins.
hoho.
270 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Δευ 30 Αυγ 2010, 05:21
quenta
εχεται ποτε παρατησησει ποια η διαφορα αναμεσα στον Γκαρπ και στους αλλους vice-admirals?η στολη..και συγκεκριμενα στους ομους-στην βατα..
ο γκαρπ ειναι ο μονος που εκτος οτι εχει κοκκινο-μαυρο χρωμα ενω οι αλλοι μπλε (οι ποιο πολοι δλδ γιατι και η τσουρου εχει νομιζω το ιδιο χρωμα αλλα αλλο απο κατω σχημα οπως και ολοι οι αλλοι) οπως ελεγα εκτος οτι εχει κοκκινο-μαυρο χρωμα εχει και 3 καθετες γραμες σαν ρανκς ενω ολοι οι αλλοι εχουν απλα κυκλικο..
αν το ψαξεται λιγακι σε φωτογραφιες θα το δειτε..εγω απλα εκει που εβλεπα το 314 μου ηρθε στην αντιληψη..και ειδα ακομα οτι ο γαρπ εχει εντελως διαφορετικη βατα απο ολους ακομα και απο τους αδμιραλς οι οποιοι και οι 3 τους αλλα και ο σενγκοκου εχουν την ιδια βατα..χρυσο με χρυσο κυκλο..απλα ο σενγκοκου ενω εχει την ιδια βατα με τους αδμιραλς εχει ποιο μαριες κλωστες πως λεγονται..αυτα που κρεμονται..
ο γκαρπ ειναι ο μονος που εκτος οτι εχει κοκκινο-μαυρο χρωμα ενω οι αλλοι μπλε (οι ποιο πολοι δλδ γιατι και η τσουρου εχει νομιζω το ιδιο χρωμα αλλα αλλο απο κατω σχημα οπως και ολοι οι αλλοι) οπως ελεγα εκτος οτι εχει κοκκινο-μαυρο χρωμα εχει και 3 καθετες γραμες σαν ρανκς ενω ολοι οι αλλοι εχουν απλα κυκλικο..
αν το ψαξεται λιγακι σε φωτογραφιες θα το δειτε..εγω απλα εκει που εβλεπα το 314 μου ηρθε στην αντιληψη..και ειδα ακομα οτι ο γαρπ εχει εντελως διαφορετικη βατα απο ολους ακομα και απο τους αδμιραλς οι οποιοι και οι 3 τους αλλα και ο σενγκοκου εχουν την ιδια βατα..χρυσο με χρυσο κυκλο..απλα ο σενγκοκου ενω εχει την ιδια βατα με τους αδμιραλς εχει ποιο μαριες κλωστες πως λεγονται..αυτα που κρεμονται..
271 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Δευ 30 Αυγ 2010, 14:04
Crowdon
Δείτε το ως το τέλος!
Έχω λιώσει!
:xD:
272 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Δευ 30 Αυγ 2010, 14:31
HawkEyes Juracule
χαχαχ0αχ0αα ομαγαδ που τα βρισκεις αυτα?! :xD: :haha:
παρτε και λιγο Liger...lion+tiger....watch...
Εκπληκτικο ζωο αλλα υπαρχουν κ άλλα που κρυβονται απο πισω... :/
δειτε και δω....
δειτε τα ολοκληρα...
παρτε και λιγο Liger...lion+tiger....watch...
Εκπληκτικο ζωο αλλα υπαρχουν κ άλλα που κρυβονται απο πισω... :/
δειτε και δω....
δειτε τα ολοκληρα...
273 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Δευ 30 Αυγ 2010, 14:41
Shadow Ace
αυτο ειναι ηλιθιο και αρρωστο...
ειναι σα να βαλεις εναν ανθρωπο να πηδηξει μια θηλυκια πιθηκο...
και δεν χαιρονται καν τη ζωη,εχουν over9000 προβληματα...
ειναι σα να βαλεις εναν ανθρωπο να πηδηξει μια θηλυκια πιθηκο...
και δεν χαιρονται καν τη ζωη,εχουν over9000 προβληματα...
274 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Δευ 30 Αυγ 2010, 14:44
HawkEyes Juracule
ναι...ομως αν δεν τα ειχαν θα ηταν το πιο uber ζωο....αυτο το βιντεο με τα cruelties το βρηκα τωρα,στην αρχη ειχα δει μονο το πρωτο βιντεο και ειχα πορωθει...
275 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Δευ 30 Αυγ 2010, 14:52
Shadow Ace
One Piece Gr » Archives » Κάδος Ανακυκλωτών » Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε...
Παρόμοια θέματα
» Αν θελατε να ειχατε την ικανοτητα ενος φρουτου πια ικανοτητα θα θελατε????
» Ποιους χαρακτήρες της σειράς θα θέλατε να ξαναδείτε;
» Για ποιόν "άγνωστο" χαρακτήρα θα θέλατε να μάθετε τα περισσότερα
» Στον κοσμο ποιου anime/manga θα θελατε να ειστε?
» Ποιά από τις προπονήσεις των πρωταγωνιστών θα θέλατε να δείτε πιο πολύ σε Flashback και γιατί ???
» Ποιους χαρακτήρες της σειράς θα θέλατε να ξαναδείτε;
» Για ποιόν "άγνωστο" χαρακτήρα θα θέλατε να μάθετε τα περισσότερα
» Στον κοσμο ποιου anime/manga θα θελατε να ειστε?
» Ποιά από τις προπονήσεις των πρωταγωνιστών θα θέλατε να δείτε πιο πολύ σε Flashback και γιατί ???
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης