Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Συζήτηση και απορίες σχετικά με το Haki!!!

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 13]

core

core

Κατά μάνα κατά κύρη δηλαδή η Robin…..

deko10ole

deko10ole

Γενικά οι μανάδες όπως και του Ace που έχει το D. έχουν ενδιαφέρον.Ακόμα γυναίκα Logia δεν έχουμε δει ας πούμε

Λίγο άσχετο αλλά αυτό που κάνει στο τέλος ο Whitebeard μήπως είναι ένα χαλαρό Conqueror's Haki για να δοκιμάσει τον Luffy;
https://www.youtube.com/watch?v=E3eWCI8j6zQ&feature=related

balader

balader

δεν έμοιαζε και πολύ με haki

deko10ole

deko10ole

Εεεε δε λέω πως είναι αυτό που έχουμε συνηθίσει ως Haoshoku Haki αλλά ίσως είναι μια ένδειξη γι'αυτό.Ούτως η άλλως δεν έχουμε ακόμα ακούσει να χρησιμοποιείται αυτό το είδος Haki μέσω όπλου,όπως το Busoshoku και θα ήταν μια καλή αρχή αυτή η σκηνή.Φανταστείτε μια κανονιόμπαλα εμπλουτισμένη με αυτοκρατορικό χάκι.Διπλή ζημιά.

core

core

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό αυτό αλλά δεν ακούγεται και απίθανο….

deko10ole

deko10ole

Γενικά πιστεύω πως αν ξεψαχνίσουμε λίγο ακόμα τις μάχες στον πόλεμο θα βρούμε αρκετές ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

kosni21

kosni21

νομιζω οτι το χαοσοκου δεν μπορεις να το βαλεις σε οπλα απλα η το εχεις η δεν το εχεις κ επισης δεν μας εχει δειξει οτι το διεθετε ο γοαιτμπερντ αυτοι που ξερουμε οτι το εχουν σιγουρα ειναι ο σανκς η μποα ο ρεηλι ο εης κ ενοειται ο ροτζερ κ ο λουφυ υποτιθεται οτι ειναι τοσο σπανιο που το εχει 1 καθε 1 εκατομυριο γι αυτο κ φρικαρανε ολοι οταν το εσκασε ο λουφαρος στον πολεμο

Sosa

Sosa

Ο whitebeard το είχε, απλά δε το είχαμε δει ποτέ

Steve-O

Steve-O

το λέει και ο jozu στο πόλεμο μόλις είδε να το χρησιμοποιεί ο λούφι. είπε ότι το έχει ο whitebeard και ο shanks.. άσε που πήγε να το χρησιμοποιήσει αλλά επειδή ήταν άρρωστος/τραυματισμένος/γέρος δεν μπόρεσε..

deko10ole

deko10ole

Εννοείται πως το είχε ο Whitebeard τι σκατά συνεχιστής του Roger είναι.Αυτό που μου κάνει αίσθηση(χωρίς να μπερδεύω το Will of D.) είναι ότι ένας τόσο δυνατός πειρατής όπως ο Shirohige δεν ήταν D κι όμως ήταν ο μεγαλύτερος πειρατής μετά τον Roger.

core

core

deko10ole έγραψε:Γενικά πιστεύω πως αν ξεψαχνίσουμε λίγο ακόμα τις μάχες στον πόλεμο θα βρούμε αρκετές ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Εγώ αυτό κάνω τις τελευταίες μέρες….

deko10ole

deko10ole

Βρήκες τίποτα ενδιαφέρον;Βασικά ακόμα και το πιο κουλό με ενδιαφέρει

core

core

Απλά βλέπω αρκετά πράγματα που δεν τα είχα προσέξει όταν τα είδα πρώτη φορά….

MAVERICK_14

MAVERICK_14

έχω να κάνω μία ερώτηση.....αφού και ο Marco και ο Vista είχαν haki γιατί τότε δεν έκαναν τίποτα στον Akainu όταν προσπαθούσε να σκοτώσει τον Luffy και του απόσπασαν την προσοχή ρίχνοντας μια κλωτσιά ο Marco και o Vista πήγε να τον κόψει με το σπαθί από τον ώμο του..??? μήπως είχαν μόνο το Observation Haki?

MAVERICK_14

MAVERICK_14

Έχω να ρωτήσω και κάτι που είναι off topic αλλά αν ξέρετε παρακαλώ να μου απαντήσετε....Ξέρετε μήπως σε πιο επεισόδιο ο Luffy και οι παρέα του ( Zoro, Usopp, Sanji και Nami) βρίσκονται στην Calm Belt? Γιατί έχω όλα τα επεισόδια και δεν ξέρω που είναι...

Ή μήπως είναι σε κάποια ταινία και παιδεύομαι τζάμπα.!!!!???? Γιατί θυμάμαι ότι κάπου το είχα δει αλλά δεν θυμάμαι που!

core

core

MAVERICK_14 έγραψε:έχω να κάνω μία ερώτηση.....αφού και ο Marco και ο Vista είχαν haki γιατί τότε δεν έκαναν τίποτα στον Akainu όταν προσπαθούσε να σκοτώσει τον Luffy και του απόσπασαν την προσοχή ρίχνοντας μια κλωτσιά ο Marco και o Vista πήγε να τον κόψει με το σπαθί από τον ώμο του..??? μήπως είχαν μόνο το Observation Haki?

Αυτό το θέμα θέλει πολύ συζήτηση…..
Υπάρχουν ερωτήματα που είναι ακόμα αναπάντητα…

Elidor

Elidor

Avarga
Μπορειτε να τελειωνετε με τα double post? Βαρεθηκα να το λεω σε καθε τοπικ....

Τα double post ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ!!!

Την επομενη φορα που θα δω θα το διαγραψω και οποιος το εκανε θα φαει warn.

petrikios

petrikios

core έγραψε:
MAVERICK_14 έγραψε:έχω να κάνω μία ερώτηση.....αφού και ο Marco και ο Vista είχαν haki γιατί τότε δεν έκαναν τίποτα στον Akainu όταν προσπαθούσε να σκοτώσει τον Luffy και του απόσπασαν την προσοχή ρίχνοντας μια κλωτσιά ο Marco και o Vista πήγε να τον κόψει με το σπαθί από τον ώμο του..??? μήπως είχαν μόνο το Observation Haki?

Αυτό το θέμα θέλει πολύ συζήτηση…..
Υπάρχουν ερωτήματα που είναι ακόμα αναπάντητα…

Ο Ακαινου πιθανως εχει βρει καποιον τροπο να αποφευγει μερικες επιθεσεις απο Χακι για αυτο δεν τον εκαναν τιποτα...ο ιδιος λεει μαλιστα οτι οι επιθεσεις Χακι κατανταν ενοχλητικες...τωρα πως το εκανε δεν ξερω...

deko10ole

deko10ole

Μετά την ανάλυση του ειδικού για τον Akainu θα προσθέσω αυτό που ανέλυσα παλιότερα.Ότι δηλαδή όταν έχουν 2 άτομα Χάκι ακόμα δεν ξέρουμε τι ακριβώς παίζει,διότο κι ο Akainu έχει χάκι,όπως όλοι οι Vice-Admirals και πάνω.

Πλάκα πλάκα περιμένω να δω επιτέλους κάποιον Marine που να κατέχει το Conqueror's Haki.

ZisAkiS

ZisAkiS

τωρα μετα το timeskip δεν ξερεις... μπορει... αν και δυκολο...

MAVERICK_14

MAVERICK_14

Elidor έγραψε:Μπορειτε να τελειωνετε με τα double post? Βαρεθηκα να το λεω σε καθε τοπικ....

Τα double post ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ!!!

Την επομενη φορα που θα δω θα το διαγραψω και οποιος το εκανε θα φαει warn.
ok...έχεις δίκιο το ξέχασα...sorry...!!!

core

core

deko10ole έγραψε:Μετά την ανάλυση του ειδικού για τον Akainu θα προσθέσω αυτό που ανέλυσα παλιότερα.Ότι δηλαδή όταν έχουν 2 άτομα Χάκι ακόμα δεν ξέρουμε τι ακριβώς παίζει,διότο κι ο Akainu έχει χάκι,όπως όλοι οι Vice-Admirals και πάνω.

Και εγώ κάτι τέτοιο έχω σκεφτεί….

Νικολής

Νικολής

Εμενα παιδια μου φαινεται περιεργο το Haki του Rayleigh,η αορατη πανοπλια.Αντανακλασε την επιθεση του ελεφαντα οπως το impact dial?

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

οχι ρ καμια σχεση, δν αποφοφησε τη δυναμη του

deko10ole

deko10ole

Το χάκι που έκανε ο Ασημάκης τότε είναι κάτι σαν το Tekai των CP9. Δημιουργεί μια αόρατη πανοπλία για άμυνα, αλλά κι επίθεση στους Logia Logia φρουτάδες.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 13]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης