Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Σχολείο-Σχολές (Γενική Συζήτηση)

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 9]

didimakia

didimakia

Εννοειται οτι εχουν γευμα. Μαλιστα εχεις και 2-3 επιλογες για το τι να φας καθημερινως...
Anyway η λυση για το εξωτερικο για μενα ειναι δεν ειναι και οτι καλυτερο αλλα αν δεν υπαρχει καποια αλλη λυση τοτε...

Υ.Γ. ενας απ τους κολλητους εφυγε για σπουδες στο εξωτερικο...

Επισςη Hawkeyes το νεο συστημα ειναι πολυ καλυτερο..
Ολοι θα εχουν μια ευκαιρια...

maxuris

maxuris

Γιατι τωρα δεν εχεις ? Ακομα και με 0.8 περνουσες φετος ...

Elidor

Elidor

Avarga
Μαλακιες και Παπαριες. Η λυση ειναι μια και αλλη καμια. Join the Navy!

didimakia

didimakia

maxuris έγραψε:Γιατι τωρα δεν εχεις ? Ακομα και με 0.8 περνουσες φετος ...
Eπειδη εφυγε η βαση του 10. Μπορει να ξαναμπει..
Εγω ομως με ΕΠΑΛ και με 9840 μορια δεν μπηκα πουθενα :)

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
Elidor έγραψε:Μαλακιες και Παπαριες. Η λυση ειναι μια και αλλη καμια. Join the Navy!

έπικ!

ΝΟΤ

Aldark

Aldark

Elidor έγραψε:Μαλακιες και Παπαριες. Η λυση ειναι μια και αλλη καμια. Join the Navy!

what? wth are ya doing here?

maggie

maggie

τον έπιασε πάλι μια καύλα....

Aldark

Aldark

πως κι απο δω Μαγκι; κι εσυ καυλες;

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
τώρα ψήνομαι να αλλάξω τον κωδικό του Άλδαρκ,να μπω από εκείνον και να ποστάρω τίποτα γκέυκου περιεχομένου που θα απαντάει στην πρόταση που είπε η μάγκι αλλά βαριέμαι..

Elidor

Elidor

Avarga
Ανοιξα αυτο το τοπικ πρωτον γιατι βαριομουν, δευτερον γιατι εχουμε αρκετα ατομα 3ης λυκειου και θα ειχε πλακα να λεμε τις σχολες που θελουμε και μετα να κοροιδευουμε ο ενας τον αλλον για την φλωρικη επιλογη του και πανω απο ολα για να μαθουμε τι θελει να ακολουθησει ο Λουλου.

maxuris

maxuris

Εγω θελω ιατρικη mathafakaz is there trouble?

Ειμαι 2α this year...

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
δεν ξέρει ούτε ο ίδιος τι θέλει(ο λούλου)

κάατι έχει στο μυαλό του,αλλά θα σας το πει ο ίδιος αν θέλει

όσο για μένα,είμαι ή του ύψους ή του βάθους..πάντα ήθελα να γίνω κανάς λαμπρός επιστήμονας(φυσικός για παράδειγμα)
όχι όμως τρόμπας (καθηγητής σε σχολείο)αλλά να πάρω μέρος σε κανένα ερευνητικο πρόγραμμα...

ή το άλλο που σκέφτομαι είναι να έχω κανά μικρό μαγαζάκι και να την παιρνάω φίνα

αλλά όπως τα βλέπω,για κανά βιολόγο με κόβω(ή ιατρική αν το σκεφτώ σοβαρά)

63Σχολείο-Σχολές (Γενική Συζήτηση) - Σελίδα 3 Empty σκουυυυυυυυυυυυυυλ Πεμ 02 Δεκ 2010, 22:51

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
also,τα ένωσα

maxuris

maxuris

Στην ειπε aldark fuck no.

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
lol
πάνω που πήρα την απόφαση να σβήσω και αυτά τα δύο ποστ

το ποστ του μαξούρη όμως το αφήνω για να θυμούνται όλη πως την είπα στο Άλδαρκ ΚΑΙ σήμερα :xD:

Aldark

Aldark

proof or it never happened.

Elidor

Elidor

Avarga
Παρτε με σειρα καποιες ενδιαφερον σχολες.

ΣΝΔ-Μαχιμοι
Ευελπιδων-Οπλα
Σ.Μ.Υ.Ν.
Σ.Μ.Υ.
Α.Ε.Ν.-Πλοιαρχων

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
κάποιες από αυτές τις έχω ακούσει..αλλά δεν

Grimmy

Grimmy

Imba Troll.
Γενικα δε με πολυνοιαζει η δουλεια μου... Δυσκολα θα βρω δουλεια ποσο μαλλον λευτα για να ζησω.

Μια δουλεια με σταθερο ωραριο που θα μου δινει ενα μετριο μισθο ειναι ιδανικη...

Τωρα απο αυτα που σκεφτηκα ειναι η δημοσιογραφια καθως εχω το χαρισμα του λογου κανα μπατσικο η τιποτα που να εχει σχεση με γυμναστικη (κυριως προς καθηγητης κοιταω)...

Elidor

Elidor

Avarga
Johnyman έγραψε:κάποιες από αυτές τις έχω ακούσει..αλλά δεν

Η πρωτη ειναι αξιωματικων πολεμικου ναυτικου (marine) η δευτερη ειναι αξιωματικων στρατου ξηρας, οι επομενες δυο ειναι σχολες υπαξιωματικων πολεμικου ναυτικου και στρατου ξηρας αντιστοιχα και η τελευταια ειναι σχολη εμποροπλοιαρχων (εμπορικου ναυτικου)

maggie

maggie

η τελευταια ειναι μια βλακεια και μιση, και επειδη η μιση μοναδα ειναι υπερ του μαθητη γινεται 2 βλακειες.... bored

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
ο άλδαρκ μου γιατρός θα γίνει το πουλάκι μου

maxuris

maxuris

λολ @ γιαννης χΔ

Aldark

Aldark

Aldark's mother έγραψε:ο άλδαρκ μου γιατρός θα γίνει το πουλάκι μου

Νόμιζεις μάνα!

Elidor

Elidor

Avarga
maggie έγραψε:η τελευταια ειναι μια βλακεια και μιση, και επειδη η μιση μοναδα ειναι υπερ του μαθητη γινεται 2 βλακειες.... bored

Ναι καλα^^

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 9]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης