Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

One Piece Couples

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 8]

101One Piece Couples - Σελίδα 5 Empty Απ: One Piece Couples Σαβ 22 Οκτ 2011, 17:56

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

Fallenangie έγραψε:

Αν αγνοεις τι λεει και τι δεν λεει ο Oda,τοτε μπορω να πω οτι ο Garp θα γινει πειρατης?Σωστα?
Οσον αφορα το ανθρωπος ειναι και μπορει να αλλαξει γνωμη,τοτε δεν θα διαβαζεις One Piece αλλα το μικρο σπιτι στο λιβαδι,η τον τιτανικο.Και μην το τραβαμε σε επιστημονικη φαντασια αν ο Oda κανει η δεν κανει πανω σε αυτο το θεμα.Προσωπικα αν το αρχισει σε τρελα ρομαντζα και π***ριες θα χασει την υποθεση ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ και θα γινει και ζησαν αυτοι καλα με τα πολλααα παιδια τους και μεις καλυτερα.

oi oi δν ειπαμε να φτασουμε και σε τετοιο σημειο ελεος δλδ...νομιζω καταλαβες τι θελω να πω

anyway red dragon συμφωνω μαζι σ...ειχε γινει ενα θεμα πιο πριν αν ο zoro ειναι ωριμος η οχι
ο zoro και η robin ειναι τα πιο ωριμα και σοβαρα μελη των SH period
ξερω οτι ο zoro χανεται ευκολα και τα λοιπα, αλλα αυτο ειναι το 'thing' του, οπως η robin λεει μακαβρια πραγματα συνεχεια, και γενικα ολοι οι SH εχουν ενα...τους το εχει δωσει ο oda για να προσθεσει χιουμορ στο story
οταν ο zoro χανεται δν παιζει πεθαινω στα γελια καθε φορα!

102One Piece Couples - Σελίδα 5 Empty Απ: One Piece Couples Κυρ 23 Οκτ 2011, 00:53

Fallenangie

Fallenangie

-Doesn't anyone on Luffy's crew fall in love? Will there never be a romance among crew members? (Sanji is an exception in this case) I'm just wondering.
-Eiichiro Oda: Of course they're in love... WITH ADVENTURE!

Ε,τοτε μην μου λες οτι μπορει και να γινει.Φαντασου οτι θες.Αν ανοιξες το θεμα με την προυποθεση να αρχισεις για το ποσο και καλα ειναι ταιριαστοι αυτοι οι 2,και οχι για να μιλαμε γενικα για pairings τοτε αστο.

"We are family" δεν ειναι το θεμα τους?

Μην το πας παλι off topic για ωριμοτητες και πρασινα αλογα please.

Red Dragon:
Αναφερεσαι στο Whiskey Peak?Να σου θυμησω οτι κι η Nαμι ηταν ξυπνια,οχι μονο ο Zoro.Το σοβαρος με το ωριμος ΔΕΝ εχουν καμια σχεση οποτε το προσπερνω.

Σπόιλερ:

Το λεπον.

FrRobin:Το να του πιασει τα @@@ ηταν δικη της ιδεα και αυτο μαρεσει.Εχει το πανω χερι :P

Μαρεσει και Zoro x Perona,μονο και μονο γιατι τον βοηθησε(για δικους της σκοπους φυσικα),και στο οτι ηταν στο ιδιο νησι μαζι 2 χρονια.Μαζι με τον Mihawk εννοειται!
Το αγαπημενο μου τριο~!

Και.Zoro x Tashigi γιατι ειναι καρμπον η παιδικη του φιλη! aww

Nami x Usopp :Arlong Park,μαχαιρωθηκε για να τον σωσει,Skypiea 2 φοβησμενοι vs Enel,και η φαση στο bar μετα το
Σπόιλερ:

103One Piece Couples - Σελίδα 5 Empty Απ: One Piece Couples Κυρ 23 Οκτ 2011, 13:24

Red Dragon

Red Dragon

Fallenangie έγραψε:
Nami x Usopp :Arlong Park,μαχαιρωθηκε για να τον σωσει,Skypiea 2 φοβησμενοι vs Enel,και η φαση στο bar μετα το
Σπόιλερ:
ο usopp ειναι καβατζομενος με την kaya και βαζω και στοιχημα οτι οταν φτασει στα τελιωματα το one piece θα γυρισει πισω στο χωριο του και θα την παντρεφτει. Η nami πιστευω συγκεκριμενα για τον usopp τον θεωρει σαν αδερφο της. Γιαυτο το οτι μαχαιρωθηκε για να τον σωσει εχουμε πει μην μπερδευουμε την φιλικη αγαπη (ή αδερφικη αγαπη) με την ερωτικη.

104One Piece Couples - Σελίδα 5 Empty Απ: One Piece Couples Κυρ 23 Οκτ 2011, 16:58

-FlameLeg Vender

-FlameLeg Vender

[quote="Fallenangie"]
Σπόιλερ:

Τότε και εγώ μπορώ να δω ένα nami-usopp-chopper τρίο για τα γεγονότα στο Thriller Bark. Τότε ότι οι άμαχοι είναι μαζί δε λέει κάτι. Τό ότι έχουν ένα στοιχείο που τους ενώνει δεν τους κάνει couple.

Αν είναι έτσι και εγώ υποστηρίζω Going Merry-Thousand Sunny. Και τέκνα τους το Mini Merry#2, και η βαρκούλα που είχαν ο ζόρο και ο λούφι πριν το Μέρρι για κουμπάρος.

http://malicioustheory.blogspot.com

105One Piece Couples - Σελίδα 5 Empty Απ: One Piece Couples Κυρ 23 Οκτ 2011, 17:27

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

Fallenangie έγραψε:

Ε,τοτε μην μου λες οτι μπορει και να γινει.Φαντασου οτι θες.Αν ανοιξες το θεμα με την προυποθεση να αρχισεις για το ποσο και καλα ειναι ταιριαστοι αυτοι οι 2,και οχι για να μιλαμε γενικα για pairings τοτε αστο.

Μην το πας παλι off topic για ωριμοτητες και πρασινα αλογα please.

Το λεπον.

FrRobin:Το να του πιασει τα @@@ ηταν δικη της ιδεα και αυτο μαρεσει.Εχει το πανω χερι :P

Φυσικα μιλαμε γενικα για pairings και οχι συγκεκριμενα,απλα υσποστηριζα τη προσωπικη μ επιλογη that's all

το θεμα με την ωριμοτητα και μπλα μπλα μπλα δν τα λεω μονο εγω αλλα ο ιδιος ο oda τα wiki και λοιπα,αλλα δν θελω να σκαλιζω παλιες πληγες οποτε το προσπερναω...

τελος οσον αφορα τη συγκεκριμενη σκηνη με τα @@@ ειναι ακριβως ιδια περιπτωση με τη σκηνη με τα μωρα και τον zoro...φτιαχτηκε για να προκαλεσει γελιο και δν σημαινει τπτ παραπανω

(βασικα γελιο μονο για τις γυναικες εκ μερους ολων των ανδρων που ειδαν τη σκηνη μπορω να πω ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααααααααααααααααΑΑΑΑΑΑΑΑΑ) :PPPPP

106One Piece Couples - Σελίδα 5 Empty Απ: One Piece Couples Δευ 24 Οκτ 2011, 00:57

Fallenangie

Fallenangie

Usopp x Kaya εννοειται γιατι η τυππισα τον αναγνωριζει βλεποντας την πλατη του μονο,και με μασκα.

Να ΜΗΝ ξεχναμε βεβαιως βεβαιως,οτι η Kaya ΔΕΝ ειναι StrawHat.

Αδερφικη αγαπη.Μαλιστα.Το υποτιθεμενο επιχειρημα,στο στελνω πισω,γιατι και ο Zoro μπορει να σωσει την Robin και την Nami απο αδερφικη αγαπη.
Μεταξυ μας,δεν μπορειται να δεχτειτε,οτι ζευγαρακια μεταξυ μελων δεν συμβαινουν.

Οταν ελεγα για τριο,δεν εννοουσα "παρειστικο".Αν με πιανεις τι εννοω.
Το ιδιο και με Robin x Zoro,το οποιο μαλλον δεν εχετε καταλαβει οτι μαρεσει,απλα δεν θεωρω και δεν φανταζομαι και μαλιστα σοβαρα,οτι θα παιχτει κατι μεταξυ ΜΕΛΩΝ του πληρωματος.
Νομιζω οτι εχετε παρει λιγο στραβα το θεμα.
Ο Oda ειπε μεταξυ μελων του πληρωματος ΟΧΙ ρομαντζο.Δεν ειπε γενικως,ειπε μεταξυ.

LOL!
Σπόιλερ:

Το να παντρευαμε και τα πλοια(το ενα παρεπιπτοντως δεν υπαρχει XD)δεν το περιμενα!

Ειναι αστοχο να μιλαμε για αυτα.

Οταν υποστηριξα την δικη μου επιλογη με βαση Oda,τρελαθηκατε οι Zoro x Robin και μου πεταγατε κουλα,μεχρι και οτι μπορει να αλλαξει γνωμη...Το wiki?Τι wiki εχετε διαβασει εσεις δεν ξερω.

Φιλε.Η σκηνη με τα μωρα,ειναι filler,που σημαινει οτι ΔΕΝ υπαρχει στο manga,που σημαινει οτι δεν ειναι επιχειρημα.Το γραψα και πιο πανω αλλα δεν το ειδατε προφανως.Αν βλεπετε μονο το anime,μπορει και να μπερδευεστε πανω σε αυτο το θεμα.Οτι δεν συμβαινει στο manga,δεν ισχυει.

Η φαση με τα @@@ του Franky.Γιατι τρελαινεστε με αυτο δεν εχω καταλαβει.Εγινε ομως και αυτο δεν αλλαζει.Η φαση με τα μωρα δεν εγινε.
Μαλλον δεν ειχε γελιο σε οσους νομιζουν οτι Zoro x Robin ισχυει.Και δεν ειπε κανεις οτι η σκηνη αυτη φτιαχτηκε για να μας δειξει Franky x Robin.

Συμφωνα με τον ιδιο τον δημιουργο εχω να πω το εξης: Ενω η "μητερα" θυσιαζοταν για να σωσει τα "παιδια",στο ιδιο arc βρηκανε και τον "πατερα" της "οικογενειας". Μην μου τσαμπουνατε αρες μαρες κουκουναρες.

Thriller Bark :Franky-Robin team.Μαζι με τον "παππου".
Ο Franky ηταν ο τυπος,ο ΓΕΛΟΙΟΣ τυπος,που οταν πυροβολουσαν την Robin,καταφερε και ετρεξε μπροστα της,και της εσωσε την ζωη.

Αν μετραει ΤΟΣΟ πολυ η υποτιθεμενη "σοβαροτητα" που διακατεχει τον Zoro.

Μου αρεσε που τις εκανε και κοπλιμεντο~! Chapter 599 σελ 7 εως 10

Σπόιλερ:

Ακομα.Μην μπερδευετε αλλα manga,με το One Piece.Εδω μιλαμε για One Piece οχι για Dragon Ball.

Robin x Dragon.Why not?Crack 4ever!

Σχετικα με την μαχη Zoro - Kaku.
Η Robin κινδυνευε,ο χρονος ελαχιστος,ο Kaku νικουσε,ειχε ενα απο τα κλειδια π θα ελευθερωναν την Robin και επρεπε να του το παρει.Απ οσο θυμαμαι,ΟΛΑ τα μελη,εκαναν το ιδιο.
Την διαφορα με το οτι ο Zoro θυμηθηκε την στιγμη που ελεγε οτι θελει να ζησει,δεν ειναι αποκλειστικα ερωτικο ενδιαφερον προς αυτην.
Ο Zoro ειναι το καχυποπτο παντα μελος,δεν εμπιστευεται τις γυναικες(εχει ενα κολλημα δηλαδη),και η Robin απεδειξε με την ΑΞΙΑ της και τις πραξεις της οτι ειναι εμπιστη,οτι ειναι nakama,οτι δεν τους προδωσε αλλα τους εδινε χρονο για να σωθουν.

Θα ηταν λοιπον αχαριστια αν ο Zoro ΔΕΝ εβαζε τα δυνατα του για να την σωσει.

Σπόιλερ:

107One Piece Couples - Σελίδα 5 Empty Απ: One Piece Couples Δευ 24 Οκτ 2011, 12:13

kosni21

kosni21

μποα λουφυ η φιδοβασιλισσα να λιωνει κ ο λουφυ να αδιαφορει κ να πλακωνεται στο φαι κ στις μπυρες γιατι ετσι ειναι οι πειρατες χαχαχαχα

108One Piece Couples - Σελίδα 5 Empty Απ: One Piece Couples Δευ 24 Οκτ 2011, 22:34

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

καταρχας δν προσπαθουμε να πεισουμε κανεναν,ουτε τους ευυτους μας, οτι θα συμβουν pairings μεταξυ των strawhats γιατι κατα 99.99% ( δν λεω ποτε 100% το one piece μου το εμαθε αυτο) δν προκειται να συμβουν
απλα αναφερουμε καποια pairings που θα μας αρεσαν να βλεπαμε...οχι οτι περιμενουμε να τα δουμε

καλα αυτο με τα πλοια δν το σχολιαζω καν.....

η αληθεια οτι δν διαβαζω τα magna γτ μετα δν θα εχει ενδιαφερον να δω τα επεισοδια....μολις με το καλο τελειωσει το one piece θα τα πιασω απο την αρχη γτ ειμαι σιγουρος οτι θα ανακαλυψω ενα καινουργιο και καλυτερο κοσμο του one piece
αν δν κανω λαθος ομως το συγκεκριμενο forum αναφερεται μονο στο anime

τωρα ολες αυτες οι σκηνες που θυσιαζονται ο ενας για τον αλλο (νομιζω ειναι η τριτη φορα που το λεω) δν κρυβουν τπτ το ερωτικο ειναι σκηνες μεταξυ nakama...απλα η συγκεκριμενη σκηνη με τον zoro και τον kaku τυχαινει να ειναι τρελα πορωτικη ειτε εισαι fan του zorobin ειτε οχι

η μονη πραγματικα φορα που μπορω να πω οτι ο zoro βρισκεται εκτος εαυτου ειναι τοτε που αρπαζει την robin αφου της εχει επιτεθει ο enel... μιλαω εντελως αντικειμενικα οχι ως fan του συγκεκριμενου pairing, γτ ετσι κι αλλιως οταν το εβλεπα πρωτη φορα δν ημουν, αλλα με παραξενευσε...
ο zoro, οπως φαινεται ξεκαθαρα απο την ιστορια του αλλα και απο τη συμπεριφορα του, δν θεωρει τις γυναικες τοσο ευαλωτες και αδυναμες να το πω ετσι...παρολα αυτα οταν ο enel επιτεθηκε στη robin ο zoro οχι μονο την εσωσε τη στιγμη που δν την εμπιστευοταν ακομα, αλλα νευριασε λεγοντας 'she's a woman'

wtf?

109One Piece Couples - Σελίδα 5 Empty Απ: One Piece Couples Τρι 25 Οκτ 2011, 00:55

Fallenangie

Fallenangie

Αν ειναι ετσι,μην τα βαζεις με τον Oda επειδη εγραψα τι εχει πει ο ιδιος γενικα για πιθανον ερωτικες σχεσεις μεταξυ τους,η σχετικα με τον ρολο που εχει ο καθενας.

Σπόιλερ:

Μου αρεσει που μου το ΞΑΝΑΛΕΣ,και συνεχιζεις με
η μονη πραγματικα φορα που μπορω να πω οτι ο zoro βρισκεται εκτος εαυτου ειναι τοτε που αρπαζει την robin αφου της εχει επιτεθει ο enel

Καταρχην η Robin την επιθεση του Enel,ΔΕΝ την γλιτωσε,και ο Zoro εκανε το ΛΙΓΟΤΕΡΟ που θα μπορουσε να κανει εκεινη την στιγμη.Την επιασε για να μην πεσει.
Επισης,she is a woman.Εννοειται.Για τον Zoro,δεν πα να σαι και η πιο badass γυναικα και να σαι και πιο δυνατη απο αυτον,δεν ΠΑΥΕΙ να βλεπει μια γυναικα(και καλα δεν μπορω να πολεμισω στα ισια μια γυναικα κτλ κτλ)
Τελος,ο Zoro,συμπεριφερεται,τουλαχιστον στα μελη του πληρωματος οπως του φερονται/αντιμετωπιζουν.
Την Nami θα την σπρωξει για να την προστευσει,ακομα κι αν εκεινη πεσει κατω.Και η οποια δεν μπορεις να πεις οτι του φερεται τελεια.
Η Robin,ουτε τον βαραει,ουτε του φωναζει,ουτε τον προσβαλει.
Σπόιλερ:

110One Piece Couples - Σελίδα 5 Empty Απ: One Piece Couples Τρι 25 Οκτ 2011, 04:38

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

δν τα εβαλα ποτε με τον oda...ισα ισα το εχω πει και ο ιδιος οτι δν προκειται να συμβει ποτε κατι τετοιο

ξερεις ποιο ειναι το προβλημα εδω περα? συνεχεια ανεφερεσαι τι εχει πει ο oda και τι συμβαινει στα αληθεια,γεγονοτα γενικοτερα...εννοειται οτι δν ειναι λαθος δν μπορουμε να λεμε οτι θελουμε

αλλα πρεπει να καταλαβεις οτι η υπαρξη και μονο του συγκεκριμενου topic ειναι αντιθετη με ολη τη νοοτροπια του oda...αυτο δν σημαινει οτι προσπαθουμε να βγαλουμε δικα μας συμπερασματα απο το οτι γινεται μεχρι τωρα στο one piece αλλα προσπαθουμε ο καθενας με τη ΔΙΚΗ του φαντασια να αναφερει το αγαπημενο του pairing στο συγκεκριμενο θεμα

καταλαβες ειναι σαν να γραφεις fanfic...εννοειται οτι δν εχει καμια σχεση με τη κανονικη πλοκη και πολλες φορες οι χαρακτηρες ειναι OOC...επιβαλλεται ομως να εμπνεεσε απο σκηνες και γεγονοτα που οντως συνεβησαν στο one piece αλλιως εισαι εντελως εκτος,χωρις ομως αυτο να σημαινει οτι πιστευεις οτι ετσι θα συμβουν

αν καποιος πραγματικα ανυπομονει να δει αυτα που λεμε εδω πιστευω θα απογοητευτει....παρολα αυτα δν ειναι κακο να τα σκεφτεται ή να τα φανταζεται,και λεγοντας κακο εννοω οτι δν επηρεαζει τα συμπερασματα και τη λογικη αποψη του για τη κανονικη πλοκη του one piece

111One Piece Couples - Σελίδα 5 Empty Απ: One Piece Couples Τρι 25 Οκτ 2011, 08:18

Fallenangie

Fallenangie

ΚΑΛΗΜΕΡΑ~!

Τα post ειναι απαντησεις και σε αλλους,δεν ειπες εσυ κατι τετοιο το ξερω!

Αν ειναι ΞΕΝΕΡΩΜΑ οποτε μιλαει ο Oda,και μαλιστα για το αν θα δουμε ζευγαρια κτλ,μπραβο,που αυτο ειναι το ξενερωμα κι οχι να μας trollαρει στο τελος με ενα "one piece δεν υπαρχει".

Το προβλημα,ειναι οτι οταν ειπα ενα αλλο ζευγαρι εκτος Zoro x Robin,αρχισατε τα :ο Franky ειναι γελοιος,ο Zoro ταιριαζει για πατερας,οχι δεν ειναι πατερας ο Franky κοκ.

Σας ανεφερα τι ειπε ο Oda,γιατι στο τελος θα γραψουν μερικοι οτι ο Luffy κολυμπαει,ο Zoro πυροβολει....

Ο Oda δεν ειπε οτι ΔΕΝ θα υπαρξουν ζευγαρια,ειπε μεταξυ των μελων,οποτε ΔΕΝ παει αντιθετα με τιποτα.
Πχ Hancock.Απ την καλη της την καρδια τον βοηθησε?Απλα τον γουσταρε και θα εκανε οτι της ζητουσε.Και γω μπορει να φανταζομαι οτι θα γινει canon στο τελος.

Και ξαναλεω οτι απο το πληρωμα,αυτο που κολλαει ειναι το Franky x Robin,εξηγησα τον λογο που 50 φορες,αλλα κατα τα αλλα,αναφερουμε οτι μας αρεσει.

Και για οσους δεν εγινε κατανοητο,ανεφερα αυτο που μ αρεσει,και βγηκατε κι εκτος θεματος.

Με την τελευταια παραγραφο,θα συμφωνησω ΑΠΟΛΥΤΑ!

Σπόιλερ:

112One Piece Couples - Σελίδα 5 Empty Απ: One Piece Couples Τρι 25 Οκτ 2011, 15:13

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

για κοιτα να δεις που στο τελος συμφωνησαμε σε κατι......χειροπιαστη αποδειξη οτι οτιδηποτε ειναι πιθανο...σε λιγο θα διαβαζει ο Oda τα topic μας για να παιρνει ιδεες :P

μονο αυτο το Franky x Robin ρ γ@@@
εδω με καθεται!!!σιχαινομαι μονο στην ιδεα

113One Piece Couples - Σελίδα 5 Empty Απ: One Piece Couples Τρι 25 Οκτ 2011, 17:05

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Σορρυ ειχα υποσχεθει στον εαυτο μου να μη ξαναποσταρω εδω αλλα θα το κανω αλλη μια φορα και αυτη θα ειναι οντως η τελευταια γι'αυτο το τοπικ.Seriously, για να μη σας σπασω τα νευρα.Σας θελω ηρεμους.

Το τοπικ αυτο το ονομασες φιλε μου Toni οne piece ζευγαρια, σωστα; Ναιιιι!Αυτο τι ακριβως σημαινει;Οτι εδω λεμε ποιους χαρακτηρες θελουμε να ζευγαρωσουμε,σωστα;

Το οτι ο Oda εχει πει no romance και μεις μιλαμε για ζευγαρια και ΕΙΔΙΚΑ μεταξυ των S.H , αυτο εμενα(οχι εσενα, ή τον καθενα)εμενα με προσβαλλει ως φαν του one piece και του Oda, oπως επισης βαρεθηκα πια να διαβαζω τις εξης παρακατω ''καραμελες'':

1: Και στο dragonball ετσι ελεγαν αλλα μετα παιχτηκε ρομαντζο.Ο Οda επηρεαστηκε απο το dragonball , το εχει πει και ο ιδιος αλλα οχι ως προς αυτο που εσεις νομιζετε.Και ποσο κουλο ειναι να συγκρινεις 2 διαφορετικες δουλειες, σαν να συγκρινεις χασαπη με οδοντιατρο.

2:Γιατι το τοπικ δε λεγεται: Για την αγαπη του Ζοro ή ο Ζοro x Robin το wannabe canon ζευγαρι.Ακους διαφορετικες γνωμες: Robin x Franky , Robin x Luffy και γω δεν ξερω τι αλλο και αμεσως ερχεσαι και λες :οχι ο Franky ειναι ετσι για τη Robin , ο αλλος δεν, ο παραλλος αυτο.

Να σου θυμησου οτι εγω σε ενα ποστ ειχα πει Franky x Robin και ειχα επιγχειρηματολογησει με σκηνες απο μανγκα και ανιμ και το ιδιο εκανα και για το Luffy x Robin και μετα αντι η αποψη μου να γινει OXI δεκτη αλλα σεβαστη, πηρα απαντησεις του τυπου:΅και γιατι ετσι; μα ειναι δυνατον, για τη Robin ειναι μονο ο Ζοro και σουξου μουξου.

Δεν ειπαμε οτι ο Zoro δεν εχει κανει τιποτα για τη Robin(εδω που τα λεμε αν δεν ηταν ο Luffy, δεν θα ζουσε τωρα η Robin, γιατι ο Luffy την αναγκασε να πει οτι θελει να ζησει)αλλα ο Zoro το ιδιο θα εκανε και για τον Sanji αν κινδυνευε και ας φαινεται οτι δεν χωνευονται μεταξυ τους.Δηλαδη ελεος αυτη η ''καραμελα'', βρειτε κατι καλυτερο.

Εσεις γουσταρετε Zoro x Robin , μαγκια σας, εγω γουσταρω Franky x Robin , γιατι να ερθει καποιος να μου πει οτι αυτο το ζευγαρι που λες δεν κολλαει.

Δε φτανει που λεει ο Oda ΟΧΙ ΕΡΩΤΕΣ στο πληρωμα των S.H , ενω μιλατε για ερωτες στο one piece , λες και δε μας νοιαζει τι λεει ο ιδιος του ο δημιουργος, παμε να πουμε ενα ζευγαρι που μας αρεσει, ετσι για τη πλακα, και αμεσως ερχεται η αμφισβητηση με το Zoro x Robin.

Απο τη μια λετε ναι οντως no romance και απο την αλλη αρχιζετε:ααα γιατι αυτο;Απαπα με τιποτα.Φαση-αντιφαση!!!

Το ζευγαρι που γουσταρετε (για το Zoro και τη Robin μιλαω)το εχετε παρει λιγο σοβαρα ε; μεταξυ μας τωρα. Μονο που εγω ας πουμε οταν λεω Franky x Robin ή Luffy x Nami, oσο και να μου αρεσουν, αν δω αλλον να λεει Franky x Nami και Luffy x Robin ΔΕΝ θα παω και θα του πω: αντε ρε τι ζευγαρια ειναι αυτα;Γιατι:

1: ξερω καλα οτι ΔΕΝ ισχυουν

και 2: δεν το εχω ως επιθυμια ζωης να μας αρεσουν τα ιδια ζευγαρια.

Αλλα σορρυ δεν θα ασπαστουμε ολοι το Zoro x Robin, σεβαστη η αποψη που εχετε αλλα εχουμε και δικα μας γουστα, ΑΝ μας επιτρεπετε.

Το να βλεπεις αλλες γνωμες σχετικα με ζευγαρια και να πετας ολη την ωρα ενα Zoro x Robin ειναι λιγο ακομψο, οπως επισης ενω λετε οτι ξερετε και σεις για το no romance ταυτοτοχρονα λετε: ναι αλλα αυτο εκανε γι΄αυτην κτλ κτλ , λες και δε το εχουμε δει και μεις.

Και κατι τελευταιο: οταν μας αρεσει ενα ζευγαρι , καλο ειναι να μην αμφισβητουμε τους χαρακτηρες του. Αυτο το λεω για το οτι ο Zoro ειναι σοβαρος, ωριμος και οργανωνει τα πραγματα...WTF?!?

Kαι εγω σχετικα με Franky x Robin αν θελω λεμε τωρα να σας πεισω, που δε με νοιαζει κιολας, να σας αρεσει αυτο το ζευγαρι δε θα πω ψεμματα οτι ο Franky ειναι ηρεμος και συνεστελμενος χαρακτηρας , ουτε για το Luffy x Nami θα πω οτι ο Luffy ειναι πανεξυπνος για να τον ταιριαξω με τη Nami που οντως ειναι εξυπνη.

Κρατηστε το Zoro x Robin και αφηστε και αλλες γνωμες ως προς τα ζευγαρια αλλωστε δεν θα εχουμε love story, τι σας πειραζει το διαφορετικο;

Τελειωσα και ζητω συγνωμη αν σας κουρασα, θα τα ξαναπουμε σ'αλλο τοπικ.One Piece Couples - Σελίδα 5 83390

Νo hard feelings!One Piece Couples - Σελίδα 5 359115 One Piece Couples - Σελίδα 5 445766

Σπόιλερ:

Έχει επεξεργασθεί από τον/την womanTENSAIinathens στις Τετ 26 Οκτ 2011, 01:15, 1 φορά

114One Piece Couples - Σελίδα 5 Empty Απ: One Piece Couples Τρι 25 Οκτ 2011, 17:30

Elidor

Elidor

Avarga
Καταρχην ο Franky ειναι ο πιο γαματος Straw Hat και η Ρομπιν ειναι μια χαρα κοπελαρα αρα γιατι οχι μαζι?

Eγω παντως τους βρισκω πολυ πολυ πολυ ταιριαστους

Και θα συμφωνησω με την απο πανω.... Μιλαμε για ενα θεμα (τα ρομαντζα) το οποιο θεμα δεν υπαρχει στο οπ.

Απο την στιγμη που ΔΕΝ υπαρχει μπορουμε να κανουμε ο καθενας ονειρα και να εχουμε μπολικη φαντασια σχετικα με αυτο το θεμα, ομως ΔΕΝ μπορουμε να επιβαλουμε την αποψη μας με "δηθεν" επιχειρηματα γιατι πολυ απλα αυτα τα επιχειρηματα θα ειναι μαλακιες.

Πειτε οτι γουσταρετε, πειτε γιατι το γουσταρετε, ομως μην προσπαθητε να βγαλετε τον αλλον λαθος γιατι οπως παπαρολογει ο αλλος ετσι ακριβως παπαρολογειται και εσεις.

Franky x Robin λοιπον και απο εμενα κοριτσια.

Σπόιλερ:

115One Piece Couples - Σελίδα 5 Empty Απ: One Piece Couples Τετ 26 Οκτ 2011, 17:20

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

κανενας δν προσπαθει να βγαλει τον αλλο λαθος εδω περα....ολες οι γνωμες ειναι σεβαστες και δεκτες...ειδικα στο συγκεκριμενο θεμα που ειναι φανταστικο δν υπαρχει σωστο η λαθος
το οτι εγω ή ο καθενας προτιμω ενα ζευγαρι περισσοτερο απο καποια αλλα ειναι δικαιωμα μου οπως επισης εχω και το δικαιωμα να το υποστηριζω,αυτο δν σημαινει οτι προσπαθω να επιβληθω τους υπολοιπους

ολο το παιχνιδι που παιχτηκε εδω περι zoro,robin,franky απλα βγηκε μεσα απο το topic δν μπορω να καταλαβω γτ αρπαζεστε...αμα εχετε γνωμη για κατι αλλο μπορειτε ελευθερα να το postαρετε...το οτι επιμενω εγω πχ στο zoro x robin δν σημαινει οτι δν ακουω αλλη γνωμη...το οτι η δικη σου γνωμη αντικρουστικε ή τεσπα δν συμφωνησαμε δν σημαινει οτι δν τη σεβαστικαμε...δλδ ολοι 8α συμφωνουμε με ολους πως γινεται αυτο???

οσο για το θεμα οτι ο oda ειχε πει no romance αλλα και παλι γτ υπαρχει αυτο το topic πιστευω οτι το εχω εξηγησει χιλιες φορες,αν δν συμφωνειτε δικαιωμα σας

116One Piece Couples - Σελίδα 5 Empty Απ: One Piece Couples Δευ 31 Οκτ 2011, 21:53

ZisAkiS

ZisAkiS

λοιπον.. η δικη μου αποψη....

Luffy X Κρεας
Luffy X Να γινει ο "Βασιλειας"
Zoro X Santoryu
Nami X Λεφτα
Usopp Χ Going Merry (εγινε χαμος τοτε με αυτο τ θεμα...)
Franky Χ Cola
Sanji Χ Μαγειρικη
Robin Χ Αρχαιολογια
Chopper Χ Ιατρικη

-To θεμα εληξε-

117One Piece Couples - Σελίδα 5 Empty Απ: One Piece Couples Τρι 01 Νοε 2011, 10:36

Santouryuu

Santouryuu

Βλάκα Luffy.... κοίτα τι χάνεις!
Σπόιλερ:

118One Piece Couples - Σελίδα 5 Empty Απ: One Piece Couples Σαβ 12 Νοε 2011, 20:34

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

Santouryuu έγραψε:Βλάκα Luffy.... κοίτα τι χάνεις!
Σπόιλερ:

αστα αστα καημος και αυτος......:P

oi zisakis ξεχασες το brook x μουσικη xD

119One Piece Couples - Σελίδα 5 Empty Απ: One Piece Couples Τετ 28 Δεκ 2011, 20:00

core

core

Sanji με τους Okama..... xaxaxaxaxaxaxax :xD: :xD: ellefson you is mean ellefson you is mean

120One Piece Couples - Σελίδα 5 Empty Απ: One Piece Couples Τετ 28 Δεκ 2011, 20:16

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

ε δν μπορει να τα φτιαξει με φυσιολογικη γυναικα (ή γοργονα) γτ θα τα κακαρωσει......:P

121One Piece Couples - Σελίδα 5 Empty Απ: One Piece Couples Τετ 28 Δεκ 2011, 21:00

Sosa

Sosa

μα δε την λενε τσαμπα boa hanCOCK
COCK λεω...

122One Piece Couples - Σελίδα 5 Empty Απ: One Piece Couples Πεμ 29 Δεκ 2011, 00:03

core

core

λογοπαίγνιο.... αλλά μην ξεχνάς ότι είναι η πιο όμορφη μην τα ξαναλέμε.... gj! :xD:

123One Piece Couples - Σελίδα 5 Empty Απ: One Piece Couples Πεμ 29 Δεκ 2011, 00:17

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

μην αρχισουμε τα ιδια οπως saboady και sabo ημαρτον....!

124One Piece Couples - Σελίδα 5 Empty Απ: One Piece Couples Πεμ 29 Δεκ 2011, 00:21

core

core

χαχαχαχα... :xD: :xD:

125One Piece Couples - Σελίδα 5 Empty Απ: One Piece Couples Δευ 16 Ιαν 2012, 13:50

jim d kurosaki

jim d kurosaki

εγω λεω robin & zoro ,sanji & nami ,luffy & hancock

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 8]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης