Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Εκλογες (06.05)

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 8]

151Εκλογες (06.05) - Σελίδα 7 Empty Απ: Εκλογες (06.05) Δευ 07 Μάης 2012, 23:26

Elidor

Elidor

Avarga
Kauko έγραψε:Οι Έλληνες με τους Αλβανούς και νομίζω και τους Αρμένιους είναι συγγενικά φύλα.

Καλα κανεις και νομιζεις, γιατι δεν ειμαστε... Ουτε με τους Αρμενιους αν και εχουμε παρα μα παρα πολλα κοινα... Με τους Αλβανους ομως ουτε για πλακα κοινοι...

152Εκλογες (06.05) - Σελίδα 7 Empty Απ: Εκλογες (06.05) Δευ 07 Μάης 2012, 23:30

Santouryuu

Santouryuu

παναγια μου, kauko, αυτα μην τα λες παρα εξω! ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!

153Εκλογες (06.05) - Σελίδα 7 Empty Απ: Εκλογες (06.05) Δευ 07 Μάης 2012, 23:31

Kauko

Kauko

Οι Αλβανοί προέρχονται απο Ιλλύριους και Παίονες που ήταν αρχαία φύλα που κατοικούσαν Βόρεια της Μακεδονίας. Βέβαια μετά πήγαν και από τον Καύκασο κάποιοι και αναμείχθηκαν. Πάντως υπάρχει συγγένεια.

Έμεινα μέσα μόνος με εσάς τους δυο και φοβούμαι... GO AWAY ELLEFSON

154Εκλογες (06.05) - Σελίδα 7 Empty Απ: Εκλογες (06.05) Δευ 07 Μάης 2012, 23:34

Elidor

Elidor

Avarga
Ρε βλαμμενε ? Αλβανος εισαι και εσυ και τα λες αυτα? Ποιοι Ιλλυριε ρε χαμενε? Καμια κομμονουστρια φιλολογος τα λεει αυτα? Οι Αλβανοι ηρθαν πολυ πιο μετα... Πανε οι Ιλλριοι χαθηκαν...

Και συγγενεια δεν εχουμε με αυτους... Αντε με τους Ιταλους να εχουμε...

Εμεις και οι Εβραιοι ειμαστε τα πιο καθαρα φυλα..

155Εκλογες (06.05) - Σελίδα 7 Empty Απ: Εκλογες (06.05) Δευ 07 Μάης 2012, 23:47

Kauko

Kauko

Πριν πεις για καθαρότητα Έλιδορ σκέψου την Τουρκοκρατία. Κανείς λαός δεν είναι καθαρός πόσω μάλλον κάποιος που βρισκόταν τόσα χρόνια σκλαβωμένος.

Tώρα για τους Αλβανούς, οι Ιλλύριοι και οι Παίονες συνέχισαν να υπάρχουν στη Ρωμαική αυτοκρατορία και στο Βυζάντιο, οπότε σίγουρα υπάρχει συγγένεια με τους Έλληνες.

156Εκλογες (06.05) - Σελίδα 7 Empty Απ: Εκλογες (06.05) Δευ 07 Μάης 2012, 23:50

Elidor

Elidor

Avarga
Οι Αλβανοι ομως δεν ειναι απογονοι των Ιλλυριων και λοιπων...

Και ειμαστε αρκετα καθαροι, δεν το λεω εγω, αν θες ψαξε σχετικες ερευνες οι οποιες αποδεικνυουν την καθαροτητα του λαου μας.

157Εκλογες (06.05) - Σελίδα 7 Empty Απ: Εκλογες (06.05) Δευ 07 Μάης 2012, 23:57

Kauko

Kauko

Καθαρό ένα έθνος που δεν είχε δικό του εθνικό κράτος μέχρι το 1830; Δύσκολο να το πιστέψω. Ειδικά μετά τους κατακτητές που πέρασαν (Ρωμαίοι, Τούρκοι). Επίσης πες μου πως ορίζεις την καθαρότητα. Πώς διαλέγεις το χρονικό σημέιο της ιστορίας απο το οποίο επιλέγεις τον καθαρό Έλληνα; Γιατί και ο Έλληνας του 480πΧ είχε αναμειχθεί με άλλους λαούς και ο Έλληνας του 330πΧ και ο Βυζαντινός Έλληνας (ιδιαίτερα αυτός).

158Εκλογες (06.05) - Σελίδα 7 Empty Απ: Εκλογες (06.05) Τρι 08 Μάης 2012, 00:01

Elidor

Elidor

Avarga
Το Εθνος δεν ειναι απλα μια "ιδεα" ειναι βιολογια.... Ειμαστε ιδιο ΕΝΑ εθνος απο την αρχη και ενωθηκαμε πρωτη φορα με τον Αλεξανδρο..(τον Μεγα) ως Ελληνες... Αυτο ηταν το οραμα του... Αυτη ηταν η πρωτη φορα, την συνεχεια την ξερεις..

159Εκλογες (06.05) - Σελίδα 7 Empty Απ: Εκλογες (06.05) Τρι 08 Μάης 2012, 00:12

Kauko

Kauko

Επειδή είναι βιολογία ρωτάω κι εγώ πότε θεωρείτο "καθαρός" ο Έλληνας. Γιατί όπως είπα και πριν το DNA των Ελλήνων μεταβαλλόταν διαρκώς , όπως φυσικά και όλων των λαών. Ναι, ένωσε ο Μέγας Αλέξανδρος τους Έλληνες εναντίον των Περσών όμως όυτε και τότε ήταν καθαρός ο Έλληνας. Όχι μετά από δυο εκστρατείες των Περσών στην Ελλάδα και μια των Ελλήνων στην Περσία. Ούτε μετά τους αποικισμούς κατά τους οποίους το ελληνικό φύλο απλώθηκε και αλλοιώθηκε. Αυτό που θέλω να πω έιναι ότι είναι αδόκιμο να μιλάμε για "καθαρότητα", αφού πολύ απλά δεν μπορούμε να ορίσουμε την αφετηρία ενός έθνους. Η διαμόρφωση των λάων και η απόκτηση των χαρακτηριστικών τους ανά τους αιώνες είναι μια σταδιακή και δυναμική διαδικασία.

160Εκλογες (06.05) - Σελίδα 7 Empty Απ: Εκλογες (06.05) Τρι 08 Μάης 2012, 00:22

Elidor

Elidor

Avarga
To Ελληνικο φυλο απλωθηκε αρα και αλλοιωθηκε?? Το Ελληνικο φυλο με λιγα λογια στην ΕΛΛΑΔΑ αλλοιωθηκε? Πως? Οι Ελληνες της Ελλαδας ειναι καθαροι...

Και οπως σου ειπα, τραβα διαβασε καμια ευρευνα.. Βιολογος-γενετιστης ουτε εγω ουτε εσυ εισαι...

161Εκλογες (06.05) - Σελίδα 7 Empty Απ: Εκλογες (06.05) Τρι 08 Μάης 2012, 00:31

Kauko

Kauko

Αλλοιώθηκε γιατί ήρθε σε επαφή με άλλους λαούς. Οι Έλληνες πέρα από το γεγονός ότι αποίκισαν πολλές περιοχές και φυσικά πηγαινοέρχονταν ήταν και εμπορικός λαός. Όλον τον κόσμο γύρισαν. Νομίζω πως είναι αφελές να πιστεύει κάποιος ότι αναπαράγονταν μόνο μεταξύ τους οι Έλληνες.

162Εκλογες (06.05) - Σελίδα 7 Empty Απ: Εκλογες (06.05) Τρι 08 Μάης 2012, 00:33

Elidor

Elidor

Avarga
Oι Ελληνες με της κατακτησεις τους οχι απλα δεν χασαν το γενετικο τους υλικο, αλλα το μετεφεραν και σε αλλες γωνιες του κοσμου και κυριως της Ασιας! Εμεις αλλοιωσαμε το δικο τους DNA... Το δικο μας γενετικο υλικο πισω στην Ελλαδα πως σκατα θα αλλοιωθει?? Πηδιομασταν με τους σκλαβους???

163Εκλογες (06.05) - Σελίδα 7 Empty Απ: Εκλογες (06.05) Τρι 08 Μάης 2012, 00:44

Kauko

Kauko

Έλληνες επέστρεφαν προφανώς στην Ελλάδα. Επίσης κατά την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου δε θα ήταν και λίγοι οι Πέρσες ή οι Αιγύπτιοι που ήρθαν.

164Εκλογες (06.05) - Σελίδα 7 Empty Απ: Εκλογες (06.05) Τρι 08 Μάης 2012, 00:47

Santouryuu

Santouryuu

γιατι ρε kauko, οι αλβανοι ποτε εγιναν κρατος; χα0χ0α0χ0αχ0α

οι αλβαναραδες ηρθαν απο την κασπια, ειναι ασιατες, οπως ασιατες ειναι και οι μογγολοι οι τουρκοι.

αλλα που το πας kauko; θες να πεις οτι οι αλβανοι ειναι καθαροαιμος αρχαιος λαος, ενω οι ελληνες μπασταρδοι;

ΠΕΣ ΤΟ ΜΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟ! :haha:

165Εκλογες (06.05) - Σελίδα 7 Empty Απ: Εκλογες (06.05) Τρι 08 Μάης 2012, 00:51

????????

Anonymous

Επισκέπτης
ελιντορ δεν ξερεις ιστορια γιατι αμα ηξερες θα γνωριζες οτι ειναι απο τα πιο αναξιοπιστα πραγματα στο πλανητη γη,εισαι ξεροκεφαλος και μαλλον ρατσιστης λολ...
χεστηκαν οι ελληνες της β.ηπειρου να αναγνωριστουν ως μειονοτητα οι ανθρωποι εχουν μια χαρα ζωη χωρις κοινωνικες αναταραχες ρατσιστικου περιεχομενου....

οι αλβανοι καταγωνται απο τους ιλλυριους ή απο τους πελασγους(αυτα γνωριζω εγω) και φυσικα δεν ειναι καθαρος λαος κανενας λαος στα βαλκανια δεν ειναι καθαρος...η ελλαδα του Αλεξανδρου δεν εχει καμια σχεση με την σημερινη Ελλαδα σκεψου μονο οτι εχουν περασει 2.300 περιπου χρονια....μαζι με τον καθαρο ελληνα που αναφερεις συνυπηρξε και ο ρωμαιος και ο αρβανιτης και ο σλαβος και ο τουρκος και πολλοι αλλοι πως γινετε αυτοι ολοι να μην συναψαν μεταξυ τους σχεσεις??το οτι λες οτι καταγεσαι απο το ιδιο ελληνα που ζουσε πριν 2000 χρονια στο ελλαδικο χρονο ειναι γελοιο..εχω διαβασει και εγω σχετικα αρθρα που λενε οτι το dna ειναι το ιδιο αλλα δεν τα πιστευω...
http://www.pare-dose.net/?p=2746

166Εκλογες (06.05) - Σελίδα 7 Empty Απ: Εκλογες (06.05) Τρι 08 Μάης 2012, 00:59

Kauko

Kauko

Santouryuu έγραψε:γιατι ρε kauko, οι αλβανοι ποτε εγιναν κρατος; χα0χ0α0χ0αχ0α

οι αλβαναραδες ηρθαν απο την κασπια, ειναι ασιατες, οπως ασιατες ειναι και οι μογγολοι οι τουρκοι.

αλλα που το πας kauko; θες να πεις οτι οι αλβανοι ειναι καθαροαιμος αρχαιος λαος, ενω οι ελληνες μπασταρδοι;

Κανένας λαός δεν είναι καθαρόαιμος. Αυτό προσπαθώ να εξηγήσω παραπάνω. Κράτος έγιναν το 1912 οι Αλβανοί. Αλλά γιατί γύρισες την κουβέντα στην Αλβανία;
Τέλος πάντων, νομίζω δεν με πιάνετε. Αν θέλετε να πιστεύετε ότι έχετε το DNA του Περικλή και το Αλκιβιάδη έχει καλώς. Πάντως σίγουρα είναι αφελής μια τέτοια σκέψη.

@Reborn Σωστά τα λες. Δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει καθαρόαιμος λαός, πολύ απλά γιατί η καθαρότητα που υποστηρίζουν δεν ορίζεται! Τι κάνει δηλαδή τον Αρχάιο Έλληνα πιο καθαρό από το σημερινό;

Αυτά από μένα. Αποχωρώ για ύπνο. good night

167Εκλογες (06.05) - Σελίδα 7 Empty Απ: Εκλογες (06.05) Τρι 08 Μάης 2012, 01:00

????????

Anonymous

Επισκέπτης

αγορινα μην χαλαμε τις καρδιες μας τωρα...το οτι μπορει να προερχεσαι απο ενα καθαροαιμο αρχαιο λαο δεν σημαινει οτι εισαι ανωτερος ουτε σου δινει το δικαιωμα να ειρωνευεσαι τους αλλους...ελεος

αυτο που λεει ο παναγιωτης ειν πολυ λογικο...οι ελληνες το εμποριο δεν το εκαναν μονοι τους και δν πηγαιναν μονο αυτοι σε αλλες χωρες αλλα ερχονταν και απο αλλες χωρες εδω...και οχι δεν γ*μ*γ*ν μονο οι ελληνες οπου πηγαιναν αλλα και οι αλλοι λαοι εδω που ερχονταν το εκαναν,να μια πρωτη αλλοιωση του DNA...

168Εκλογες (06.05) - Σελίδα 7 Empty Απ: Εκλογες (06.05) Τρι 08 Μάης 2012, 01:02

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Kauko έγραψε:

Κανένας λαός δεν είναι καθαρόαιμος. Αυτό προσπαθώ να εξηγήσω παραπάνω. Κράτος έγιναν το 1912 οι Αλβανοί. Αλλά γιατί γύρισες την κουβέντα στην Αλβανία;
Τέλος πάντων, νομίζω δεν με πιάνετε. Αν θέλετε να πιστεύετε ότι έχετε το DNA του Περικλή και το Αλκιβιάδη έχει καλώς. Πάντως σίγουρα είναι αφελής μια τέτοια σκέψη.

@Reborn Σωστά τα λες. Δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει καθαρόαιμος λαός, πολύ απλά γιατί η καθαρότητα που υποστηρίζουν δεν ορίζεται! Τι κάνει δηλαδή τον Αρχάιο Έλληνα πιο καθαρό από το σημερινό;

Αυτά από μένα. Αποχωρώ για ύπνο. good night
φυσικα και τα λεω σωστα αφου παντα μιλαω λογικα...

169Εκλογες (06.05) - Σελίδα 7 Empty Απ: Εκλογες (06.05) Τρι 08 Μάης 2012, 01:04

Kauko

Kauko

Πριν βγω οριστικά, να τονίσω ότι ακόμα δεν μου είπε κάποιος το χρονικό σημείο της ιστορίας κατά το οποίο το ελληνικό φύλο ήταν "καθαρό"...

Αυτά

170Εκλογες (06.05) - Σελίδα 7 Empty Απ: Εκλογες (06.05) Τρι 08 Μάης 2012, 01:09

????????

Anonymous

Επισκέπτης
o ελιντορ σου ειπε μαλλον οτι θεωρει απο το 300 περιπου και μετα δλδ την εποχη του αλεξανδρου

171Εκλογες (06.05) - Σελίδα 7 Empty Απ: Εκλογες (06.05) Τρι 08 Μάης 2012, 01:19

Santouryuu

Santouryuu

η ελλαδικη περιοδος ειναι απο τις αρχαιοτερες του κοσμου, αρνουμαι να συγκριθω με τους αλβανους που η καταγωγη τους οχι μονο ειναι αγνωστη αλλα και προϊον προπαγανδας. σε λιγο εσεις οι δυο θα μου πειτε οτι ο μεγας αλεξανδρος ηταν σκοπιανος. και ναι, οτι ειμαι αρχαιος λαος με κανει ανωτερο, ειτε σας αρεσει ειτε οχι. επισης βλεπω τα καταλοιπα "ιλλυριων". κατι σκατοκεφαλοι βρωμιαρηδες. και τους ανεφερα γιατι μιλαγαμε για μεταναστες και ειπα οτι αυτοι οι αλβανοι ειναι οι χειροτεροι. εσεις μετα πεταχτηκατε να μας πεισετε οτι ειναι συγγενεις μας. αυτοι ρε πουλανε τα παιδια τους, ειναι δυνατον να εχουμε οποιαδηποτε σχεση με αυτους; θα με τρελανετε αποψε....

172Εκλογες (06.05) - Σελίδα 7 Empty Απ: Εκλογες (06.05) Τρι 08 Μάης 2012, 01:55

Santouryuu

Santouryuu

αυτους ψηφισατε.... ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ "αριστερουληδες"

https://www.youtube.com/watch?v=4NFGGq74H2M&feature=player_embedded

173Εκλογες (06.05) - Σελίδα 7 Empty Απ: Εκλογες (06.05) Τρι 08 Μάης 2012, 04:07

uchiha1991

uchiha1991

ελιντορ κ σαντοριου με ολα αυτα εδω που διαβαζω απο σας θα ηθελα πολυ να μ πειτε τι γνωμη εχετε γενικα για το ναζισμο κ το χιτλερ ........

174Εκλογες (06.05) - Σελίδα 7 Empty Απ: Εκλογες (06.05) Τρι 08 Μάης 2012, 05:11

Santouryuu

Santouryuu

ο ναζισμος ηταν ο γερμανικος εθνικισμος στην δεκαετια του 30/40 με κυριο εκφραστη τον αδολφο χιτλερ .... για περαιτερω πληροφοριες υπαρχουν βιβλια gj!

175Εκλογες (06.05) - Σελίδα 7 Empty Απ: Εκλογες (06.05) Τρι 08 Μάης 2012, 10:18

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
εν ετει 2012 υπαρχουν ακομη ανθρωποι που θεωρουν τους εαυτους τους ανωτερους χαρις την καταγωγη τους. Ντρεπομαι... Παντε διαβαστε κανα βιβλιο! Και δε μιλαω για ιστορικα, για επιστημονικα μιλαω που εξηγουν τι ψυχολογικα και κομπλεξ εκφραζουν τετοιες συμπεριφορες. Δε θελω καν να συνεχιστει αυτη η συζητηση. Ατομα που εχουν υποστει πλυση εγκεφαλου δε μπορουν να συζητησουν.
Ειναι τρομαχτικο αυτο που συμβαινει.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 8]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης