Usopp x Kaya εννοειται γιατι η τυππισα τον αναγνωριζει βλεποντας την πλατη του μονο,και με μασκα.
Να ΜΗΝ ξεχναμε βεβαιως βεβαιως,οτι η Kaya ΔΕΝ ειναι StrawHat.
Αδερφικη αγαπη.Μαλιστα.Το υποτιθεμενο επιχειρημα,στο στελνω πισω,γιατι και ο Zoro μπορει να σωσει την Robin και την Nami απο αδερφικη αγαπη.
Μεταξυ μας,δεν μπορειται να δεχτειτε,οτι ζευγαρακια μεταξυ μελων δεν συμβαινουν.
Οταν ελεγα για τριο,δεν εννοουσα "παρειστικο".Αν με πιανεις τι εννοω.
Το ιδιο και με Robin x Zoro,το οποιο μαλλον δεν εχετε καταλαβει οτι μαρεσει,απλα δεν θεωρω και δεν φανταζομαι και μαλιστα σοβαρα,οτι θα παιχτει κατι μεταξυ ΜΕΛΩΝ του πληρωματος.
Νομιζω οτι εχετε παρει λιγο στραβα το θεμα.
Ο Oda ειπε μεταξυ μελων του πληρωματος ΟΧΙ ρομαντζο.Δεν ειπε γενικως,ειπε μεταξυ.
LOL!
- Σπόιλερ:
Το να παντρευαμε και τα πλοια(το ενα παρεπιπτοντως δεν υπαρχει XD)δεν το περιμενα!
Ειναι αστοχο να μιλαμε για αυτα.
Οταν υποστηριξα την δικη μου επιλογη με βαση Oda,τρελαθηκατε οι Zoro x Robin και μου πεταγατε κουλα,μεχρι και οτι μπορει να αλλαξει γνωμη...Το wiki?Τι wiki εχετε διαβασει εσεις δεν ξερω.
Φιλε.Η σκηνη με τα μωρα,ειναι filler,που σημαινει οτι ΔΕΝ υπαρχει στο manga,που σημαινει οτι δεν ειναι επιχειρημα.Το γραψα και πιο πανω αλλα δεν το ειδατε προφανως.Αν βλεπετε μονο το anime,μπορει και να μπερδευεστε πανω σε αυτο το θεμα.Οτι δεν συμβαινει στο manga,δεν ισχυει.
Η φαση με τα @@@ του Franky.Γιατι τρελαινεστε με αυτο δεν εχω καταλαβει.Εγινε ομως και αυτο δεν αλλαζει.Η φαση με τα μωρα δεν εγινε.
Μαλλον δεν ειχε γελιο σε οσους νομιζουν οτι Zoro x Robin ισχυει.Και δεν ειπε κανεις οτι η σκηνη αυτη φτιαχτηκε για να μας δειξει Franky x Robin.
Συμφωνα με τον ιδιο τον δημιουργο εχω να πω το εξης: Ενω η "μητερα" θυσιαζοταν για να σωσει τα "παιδια",στο ιδιο arc βρηκανε και τον "πατερα" της "οικογενειας". Μην μου τσαμπουνατε αρες μαρες κουκουναρες.
Thriller Bark :Franky-Robin team.Μαζι με τον "παππου".
Ο Franky ηταν ο τυπος,ο ΓΕΛΟΙΟΣ τυπος,που οταν πυροβολουσαν την Robin,καταφερε και ετρεξε μπροστα της,και της εσωσε την ζωη.
Αν μετραει ΤΟΣΟ πολυ η υποτιθεμενη "σοβαροτητα" που διακατεχει τον Zoro.
Μου αρεσε που τις εκανε και κοπλιμεντο~! Chapter 599 σελ 7 εως 10
- Σπόιλερ:
Το point εδω ειναι οτι προσπαθειτε να πεισετε τους αλλους για αδιανοητα πραγματα.Ειναι κουραστικο,να προσπερνατε βασικα πραγματα της υποθεσης,οπως No romance among crew members.Την ιδια στιγμη τραβατε ενα Χ επειδη δεν συμφερει το ζευγαρι που υποστηριζετε,και πατε να μου αλλαξετε τους ρολους.Το οτι κλινω προς Robin x Franky δεδομενου οτι ειναι οι "γονεις",δεν σημαινει οτι πιστευω/περιμενω οτι θα τους δω μαζι.
Καλη η φαντασια αλλα μην μπλεκεται τα fanfiction με την canon υποθεση.Αν ως shipper,αγνοεις/διαγραφεις την υποθεση και προτιμας την δικη σου ιστορια,τοτε γιατι ασχολεισαι με το manga/anime αυτο.
Ακομα.Μην μπερδευετε αλλα manga,με το One Piece.Εδω μιλαμε για One Piece οχι για Dragon Ball.
Robin x Dragon.Why not?Crack 4ever!
Σχετικα με την μαχη Zoro - Kaku.
Η Robin κινδυνευε,ο χρονος ελαχιστος,ο Kaku νικουσε,ειχε ενα απο τα κλειδια π θα ελευθερωναν την Robin και επρεπε να του το παρει.Απ οσο θυμαμαι,ΟΛΑ τα μελη,εκαναν το ιδιο.
Την διαφορα με το οτι ο Zoro θυμηθηκε την στιγμη που ελεγε οτι θελει να ζησει,δεν ειναι αποκλειστικα ερωτικο ενδιαφερον προς αυτην.
Ο Zoro ειναι το καχυποπτο παντα μελος,δεν εμπιστευεται τις γυναικες(εχει ενα κολλημα δηλαδη),και η Robin απεδειξε με την ΑΞΙΑ της και τις πραξεις της οτι ειναι εμπιστη,οτι ειναι nakama,οτι δεν τους προδωσε αλλα τους εδινε χρονο για να σωθουν.
Θα ηταν λοιπον αχαριστια αν ο Zoro ΔΕΝ εβαζε τα δυνατα του για να την σωσει.
- Σπόιλερ:
Αυριο παλι!Bye!