1.ο ελληνικος πολιτισμος ειναι οντως απο τους αρχαιοτεουςSantouryuu έγραψε:η ελλαδικη περιοδος ειναι απο τις αρχαιοτερες του κοσμου, αρνουμαι να συγκριθω με τους αλβανους που η καταγωγη τους οχι μονο ειναι αγνωστη αλλα και προϊον προπαγανδας.
σε λιγο εσεις οι δυο θα μου πειτε οτι ο μεγας αλεξανδρος ηταν σκοπιανος. και ναι, οτι ειμαι αρχαιος λαος με κανει ανωτερο, ειτε σας αρεσει ειτε οχι.
επισης βλεπω τα καταλοιπα "ιλλυριων". κατι σκατοκεφαλοι βρωμιαρηδες. και τους ανεφερα γιατι μιλαγαμε για μεταναστες και ειπα οτι αυτοι οι αλβανοι ειναι οι χειροτεροι.
εσεις μετα πεταχτηκατε να μας πεισετε οτι ειναι συγγενεις μας. αυτοι ρε πουλανε τα παιδια τους, ειναι δυνατον να εχουμε οποιαδηποτε σχεση με αυτους; θα με τρελανετε αποψε....
2.το οτι οι αλβανοι καταγωνται απο τους ιλλυριους ειναι η πλεον αποδεκτη αποψη τωρα αμα εσυ εισαι κανενας ιστορικος που εχεις μαζεψει δικα σου στοιχεια και το γνωριζεις...μπραβο
3.στα @@ μας τι ηταν ο αλεξανδρος παντως ενα ειναι σιγουρο αν και ζουσε 2000 χρονια πριν ηταν πιο εξυπνος απο σενα και δεν τετοιες αντιληψεις
4.το οτι θεωρεις τον εαυτο σου ανωτερο επειδη απλα καταγεσαι απο ενα αρχαιο λαο σε κανει αμεσως κατωτερο
5.ετσι συμβαινει με καθε λαο που μεταναστευει σε μια χωρα,θεωρειτε απο την χωρα υποδοχης σκατοκεφαλος...το ιδιο συναιβει και με τους ελληνες οταν πηγαν στην αμερικη
6.οπως εσυ εκφραζεις την αποψη σου και δεν τους θεωρεις συγγενεις ετσι και εγω και το γατακι ο καυκο εκφρασαμε την δικια μας
7.wtf?τι εννοεις πουλανε τα παιδια τους??
8.θα συμφωνησω με τον τανκιαν και ουτε εγω θα συνεχισω αυτη τη συζητηση αν και ειναι κριμα να υπαρχουν τετοιες αποψεις στην εποχη μας