Που θα ξερεις ποιοι ειναι;Santouryuu έγραψε:καλα ρε σοσα, τι παραληρημα ηταν αυτο; δεν εχεις καταλαβει ακομα οτι η χρυση αυγη ειναι ακομα (και ελπιζω μετα την εισοδο στη βουλη) το μοναδικο κομμα το οποιο ειναι καθαρα ελληνικο; ολοι οι υπολοιποι απλα εκτελουν εντολες!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
51 Απ: Εκλογες (06.05) Δευ 23 Απρ 2012, 19:11
razor1911
52 Απ: Εκλογες (06.05) Δευ 23 Απρ 2012, 19:14
Santouryuu
razor1911 έγραψε:Που θα ξερεις ποιοι ειναι;
τι εννοεις;
53 Απ: Εκλογες (06.05) Δευ 23 Απρ 2012, 19:36
Elidor
Mαλλον εννοεις που θα ξερεις ποιοι θα ειναι στη Βουλη... Βαση δημοσκοπησεων φιλτατε Ρειζορ...
54 Απ: Εκλογες (06.05) Δευ 23 Απρ 2012, 20:23
????????
τι εννοεις καθαρα ελληνικο??Santouryuu έγραψε:καλα ρε σοσα, τι παραληρημα ηταν αυτο; δεν εχεις καταλαβει ακομα οτι η χρυση αυγη ειναι ακομα (και ελπιζω μετα την εισοδο στη βουλη) το μοναδικο κομμα το οποιο ειναι καθαρα ελληνικο; ολοι οι υπολοιποι απλα εκτελουν εντολες!
ελιντορ σε αγαπω <3
αμα εχεις τετοιο υφος να μη μιλας καθολου.<---μεγαλε πεθανα χαχα
παιδια τα πραγματα ειναι απλα...ολα τα κομματα της αριστερα δεν θελουν να κυβερνησουν ειναι μια χαρα οπως ειναι τωρα...κατεβαινουν στις διαδηλωσεις βριζουν τα δυο μεγαλα κομματα,μια χαρα δλδ...
απο την αλλη τα δεξια θελουν πολυ να κυβερνησουν π.χ ο καρατζαφερης το εχει ονειρο ζωης,αλλα δεν αντιπροσωπευει ουτε πειθει τη πλειοψηφεια των ψηφοφορων...ακομα και σημερα αυτοι που πειθουν το λαο ειναι οι πασοκ και νδ...ΕΛΕΟΣ αλλα τεσπα...αυτα τα δυο κομματα καλως ή κακως εχουν την δυνατοτητα να βγαλουν την ελλαδα απο αυτη την κατασταση αλλα αφου δεν το εκαναν τοσο καιρο δεν θα το κανουν ουτε τωρα....απο τα νεα κομματα η χ.α δεν μπορει να υλοποιησει τα περισσοτερα απο αυτα που λεει(να μιωθει ο μισθος των βουλευτων και να παιρνουν οσα ενας απλος δημ.υπαλ.,οι λαθρομεταναστες να στελνονται απευθειας πισω στην χωρα,και για οσο διαστημα κρατουνται εδω να δουλευουν τσαμπα για το δημοσιο λολ),ο καμμενος ειναι καμμενος :P (παντα ηθελα να το πω αυτο),η ντορα ειναι η γνωστη ντορα,ο κουβελης ειναι αυτος που ακουγεται περισσοτερο τωρα αυτο αμα ειναι καλο δεν ξερω...
τεσπα αυτο που θελω να πω ειναι οτι κανενα κομμα δεν εχει καποιο οικονομικο προγραμμα(εκτος απο το μνημονιο δν υπαρχει στο τραπεζι κατι αλλο) που ακολουθοντας το θα υπαρξει καποια αναπτυξη ή εστω να σταθεροποιηθει η κατασταση και οχι να βουλιαζουμε και αλλο...παντως αμα δεν βγει ενα απο τα 2 μεγαλα κομματα θα εχουμε παλι επεισοδια με την εευρωπαικη ενωση -_- μπρος γκρεμος κ πισω ρευμα....χαιρομαι που δεν ψηφιζω λολ
πρωτη φορα που γραφω σεντονι συνηθως μονο μλκιες γραφω χαχα ποιος εγραφε μεγαλα ποστ??ο γκουεντα??
55 Απ: Εκλογες (06.05) Δευ 23 Απρ 2012, 20:27
Σκληρός Καριόλης
http://kolindrosfire.blogspot.com/2012/04/36.html
Oλα τα κομματα εδω...
Ναι ο Γκουεντα εγραφε σεντονια.
Oλα τα κομματα εδω...
Ναι ο Γκουεντα εγραφε σεντονια.
56 Απ: Εκλογες (06.05) Δευ 23 Απρ 2012, 20:29
????????
33) Ανεξάρτητη Ανανεωτική Αριστερά, Ανανεωτική Δεξιά, Ανανεωτικό ΠΑΣΟΚ, Ανανεωτική Νέα Δημοκρατία, Όχι στον Πόλεμο, Κόμμα Επιχείρηση Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη, Σώζω Ζωές, Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδος (ΠΑ.Ε.Κ.Ε.) (Μ. Τζαλαζίδης).
τι ειναι αυτο?
τι ειναι αυτο?
57 Απ: Εκλογες (06.05) Δευ 23 Απρ 2012, 20:41
Elidor
Για τον μισθο τον βουλευτων που λες, η χρυση αυγη δεν μπορει να κανει κουμαντο σε μισθους βουλευτων αλλων κομματων, οι δικη της βουλευτες ομως δεν θα παιρνουν τετοιους μισθους...
58 Απ: Εκλογες (06.05) Δευ 23 Απρ 2012, 20:46
????????
σου λεω οτι αυτο επιδιωκουν και αυτος ειναι και ενας απο τους "στοχους" τους...τωρα πως θα καταφερουν κατι τετοιο δεν το αναλυοουν...δεν πιστευω αμα μπουν στη βουλη παντως αν μπουν στη βουλη θα θεσουν τετοιο θεμα αλλα και να το θεσουν κανενας δεν θα ψηφισει υπερElidor έγραψε:Για τον μισθο τον βουλευτων που λες, η χρυση αυγη δεν μπορει να κανει κουμαντο σε μισθους βουλευτων αλλων κομματων, οι δικη της βουλευτες ομως δεν θα παιρνουν τετοιους μισθους...
59 Απ: Εκλογες (06.05) Δευ 23 Απρ 2012, 21:01
Dr. Jimalicious
Φέτος ψηφίζω.Δεν με εκφράζει κανένας.Δεν έχω ιδεά ποιον θα ψηφίσω.
(Λακωνικός και περιεκτικός.)
(Λακωνικός και περιεκτικός.)
60 Απ: Εκλογες (06.05) Δευ 23 Απρ 2012, 21:07
Patty D.Luffy
ReBoRn23 έγραψε:33) Ανεξάρτητη Ανανεωτική Αριστερά, Ανανεωτική Δεξιά, Ανανεωτικό ΠΑΣΟΚ, Ανανεωτική Νέα Δημοκρατία, Όχι στον Πόλεμο, Κόμμα Επιχείρηση Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη, Σώζω Ζωές, Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδος (ΠΑ.Ε.Κ.Ε.) (Μ. Τζαλαζίδης).
τι ειναι αυτο?
Καλό ακούγεται... βγαίνει και σε άλλα χρώματα??
έχουμε μήπως δειγματολόγιο??
62 Απ: Εκλογες (06.05) Δευ 23 Απρ 2012, 21:17
Dr. Jimalicious
Τόπο στους Φ.Ε.Κ.Γ.Κ!!!!(Φυσικομαθηματικοί Επιστήμονες Και Γενικά Καμμένοι)
63 Απ: Εκλογες (06.05) Δευ 23 Απρ 2012, 23:49
????????
πισω απο τους φεκγκ κρυσκεται το σοι του καμμενου λολ Φυσικομαθηματικοί Επιστήμονες Και Γενικά Καμμένοι
64 Απ: Εκλογες (06.05) Τρι 24 Απρ 2012, 01:01
Santouryuu
31) Παναθηναϊκό Κίνημα - ΠΑΝ.ΚΙ.- ( Γεώργ. Μπέτσικας)
ετσι ρε παναθα....... xD
ετσι ρε παναθα....... xD
65 Απ: Εκλογες (06.05) Τρι 24 Απρ 2012, 18:13
razor1911
24) Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας (Ν. Αλικάκος) Αποστρατοι Ελληνικου Στρατου
66 Απ: Εκλογες (06.05) Τρι 24 Απρ 2012, 19:31
Elidor
razor1911 έγραψε:24) Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας (Ν. Αλικάκος) Αποστρατοι Ελληνικου Στρατου
Αυτους θα ψηφισεις?
67 Απ: Εκλογες (06.05) Τρι 24 Απρ 2012, 23:03
Santouryuu
χαμενη ψηφος... ουτε οι στενοι τους συγγενεις δεν θα τους ψηφισουν! :muaha:
68 Απ: Εκλογες (06.05) Τετ 25 Απρ 2012, 02:27
deko10ole
Η χαρά του κάθε πικραμένου είναι αυτές οι εκλογές...αυτό είναι πολύ επικίνδυνο γιατί μπορεί να τους προτιμήσουν κάποιοι απολιτίκ τύποι
69 Απ: Εκλογες (06.05) Τετ 25 Απρ 2012, 12:11
razor1911
Αν τους ηξερε ο κοσμος....Elidor έγραψε:razor1911 έγραψε:24) Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας (Ν. Αλικάκος) Αποστρατοι Ελληνικου Στρατου
Αυτους θα ψηφισεις?
70 Απ: Εκλογες (06.05) Τετ 25 Απρ 2012, 13:40
????????
βαλτε πολλ να ψηφισουμε ρε...βαλτε μονο τα χτυπητα κομματα οχι και τα 30 κατι
71 Απ: Εκλογες (06.05) Τετ 25 Απρ 2012, 15:50
Santouryuu
πιο αντιπροσωπευτικο θα ειναι απο αυτα που δειχνουν στη tv.
72 Απ: Εκλογες (06.05) Τετ 25 Απρ 2012, 15:55
Elidor
Φιλτατε Ρεβορν, αν παιδακια κατω των 18 ειχαν το δικαιωμα να ψηφισουν, τωρα θα μας κυβερνουσαν οι αναρχικοι και οι emo με τους καγκουρες θα καναν αντιπολιτευση. Οχι οτι εμεις που ειμαστε ανω των 18 ειμαστε ικανοτεροι αλλα τεσπα. Πολλ δεν θα βαλω γιατι ειναι ανουσιο ειμαστε 10 ατομα...
74 Απ: Εκλογες (06.05) Τετ 25 Απρ 2012, 16:17
IwantCookie
Αυτό που θα πω μπορεί να ακουστεί πολύ δογματικό... αλλα πραγματικα δεν ξέρω αν αξίζει έστω και ένα υπάρχον κόμμα να πάρει έστω και μία ψήφο. Ο κομουνισμός είναι πραγατικά εφυέστατος (σύμφωνα με αυτά που έχω διαβάσει τουλάχιστον) όπως και ο σοσιαλισμός όπως και η δημοκρατία... η ιστορία όμως μας έχει δείξει ότι όλα αυτά είναι θεωρίες και τίποτα απο αφτά δεν μπορεί να εφαρμοστεί εξ ολοκλήρου. Κομμουνισμός δεν θα υπάρξει ποτέ όπως και κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει ούτε υπήρξε ποτέ αληθινή δημοκρατία. Η αναρχία είναι κατά τη γνώμη μου ηλίθια ακόμα και σαν θεωρία και δεν θα σχολιάσω καν παρατάξεις όπως χρυσή αυγή η το Λ.Α.Ο.Σ κλπ. (παρόλο που ίσως μια τέτοια πολίτικη ΔΥΣΤΗΧΩΣ θα ήταν σε θέση να σώσει την ελλάδα, παρόλο που με βρίσκει κατηγορηματικά αντίθετο). Δε Ποιντ ιζ, ότι τόσα χρόνια οι γονείς παππούδες μας και εμείς οι ίδιοι έχουμε βάλει 3-4 οικογένειες να κυβερνούν την ελλάδα και να την ριμάζουν.... το πιο θλιβερό όμως είναι ότι δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο κόμμα που θα κάνει κάτι διαφορετικό από το να τρώει με χρυσά κουτάλια μέχρι να έρθει ο επόμενος να κάνει "παραγκελία".
Εγώ προσωπικά είναι η πρώτη φορά που θα ψηφίσω φέτος και πραγματικά δεν ξέρω που μου πάνε τα 4. Το λευκό και το άκυρο ουσιαστικά προσμετρούνται στο ποσσοστό του πρώτου κόμματος οπότε χάνουν την αξία τους και η αποχή κατα τη γνώμη μου είναι η χειρότερη λύση γιατί είναι ισάξια με το να δηλώνεις ότι δεν έχεις άποψη και δεν σε ενδιαφέρει ότι και να γίνει...συνεπώς χάνεις και το δικαίομα να είσαι δυσαρεστημένος και να παραπωνιέσαι για την εκάστοτε πολιτική κατάθεση, διότη με την αποχή έχεις δηλώσει "κόψτε το λαιμό σας εγώ τα γράφω όλα στα @@ μου"
Ειλικρινά έχω χάσει πάσα ελπιδα (ξαναλέω είμαι απόλυτα αντίθετος με την αναρχία) και δεν ξέρω τι σκατά θα πετάξω στην κάλπη την ημέρα των εκλογών
Εγώ προσωπικά είναι η πρώτη φορά που θα ψηφίσω φέτος και πραγματικά δεν ξέρω που μου πάνε τα 4. Το λευκό και το άκυρο ουσιαστικά προσμετρούνται στο ποσσοστό του πρώτου κόμματος οπότε χάνουν την αξία τους και η αποχή κατα τη γνώμη μου είναι η χειρότερη λύση γιατί είναι ισάξια με το να δηλώνεις ότι δεν έχεις άποψη και δεν σε ενδιαφέρει ότι και να γίνει...συνεπώς χάνεις και το δικαίομα να είσαι δυσαρεστημένος και να παραπωνιέσαι για την εκάστοτε πολιτική κατάθεση, διότη με την αποχή έχεις δηλώσει "κόψτε το λαιμό σας εγώ τα γράφω όλα στα @@ μου"
Ειλικρινά έχω χάσει πάσα ελπιδα (ξαναλέω είμαι απόλυτα αντίθετος με την αναρχία) και δεν ξέρω τι σκατά θα πετάξω στην κάλπη την ημέρα των εκλογών
75 Απ: Εκλογες (06.05) Τετ 25 Απρ 2012, 16:40
????????
ρε και η αναρχια σαν θεωρια ειναι μια χαρα...να δουλευουν ολα ρολοι χωρις να εχεις καποιον πανω απο το κεφαλι σου....τωρα το οτι δεν ειναι πρακτικη ειναι αλλο θεμα και η χ.α δεν ειναι υπερ της αναρχιας οπως γεννηθηκε απο τον μαρξισμο(δλδ ενα κρατος δικαιο που θα λειτουργουν ολα αλλα δν θα υπαρχει καποια αρχη-κυβερνηση-εξουσια) αυτοι απλα θελουν μεχρι προτινως(σωστα το γραφω?λολ) τουλαχιστον να τα σπανε ολα...το λαος δεν εχει καμια σχεση με την αναρχια ειναι καθαρα φασιστικο κομμα....
τα μονα πρακτικα στην εποχης μας ειναι ο καπιταλισμος,ο φιλικος καπιταλισμος και ο σοσιαλισμος που ειναι κατι σαν διασταυρωση του κουμουνισμου κ καπιταλισμου...
φιλτατε ελιντορ δεν καταλαβαινω το νοημα του ποστ σου αφου οπως ειπες μεσα στο φορουμ ειμαστε 10 ατομα τα οποια εχουν σχεδον ολα δικαιωμα ψηφου...
τα μονα πρακτικα στην εποχης μας ειναι ο καπιταλισμος,ο φιλικος καπιταλισμος και ο σοσιαλισμος που ειναι κατι σαν διασταυρωση του κουμουνισμου κ καπιταλισμου...
φιλτατε ελιντορ δεν καταλαβαινω το νοημα του ποστ σου αφου οπως ειπες μεσα στο φορουμ ειμαστε 10 ατομα τα οποια εχουν σχεδον ολα δικαιωμα ψηφου...
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης