Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

One Piece Couples

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 8]

151One Piece Couples - Σελίδα 7 Empty Απ: One Piece Couples Τετ 20 Ιαν 2016, 16:29

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Law x Dofla κανένας??? :xD: :xD: :xD: :xD:

152One Piece Couples - Σελίδα 7 Empty Απ: One Piece Couples Τετ 20 Ιαν 2016, 16:31

Gol. D. Russ

Gol. D. Russ

The Red-Haired έγραψε:
Gol. D. Russ έγραψε:

Αυτο μας ελειπε εσυ να μην εισαι φαν της Makino :mueh:

Λίγα τα λόγια σου γατάκι..

Sorry Captain :xD: :xD: :xD: :xD: :xD:

http://.......

153One Piece Couples - Σελίδα 7 Empty Απ: One Piece Couples Τετ 20 Ιαν 2016, 16:34

Aldark

Aldark

Patty D.Luffy έγραψε:Law x Dofla κανένας??? :xD: :xD: :xD: :xD:

Law X Corazon...αλλά επειδή ήταν μικρός , έστω Law X Doflamingo κλάιν :xD:

154One Piece Couples - Σελίδα 7 Empty Απ: One Piece Couples Τετ 20 Ιαν 2016, 17:03

The Red-Haired

The Red-Haired

~~Yonko~~
~~Yonko~~
O Dofflas δε νομίζω να κόλαγε στην ηλικία από τότε ..

Δεν έχει δείξει flashback με Viola - Doflamingo - Baby 5

155One Piece Couples - Σελίδα 7 Empty Απ: One Piece Couples Τετ 20 Ιαν 2016, 17:18

Tcixlas

Tcixlas

εγώ ξέρω sengoku x corazon x xdrake

156One Piece Couples - Σελίδα 7 Empty Απ: One Piece Couples Τετ 20 Ιαν 2016, 17:58

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Aldark έγραψε:
Patty D.Luffy έγραψε:Law x Dofla κανένας??? :xD: :xD: :xD: :xD:

Law X Corazon...αλλά επειδή ήταν μικρός , έστω Law X Doflamingo κλάιν :xD:

Και Law X Corazon !~!!! aww aww aww So kawaii!!!

Tcixlas έγραψε:εγώ ξέρω sengoku x corazon x xdrake

Not bad either!! gj! gj! gj!

157One Piece Couples - Σελίδα 7 Empty Απ: One Piece Couples Πεμ 21 Ιαν 2016, 08:45

Tcixlas

Tcixlas

τι νοτ μπαντ ο γεροντακος με 2 παιδάκια εκεί να τους πουλάει καραμελίτσα και να τους ταίζει λουκανικάκια αλα θιον γκρειτζοι

158One Piece Couples - Σελίδα 7 Empty Απ: One Piece Couples Παρ 19 Φεβ 2016, 22:37

the d

the d

νομιζω στο τελος το ζευγαρι θα ειναι λουφυ μαργκαρετ

159One Piece Couples - Σελίδα 7 Empty Απ: One Piece Couples Παρ 19 Φεβ 2016, 22:42

Tcixlas

Tcixlas

θατσερ?

160One Piece Couples - Σελίδα 7 Empty Απ: One Piece Couples Σαβ 20 Φεβ 2016, 12:24

The Red-Haired

The Red-Haired

~~Yonko~~
~~Yonko~~
the d έγραψε:νομιζω στο τελος το ζευγαρι θα ειναι λουφυ μαργκαρετ

Λογικά εννοείς την Alvida από το πρώτο επεισόδιο, έτσι?

161One Piece Couples - Σελίδα 7 Empty Απ: One Piece Couples Σαβ 20 Φεβ 2016, 13:00

Tcixlas

Tcixlas

και γιατί να την πει μαργκαρετ?

162One Piece Couples - Σελίδα 7 Empty Απ: One Piece Couples Σαβ 20 Φεβ 2016, 13:19

Kamikaze

Kamikaze

Την Margaret από το Amazon Lily λέει προφανώς.

163One Piece Couples - Σελίδα 7 Empty Απ: One Piece Couples Σαβ 20 Φεβ 2016, 15:03

Tcixlas

Tcixlas

που ήθελε να του κόψει τα οικογενεικά στολίδια.... ναι αλλά που κολλάει αυτό

164One Piece Couples - Σελίδα 7 Empty Απ: One Piece Couples Σαβ 20 Φεβ 2016, 15:33

Kamikaze

Kamikaze

Τον the D ρώτα, τι ρωτάς εμένα;

165One Piece Couples - Σελίδα 7 Empty Απ: One Piece Couples Σαβ 20 Φεβ 2016, 15:57

Tcixlas

Tcixlas

σε αυτόν απευθύνομαι ρε

166One Piece Couples - Σελίδα 7 Empty Απ: One Piece Couples Δευ 07 Μαρ 2016, 19:46

Heavenly Yaksha

Heavenly Yaksha

Η συζητηση αυτη με ζευγαρια και ρομαντζα... θυμιζει λιγο τη προσπαθεια απο fans να αναστησουν τον Ace..

167One Piece Couples - Σελίδα 7 Empty Απ: One Piece Couples Δευ 07 Μαρ 2016, 21:50

Tcixlas

Tcixlas

τον ανέστησαν απλά βγήκε ξανθός

168One Piece Couples - Σελίδα 7 Empty Απ: One Piece Couples Δευ 07 Μαρ 2016, 21:53

Kamikaze

Kamikaze

Πόσο ισχύει...

169One Piece Couples - Σελίδα 7 Empty Απ: One Piece Couples Δευ 07 Μαρ 2016, 22:33

Heavenly Yaksha

Heavenly Yaksha

Οχι υπαρχουν ολοκληρες θεωριες,για την ανασταση Ace.. βγαλμενες απο..δε ξερω που..ειναι για γελια!
Ο Σαμπο δεν σου αφηνει κατι γιατι απλα ειναι ο Ασσος 2 απλα ξερει Χακι,δεν μου αρεσε και πολυ η επιστροφη του!

170One Piece Couples - Σελίδα 7 Empty Απ: One Piece Couples Δευ 07 Μαρ 2016, 22:39

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Περιμενω να ψοφησει ο sabo.... πλιζ plz plz plz

171One Piece Couples - Σελίδα 7 Empty Απ: One Piece Couples Δευ 07 Μαρ 2016, 22:52

Heavenly Yaksha

Heavenly Yaksha

Deathracer2009 έγραψε:Περιμενω να ψοφησει ο sabo.... πλιζ plz plz plz

οχι ντεθ αν ψοφησει ειναι που θα ξενερωσω..αφου ηρθε τουλαχιστον ας ειναι κατι καλυτερο απο τον Ace..

172One Piece Couples - Σελίδα 7 Empty Απ: One Piece Couples Τρι 08 Μαρ 2016, 00:36

Aldark

Aldark

Heavenly Yaksha έγραψε:Η συζητηση αυτη με ζευγαρια και ρομαντζα... θυμιζει λιγο τη προσπαθεια απο fans να αναστησουν τον Ace..
Καμία σχέση μαν! Νόμιζα θα έλεγες θυμίζει λίγο Fairy Tail :P . Ευτυχώς ο Oda δεν ακολουθεί τις συνταγές του καλού του φίλου και πρώην βοηθού του Hiro Mashima  που σιπάρει και ο ίδιος τα ίδια του τα ζευγάρια  :xD:
Tcixlas έγραψε:τον ανέστησαν απλά βγήκε ξανθός
ΠΟΣΟ ΤΡΟΥ ΜΑΝ
Heavenly Yaksha έγραψε:
Deathracer2009 έγραψε:Περιμενω να ψοφησει ο sabo.... πλιζ plz plz plz

οχι ντεθ αν ψοφησει ειναι που θα ξενερωσω..αφου ηρθε τουλαχιστον ας ειναι κατι καλυτερο απο τον Ace..
Ισχύει , ήδη γίνεται καλύτερος... gj!
Αλλά ταυτόχρονα είναι κρίμα που είναι κόπυ τέρμα

173One Piece Couples - Σελίδα 7 Empty Απ: One Piece Couples Τρι 08 Μαρ 2016, 00:54

Heavenly Yaksha

Heavenly Yaksha

Αλ, θελω να πω οτι απλα δε προκειται να γινει! Οπως δε θα αναστηθει ο Ασσος το κωλο τους να χτυπανε κατω..ετσι και δε προκειται να δουμε ρομαντζαδες στο O.P. και αν γινουν θα δωθουν με τροπο διασκεδαστικο-χιουμοριστικο οπως η Boa με Luffy!

174One Piece Couples - Σελίδα 7 Empty Απ: One Piece Couples Τρι 08 Μαρ 2016, 01:15

Aldark

Aldark

Θαρρώ πως και αν γίνουν -κι εγώ αμφιβάλλω- θα γίνουν μόνο μετά το πέρας της σειράς. Όταν θα χει γίνει ο Λούφφυ ΠΚ και μετά , θα δούμε λιγάκι κάποια ψήγματα. Προφανώς παίζει να μη γίνει και τίποτα...όμως...

175One Piece Couples - Σελίδα 7 Empty Απ: One Piece Couples Τρι 08 Μαρ 2016, 01:33

Heavenly Yaksha

Heavenly Yaksha

Aldark έγραψε:Θαρρώ πως και αν γίνουν -κι εγώ αμφιβάλλω- θα γίνουν μόνο μετά το πέρας της σειράς. Όταν θα χει γίνει ο Λούφφυ ΠΚ και μετά , θα δούμε λιγάκι κάποια ψήγματα. Προφανώς παίζει να μη γίνει και τίποτα...όμως...

Αυτο θα ειχε ενδιαφερον σε φαση μετα απο χρονια να μας δειξει τι εγινε...σαν σπεσιαλ επεισοδια!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 8]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης