luffy_is_paok έγραψε:εγω με ολες αλα αυτη που θα αγαπω θα ειναι η hancock
Εσυ δικαιλογησε γιατι εισαι ο Luffy, το λεει κ το ονομα σου
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
luffy_is_paok έγραψε:εγω με ολες αλα αυτη που θα αγαπω θα ειναι η hancock
womanTENSAIinathens έγραψε:luffy_is_paok έγραψε:εγω με ολες αλα αυτη που θα αγαπω θα ειναι η hancock
Εσυ δικαιλογησε γιατι εισαι ο Luffy, το λεει κ το ονομα σου
Red Dragon έγραψε:
- Σπόιλερ:
η womanTENSAIinathens με τον brook (θα της κανει και κανταδα δεν τη χαλαει)
εχεις ωραιο γουστοwomanTENSAIinathens έγραψε:Εμενα δε μ'αρεσουν οι ξανθοι
Red Dragon έγραψε:εχεις ωραιο γουστοwomanTENSAIinathens έγραψε:Εμενα δε μ'αρεσουν οι ξανθοι
-FlameLeg Vender έγραψε:Εγώ πάντα θεωρούσα το zoro & robin το καλύτερο ζευγάρι. Θυμάμαι μία σκηνή στα επεισόδια στην Skypiea που η Robin θαύμαζε τον Zoro που επέζησε. Και μετά, όταν η Robin έφαγε κεραυνό κατακούτελα από τον Ένελ ο Ζόρο έτρεξε και την έπιασε πριν πέσει. Από τότε τους θεωρώ τους δύο πιο ταιριαστούς.
womanTENSAIinathens έγραψε:Εμενα δε μ'αρεσουν οι ξανθοι γι'αυτο δεν τον θελω αλλα τον παω πολυ!
Δεν τον θελει καμμια γιατι εμεις οι γυναικες θελουμε τους αντρες μονογαμικους και πιστους.
Ο Sanji θα τα εχει με μια και θα ξερογλυφεται για αλλες 10.
-FlameLeg Vender έγραψε:Τώρα θυμήθηκαι τη σκηνή στο Water 7, όταν ο ζόρο είχε μπλέξει με εκείνη την οικογένεια και πρόσεχε κάτι μωρά.
Όταν η Ρόμπιν τον είδε είπε το Besides, it suits you. Όσο να πεις, είναι hint από τον oda.
Mike13 έγραψε:δεν θα πεχτει τιποτα και με κανεναν!!!!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης