Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Εκλογες (06.05)

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 8]

126Εκλογες (06.05) - Σελίδα 6 Empty Απ: Εκλογες (06.05) Κυρ 06 Μάης 2012, 17:20

maggie

maggie

ψηφισα golden dawn .

Σπόιλερ:

127Εκλογες (06.05) - Σελίδα 6 Empty Απ: Εκλογες (06.05) Κυρ 06 Μάης 2012, 17:29

Elidor

Elidor

Avarga
ε?

128Εκλογες (06.05) - Σελίδα 6 Empty Απ: Εκλογες (06.05) Κυρ 06 Μάης 2012, 17:53

maggie

maggie

^

τι ε μεσιε?

129Εκλογες (06.05) - Σελίδα 6 Empty Απ: Εκλογες (06.05) Κυρ 06 Μάης 2012, 20:49

razor1911

razor1911

maggie έγραψε:ψηφισα golden dawn .

Μπραβο το κοριτσι μας gj!

Σπόιλερ:

130Εκλογες (06.05) - Σελίδα 6 Empty Απ: Εκλογες (06.05) Κυρ 06 Μάης 2012, 22:30

Santouryuu

Santouryuu

maggie έγραψε:^

τι ε μεσιε?

αυτο το τραγουδι δεν πρεπει να ακουστει ποτε ξανα.

αν εχεις το θεο σου, θα μπουν και στη βουλη οι σκοπιανοι του τρεμοπουλου.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.... :inlove: nosebleed heh me kisses you ^_^ maggies fav vatomouros fav choco shbh yupi yupi yupi yupi luck goodjob² try bye yahoo why you..! is there trouble? your mom=15$ :teme: angel1 aww3 oh my love! heh look at that :mueh: ♥ careless run :plz2: aww gj! whistle plz plz plz ouf

131Εκλογες (06.05) - Σελίδα 6 Empty Απ: Εκλογες (06.05) Κυρ 06 Μάης 2012, 22:50

Elidor

Elidor

Avarga
Ελπιζω οι δικοι μας να ριξουν ενα χερακι ξυλο στους σλαβοσκοπιανους...

132Εκλογες (06.05) - Σελίδα 6 Empty Απ: Εκλογες (06.05) Κυρ 06 Μάης 2012, 23:10

maggie

maggie

razor1911 έγραψε:
maggie έγραψε:ψηφισα golden dawn .

Μπραβο το κοριτσι μας gj!
Σπόιλερ:
to spoiler tag δεν το κοιταμε?

Santouryuu έγραψε:
maggie έγραψε:^

τι ε μεσιε?

αυτο το τραγουδι δεν πρεπει να ακουστει ποτε ξανα.

αν εχεις το θεο σου, θα μπουν και στη βουλη οι σκοπιανοι του τρεμοπουλου.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.... :inlove: nosebleed heh me kisses you ^_^ maggies fav vatomouros fav choco shbh yupi yupi yupi yupi luck goodjob² try bye yahoo why you..! is there trouble? your mom=15$ :teme: angel1 aww3 oh my love! heh look at that :mueh: ♥ careless run :plz2: aww gj! whistle plz plz plz ouf
[serious mode on]αυτο το τραγουδι δεν πρεπει να συσχετιστει ποτε ξανα με το πασοκ....και οχι να μην ξαναακουστει...

θλιβομαι...

Elidor έγραψε:Ελπιζω οι δικοι μας να ριξουν ενα χερακι ξυλο στους σλαβοσκοπιανους...
βαθυτατα θλιβομαι....[serious mode off]

133Εκλογες (06.05) - Σελίδα 6 Empty Απ: Εκλογες (06.05) Κυρ 06 Μάης 2012, 23:12

Elidor

Elidor

Avarga
Αι μωρη

134Εκλογες (06.05) - Σελίδα 6 Empty Απ: Εκλογες (06.05) Κυρ 06 Μάης 2012, 23:14

maggie

maggie

μωρος εισαι εσυ.

135Εκλογες (06.05) - Σελίδα 6 Empty Απ: Εκλογες (06.05) Δευ 07 Μάης 2012, 01:00

Kauko

Kauko

Πολύ καλό το γεγονός ότι έπεσαν τα δυο μεγάλα και αναδείχθηκε ένα άλλο, όμως οι εκλογές έδειξαν και ανησυχητικά πράγματα...

136Εκλογες (06.05) - Σελίδα 6 Empty Απ: Εκλογες (06.05) Δευ 07 Μάης 2012, 13:24

Santouryuu

Santouryuu

συμφωνω με kauko...
οχι και δευτερο το κομμα των κουκουλοφορων.... αν ειναι δυνατον;

θα γεμισουμε "ελληνες" πακιστανους :(

137Εκλογες (06.05) - Σελίδα 6 Empty Απ: Εκλογες (06.05) Δευ 07 Μάης 2012, 13:40

Elidor

Elidor

Avarga
Οι Μακεδονες Ελληνες ετοιμαστητε για για Σλαβομακεδονικοσκοπιανη υποικοοτητα...

Οι Θρακιωτες λυπαμαι κυριοι, ανοικετε στη Τουρκια πλεον... Το ιδιο και τα επτανησα..

Ηπειρωτες φιλοι μου χαρηκα που σας γνωρισα, ελπιζω να εχετε καλυτερη τυχη ως κομματι της "Μεγαλης Αλβανιας"...

Οσο για τους υπολοιπους εναπομειναντες ανοιξτε της αγκαλες σας (η καλυτερα τα σπιτια σας) γιατι ερχονται τα αδερφια μας οι συνελληνες απο Πακισταν, Αφγανισταν και Αφρικη...

Ζητω ο Συριζα! Ζητω ο Τσιπρας! Για ενα μεγαλο παγκοσμιο πολυπολιτισμικο Ελλαδισταν!

Σπόιλερ:

138Εκλογες (06.05) - Σελίδα 6 Empty Απ: Εκλογες (06.05) Δευ 07 Μάης 2012, 15:06

Santouryuu

Santouryuu

αυτοι που βριζουν την χρυση αυγη τωρα.... σε 20 χρονια θα παρακαλανε να τους βοηθησει, αλλα θα ειναι αργα.

εν τω μεταξυ, αυτοι που προσκυνανε τους πακιστανους και λοιπους μεταναστες, ειναι αυτοι που στις γειτονιες τους δεν εχουν ουτε εναν. το πολυ πολυ να τους κανει καμια δουλεια για ενα κομματι ψωμι, την ωρα που πλεον εκατομυρια ελληνες ειναι ανεργοι και πεινανε.

το κεφαλαιο που βριζουν τους φερνει για να εχει φτηνα εργατικα χερια και πανε τα προβατα με το προσχημα της αριστερας και συμφωνουνε.

τι ξερει τωρα ο αιωνιος φοιτητης, κοινως κνιτης, τι θα πει εργατεια;

ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΑΝΑΪΜ!!!!!!

139Εκλογες (06.05) - Σελίδα 6 Empty Απ: Εκλογες (06.05) Δευ 07 Μάης 2012, 17:21

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Elidor έγραψε:Οι Μακεδονες Ελληνες ετοιμαστητε για για Σλαβομακεδονικοσκοπιανη υποικοοτητα...

Οι Θρακιωτες λυπαμαι κυριοι, ανοικετε στη Τουρκια πλεον... Το ιδιο και τα επτανησα..

Ηπειρωτες φιλοι μου χαρηκα που σας γνωρισα, ελπιζω να εχετε καλυτερη τυχη ως κομματι της "Μεγαλης Αλβανιας"...

Οσο για τους υπολοιπους εναπομειναντες ανοιξτε της αγκαλες σας (η καλυτερα τα σπιτια σας) γιατι ερχονται τα αδερφια μας οι συνελληνες απο Πακισταν, Αφγανισταν και Αφρικη...

Ζητω ο Συριζα! Ζητω ο Τσιπρας! Για ενα μεγαλο παγκοσμιο πολυπολιτισμικο Ελλαδισταν!

Σπόιλερ:

Santouryuu έγραψε:αυτοι που βριζουν την χρυση αυγη τωρα.... σε 20 χρονια θα παρακαλανε να τους βοηθησει, αλλα θα ειναι αργα.

εν τω μεταξυ, αυτοι που προσκυνανε τους πακιστανους και λοιπους μεταναστες, ειναι αυτοι που στις γειτονιες τους δεν εχουν ουτε εναν. το πολυ πολυ να τους κανει καμια δουλεια για ενα κομματι ψωμι, την ωρα που πλεον εκατομυρια ελληνες ειναι ανεργοι και πεινανε.

το κεφαλαιο που βριζουν τους φερνει για να εχει φτηνα εργατικα χερια και πανε τα προβατα με το προσχημα της αριστερας και συμφωνουνε.

ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΑΝΑΪΜ!!!!!!

πρωτον η ηπειρος ειναι ελληνικη και μονο η β.ηπειρος ειναι αλβανικη...το ξερω πολυ καλα γιατι τυχαινει να ειμαι βορειο-ηπειρωτης -_-

τα επτανησα στην τουρκια??τι εννοεις??

και δεν εχει καμια σχεση ο μεταναστης με τον λαθρομεταναστη για αυτο μην τα ομαδοποιητε...

http://www.tovima.gr/afieromata/elections2012/article/?aid=456417<- μην χαιρεστε που αυτο το κομμα πηρε 22 εδρες...το οτι ενα κομμα που θελει να σκοτωσει ανθρωπους μπαινει στην ελληνικη βουλη τον 21αιω. μην το θεωρειτε νικη -_-

η Ελλαδα καταφερε να την ειρωνευεται η γερμανια για την εισοδο ναζι στη βουλη...

αυτοι που βριζουν την χα τωρα σε 20 χρονια θα συνεχιζουν...

140Εκλογες (06.05) - Σελίδα 6 Empty Απ: Εκλογες (06.05) Δευ 07 Μάης 2012, 18:34

maggie

maggie

Santouryuu έγραψε:αυτοι που βριζουν την χρυση αυγη τωρα.... σε 20 χρονια θα παρακαλανε να τους βοηθησει, αλλα θα ειναι αργα.

ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΑΝΑΪΜ!!!!!!
εχω μπολικους
~5 ευρω την ωρα δινω, 8ωρο-5μερο + ικα..καλα ειναι?

α ακουσα το βοδι να μιλαει αγγλικα...χειροτερα και απο του βενιζελου >.<

εδιτ: ξεχασα να πω οτι οση ωρα εγραφα την προταση σχετικα με το βοδι ημουν ορθια.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την maggie στις Δευ 07 Μάης 2012, 18:39, 1 φορά

141Εκλογες (06.05) - Σελίδα 6 Empty Απ: Εκλογες (06.05) Δευ 07 Μάης 2012, 18:37

X.Drake

X.Drake

Αμα φτασει ο Ελληνας σε σημειο να παρακαλαει τα χρυσα αυγα για να τον βοηθησουν τοτε μαλλον δεν εχουμε πατωσει ακομα σαν χωρα..

142Εκλογες (06.05) - Σελίδα 6 Empty Απ: Εκλογες (06.05) Δευ 07 Μάης 2012, 18:56

Elidor

Elidor

Avarga
ReBoRn23 έγραψε:
Elidor έγραψε:Οι Μακεδονες Ελληνες ετοιμαστητε για για Σλαβομακεδονικοσκοπιανη υποικοοτητα...

Σπόιλερ:

ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΑΝΑΪΜ!!!!!!

πρωτον η ηπειρος ειναι ελληνικη και μονο η β.ηπειρος ειναι αλβανικη...το ξερω πολυ καλα γιατι τυχαινει να ειμαι βορειο-ηπειρωτης -_-

και δεν εχει καμια σχεση ο μεταναστης με τον λαθρομεταναστη για αυτο μην τα ομαδοποιητε...

http://www.tovima.gr/afieromata/elections2012/article/?aid=456417<- μην χαιρεστε που αυτο το κομμα πηρε 22 εδρες...το οτι ενα κομμα που θελει να σκοτωσει ανθρωπους μπαινει στην ελληνικη βουλη τον 21αιω. μην το θεωρειτε νικη -_-

η Ελλαδα καταφερε να την ειρωνευεται η γερμανια για την εισοδο ναζι στη βουλη...

Για ρε μπουφο ειναι η Θρακη μεχρι στιγμης Τουρκικη, η Μακεδονια σλαβικη κτλπ? Προφανως αστειευομαι σχολιαζοντας την εισοδο του Συριζα στη βουλη με τοσα υψηλα ποσοστα.. (ηταν ηδη μεσα απλα οχι τοσο πανω)...

Και η Βορεια Ηπειρος αν και ειναι κατεχωμενο εδαφος ειναι Ελληνικη... Εχει παρα πολλους Ελληνες τους οποιους οι Αλβανοι προσπαθουν να τους εξαφανησουν ως μειονοτητα...

Απο την αλλη, υπαρχουν και οι Αλβανοι που ειναι καθαροι Αλβαναραδες απλα για να παρουν χαρτια κτλπ δηλωνουν Βορειο Ηπειρωτες και καλα και τετοια ενω δεν ειναι... Αλλο σεναριο αυτο.. Ελληνικη μειονοτητα, Ελληνικα χωρια και τα σχετικα παντως υπαρχουν εκει πανω.

143Εκλογες (06.05) - Σελίδα 6 Empty Απ: Εκλογες (06.05) Δευ 07 Μάης 2012, 20:08

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Elidor έγραψε:
ReBoRn23 έγραψε:

Σπόιλερ:

ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΑΝΑΪΜ!!!!!!

Για ρε μπουφο ειναι η Θρακη μεχρι στιγμης Τουρκικη, η Μακεδονια σλαβικη κτλπ? Προφανως αστειευομαι σχολιαζοντας την εισοδο του Συριζα στη βουλη με τοσα υψηλα ποσοστα.. (ηταν ηδη μεσα απλα οχι τοσο πανω)...

Και η Βορεια Ηπειρος αν και ειναι κατεχωμενο εδαφος ειναι Ελληνικη... Εχει παρα πολλους Ελληνες τους οποιους οι Αλβανοι προσπαθουν να τους εξαφανησουν ως μειονοτητα...

Απο την αλλη, υπαρχουν και οι Αλβανοι που ειναι καθαροι Αλβαναραδες απλα για να παρουν χαρτια κτλπ δηλωνουν Βορειο Ηπειρωτες και καλα και τετοια ενω δεν ειναι... Αλλο σεναριο αυτο.. Ελληνικη μειονοτητα, Ελληνικα χωρια και τα σχετικα παντως υπαρχουν εκει πανω.

δεν το ειδα αυτο με τη μακεδονια και την θρακη,μονο για την ηπειρο ειδα και η ανατ.θρακη ειν τουρκικη...και κανεις λαθος δεν προσπθουν να εξαφανισουν τιποτα διοτι και ελληνικα σχολεια υπαρχουν σε αυτες τις περιοχες και οι περισσοτεροι κατοικοι γνωριζουν ελληνικα και η αλβανια γενικα εχει οικονομικη ενισχυση απο τους ελληνες που πηγαινουν διακοπες σε αυτα τα μερη,οποτε γτ να θελει να τους εξαφανισει οπως λες ?...απο την στιγμη που η περιοχη αυτη ανηκει στην αλβανια βαση συμφωνιας δεν υπαρχει λογος αμφισβητησης..δεν μπορεις να δηλωσεις οτι εισαι κατι που δεν εισαι ελιντορ,μπορει να ειναι οπως ειναι η διοικιση στην ελλαδα αλλα δεν μπορω εγω να δηλωσω οτι ειμαι β.ηπειρωτης αν δεν ειμαι και δεν υπαρχει και λογος για κατι τετοιο,η θεια μου ειναι ομογενης εχει κανει τα χαρτια για την ελληνικη ταυτοτητα εδω και 3 χρονια και ακομα περιμενει ενω μια γνωστη της απο την αλβανια εκανε τα χαρτια μετα απο την θεια μου και εχει τωρα ελληνικη ταυτοτητα...αυτο που λες μπορουσε να ισχυει σε ενα αλλο κρατος αλλα στην ελλαδα τα πραγματα ειν διαφορετικα λολ

144Εκλογες (06.05) - Σελίδα 6 Empty Απ: Εκλογες (06.05) Δευ 07 Μάης 2012, 21:09

Elidor

Elidor

Avarga
Λες να τους χαλανε τα λεφτα τους? Για πες μου ρε, ποσοι ειστε εκει πανω? Ειστε αναγνωρισμενοι ως Ελληνικη μειονοτητα?? Ειστε?

145Εκλογες (06.05) - Σελίδα 6 Empty Απ: Εκλογες (06.05) Δευ 07 Μάης 2012, 21:28

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Elidor έγραψε:Λες να τους χαλανε τα λεφτα τους? Για πες μου ρε, ποσοι ειστε εκει πανω? Ειστε αναγνωρισμενοι ως Ελληνικη μειονοτητα?? Ειστε?
δεν ειναι κατι που γνωριζω αλλα σου λεω πολυ απλα οτι το ελληνικο στοιχειο υπαρχει σε αυτες τις περιοχες και δεν υπαρχει καποια αντιπαλοτητα μεταξυ των μεν με τους δε...και αυτο ειναι το πιο σημαντικο

146Εκλογες (06.05) - Σελίδα 6 Empty Απ: Εκλογες (06.05) Δευ 07 Μάης 2012, 21:35

Elidor

Elidor

Avarga
To Ελληνικο στοιχειο υπαρχει και αυτο το γνωριζω... Οταν γινεται μειονοτητα ελα πες μου... Που δεν σας αναγνωριζουν στα ιδια σας τα εφαφη...

147Εκλογες (06.05) - Σελίδα 6 Empty Απ: Εκλογες (06.05) Δευ 07 Μάης 2012, 22:36

Santouryuu

Santouryuu

εχω μια αδερφη
κουκλιτσα αληθινη
τη λενε βορεια ηπειρο
την αγαπω πολυ

δεν ξερω τι λετε, εγω ξερω οτι οι αλβανοι ειναι η χειροτερη φαρα.....

148Εκλογες (06.05) - Σελίδα 6 Empty Απ: Εκλογες (06.05) Δευ 07 Μάης 2012, 22:54

Elidor

Elidor

Avarga
Santouryuu έγραψε:εχω μια αδερφη
κουκλιτσα αληθινη
τη λενε βορεια ηπειρο
την αγαπω πολυ

δεν ξερω τι λετε, εγω ξερω οτι οι αλβανοι ειναι η χειροτερη φαρα.....

Χειροτεροι οχι, υπαρχουν και οι Τουρκοι... Ασχημοτεροι ομως ναι!

Παλι καλα που εχουν λιγο Ελληνικο και Σερβικο στοιχειο μεσα τους και ομορφαινει ενα ποσοστο του πλυθησμου τους λιγακι...

149Εκλογες (06.05) - Σελίδα 6 Empty Απ: Εκλογες (06.05) Δευ 07 Μάης 2012, 23:05

Santouryuu

Santouryuu

χαχαχαχαχα :haha:

150Εκλογες (06.05) - Σελίδα 6 Empty Απ: Εκλογες (06.05) Δευ 07 Μάης 2012, 23:21

Kauko

Kauko

Οι Έλληνες με τους Αλβανούς και νομίζω και τους Αρμένιους είναι συγγενικά φύλα.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 8]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης