Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε...

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 40]

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

really...?fail xD
:xD:

Iron Nicκ

Iron Nicκ

didimakia έγραψε:Βασικα εγω δεν μπορω να κλεσω μχατιά με το δεξι...μηπως φταιει αυτο ? xd
χ
χαχαχαχαχαχαχαχ!!!! :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
Failer!!!!μαλλον αυτο φταιει...επεισης αυτο το βιντεο διδι το ειναι απο το 1992 οποτε σκεψου ποσο ακομα ισχυουν αυτα με τα Midl,low,high classes στην δικια μας εποχη που πλεον ειναι ολα ετσι...επεισης εγω τα εχω παθει ολα οσα εχει πει ακομα κ για τον χυμο :haha: :haha: το κορυφαιο ηταν αυτο με την κλανια-κατουριμα που οταν το επαθα ταυτοχρονα πονουσε η κολοτρυπιδα μου για ενα 3ωρο :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

Crowdon

Crowdon

Nick γαμάει και ο Carlin! :xD:

Όμως για μένα ο θεός του stand up commedy είναι κάποιος που μας άφησε νωρίς αλλά είναι απο τους ανθρωπους που έχω θαυμάσει πιο πολύ απο κάθε άλλον σε ολόκληρο τον πλανήτη.
Επειδή εκτός απ'το να γελάς σε έβαζε να σκέφτεσαι την ουσία και τίποτα άλλο.
Μιλάω για τον Bill Hicks.
Ο άνθρωπος ήταν ιδιοφυΐα και μεγάλη μορφή.
Αν και τα media των και καλά "προοδευτικών" αμερικάνων δεν του δίνουν τα credits που του αναλογούν επειδή οι απόψεις του παραείναι ακραίες για το αμερικάνικο όνειρο και την καπιταλιστική τους παγκοσμιοποίησή.
Τρία αγαπημένα μου απο αυτόν αν και όλα τα stands απο αυτόν τον άνθρωπο είναι αγαπημένα απλά δεν μπορώ να τα βάλω όλα.

Είναι ο μόνος άνθρωπος που δέχομαι να φορέσω μπλούζα με τη μάπα του πάνω.

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
http://onepiece.wikia.com/wiki/Tomato_Gang

αυτόν τον ξέρατε?

btw,εγώ χαλλαρά φορούσα την φάτσα του Ντον Ρόσα

didimakia

didimakia

Εγω τον ηξερα αυτον αλλα οχι τον κατασκοπο που εβαλε για να κυνηγησει τον pandaman :P

αυτον δηλαδη http://onepiece.wikia.com/wiki/Unforgivable_Mask

petrikios

petrikios

Ειναι ελεινα ακυροι χαρακτηρες για να ασχολειται καποιος μαζι τους....απορω πως εχουν και δικια τους ιστορια...

IwantCookie

IwantCookie

ποιος είναι ο πανταμαν?

didimakia

didimakia

IwantCookie

IwantCookie

ναι το είδα...αλλά είναι μόνο σε φιλλερς έτσι?

didimakia

didimakia

Oχι βεβαιως βεβαιως...υπαρχει και στο manga ;)

IwantCookie

IwantCookie

γουαταφακ που?

(δεν είναι αυτός του λο ε?)

didimakia

didimakia

Δεν ξερω ποιον λες :P

Αλλα υπαρχει...τσεκαρε λιγο στην wiki που σε εστειλα.. εδω υπαρχει και σε φλασμπακς 400 χρονια πισω και το ονομα του ειναι γραμμενο και στο poneglyph στην arabasta :P

IwantCookie

IwantCookie

δεν παίζει να κοιτάξεις να μου στείλεις τσαπ η επ ε? :Ρ

didimakia

didimakia

Μπαα ειναι σε παααρα πολλα ρε συ =/

Στο λινκ λιγο προς τα κατω εχει εικονες απ το ανιμε που ειναι στο θριλλερ μπαρκ κλπ και εχει και μια απ το manga..

Για ανιμε κοιτα και στο youtube ^^

edit:

IwantCookie

IwantCookie

παίζει να είναι απίστευτο Lame Edit σε αυτές τις φωτογραφίες!

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
IwantCookie έγραψε:παίζει να είναι απίστευτο Lame Edit σε αυτές τις φωτογραφίες!
OXI..είναι χαρακτήρας του ίδιου του Όντα

IwantCookie έγραψε:γουαταφακ που?

(δεν είναι αυτός του λο ε?)

όχι,δεν είναι ο Bepo(η αρκούδα του Law)

didimakia

didimakia

IwantCookie έγραψε:παίζει να είναι απίστευτο Lame Edit σε αυτές τις φωτογραφίες!

Τι δεν μπορεις να κτλβεις? ο χαρακτηρας υπαρχει! ο ιδιος ο oda σε SBS το εχει πει :S

Iron Nicκ

Iron Nicκ

για οποιον θελει να δει online streaming τον Παοκ και δν εχει NoVa μπορει να παει εδω

Crowdon

Crowdon

Πιστεύω οτι ο Pandaman θα βρει το One Piece.

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
θενξ Νίκο..τώρα χάνει ο Πάοκ 1-2

μόλις έφαγε ένα ηλίθιο απευθείας φάουλ..1-3

κρίμα για τον Πάοκ

τι στον? 2-3 μείωσε ο πάοκ

Crowdon

Crowdon

Ρε χάσαν πέναλντι..
Τραγικό.
Κάθομαι και τρολάρω στο chat απο δίπλα. xD

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
τελικό σκορ 3-3

Iron Nicκ

Iron Nicκ

οσο καλα επαιξε στο 1ο ημιχρονο αλλα τοσο χαλια επαιξε στο δευτερο ημιχρονο ο Τσιριλο για ολη την ομαδα μαζι...απλα τραγικος!!!!επρεπε να βγει και να μπει ο Μαλεζας....επεισης ο Ιβιτς ειναι πολυ εγωισταρος γτ πηγε να βαρεσει το πεναλντυ ο Σαλπι και ο Ιβιτς του εκανε νοημα να του το αφησει...και ειδαμε το αποτελεσμα OMFG?! WTF?! OMFG?! WTF?! OMFG?! WTF?!
παρολο που ειμαι ΑΕΚ ηθελα να περασει γτ εβλεπα οτι μπορουσε στο 1ο ημιχρονο αλλα στο 2ο καθε στιγμη εβριζα τις μαλακιες μερικων παιχτων του...

maxuris

maxuris

Ω δαμν ... Πρεπει να ηταν επικ αγωνας ... :O

Ααα και το one piece μαλλον ειναι η αληθινη ταυτοτητα του pandaman ... χεχεχε ...

petrikios

petrikios

Παει τον μπουλο πηρε ο ΠΑΟΚ απο Champions League...το σκορ υπο αλλες προυποθεσεις θα ταν καλο...αλλα εδω μετρηθηκε σαν 3 γκολ του αντιπαλου εκτος εδρας ασχετως αν εφερε ο ΠΑΟΚ ισσοπαλια...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης