Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε...

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

lefteris

lefteris

Εγώ δεν έχω δει ακόμα να πεθαίνω στον ύπνο μου και ούτε θέλω να δω πως είναι...

Δείτε ένα φτιαχτό τέλος για το Road Runner...

aaaaaah! aaaaaah! aaaaaah! aaaaaah! aaaaaah! aaaaaah! aaaaaah! aaaaaah! aaaaaah! aaaaaah! aaaaaah! aaaaaah! aaaaaah!

Δεν γουστάρω το Coyote να το πιάσει ΠΟΤΕ !!! Αν και θα γούσταρα να την πατήσει ο Jerry το ποντικάκι από το Tom & Jerry μια φορά...Όλο την βγαζει καθαρή...

zOOOk

zOOOk

maxuris έγραψε:
Aldark έγραψε:
Δεν μπορείς να αυτοκτονήσεις κρατώντας την αναπνοή σου.
really?

Ναι γιατι σε καποια φαση θα λιποθυμησεις και μετα θα αρχισεις να ανπνεεις κανονικα ξανα geek

μπορεις να δαγκωσεις την γλωσσα σου και μετα να πνηγεις στο αιμα damn i am dying.

quenta

quenta

nai σαν τον αλλον τον πειρατη στο σκλαβοπαζαρο :p
ασε ρε..αυτο ειναι οτι χειροτερο.ειναι η τελευταια επιλογη καποιου οταν ειναι σε σημειο που δεν περνει allo...πχ να να κινηγαει ενα τερας να σε βιασει και δεν μπορει να κανεις τπτ,ουτε καν να χτυπησεις το κεφαλι σου καπου να το ανοιξεις στα 2 :p

zOOOk

zOOOk

οχι ρε αυτο ειναι σε περιπτοση που εισαι παραλλητος απο τον λαιμο και κατω!
καλα ρε τι συζητηση ειναι αυτη?

maxuris

maxuris

Βασικα ο θανατος απο ασφυξια ειναι ο πιο βασανιστικος θανατος γι αυτο μην τον δοκιμαζεται ... Guns N' katanas will suite you better gj!

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
και να καείς ζωντανός είναι φριχτό..όπως και ο λιθοβολισμός

Ace

Ace

lefteris έγραψε:Εγώ δεν έχω δει ακόμα να πεθαίνω στον ύπνο μου και ούτε θέλω να δω πως είναι...

Δεν θα το δεις ποτε. Δεν στο επιτρέπει το υποσυνειδητο σου. Αμα γινει κατι και πας να πεθάνεις θα ξυπνίσεις εκεινη τη στιγμη ;)

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Johnyman έγραψε:και να καείς ζωντανός είναι φριχτό..όπως και ο λιθοβολισμός
ο λιθοβολισμος ειν κ ο πιο απανθρωπος,γτ αυτοι που σ ριχνουν τις πετρες ειν συνηθως φανατικοι πιστοι μιας θρησκειας.οχι οτι οι αλλοι 2 μ ειπατε δν ειν αλλα θεωρω τ λιοβολισμο πλ ακραιο

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
κρεμάλα και πνιγμός στην θάλασσα μακριά
οι ενέσεις πιστεύω πως είναι οι λιγότερο επώδυνες,αλλά δεν ξέρω κιόλλας

επίσης δεν ξέρω και τι παίζει με την ηλεκτρική καρέκλα

Aldark

Aldark

Λιθοβολισμος=υπερτατος πονος , θανατος μετα απο πονο. Πραγματικα λυπαμαι οσους πεθαναν ετς ή κάηκαν.......ειδικα οταν το προκαλουσαν αλλοι.... so bored.

maxuris

maxuris

ηλεκτρικη καρεκλα ρε δεν ξες...?

δεν εχεις δει το Green Mile?da best gj!

????????

Anonymous

Επισκέπτης
maxuris έγραψε:ηλεκτρικη καρεκλα ρε δεν ξες...?

δεν εχεις δει το Green Mile?da best gj!
μλκες τ θυριο αυτος ο μαυρος...να φας σφαλιαρα απο αυτον δν θ νιωσεις τπτ αμεσως ΚΟ

Aldark

Aldark

ναι πολυ ντουκης...αν και δεν εχω δει την ταινια....

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΗΜΕΡΑ!
ως ουμπερ φιλοζωος δε μπορω να μην πω τιποτα... ;)

Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων
Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2010

Στο χρόνο που χρειάζεστε για να διαβάσετε αυτήν την ανακοίνωση, θα έχει εξαφανιστεί ένα από τα μοναδικά είδη πανίδας που υπάρχουν στον κόσμο. Αύριο τέτοια ώρα θα έχουν εξαφανιστεί επιπλέον 150-200 είδη και του χρόνου τέτοια μέρα περισσότερα από 50.000.

Σύμφωνα με στοιχεία της περιβαλλοντικής οργάνωσης WWF ένα στα τέσσερα θηλαστικά και ένα στα οκτώ πουλιά που απαντώνται στον κόσμο απειλούνται με εξαφάνιση στο κοντινό μέλλον. Στη χώρα μας, μια από τις πλουσιότερες σε βιοποικιλότητα χώρες της Ευρώπης, βρίσκονται σε κίνδυνο 29 είδη θηλαστικών, ενώ το 15% (171 είδη) των σπονδυλόζωων της Ελλάδας είναι πιθανό να εξαφανιστεί στο βραχυπρόθεσμο ή μακροπρόθεσμο μέλλον. Τι σημαίνει αυτό; Πολλά από τα ζώα που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε ως παιδιά διατρέχουν μεγάλο κίνδυνο: το κοινό δελφίνι, το ελάφι, ο πελαργός, το τσακάλι, οι θαλάσσιες χελώνες – ο κατάλογος είναι μακρύς και δυστυχώς τα τελευταία χρόνια διαρκώς διευρύνεται.

Οι κυριότερες απειλές για αυτά τα είδη εντοπίζονται στη συρρίκνωση και απώλεια των βιοτόπων τους, την υπεραλίευση και την παρεμπίπτουσα αλιεία (bycatch), τη ρύπανση αέρα, εδάφους και υδάτων και την κλιματική αλλαγή.

Το WWF Ελλάς εργάζεται εδώ και χρόνια για την προστασία πολλών απειλούμενων ειδών στη χώρα μας, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Τώρα μπορείτε να γίνετε κι εσείς αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια υιοθετώντας ένα απειλούμενο είδος: κάποιο από αυτά που απαντώνται στη χώρα μας, όπως το δελφίνι, η θαλάσσια χελώνα Caretta caretta, ο κραυγαετός, ή κάποια χαρακτηριστικά είδη άλλων χωρών, όπως το γιγάντιο Πάντα, η Τίγρης της Σουμάτρας και η πολική αρκούδα.

Με τη συμβολική υιοθεσία, που ξεκινά από 3 Ευρώ τον μήνα, θα γίνετε υποστηρικτές της οργάνωσης για ένα χρόνο και θα λάβετε το πιστοποιητικό του ζώου που προστατεύετε, το τριμηνιαίο περιοδικό Ζωντανός Πλανήτης και το ημερολόγιο του WWF στις αρχές του χρόνου. Πάνω απ' όλα όμως, θα συμβάλλετε στις προσπάθειες του WWF για την προστασία των απειλούμενων ειδών.

αυτα ειναι καποια αρνητικα...ας παμε και σε θετικα.
πολλες πορειες και διαδηλωσεις εγινανα με σκοπο την αναγνωριση καποιον δικαιωματων,και φυσικα την τιμωρηση της εκμεταλλευσης τους...

το χρωσταμε ολοι στους τετραποδες φιλους μας... whistle

maxuris

maxuris

Γιατι ρε συ τα ζωα τετραποδα ? Εχεις δει κανα τετραποδο πουλι ? ή κανα τετραποδο εντομο ?

Juracule = mammal lover ...

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

ναι ρε ολα τα πουλια εχουν 4 ποδια.

Σπόιλερ:

καταλαβες τι εννοω ρε.

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
και εγώ τα θηλαστικά πάω πιό πολύ απ' όλα
και ιδίως τα αιλουροειδή

Aldark

Aldark

Johnyman έγραψε:και εγώ τα θηλαστικά πάω πιό πολύ απ' όλα
και ιδίως τα αιλουροειδή

+1

Τα σπουν τα αιλουροειδη! aww

didimakia

didimakia

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Έχω πεθάνει στον ύπνο μου,τουλάχιστον 100 φορές...

https://jimaliciouswrites.blogspot.com

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

didimakia έγραψε:http://www.snotr.com/video/917

χα0χ0αχ0αχα0χα τα 'σπασε αλλα δεν επρεπε να ξανασηκωθουν...
dead remain dead xD

didimakia

didimakia

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

χαχαχα εφτασα level 5 και εχασα :P

maxuris

maxuris

lvl 6 με score 10300 slash

didimakia

didimakia

Level 7 χανω συνεχεια...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης