Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Ανέκδοτα/Κρυάδες

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19 ... 33  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 33]

101Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 5 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Σαβ 18 Σεπ 2010, 19:40

????????

Anonymous

Επισκέπτης
aaa
Σπόιλερ:

102Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 5 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Σαβ 18 Σεπ 2010, 20:08

Shadow Ace

Shadow Ace

Imba Troll.
Johnyman έγραψε:γιατί είναι πράσινο?

και η απάντηση:
Σπόιλερ:

NOOOOB

αχ0χα0αχ0αχ0αχ0αχ0αχ0αχ0χα0αχ0χα0χα0αχ0χα0αχ0αχ0αχ0αχ0αχ0αχα0χχα0αχ0αχ0χα0χα0αχ0α0χ0χα pure win! XD

103Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 5 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Δευ 20 Σεπ 2010, 10:32

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
Ένας μηχανικός, ένας φυσικός κι ένας μαθηματικός κλείνουν δωμάτια σ' έναν όροφο ενός ξενοδοχείου. Τη νύχτα, ο όροφος αυτός πιάνει φωτιά.
Σηκώνεται λοιπόν ο μηχανικός, βλέπει τη φωτιά και παρατηρεί έξω από το παράθυρο μια πισίνα. Πηδάει λοιπόν όπως να 'ναι από το παράθυρο, πέφτει στην πισίνα και σώζεται.
Σηκώνεται ο φυσικός, βλέπει τη φωτιά, βλέπει και την πισίνα. Αρχίζει υπολογισμούς: δύναμη της βαρύτητας, ελεύθερη βολή, παράμετρους κτλ η φωτιά τον πλησίαζε, πηδάει, σκάει ακριβώς στο κέντρο της πισίνας και σώζεται.
Σηκώνεται κι ο μαθηματικός, βλέπει τη φωτιά, βλέπει και την πισίνα. Αρχίζει: θεωρεί καμια 10ριά συναρτήσεις, παραγωγίσεις, ολοκληρώματα κτλ, η φωτιά πήγαινε να τον κάψει, πηδάει......... και πάει προς τα πάνω!!! -Φτου, λάθος πρόσημο.

104Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 5 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Δευ 20 Σεπ 2010, 13:15

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Χαχά τρομερό ανέκδοτο... :xD:

https://jimaliciouswrites.blogspot.com

105Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 5 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Δευ 20 Σεπ 2010, 13:42

Steve-O

Steve-O

γαμάτο

106Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 5 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Δευ 20 Σεπ 2010, 19:59

Aldark

Aldark

λαθος προσημο...χαχαχα xD

107Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 5 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Κυρ 26 Σεπ 2010, 23:28

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
ΜΑΚΗΣ
Σπόιλερ:
για τους γονείς του χιούη,λιούη,ντιούη τους ξέρουμε κι εμείς..ε Άλδαρκ?

108Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 5 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Δευ 27 Σεπ 2010, 00:51

didimakia

didimakia

Γαματα τα Μακης Facts :P

Ηταν ενας ο οποιος τον ειχαν σαν ενοχο στο δικαστηριο για σεξουαλικη παρενοχληση.
- Τι εκανες? Ρωταει ο δικαστης.
- Εκει που ημουν σε ενα barακι λεει, βλεπω μια γκομενα. την κερναω ενα ποτο, την κερναω δυο ποτα, κανω κινηση και τις μιλαω. ''Εισαι για μια βολτα με την μηχανη να παρει αερα το μαλλακι σου'' τις λεω.
-Ναι, μου λεει.
-Ε ξεκιναμε λοιπον, στο πρωτο περιπτερο σταματαω και τις ρωταω σαν gentleman ''Θες τσιχλιτσα''?
-Οχι, μου λεει.
-Προχωραμε,προχωραμε, στο δευτερο περιπτερο σταματαω και τις ρωταω σαν gentleman ''Θες τσιχλιτσα''?
-Οχι, μου λεει
-Προχωραμε,προχωραμε φτανουμε στο τριτο περιπτερο σταματαω και τις ρωταω σαν gentleman ''Θες τσιχλιτσα''?
-Οχι, μου λεει
-Συνεχιζω εγω φτανουμε στο τριτο περιπτερο σταματαω και τις ρωταω σαν gentleman ''Θες τσιχλιτσα''?
-Οχι, μου λεει
-Προχωραμε,προχωραμε στο τεταρτο περιπτερο σταματαω και τις ρωταω σαν gentleman ''Θες τσιχλιτσα''?
-Οχι, μου ξαναλεει
-Προχωραμε,προχωραμε στο εκτο περιπτερο που λες σταματαω και τις ρωταω σαν gentleman ''Θες τσιχλιτσα''?
-Οχι, μου λεει για 6η φορα
-Προχωραμε,προχωραμε στο εβδομο περιπτερο σταματαω και τις ξαναρωταω σαν gentleman ''Θες τσιχλιτσα''?
-Οχι, μου λεει
-Τι θες? τις λεω
-Βαρκαδα, λεει
Σαν gentleman εγω παω νοικιασω ενα κοτερο και την βγαζω στα ανοιχτα.
Εκει που πλεουμε ανετα και ωραια τι μου λεει?
-Τι σου λεει? λεει ο δικαστης
-Θελω τσιχλιτσα!!!

-Την γαμας ά δεν την γαμας κυριε δικαστα?

109Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 5 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Δευ 27 Σεπ 2010, 14:22

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
την γ@μ@ας goodjob²

110Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 5 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Δευ 27 Σεπ 2010, 15:07

Aldark

Aldark

γ@μ@ς.

111Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 5 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Δευ 27 Σεπ 2010, 18:28

Cien_Fleur

Cien_Fleur

Παλιό, αλλά καλό!

Φωνάζει μια μέρα ο διάβολος το γιο του. "Γιε μου, σήμερα γίνεσαι 18 ετών. Τι δώρο θέλεις?" "Θέλω μια παρθένα για γυναίκα μου πατέρα". Ανεβαίνει ο διάβολος στη γη, κοιτάζει με το ειδικό του μάτι που έχει παρθενοδείκτη. Κοιτάζει αριστερά, κοιτάζει δεξιά, τίποτα. Πηγαίνει ψάχνει σε όλα τα Πανεπιστήμια και τα Λύκεια, πάλι τίποτα. Πάει στα Γυμνάσια, καμιά παρθένα πουθενά. Αρχίζει σιγά σιγά να απελπίζεται, δεν θέλει όμως να απογοητεύσει το γιο του. Πάνω στην απελπισία του πηγαίνει ΚΑΙ στα δημοτικά ΚΑΙ στα νηπιαγωγεία. Τελικά βρίσκει μια κακομοίρα αγάμητη, την αρπάζει και και την παίρνει μαζί του στην κόλαση.
Ηθικό δίδαγμα:
Σπόιλερ:

112Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 5 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Δευ 27 Σεπ 2010, 19:21

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

ΧΑ0ΧΑ0Χ0ΑΧ0ΑΧ0ΑΧ0ΑΧ0ΑΧ0

ΜΑΚΗΣ RULESSSSSSSSSSS!!!!!!! :haha: :haha: :haha: goodjob²

113Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 5 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Δευ 27 Σεπ 2010, 19:48

Aldark

Aldark

xDDDDDDDDDDDDD epic.

114Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 5 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Πεμ 30 Σεπ 2010, 01:01

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
Τι κοινό έχει ένα καναρίνι με έναν ελέφαντα;

Σπόιλερ:

115Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 5 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Πεμ 30 Σεπ 2010, 01:46

Red Dragon

Red Dragon

Ηταν ενας ανθρωπος που του ελειπε το ενα χερι και ηθελε να αυτοκτονησει, ανεβαινει λοιπον στην ταρατσα μιας πολυκατοικιας και εκει που ηταν ετοιμος να πηδηξει βλεπει απο κατω εναν αλλο ανθρωπο που του λειπαν και τα 2 χερια να χορευει και να χοροπηδαει. Κατεβαινει τρεχοντας κατω και τον ρωταει <καλα εμενα μου λειπει το ενα χερι και ηθελα να αυτοκτονησω, εσενα που σου λειπουν και τα δυο χερια χορευεις?> και του απανταει ο αλλος:
Σπόιλερ:

116Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 5 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Πεμ 30 Σεπ 2010, 01:58

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
έλεος :xD:

117Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 5 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Κυρ 03 Οκτ 2010, 02:40

didimakia

didimakia

Ήταν η μικρή Αννούλα η οποία ήταν τυφλή.
Μια μέρα μπαίνουν οι γονείς της στο δωμάτιό της και της λένε:
-Αννούλα βρήκαμε μια θεραπεία, βρήκαμε κι ένα γιατρό, υπάρχει τρόπος, θα μπορέσεις να δεις!!!
-Αλήθεια, κάνει η Αννούλα, θα μπορέσω επιτέλους να δώ το φως του ηλίου; το χρώμα των λουλουδιών;
Φτάνει, λοιπόν, η μεγάλη μερα, μαζεύεται όλη η πόλη να παραστεί στο γεγονός, έρχεται κι ο γιατρός, η Αννούλα να έχει δακρύσει από τη συγκίνηση... Γίνεται η εγχείρηση, οπότε βάζουν τους επιδέσμους στα μάτια της, περιμένει η Αννούλα πως και πως να περάσουν οι ημέρες να τους βγάλει, και όταν φτάνει η μέρα, βγάζει σιγά σιγά τους επιδέσμους και με το που τους βγάζει...
Σπόιλερ:

edit: Αλλο ενα

Ήταν ο Reborn23, o Maxuris, o Hawkeyes και εγώ σε ένα καζίνο. Εκεί στο καζίνο υπήρχαν και όμορφες και άσχημες κοπέλες. Μας πρότεινε ένας να παίξουμε πόκερ ένας ένας. Αν κερδίζαμε θα είχαμε για σύντροφο για μια μέρα μια ωραία κοπέλα. Αν όμως χάναμε θα είχαμε μια άσχημή.
Δεχτήκαμε όλοι. Πηγαίνω πρώτος εγω. Μετά από λίγο βγενω με μια άσχημη.Με ρώτανε: Τι έγινε ρε? Λεω εγω: Αφήστε παιδιά έχασα.
Μετά πηγαίνει ο Μaxuris. Μετά από λιγο βγαίνει και τον βλέπουμε και αυτόν με μία άσχημη. Τον ρώτάμε: Τι έγινε ρε? Λέει αυτός: Άφήστε έχασα και εγώ.
Πηγαίνει μετά ο Hawkeyes φοβισμένος. Μετά από λίγο βγαίνει και αυτός με μία άσχημη. Τον ρώτάμε τι έγινε ρε? Λέει αυτός απογοητευμένος:Άφήστε έχασα κι εγώ
Τέλος πηγαίνει ο Reborn...
Μετά από λίγο βγαίνει με μια απίστευτα όμορφη κοπέλα. Παθαίνουμε όλοι την πλάκα μας και τον ρωτάμε: Τί έγινε ρε Reborn πως την βρήκες αυτήν? Κέρδισες?
Και μετά πετάγεται η όμορφη κοπέλα και λέει: Αφήστε έχασα και εγώ...

118Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 5 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Κυρ 03 Οκτ 2010, 03:31

Red Dragon

Red Dragon

χαχαχαχαχαχαχααχαχαχα Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 5 42897

119Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 5 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Κυρ 03 Οκτ 2010, 09:24

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

χ0αχαχ0αχαχα διδι τα ανεκδοτα ηταν ολα τα λεφτα :haha: :haha: :haha: :haha:

ειδικα αυτο με την αννουλα το black! :haha:

αλλα και το αλλο με το φειλα το ρεμπορν ηταν καλο Pandman ownz

120Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 5 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Κυρ 03 Οκτ 2010, 09:37

maxuris

maxuris

χαοαχοαοχοαχο το ξερα αυτο καπως αλλιως αλλα κ ετσι γαμησε xD ... goodjob² Pandman ownz

121Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 5 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Κυρ 03 Οκτ 2010, 12:28

Aldark

Aldark

looool xD :haha:

122Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 5 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Κυρ 03 Οκτ 2010, 19:26

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

Παρτε ενα που εμενα δε μου αρεσε και πολυ αλλα οταν το 'πα σε αλλους γελασαν xD

Ηταν τα ζωα στη ζουγκλα και αποφασισε το λιονταρι οτι οποιο ζωο χεσει οπου να ναι και χαλασει την αισθητικη του περιβαλλοντος θα το φαει.Τρομοκρατηθηκαν τα υπολοιπα ζωα και μη μπορωντας να κανουν αλλιως,αποφασισαν να μην χεσουν ξανα οπου να ναι.
Ε και ηταν λοιπον ο ελεφαντας,σε κατασταση αμεσης αναγκης,δεν ηξερε τι να κανει,παει πισω απο ενα δεντρο και τα αμολαει.Πριν προλαβει ομως να φυγει και να εξαφανισει τα αποδεικτικα στοιχεια,περναει που λετε το καγκουρο...Και ο ελεφαντας αρων αρων μαζευει τις "αποδειξεις" στα χερια και τα κλεινει σφιχτα.
-Τι εχεις εκει ελεφαντα?του λεει
-Να,τιποτα μωρε..λεει ο ελεφαντας σκεπτομενος οτι αν τον εβλεπε το καγκουρο θα τον καρφωνε στο λιονταρι.
-Χμμ για να δω τι εχεις εκει γιατι κατι μυριζομαι υποπτο εδω περα...
-Εεε επιασα μια πεταλουδιτσα και την κραταω μη φυγει...
-Ανοιξε να δω...λεει το καγκουρο σιγουρο οτι ο ελεφαντας κατι εκρυβε.
*Ανοιγει τα χερια*
-Ωχ!Με εχεσε!

:xD:

123Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 5 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Κυρ 03 Οκτ 2010, 21:29

Aldark

Aldark

χ0α00χ0α00χ0α00χ0αχα.

124Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 5 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Δευ 04 Οκτ 2010, 10:56

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
maxuris έγραψε:χαοαχοαοχοαχο το ξερα αυτο καπως αλλιως αλλα κ ετσι γαμησε xD ... goodjob² Pandman ownz

κι εγώ το ήξερα με μιά μαγική μπανανόφλουδα που αν την πατήσεις θα μ@μήσεις μια άσχημη
τέσπα και η παραλαγή πετυχημένη,και η μικρή αννούλα τα έσπασε

125Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 5 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Τετ 06 Οκτ 2010, 23:53

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
ένα που μου άρεσε

Ήταν κάποτε στην Αφρική ένας κυνηγός με το τζιπ του και οδηγούσε προς την πόλη. Ένας τεράστιος δρόμος μπροστά του όλο ευθεία και αριστερά και δεξιά τίποτα, η απόλυτη έρημος! Σε μια στιγμή του έρχεται να κατουρήσει και με το μόνο σκεπτικό πως η ποιο κοντινή πόλη ήτανε γύρο στα 500 χιλιόμετρα, σταμάτησε επι τόπου και κατέβηκε να κατουρήσει. Μόλις ξεκινάει το κατούρημα και η πρώτη σταγόνα ακουμπάει την καυτή άμμο της ερήμου, πετάγεται ένα περιπολικό - τζιπ που είχε μέσα 2 Αφρικανούς..

-Τι κάνεις εδώ;; Κατουράς;; Αυτό απαγορεύεται εδώ πέρα!

-Εντάξει ρε παιδιά δε το ήξερα... έτσι και αλλιώς μέσα στην ερημιά ήμουν, δεν κρατιόμουν κι όλλας...

-Μωρέ τι μας λες;;; Α όχι δεν θα σε αφήσουμε έτσι. Θα σε τιμωρήσουμε. Πρέπει να σε πάμε πάνω στο βουνό τώρα για να σε γαμ**ουμε..

-Μα τι λέτε; Είστε σοβαροί;; Αποκλείετε αυτό δεν μπορείτε να το κάνετε...

Χωρίς πολλά λόγια οι Αφρικανοί τον αρπάζουνε και τον χώνουν μέσα στο τζιπ τους και τον πάνε στο βουνό για να τον τιμωρήσουν. Αυτός από πίσω να φωνάζει και να βρίζει για αυτή τη πράξη τους. Εκείνη τη στιγμή συναντάνε ένα άλλο περιπολικό που είχαν και αυτοί μέσα έναν τυπά...

-Που τον πάτε αυτόν ρε;

-Τον πάμε στο βουνό να τον γαμ**ουμε γιατί τον πιάσαμε να κατουράει...

-Α καλά θα κάνετε! Ρε σεις, δεν παίρνετε και τον δικό μου μιας που πάτε εκεί πάνω γιατί είμαστε βιαστικοί;; τον βρήκαμε σταματημένο με το αυτοκίνητο του και από τα νεύρα του κλοτσούσε την άμμο. Πρέπει να του κόψετε το πόδι!

-Άντε φέρε εδώ το ρεμάλι ρε θα του το κάνω σαλάμι να το φάει το πόδι του!

Συνεχίζουν οι δύο Αφρικανοί τον δρόμο τους προς το βουνό με τους δύο τους άλλους πίσω για την ποινή. Στο δρόμο συναντάνε άλλο ένα τζιπ της ίδιας κατάστασης με δύο Αφρικανούς και έναν άλλον πίσω. Και ρωτάνε...

-Πού πάτε εσείς ρε έτσι μπούγιο;

-Πάμε στο βουνό να κανονίσουμε αυτούς τους δύο γιατί τους πιάσαμε να κάνουν έγκλημα!

-Α μπράβο ρε παιδιά. Δε μου λέτε... Μπορείτε να πάρετε και τον δικό μας γιατί έχουμε ένα ραντεβού με τον Αρχηγό και δεν πρέπει να το χάσουμε; Πάρτε τον και βγάλτε του τα μάτια γιατί τον πιάσαμε να χαζεύει κάτι καμήλες!

-Ρε και το συζητάς;; Φέρε εδώ τον αλήτη θα του δείξω εγώ πως είναι να μην βλέπει κάποιος!

Ούτε κιχ τώρα και οι δύο οι Αφρικανοί συνεχίζουν την πορεία τους για το βουνό. Η προηγούμενη κατάσταση ξαναεπαναλήφθηκε όταν συνάντησαν ένα ακόμα τζιπ...

-Που πάτε εσείς;

-Πάμε στο βουνό να τιμωρήσουμε 3 άτομα. Εσείς;

-Α κι εμείς στο βουνό είναι να πάμε αλλά πρέπει να πάμε κάπου αλλού. Θα πάρετε και τον δικό μας να του κόψετε τα χέρια γιατί τον πιάσαμε να σκάβει την άμμο για να βρει νερό;;

-Α οκ φέρε και αυτόν εδώ θα του δείξουμε του τσόγλανου πως είναι να παραβεί τους κανόνες!

Και συνεχίζουν... Έχουν φτάσει σχεδόν στο βουνό και όπως ανεβαίνουνε χτυπάει από πίσω το τζαμάκι ο πρώτος ο κυνηγός και τους λέει...

-Παιδιά, μη ξεχνιόμαστε για το γ*μ*σι εγώ είμαι OK;;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 33]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19 ... 33  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης