Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Εκλογες (06.05)

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 8]

76Εκλογες (06.05) - Σελίδα 4 Empty Απ: Εκλογες (06.05) Τετ 25 Απρ 2012, 17:00

IwantCookie

IwantCookie

δεν συσχέτησα χ.α. και Λ.Α.Ο.Σ με την αναρχία.. ίσα ίσα..

και να προσθέσω κάτι..

η δημοκρατία είναι σαν τον άγιο βασσίλη... όλη πιστεύουμε σε αυτή αλλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.. και σας παρακαλώ μην μου πει κανείς για την αρχαία ελλάδα γιατί δεν είναι δημοκρατικό ένα καθεστός που επιτρεπει την κατοχή ΣΚΛΑΒΩΝ.

77Εκλογες (06.05) - Σελίδα 4 Empty Απ: Εκλογες (06.05) Τετ 25 Απρ 2012, 17:11

Elidor

Elidor

Avarga
H Χρυση Αυγη θελει να τα σπαει ολα ενω η αναρχια ειναι πιο "ρολοι"..?

Μαλιστα... Η αγνοια σας θα σας φαει εγω αυτο ξερω...

78Εκλογες (06.05) - Σελίδα 4 Empty Απ: Εκλογες (06.05) Τετ 25 Απρ 2012, 17:13

????????

Anonymous

Επισκέπτης
απολυτη δημοκρατια δεν υπαρχει και ευτυχως δεν θα υπαρξει γιατι δεν μπορουν ολοι να αποφασιζουν για καποια ζητηματα....

διοτι δεν μπορει ο ανθρωπος που για τους χ λογους εχει παρει μια πολυ καλη μορφωση και εχει γινει ενας πολυ σοφος ανθρωπος και ο ανθρωπος που για χ λογους δεν ειχε καλη μορφωση και εγινε ρεμαλι να αποφασιζουν απο κοινου για ενα ζητημα που απαιτει γνωση κ ηθος...ειναι χαζο...

79Εκλογες (06.05) - Σελίδα 4 Empty Απ: Εκλογες (06.05) Τετ 25 Απρ 2012, 17:22

razor1911

razor1911

IwantCookie έγραψε:δεν συσχέτησα χ.α. και Λ.Α.Ο.Σ με την αναρχία.. ίσα ίσα..

και να προσθέσω κάτι..

η δημοκρατία είναι σαν τον άγιο βασσίλη... όλη πιστεύουμε σε αυτή αλλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.. και σας παρακαλώ μην μου πει κανείς για την αρχαία ελλάδα γιατί δεν είναι δημοκρατικό ένα καθεστός που επιτρεπει την κατοχή ΣΚΛΑΒΩΝ.
Ολοι οι αρχαιοι λαοι ειχαν σκλαβους.
Η Ελλαδα τοτε ηταν το πιο εξελιγμενο κρατος και οι Ευρωπαιοι κοιμουνταν

80Εκλογες (06.05) - Σελίδα 4 Empty Απ: Εκλογες (06.05) Τετ 25 Απρ 2012, 17:28

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Elidor έγραψε:H Χρυση Αυγη θελει να τα σπαει ολα ενω η αναρχια ειναι πιο "ρολοι"..?

Μαλιστα... Η αγνοια σας θα σας φαει εγω αυτο ξερω...

Α΄ ΔΙΕΘΝΗΣ = ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗΣ (1864-1876)

Επειδή όλες οι επαναστατικές τάσεις θεωρούσαν ότι οι εργάτες όλων των χωρών «δεν έχουν τίποτε να χωρίσουν», προχώρησαν στην ίδρυση της Α΄ Διεθνούς Ένωσης των Εργατών. Η Διεθνής αυτή διασπάστηκε όταν συγκρούστηκαν στο εσωτερικό της δύο τάσεις:

‣ των αναρχικών (Μπακούνιν κ.ά.)

‣ των μαρξιστών (Κ. Μαρξ, Φρ. Ένγκελς κ.ά.)

Η διαφορά τους εστιαζόταν στο αν απαιτείται ένα ενδιάμεσο στάδιο ανάμεσα στον καπιταλισμό και την αταξική κοινωνία, ενδιάμεσο στάδιο που ο Μαρξ ονόμαζε “σοσιαλισμό”, όπου θα εξακολουθούσε προσωρινά να υπάρχει εξουσία, αλλά υπό τον έλεγχο της εργατικής τάξης. Γι’ αυτό οι μαρξιστές προχώρησαν στην ίδρυση κομμάτων που στόχο είχαν την κατάληψη της εξουσίας. Οι αναρχικοί από τη μεριά τους απέρριψαν τόσο την αναγκαιότητα ενός ενδιάμεσου σταδίου όσο και την αναγκαιότητα ίδρυσης κόμματος, γιατί θεωρούσαν ότι και τα δύο θα διαιώνιζαν το εξουσιαστικό φαινόμενο και δεν θα οδηγούσαν τελικά στην απελευθέρωση του ανθρώπου.

αμα δεις το ποστ μου μιλησα καθαρα για την αναρχια που δημιουργηθηκε απο τον μαρξισμο και οχι απο την αναρχια οπως εχει δημιουργηθει σημερα...και μην εις ειρωνικος,αυτη ειναι η δουλεια μου :P αν και ευχαριστω που ενδιαφερεσαι για εμας που εχουμε αγνοια :P
και ναι η χ.α θελει να τα σπασει ολα...ναι ειναι ναζιστες και ναι εχουν εμπλακει σε πολλες αιματηρες συγκρουσεις...

81Εκλογες (06.05) - Σελίδα 4 Empty Απ: Εκλογες (06.05) Τετ 25 Απρ 2012, 17:31

????????

Anonymous

Επισκέπτης
razor1911 έγραψε:

και να προσθέσω κάτι..

δεν υπηρχε τοτε ακομα Ελλαδα και μαλλον αναφερεσαι στη Αθηνα :P στο λεω γιατι εχεις αγνοια και θα θυμωσεις τον ελιντορ whistle

82Εκλογες (06.05) - Σελίδα 4 Empty Απ: Εκλογες (06.05) Τετ 25 Απρ 2012, 17:44

IwantCookie

IwantCookie

ReBoRn23 έγραψε:
δεν υπηρχε τοτε ακομα Ελλαδα και μαλλον αναφερεσαι στη Αθηνα :P στο λεω γιατι εχεις αγνοια και θα θυμωσεις τον ελιντορ whistle

Nαι την αθήνα ενοούσα με συγχωρείς

@Ελιδορ... ισα ισα εγώ είπα το αντίθετο

83Εκλογες (06.05) - Σελίδα 4 Empty Απ: Εκλογες (06.05) Τετ 25 Απρ 2012, 17:47

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
ReBoRn23 έγραψε:ναι ειναι ναζιστες και ναι εχουν εμπλακει σε πολλες αιματηρες συγκρουσεις...

Εγώ μόνο τέτοιους ναζιστές εγκρίνω..
Σπόιλερ:

Χαχχαχα, είπα να ρίξω λίγο το επιπεδο!! :xD:

84Εκλογες (06.05) - Σελίδα 4 Empty Απ: Εκλογες (06.05) Τετ 25 Απρ 2012, 17:51

????????

Anonymous

Επισκέπτης
παιδια η χ.α ετσι οπως ειναι ο πολιτικος χαρτης τωρα θα ηταν ακροδεξια-πιο ακροδεξια και απο τον καρατζαφερη με τον οποιο και εχουν συνεργαστοι στο παρελθον...ειναι δλδ υπερ του φασισμου...ενω η αναρχια σαν "γνησια" θεωρια ειναι υπερ του πρωλαιταριατου κ μιας κοινωνιας χωρις κεντρικη εξουσια...ειναι δλδ ακρο-αριστερα...το πως σημερα η αναρχια εχει συνδεθει με την χ.α δεν το γνωριζω εχω οντως αγνοια σε αυτο κ αν γνωριζει καποιος μακαρι να το μοιραστει και μαζι μου...

85Εκλογες (06.05) - Σελίδα 4 Empty Απ: Εκλογες (06.05) Τετ 25 Απρ 2012, 17:56

Elidor

Elidor

Avarga
ReBoRn23 έγραψε:
razor1911 έγραψε:

και να προσθέσω κάτι..

H Αθηνα ηταν μια μαλακια και μιση... Εγω προτιμω την αρχαια Σπαρτη η την αρχαια Μακεδονια του Αλεξανδρου..

ReBoRn23 έγραψε:παιδια η χ.α ετσι οπως ειναι ο πολιτικος χαρτης τωρα θα ηταν ακροδεξια-πιο ακροδεξια και απο τον καρατζαφερη με τον οποιο και εχουν συνεργαστοι στο παρελθον...ειναι δλδ υπερ του φασισμου...ενω η αναρχια σαν "γνησια" θεωρια ειναι υπερ του πρωλαιταριατου κ μιας κοινωνιας χωρις κεντρικη εξουσια...ειναι δλδ ακρο-αριστερα...το πως σημερα η αναρχια εχει συνδεθει με την χ.α δεν το γνωριζω εχω οντως αγνοια σε αυτο κ αν γνωριζει καποιος μακαρι να το μοιραστει και μαζι μου...

Ελα? Δεν εχει συνδεθει καμια αναρχια με καμια χρυση αυγη...

86Εκλογες (06.05) - Σελίδα 4 Empty Απ: Εκλογες (06.05) Τετ 25 Απρ 2012, 18:02

razor1911

razor1911

ReBoRn23 έγραψε:
razor1911 έγραψε:

και να προσθέσω κάτι..

Τοτε ολες οι φυλες εδω περα λεγοταν ελληνες ο Μεγας Αλεξανδρος τους μαζεψε και τους εκανε κρατος

87Εκλογες (06.05) - Σελίδα 4 Empty Απ: Εκλογες (06.05) Τετ 25 Απρ 2012, 18:25

Elidor

Elidor

Avarga
Για την ακριβεια προσπαθησε να τους μαζεψει, αυτοι δεν θελαν και ετσι τους κατελαβε.... Τι να εκανε ο ανθρωπος, αφου δεν καταλαβαιναν με το καλο...

88Εκλογες (06.05) - Σελίδα 4 Empty Απ: Εκλογες (06.05) Τετ 25 Απρ 2012, 18:42

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
Δεν εχει νοημα η συζητηση παιδες.

89Εκλογες (06.05) - Σελίδα 4 Empty Απ: Εκλογες (06.05) Τετ 25 Απρ 2012, 21:04

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Elidor έγραψε:
ReBoRn23 έγραψε:
razor1911 έγραψε:

και να προσθέσω κάτι..

H Αθηνα ηταν μια μαλακια και μιση... Εγω προτιμω την αρχαια Σπαρτη η την αρχαια Μακεδονια του Αλεξανδρου..

ReBoRn23 έγραψε:παιδια η χ.α ετσι οπως ειναι ο πολιτικος χαρτης τωρα θα ηταν ακροδεξια-πιο ακροδεξια και απο τον καρατζαφερη με τον οποιο και εχουν συνεργαστοι στο παρελθον...ειναι δλδ υπερ του φασισμου...ενω η αναρχια σαν "γνησια" θεωρια ειναι υπερ του πρωλαιταριατου κ μιας κοινωνιας χωρις κεντρικη εξουσια...ειναι δλδ ακρο-αριστερα...το πως σημερα η αναρχια εχει συνδεθει με την χ.α δεν το γνωριζω εχω οντως αγνοια σε αυτο κ αν γνωριζει καποιος μακαρι να το μοιραστει και μαζι μου...

Ελα? Δεν εχει συνδεθει καμια αναρχια με καμια χρυση αυγη...
η αθηνα δεν ηταν καθολου μλκια και μιση -_-

ναι εχεις δικαιο για αυτο με χ.α και αναρχικους,οπως ειπα και πριν δεν το εχω ψαξει το συγκεκριμενο θεμα απλα εχω μονο ακουσει γι αυτο και το εθεσα ετσι...

και τανκιαν φυσικα και δν εχει νοημα αλλα εχει πλακα λολ

παττυ η εικονα δν φαινεται...

90Εκλογες (06.05) - Σελίδα 4 Empty Απ: Εκλογες (06.05) Τετ 25 Απρ 2012, 21:25

Elidor

Elidor

Avarga
Τανκιανισμ το ΚΚΕ εβαλε chop suey στη πολιτικη του διαφημιση..

Νομιζω βρηκες το κομμα σου.

91Εκλογες (06.05) - Σελίδα 4 Empty Απ: Εκλογες (06.05) Τετ 25 Απρ 2012, 22:10

Santouryuu

Santouryuu

απαντηση προς reborn στο γιατι πιστευω η χ.α. ειναι το μονο "ελληνικο κομμα".

σε περιληψη:
νδ - τουρκοφωνος υποψηφιος, μνημονιακο κομμα
πασοκ - ελληνοποιησεις αλβανων για να τους ψηφισουν, ο προεδρος τους γεννηθηκε με το ονομα τουρκογλου (αργοτερα το αλλαξε σε βενιζελος), μνημονιακο κομμα
κκε- κουμουνια... αυτο ηδη τα λεει ολα. απατριδες και αντιχριστοι, χεστηκαν για την ελλαδα, το "κομμα" και οι απαρχαιομενες ιδεες να ειναι καλα μονο
συριζα - θελουν να παρουν ολοι οι μεταναστες ελληνικη υπηκοοτητα. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ
οικολογοι πρασινοι - θελουν αγαλμα του κεμαλ στη θεσσαλονικη, μηπως να στησουμε και στον χιτλερ και στον σταλιν;
λαος - κερδοσκοποι, ξεκινησαν καλα απο την ακρα δεξια, το γυρισαν ομως σε "light" εθνικισμο. επισης ηταν μελη της μνημονιακης κυβερνησης. ο προεδρος τους καυχιοταν οτι εκεινος δινει συμβουλες στον ΓΑΠ, και τωρα που η χωρα πατωσε λενε: "α ειδατε, τα λεγαμε εμεις". εχουν ομως στις ταξεις τους τον βελλοπουλο. ενα μεγαλο συν, ομως δεν φτανει να με πεισει.

αυτα για τα πιο τρανταχτα κομματα, αδιαφορω για κατι μικρα κομματα του τυπου παναθηναικο κινημα ή κομμα κυνηγων

αυτα τα ολιγα :xD:

92Εκλογες (06.05) - Σελίδα 4 Empty Απ: Εκλογες (06.05) Τετ 25 Απρ 2012, 23:00

Elidor

Elidor

Avarga
Επισης Οικολογες-Πρασινες μιλανε για Μακεδονιες στους σλαβους και μακεδονικες μειονοτητες κτλπ...

Το ΚΚΕ για ανεξαρτητη Μακεδονια και ανεξαρτητη Θρακη, συν το τι ειπε για την ηττα στην μικρα Ασια.

Ο Συριζα μια απο τα ιδια, λαθρομεταναστοφιλικος και προδοτικος.

93Εκλογες (06.05) - Σελίδα 4 Empty Απ: Εκλογες (06.05) Τετ 25 Απρ 2012, 23:58

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
Οσο και αν με ψηνει το chop suey θα ντρεπομαι να κοιταχτω στο τραπεζι αν ψηφισω ΚΚΕ.

94Εκλογες (06.05) - Σελίδα 4 Empty Απ: Εκλογες (06.05) Πεμ 26 Απρ 2012, 00:03

IwantCookie

IwantCookie

ρε βάλτε like button

95Εκλογες (06.05) - Σελίδα 4 Empty Απ: Εκλογες (06.05) Πεμ 26 Απρ 2012, 00:23

Santouryuu

Santouryuu

Patty D Luffy έγραψε:
ReBoRn23 έγραψε:ναι ειναι ναζιστες και ναι εχουν εμπλακει σε πολλες αιματηρες συγκρουσεις...

Εγώ μόνο τέτοιους ναζιστές εγκρίνω..
Σπόιλερ:

Χαχχαχα, είπα να ρίξω λίγο το επιπεδο!! :xD:

μιλαμε για κομματα... δεν υπαρχει περιπτωση να το ριξεις :xD:

96Εκλογες (06.05) - Σελίδα 4 Empty Απ: Εκλογες (06.05) Πεμ 26 Απρ 2012, 02:37

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Να το ανεβάσω βασικά ήθελα... :xD:
Φαίνονται οι εικόνες τελικά ή όχι???
Καμια κοπέλα να συμπάσχει??
Όσο για το θέμα, δεν το αναλύω καν... βουτηγμένο μες τα σκατά είναι από όπου και να το πιάσεις!! Κουβέντα να γίνεται..

97Εκλογες (06.05) - Σελίδα 4 Empty Απ: Εκλογες (06.05) Πεμ 26 Απρ 2012, 02:40

IwantCookie

IwantCookie

εγώ δεν μπορούσα να τις δω

98Εκλογες (06.05) - Σελίδα 4 Empty Απ: Εκλογες (06.05) Πεμ 26 Απρ 2012, 02:44

Santouryuu

Santouryuu

δεν φαινονται.... παντως μπορω να μαντεψω τι ειναι. αυτος ο πακιστανος με το μπλουζακι και τον αγκυλωτο σταυρο. παντως πολυ ωριμη σκεψη, ειναι βουτηγμενοι ολοι στα σκατα δεν ψηφιζω τιποτα.... ΝΟΤ.

99Εκλογες (06.05) - Σελίδα 4 Empty Απ: Εκλογες (06.05) Πεμ 26 Απρ 2012, 03:49

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Santouryuu έγραψε:δεν φαινονται.... παντως μπορω να μαντεψω τι ειναι. αυτος ο πακιστανος με το μπλουζακι και τον αγκυλωτο σταυρο. παντως πολυ ωριμη σκεψη, ειναι βουτηγμενοι ολοι στα σκατα δεν ψηφιζω τιποτα.... ΝΟΤ.

Πακιστανός???? Μπλουζάκι??? Αν δεν βλέπεις τι είναι δεν μπορείς να μαντέψεις!!
Δεν είπα πως δεν ψηφίζω τίποτα, ή πώς δεν θα ψηφίσω.. απλά το θέμα με τα κόμματα είναι μές τα σκατά ΝΑΙ!!
Με ενδιαφέρει η ψήφος μου, και προσπαθώ να διαμορφώσω άποψη, απλά παντού αδιέξοδα βλέπω και απελπισία..

100Εκλογες (06.05) - Σελίδα 4 Empty Απ: Εκλογες (06.05) Πεμ 26 Απρ 2012, 04:02

Santouryuu

Santouryuu

οκ... δεν εχεις και αδικο.

παντως αν εβλεπα τις εικονες δεν θα χρειαζοταν να μαντεψω, ο πακιστανος που υποσχεθηκα:

Εκλογες (06.05) - Σελίδα 4 Tollertyp

:haha: :haha: :haha:

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 8]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης