Εγωβασικα δεν εχω ακουσει κατι τετοιο. Για την ακριβεια εχω ενα αντιθετο παραδειγμα, της καθηγητριας μας στο σχολειο, η οποια περασε φιλολογια απο την αλλη δεσμη (πηγαινε για ιατρικη) και γνωριζει πολυ καλα και απο θετικες επιστημες. Ισως βεβαια να ειναι εξαιρεση...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
102 Απ: Σχολείο-Σχολές (Γενική Συζήτηση) Κυρ 08 Μάης 2011, 23:49
Guest
σε εμάς πιο έξυπνοι είναι οι τοίχοι παρά οι φιλόλογοι
103 Απ: Σχολείο-Σχολές (Γενική Συζήτηση) Δευ 09 Μάης 2011, 00:02
Kauko
Οι φιλολογοι δεν ειναι πιο εξυπνοι και πρακτικοι, αυτο το δεχομαι. Ειναι ομως πιο "σοφοι" δηλαδη οι γνωσεις τους εχουν αλλη αξια και δνε ειναι πρακτικες αλλα τους βοηθανε πολυ στη ζωη...
104 Απ: Σχολείο-Σχολές (Γενική Συζήτηση) Δευ 09 Μάης 2011, 00:05
Grimmy
φιλολογοι και μαθηματικοι και μαλακιες... Κοψτε τις ταμπελες και τις μαλακιες...
105 Απ: Σχολείο-Σχολές (Γενική Συζήτηση) Δευ 09 Μάης 2011, 00:06
Guest
captain usopp έγραψε:Οι φιλολογοι δεν ειναι πιο εξυπνοι και πρακτικοι, αυτο το δεχομαι. Ειναι ομως πιο "σοφοι" δηλαδη οι γνωσεις τους εχουν αλλη αξια και δνε ειναι πρακτικες αλλα τους βοηθανε πολυ στη ζωη...
όχι αυτοί που πέρασαν στη σχολή τους,περίμεναν τον διορισμό τους και τώρα που τον έχουν την ξύνουν με τσουγκράνα
106 Απ: Σχολείο-Σχολές (Γενική Συζήτηση) Δευ 09 Μάης 2011, 00:10
Kauko
Μερικοι το βλεπουν απλα ως επαγγελμα, αυτους δεν τους παω κι εγω. Αλλα αυτοι που βλεπουν τη φιλολογια, τη φιλοσοφια και ο,τι εχει να κανει με ανθρωπιστικες σπουδες ως επιστημη δεν σταματουν ποτε την ερευνα και τη δημιουργια.
Ασυνειδητοι και τεμπεληδες υπαρχουν σε ολα τα επαγγελματα
Ασυνειδητοι και τεμπεληδες υπαρχουν σε ολα τα επαγγελματα
107 Απ: Σχολείο-Σχολές (Γενική Συζήτηση) Δευ 09 Μάης 2011, 09:02
Dr. Jimalicious
Αυτοί μπορεί να ξέρουν πολλά,αλλά δεν μπορούν να οργανώσουν σωστά τον λόγο τους γιατί χάνονται στις σκέψεις τους...
Επίσης πολλοί πετάνε βλακεία με το τσουβάλι για να ακουστούν πιο "μορφωμένοι"...
Και εγώ πάντως σχεδόν όσους φιλολόγους έχω δει είναι άστα να πάνε...
Και πολλοί όντως δεν δουλεύουν καθόλου...Αλλά υπάρχουν κάποιοι που δουλεύουν και μάλιστα πολύ καλά(στο σχολείο μου ας πούμε,η καθηγήτρια της Έκθεσης μας)
Έτσι λοιπόν συνοψίζοντας μόνο 3 έχω συναντήσει που ήταν φιλολόγοι,και ο ένας δεν είχε τελειώσει ακόμα την σχολή...
Επίσης πολλοί πετάνε βλακεία με το τσουβάλι για να ακουστούν πιο "μορφωμένοι"...
Και εγώ πάντως σχεδόν όσους φιλολόγους έχω δει είναι άστα να πάνε...
Και πολλοί όντως δεν δουλεύουν καθόλου...Αλλά υπάρχουν κάποιοι που δουλεύουν και μάλιστα πολύ καλά(στο σχολείο μου ας πούμε,η καθηγήτρια της Έκθεσης μας)
Έτσι λοιπόν συνοψίζοντας μόνο 3 έχω συναντήσει που ήταν φιλολόγοι,και ο ένας δεν είχε τελειώσει ακόμα την σχολή...
108 Απ: Σχολείο-Σχολές (Γενική Συζήτηση) Τρι 10 Μάης 2011, 01:20
womanTENSAIinathens
ημουν σχεδον αριστη στο δημοτικο και στο γυμνασιο, στο λυκειο ημουν μετρια μαθητρια. σπουδασα παιδαγωγικα προσχολικης ηλικας και ειδικη αγωγη και τωρα κανω την πρακτικη μου.
Εχω μια ανησυχια για το μελλον αν θα κανω αυτο που σπουδασα αλλα οκ ας σκεφτομαστε θετικα!
α! μικρη ηθελα να γινω ζωγραφος, στιχουργος, μακιγιερ(θεατρου, τηλεορασης αυτο που μεταμορφωνεσαι), φαρμακοποιος...
Εχω μια ανησυχια για το μελλον αν θα κανω αυτο που σπουδασα αλλα οκ ας σκεφτομαστε θετικα!
α! μικρη ηθελα να γινω ζωγραφος, στιχουργος, μακιγιερ(θεατρου, τηλεορασης αυτο που μεταμορφωνεσαι), φαρμακοποιος...
109 Απ: Σχολείο-Σχολές (Γενική Συζήτηση) Τετ 11 Μάης 2011, 13:58
Guest
ειλικρινά εύχομαι καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που από αύριο ξεκινούν τις πανελλαδικές εξετάσεις τους
110 Απ: Σχολείο-Σχολές (Γενική Συζήτηση) Τετ 11 Μάης 2011, 14:02
Dr. Jimalicious
Εκ μέρους όλων σε ευχαριστώ...
Μακάρι να γράψεις και εσύ του χρόνου καλύτερα από τον καλύτερο από εμάς φέτος...
Μηνυμα προς τους φετινούς:
ΠΑΜΕ ΝΑ ΣΚΙΣΟΥΜΕ!!!!
Μακάρι να γράψεις και εσύ του χρόνου καλύτερα από τον καλύτερο από εμάς φέτος...
Μηνυμα προς τους φετινούς:
ΠΑΜΕ ΝΑ ΣΚΙΣΟΥΜΕ!!!!
111 Απ: Σχολείο-Σχολές (Γενική Συζήτηση) Τετ 11 Μάης 2011, 14:11
Elidor
Ναι ναι.. Παμε να μας σκισουνε τον κωλο...
112 Απ: Σχολείο-Σχολές (Γενική Συζήτηση) Τετ 11 Μάης 2011, 14:23
maxuris
Σε ολους εσας που γραφετε, ευχομαι τα καλυτερα και να περασετε στην 1η επιλογη :>
113 Απ: Σχολείο-Σχολές (Γενική Συζήτηση) Τετ 11 Μάης 2011, 14:40
Kauko
Καλη επιτυχια κι απο μενα!!!
με τι μαθημα αρχιζετε?
με τι μαθημα αρχιζετε?
114 Απ: Σχολείο-Σχολές (Γενική Συζήτηση) Τετ 11 Μάης 2011, 14:55
Dr. Jimalicious
Έκθεση...
- Σπόιλερ:
- Αν δεν γράψω 19 τουλάχιστον στην Βιολογία,θα πηδήξω απ'το παράθυρο...
115 Απ: Σχολείο-Σχολές (Γενική Συζήτηση) Τετ 11 Μάης 2011, 15:01
womanTENSAIinathens
Jim McDuck έγραψε:Έκθεση...
- Σπόιλερ:
Αν δεν γράψω 19 τουλάχιστον στην Βιολογία,θα πηδήξω απ'το παράθυρο...
και μενα η Βιολογια ηταν απο τ'αγαπημενα μου μαθηματα και παντα στα διαγωνισματα εγραφα πανω απο 17.
αλλα στις πανελληνιες ειχα γραψει χαμηλα , δε θυμαμαι ποσο
περασαν και τα χρονια....
116 Απ: Σχολείο-Σχολές (Γενική Συζήτηση) Τετ 11 Μάης 2011, 16:08
didimakia
Καλη επιτυχια λοιπον και απο μενα. Αντε με το καλο να πατε χωρις αγχος και με αυτοπεποιθηση.
ΣΚΙΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΣΚΙΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
117 Απ: Σχολείο-Σχολές (Γενική Συζήτηση) Τετ 11 Μάης 2011, 16:12
womanTENSAIinathens
didimakia έγραψε:Καλη επιτυχια λοιπον και απο μενα. Αντε με το καλο να πατε χωρις αγχος και με αυτοπεποιθηση.
ΣΚΙΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
:haha: :haha: :haha:
118 Απ: Σχολείο-Σχολές (Γενική Συζήτηση) Τετ 11 Μάης 2011, 18:07
Guest
womanTENSAIinathens έγραψε:Jim McDuck έγραψε:Έκθεση...
- Σπόιλερ:
και μενα η Βιολογια ηταν απο τ'αγαπημενα μου μαθηματα και παντα στα διαγωνισματα εγραφα πανω απο 17.
και μένα η Βιολογία είναι το αγαπημένο μου μάθημα..άντε ακόμα να με παντρευτείς?
119 Απ: Σχολείο-Σχολές (Γενική Συζήτηση) Τετ 11 Μάης 2011, 18:28
womanTENSAIinathens
Johnyman έγραψε:womanTENSAIinathens έγραψε:Jim McDuck έγραψε:Έκθεση...
- Σπόιλερ:
και μένα η Βιολογία είναι το αγαπημένο μου μάθημα..άντε ακόμα να με παντρευτείς?
ναι γιατι θα παρω αλλον... :haha:
120 Απ: Σχολείο-Σχολές (Γενική Συζήτηση) Τετ 11 Μάης 2011, 18:31
Fallenangie
Αντε παντρευτειτε να ησυχασουμε!
Η βιολογια ηταν και μενα το αγαπημενο μου μαθημα...Το χειροτερο τωρα...Αρχαια.Και το χα και επιλεξει...
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΝΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!
Η βιολογια ηταν και μενα το αγαπημενο μου μαθημα...Το χειροτερο τωρα...Αρχαια.Και το χα και επιλεξει...
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΝΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!
121 Απ: Σχολείο-Σχολές (Γενική Συζήτηση) Τετ 11 Μάης 2011, 18:55
Elidor
Εσεις τι σπουδαζετε ειπαμε?
122 Απ: Σχολείο-Σχολές (Γενική Συζήτηση) Τετ 11 Μάης 2011, 18:57
womanTENSAIinathens
Elidor έγραψε:Εσεις τι σπουδαζετε ειπαμε?
εγω σπουδασα 2 χρονια παιδαγωγικα προσχολικης ηλικιας και εναν χρονο ειδικη αγωγη και τωρα κανω πρακτικη
123 Απ: Σχολείο-Σχολές (Γενική Συζήτηση) Τετ 11 Μάης 2011, 18:58
Elidor
2 χρονια ειναι μονο αυτη η σχολη? Απο δουλεια πως τα παει μετα?
124 Απ: Σχολείο-Σχολές (Γενική Συζήτηση) Τετ 11 Μάης 2011, 18:59
Fallenangie
Αισθητικη.
Αλλα πηγαινα σε ιδιωτικη σχολη,και επειδη παραιτηθηκα απο την δουλεια,αναγκαστικα να την σταματησω.Αυτα.Τωρα ψαχνουμε για δουλεια αλλα @@
Αλλα πηγαινα σε ιδιωτικη σχολη,και επειδη παραιτηθηκα απο την δουλεια,αναγκαστικα να την σταματησω.Αυτα.Τωρα ψαχνουμε για δουλεια αλλα @@
125 Απ: Σχολείο-Σχολές (Γενική Συζήτηση) Τετ 11 Μάης 2011, 19:07
womanTENSAIinathens
Elidor έγραψε:2 χρονια ειναι μονο αυτη η σχολη? Απο δουλεια πως τα παει μετα?
ναι κοιτα δεν τα πηγα καλα στις πανελληνιες και δεν περασα σε καποια σχολη. πηγα σε ιδιωτικη σχολη και στις ιδιωτικες σπουδαζεις την καθε ειδικοτητα απο 2 χρονια. δεν εχω παρει ακομα τα πτυχια μου. πρεπει να παιρνεις τηλ και να τους ρωτας συνεχεια, πρεπει να μπαινεις σε ιστοσελιδες και να μαθαινεις, αστα βραστα...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης