Ήταν η μικρή Αννούλα η οποία ήταν τυφλή.
Μια μέρα μπαίνουν οι γονείς της στο δωμάτιό της και της λένε:
-Αννούλα βρήκαμε μια θεραπεία, βρήκαμε κι ένα γιατρό, υπάρχει τρόπος, θα μπορέσεις να δεις!!!
-Αλήθεια, κάνει η Αννούλα, θα μπορέσω επιτέλους να δώ το φως του ηλίου; το χρώμα των λουλουδιών;
Φτάνει, λοιπόν, η μεγάλη μερα, μαζεύεται όλη η πόλη να παραστεί στο γεγονός, έρχεται κι ο γιατρός, η Αννούλα να έχει δακρύσει από τη συγκίνηση... Γίνεται η εγχείρηση, οπότε βάζουν τους επιδέσμους στα μάτια της, περιμένει η Αννούλα πως και πως να περάσουν οι ημέρες να τους βγάλει, και όταν φτάνει η μέρα, βγάζει σιγά σιγά τους επιδέσμους και με το που τους βγάζει...
- Σπόιλερ:
-ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ!!!!!
edit: Αλλο ενα
Ήταν ο Reborn23, o Maxuris, o Hawkeyes και εγώ σε ένα καζίνο. Εκεί στο καζίνο υπήρχαν και όμορφες και άσχημες κοπέλες. Μας πρότεινε ένας να παίξουμε πόκερ ένας ένας. Αν κερδίζαμε θα είχαμε για σύντροφο για μια μέρα μια ωραία κοπέλα. Αν όμως χάναμε θα είχαμε μια άσχημή.
Δεχτήκαμε όλοι. Πηγαίνω πρώτος εγω. Μετά από λίγο βγενω με μια άσχημη.Με ρώτανε: Τι έγινε ρε? Λεω εγω: Αφήστε παιδιά έχασα.
Μετά πηγαίνει ο Μaxuris. Μετά από λιγο βγαίνει και τον βλέπουμε και αυτόν με μία άσχημη. Τον ρώτάμε: Τι έγινε ρε? Λέει αυτός: Άφήστε έχασα και εγώ.
Πηγαίνει μετά ο Hawkeyes φοβισμένος. Μετά από λίγο βγαίνει και αυτός με μία άσχημη. Τον ρώτάμε τι έγινε ρε? Λέει αυτός απογοητευμένος:Άφήστε έχασα κι εγώ
Τέλος πηγαίνει ο Reborn...
Μετά από λίγο βγαίνει με μια απίστευτα όμορφη κοπέλα. Παθαίνουμε όλοι την πλάκα μας και τον ρωτάμε: Τί έγινε ρε Reborn πως την βρήκες αυτήν? Κέρδισες?
Και μετά πετάγεται η όμορφη κοπέλα και λέει: Αφήστε έχασα και εγώ...