Κατά μάνα κατά κύρη δηλαδή η Robin…..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
127 Απ: Συζήτηση και απορίες σχετικά με το Haki!!! Τρι 31 Ιαν 2012, 14:40
deko10ole
Γενικά οι μανάδες όπως και του Ace που έχει το D. έχουν ενδιαφέρον.Ακόμα γυναίκα Logia δεν έχουμε δει ας πούμε
Λίγο άσχετο αλλά αυτό που κάνει στο τέλος ο Whitebeard μήπως είναι ένα χαλαρό Conqueror's Haki για να δοκιμάσει τον Luffy;
https://www.youtube.com/watch?v=E3eWCI8j6zQ&feature=related
Λίγο άσχετο αλλά αυτό που κάνει στο τέλος ο Whitebeard μήπως είναι ένα χαλαρό Conqueror's Haki για να δοκιμάσει τον Luffy;
https://www.youtube.com/watch?v=E3eWCI8j6zQ&feature=related
128 Απ: Συζήτηση και απορίες σχετικά με το Haki!!! Τρι 31 Ιαν 2012, 14:51
balader
δεν έμοιαζε και πολύ με haki
129 Απ: Συζήτηση και απορίες σχετικά με το Haki!!! Τετ 01 Φεβ 2012, 03:10
deko10ole
Εεεε δε λέω πως είναι αυτό που έχουμε συνηθίσει ως Haoshoku Haki αλλά ίσως είναι μια ένδειξη γι'αυτό.Ούτως η άλλως δεν έχουμε ακόμα ακούσει να χρησιμοποιείται αυτό το είδος Haki μέσω όπλου,όπως το Busoshoku και θα ήταν μια καλή αρχή αυτή η σκηνή.Φανταστείτε μια κανονιόμπαλα εμπλουτισμένη με αυτοκρατορικό χάκι.Διπλή ζημιά.
130 Απ: Συζήτηση και απορίες σχετικά με το Haki!!! Τετ 01 Φεβ 2012, 09:27
core
Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό αυτό αλλά δεν ακούγεται και απίθανο….
131 Απ: Συζήτηση και απορίες σχετικά με το Haki!!! Τετ 01 Φεβ 2012, 17:31
deko10ole
Γενικά πιστεύω πως αν ξεψαχνίσουμε λίγο ακόμα τις μάχες στον πόλεμο θα βρούμε αρκετές ενδιαφέρουσες πληροφορίες.
132 Απ: Συζήτηση και απορίες σχετικά με το Haki!!! Τετ 01 Φεβ 2012, 18:16
kosni21
νομιζω οτι το χαοσοκου δεν μπορεις να το βαλεις σε οπλα απλα η το εχεις η δεν το εχεις κ επισης δεν μας εχει δειξει οτι το διεθετε ο γοαιτμπερντ αυτοι που ξερουμε οτι το εχουν σιγουρα ειναι ο σανκς η μποα ο ρεηλι ο εης κ ενοειται ο ροτζερ κ ο λουφυ υποτιθεται οτι ειναι τοσο σπανιο που το εχει 1 καθε 1 εκατομυριο γι αυτο κ φρικαρανε ολοι οταν το εσκασε ο λουφαρος στον πολεμο
133 Απ: Συζήτηση και απορίες σχετικά με το Haki!!! Τετ 01 Φεβ 2012, 18:45
Sosa
Ο whitebeard το είχε, απλά δε το είχαμε δει ποτέ
134 Απ: Συζήτηση και απορίες σχετικά με το Haki!!! Πεμ 02 Φεβ 2012, 03:53
Steve-O
το λέει και ο jozu στο πόλεμο μόλις είδε να το χρησιμοποιεί ο λούφι. είπε ότι το έχει ο whitebeard και ο shanks.. άσε που πήγε να το χρησιμοποιήσει αλλά επειδή ήταν άρρωστος/τραυματισμένος/γέρος δεν μπόρεσε..
135 Απ: Συζήτηση και απορίες σχετικά με το Haki!!! Πεμ 02 Φεβ 2012, 14:05
deko10ole
Εννοείται πως το είχε ο Whitebeard τι σκατά συνεχιστής του Roger είναι.Αυτό που μου κάνει αίσθηση(χωρίς να μπερδεύω το Will of D.) είναι ότι ένας τόσο δυνατός πειρατής όπως ο Shirohige δεν ήταν D κι όμως ήταν ο μεγαλύτερος πειρατής μετά τον Roger.
136 Απ: Συζήτηση και απορίες σχετικά με το Haki!!! Πεμ 02 Φεβ 2012, 14:58
core
deko10ole έγραψε:Γενικά πιστεύω πως αν ξεψαχνίσουμε λίγο ακόμα τις μάχες στον πόλεμο θα βρούμε αρκετές ενδιαφέρουσες πληροφορίες.
Εγώ αυτό κάνω τις τελευταίες μέρες….
137 Απ: Συζήτηση και απορίες σχετικά με το Haki!!! Πεμ 02 Φεβ 2012, 17:05
deko10ole
Βρήκες τίποτα ενδιαφέρον;Βασικά ακόμα και το πιο κουλό με ενδιαφέρει
138 Απ: Συζήτηση και απορίες σχετικά με το Haki!!! Παρ 03 Φεβ 2012, 09:18
core
Απλά βλέπω αρκετά πράγματα που δεν τα είχα προσέξει όταν τα είδα πρώτη φορά….
139 Απ: Συζήτηση και απορίες σχετικά με το Haki!!! Παρ 17 Φεβ 2012, 07:19
MAVERICK_14
έχω να κάνω μία ερώτηση.....αφού και ο Marco και ο Vista είχαν haki γιατί τότε δεν έκαναν τίποτα στον Akainu όταν προσπαθούσε να σκοτώσει τον Luffy και του απόσπασαν την προσοχή ρίχνοντας μια κλωτσιά ο Marco και o Vista πήγε να τον κόψει με το σπαθί από τον ώμο του..??? μήπως είχαν μόνο το Observation Haki?
140 Απ: Συζήτηση και απορίες σχετικά με το Haki!!! Παρ 17 Φεβ 2012, 07:28
MAVERICK_14
Έχω να ρωτήσω και κάτι που είναι off topic αλλά αν ξέρετε παρακαλώ να μου απαντήσετε....Ξέρετε μήπως σε πιο επεισόδιο ο Luffy και οι παρέα του ( Zoro, Usopp, Sanji και Nami) βρίσκονται στην Calm Belt? Γιατί έχω όλα τα επεισόδια και δεν ξέρω που είναι...
Ή μήπως είναι σε κάποια ταινία και παιδεύομαι τζάμπα.!!!!???? Γιατί θυμάμαι ότι κάπου το είχα δει αλλά δεν θυμάμαι που!
Ή μήπως είναι σε κάποια ταινία και παιδεύομαι τζάμπα.!!!!???? Γιατί θυμάμαι ότι κάπου το είχα δει αλλά δεν θυμάμαι που!
141 Απ: Συζήτηση και απορίες σχετικά με το Haki!!! Παρ 17 Φεβ 2012, 10:11
core
MAVERICK_14 έγραψε:έχω να κάνω μία ερώτηση.....αφού και ο Marco και ο Vista είχαν haki γιατί τότε δεν έκαναν τίποτα στον Akainu όταν προσπαθούσε να σκοτώσει τον Luffy και του απόσπασαν την προσοχή ρίχνοντας μια κλωτσιά ο Marco και o Vista πήγε να τον κόψει με το σπαθί από τον ώμο του..??? μήπως είχαν μόνο το Observation Haki?
Αυτό το θέμα θέλει πολύ συζήτηση…..
Υπάρχουν ερωτήματα που είναι ακόμα αναπάντητα…
142 Απ: Συζήτηση και απορίες σχετικά με το Haki!!! Παρ 17 Φεβ 2012, 14:26
Elidor
Μπορειτε να τελειωνετε με τα double post? Βαρεθηκα να το λεω σε καθε τοπικ....
Τα double post ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ!!!
Την επομενη φορα που θα δω θα το διαγραψω και οποιος το εκανε θα φαει warn.
143 Απ: Συζήτηση και απορίες σχετικά με το Haki!!! Παρ 17 Φεβ 2012, 17:26
petrikios
core έγραψε:MAVERICK_14 έγραψε:έχω να κάνω μία ερώτηση.....αφού και ο Marco και ο Vista είχαν haki γιατί τότε δεν έκαναν τίποτα στον Akainu όταν προσπαθούσε να σκοτώσει τον Luffy και του απόσπασαν την προσοχή ρίχνοντας μια κλωτσιά ο Marco και o Vista πήγε να τον κόψει με το σπαθί από τον ώμο του..??? μήπως είχαν μόνο το Observation Haki?
Αυτό το θέμα θέλει πολύ συζήτηση…..
Υπάρχουν ερωτήματα που είναι ακόμα αναπάντητα…
Ο Ακαινου πιθανως εχει βρει καποιον τροπο να αποφευγει μερικες επιθεσεις απο Χακι για αυτο δεν τον εκαναν τιποτα...ο ιδιος λεει μαλιστα οτι οι επιθεσεις Χακι κατανταν ενοχλητικες...τωρα πως το εκανε δεν ξερω...
144 Απ: Συζήτηση και απορίες σχετικά με το Haki!!! Παρ 17 Φεβ 2012, 19:24
deko10ole
Μετά την ανάλυση του ειδικού για τον Akainu θα προσθέσω αυτό που ανέλυσα παλιότερα.Ότι δηλαδή όταν έχουν 2 άτομα Χάκι ακόμα δεν ξέρουμε τι ακριβώς παίζει,διότο κι ο Akainu έχει χάκι,όπως όλοι οι Vice-Admirals και πάνω.
Πλάκα πλάκα περιμένω να δω επιτέλους κάποιον Marine που να κατέχει το Conqueror's Haki.
Πλάκα πλάκα περιμένω να δω επιτέλους κάποιον Marine που να κατέχει το Conqueror's Haki.
145 Απ: Συζήτηση και απορίες σχετικά με το Haki!!! Παρ 17 Φεβ 2012, 21:31
ZisAkiS
τωρα μετα το timeskip δεν ξερεις... μπορει... αν και δυκολο...
146 Απ: Συζήτηση και απορίες σχετικά με το Haki!!! Σαβ 18 Φεβ 2012, 07:42
MAVERICK_14
ok...έχεις δίκιο το ξέχασα...sorry...!!!Elidor έγραψε:Μπορειτε να τελειωνετε με τα double post? Βαρεθηκα να το λεω σε καθε τοπικ....
147 Απ: Συζήτηση και απορίες σχετικά με το Haki!!! Δευ 20 Φεβ 2012, 09:59
core
deko10ole έγραψε:Μετά την ανάλυση του ειδικού για τον Akainu θα προσθέσω αυτό που ανέλυσα παλιότερα.Ότι δηλαδή όταν έχουν 2 άτομα Χάκι ακόμα δεν ξέρουμε τι ακριβώς παίζει,διότο κι ο Akainu έχει χάκι,όπως όλοι οι Vice-Admirals και πάνω.
Και εγώ κάτι τέτοιο έχω σκεφτεί….
148 Απ: Συζήτηση και απορίες σχετικά με το Haki!!! Σαβ 17 Μαρ 2012, 01:01
Νικολής
Εμενα παιδια μου φαινεται περιεργο το Haki του Rayleigh,η αορατη πανοπλια.Αντανακλασε την επιθεση του ελεφαντα οπως το impact dial?
149 Απ: Συζήτηση και απορίες σχετικά με το Haki!!! Σαβ 17 Μαρ 2012, 03:15
Toni D. Kellis
οχι ρ καμια σχεση, δν αποφοφησε τη δυναμη του
150 Απ: Συζήτηση και απορίες σχετικά με το Haki!!! Σαβ 17 Μαρ 2012, 14:33
deko10ole
Το χάκι που έκανε ο Ασημάκης τότε είναι κάτι σαν το Tekai των CP9. Δημιουργεί μια αόρατη πανοπλία για άμυνα, αλλά κι επίθεση στους Logia Logia φρουτάδες.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης