θεικό
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε...
576 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Τρι 05 Οκτ 2010, 22:10
Guest
578 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Πεμ 07 Οκτ 2010, 14:30
HawkEyes Juracule
χα0χ0αχ0α το θυμομουν και τα σπαει :haha:
οι τυπαδες ειναι επικ :haha:
edit:επισης αξιζει και για τα boobs της χριστινας
οι τυπαδες ειναι επικ :haha:
edit:επισης αξιζει και για τα boobs της χριστινας
579 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Παρ 08 Οκτ 2010, 20:53
HawkEyes Juracule
Dying Girl,7 Years Old,Taunted By Neighbors in Trenton
οι γειτονες πρεπει να ψοφησουν.
δειτε το βιντεο....
δειτε το βιντεο....
580 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Παρ 08 Οκτ 2010, 21:28
maxuris
DIEEE ρε μπασταρδοι ... @!!!
581 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Σαβ 09 Οκτ 2010, 09:47
costascss
HawkEyes Juracule έγραψε:Dying Girl,7 Years Old,Taunted By Neighbors in Trenton
δειτε το βιντεο....
Καλύτερα να μην μας το έδειχνες αυτό HawkEyes...
Μηδέν ευαισθησία. Και μου κάνει εντύπωση αυτή η αντιμετώπιση των γειτόνων, λες και το κοριτσάκι είναι κάποιος εγκληματίας που του αξίζει τέτοια αντιμετώπιση (αν κ πάλι, αν είναι ετοιμοθάνατος...).
Και βεβαια η αστυνομία το επικροτεί, αφού αντί για να το σταματήσει (αφού εξάλλου, είναι παράνομο όλο αυτό) νοιάζεται μονο να διώξει τον δημοσιογράφο και να κάνει συστάσεις (από ότι κατάλαβα).
Έχει επεξεργασθεί από τον/την costascss στις Κυρ 10 Οκτ 2010, 11:08, 1 φορά
582 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Σαβ 09 Οκτ 2010, 10:45
zOOOk
costascss έγραψε:HawkEyes Juracule έγραψε:Dying Girl,7 Years Old,Taunted By Neighbors in Trenton
δειτε το βιντεο....
Καλύτερα να μην μας το έδειχνες αυτό HawkEyes...
Μηδέν ευαισθησία. Και μου κάνει εντύπωση που όλοι οι γείτονες συμμετέχουν σε αυτό, λες και το κοριτσάκι είναι κάποιος εγκληματίας που του αξίζει τέτοια αντιμετώπιση (αν κ πάλι, αν είναι ετοιμοθάνατος...).
Και βεβαια η αστυνομία το επικροτεί, αφού αντί για να το σταματήσει (αφού εξάλλου, είναι παράνομο όλο αυτό) νοιάζεται μονο να διώξει τον δημοσιογράφο.
εγω καταλαβα οτι εκεινη η ξανθια με τον αλλον την ενοχλουσαν βαζοντας εκεινες τις εικονες στο φαισεμπουκ!
583 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Κυρ 10 Οκτ 2010, 11:26
costascss
Αυτό έγινε…. (Αυτό που έγραφα για όλη την ‘γειτονιά’ ήταν λάθος μου, ήταν μόνο αυτοί οι δυο )
584 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Τρι 12 Οκτ 2010, 15:00
Guest
585 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Τρι 12 Οκτ 2010, 15:22
HawkEyes Juracule
χα0χ0αχα επικ φειλ το χω δει κ αλλου**
παιζει και να το εβαλε σε fast forward το βιντεο γιατι δεν γινεται να τα λεει απο μονος του τοσο γρηγορα :xD:
**γκουχ,you know where,γκουχ
παιζει και να το εβαλε σε fast forward το βιντεο γιατι δεν γινεται να τα λεει απο μονος του τοσο γρηγορα :xD:
**γκουχ,you know where,γκουχ
586 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Τρι 12 Οκτ 2010, 16:16
Guest
iKnow
αν και θα επρεπες να πεις:OOOOOOOLD
αν και θα επρεπες να πεις:OOOOOOOLD
588 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Παρ 15 Οκτ 2010, 15:12
didimakia
Σκατα ειμαστε...
589 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Σαβ 16 Οκτ 2010, 16:35
didimakia
DO WANT!!!!!!!!!!!1
590 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Σαβ 16 Οκτ 2010, 17:36
HawkEyes Juracule
anime making προγραμματακι και ετσι ;)
ME WANTS IT TOO *.*
ME WANTS IT TOO *.*
592 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Σαβ 16 Οκτ 2010, 20:46
maxuris
didimakia έγραψε:
DO WANT!!!!!!!!!!!1
YEEE !!! :D
http://www.comipo.com/ im like :conf:
HawkEyes Juracule έγραψε:anime making προγραμματακι και ετσι ;)
ME WANTS IT TOO *.*
Manga ρε failz0r ...
593 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Σαβ 16 Οκτ 2010, 20:55
HawkEyes Juracule
ααα απλα νομιζα οτι επειδη τα φτιαχνουν στον υπολογιστη ειναι ανιμε...xD
ομως...αφου τα φτιαχνουν στον υπολογιστη πως ειναι μανγκα?:P
ομως...αφου τα φτιαχνουν στον υπολογιστη πως ειναι μανγκα?:P
594 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Κυρ 17 Οκτ 2010, 14:36
lefteris
Δείτε το πιστεύω ότι αξίζει...
Πιο πολύ για το story το έβαλα παρά για το τραγούδι το οποίο δεν είναι και άσχημο.
Δείτε το μέχρι το τέλος ωραία ιστορίο αγάπης...
595 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Κυρ 17 Οκτ 2010, 14:49
HawkEyes Juracule
ωραιο :buhu:
ομως δεν καταλαβα καποια πραγματα xD
πρωτον,αυτο γιατι τυφλωθηκε?
και δευτερον,τελειωσε πολυ κουφα,δεν καταλαβα αν εμειναν μαζι ή αν οχι...
:xD:
ομως δεν καταλαβα καποια πραγματα xD
πρωτον,αυτο γιατι τυφλωθηκε?
και δευτερον,τελειωσε πολυ κουφα,δεν καταλαβα αν εμειναν μαζι ή αν οχι...
:xD:
596 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Κυρ 17 Οκτ 2010, 15:01
lefteris
Αν και δεν είναι τίποτα σημαντικό για όποιον δεν έχει δει το βίντεο σε απαντάω σε spoiler.
- Σπόιλερ:
- Αν ενοείς πως τυφλώθηκε ο τύπος είναι επειδή έδωσε οικιοθελώς τα μάτια του για την κοπέλα που θα τα έχανε προφανώς εξαιτίας του υγρού που είχε πέσει πάνω στα μάτια της.
Τώρα για το αν έζεισαν μαζί δεν ξέρω αφού κόβετε ξαφνικά..
θέλω να πιστεύω πως το υπόλοιπο της ζωής τους το πέρασαν μαζί !!!
597 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Κυρ 17 Οκτ 2010, 15:09
HawkEyes Juracule
ας βαλω και γω σποιλερ για τον ιδιο λογο :P
- Σπόιλερ:
- ααα εδωσε τα ματια του στην αλλη?! :buhu:
απ το τελειωμα εγω καταλαβα οτι τελικα δεν εμειναν μαζι...
598 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Κυρ 17 Οκτ 2010, 15:15
maxuris
Πολυ καλο αλλα πολυ συγκινητικο ... :buhu:
599 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Κυρ 17 Οκτ 2010, 17:52
didimakia
Το ειδα και εγω...
- Σπόιλερ:
- Εδωσε τα ματια του στην κοπελια... σνιφ...
600 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Σαβ 23 Οκτ 2010, 01:25
HawkEyes Juracule
ανακαλυψα οτι στις μηχανες αναζητησης εκτος απ το google ειναι γραμενο και το bing.και επρεπε να το μοιραστω μαζι σας.ενιωσα την αναγκη ρε παιδι μου
One Piece Gr » Archives » Κάδος Ανακυκλωτών » Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε...
Παρόμοια θέματα
» Αν θελατε να ειχατε την ικανοτητα ενος φρουτου πια ικανοτητα θα θελατε????
» Ποιους χαρακτήρες της σειράς θα θέλατε να ξαναδείτε;
» Για ποιόν "άγνωστο" χαρακτήρα θα θέλατε να μάθετε τα περισσότερα
» Στον κοσμο ποιου anime/manga θα θελατε να ειστε?
» Ποιά από τις προπονήσεις των πρωταγωνιστών θα θέλατε να δείτε πιο πολύ σε Flashback και γιατί ???
» Ποιους χαρακτήρες της σειράς θα θέλατε να ξαναδείτε;
» Για ποιόν "άγνωστο" χαρακτήρα θα θέλατε να μάθετε τα περισσότερα
» Στον κοσμο ποιου anime/manga θα θελατε να ειστε?
» Ποιά από τις προπονήσεις των πρωταγωνιστών θα θέλατε να δείτε πιο πολύ σε Flashback και γιατί ???
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης