μη μου πεις οτι εσυ τα διαβασες ολα!!!
η βαρεμαρα χτυπαει κοκκινο!!! :xD:
η βαρεμαρα χτυπαει κοκκινο!!! :xD:
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 17 ... 33
didimakia έγραψε:Πως λενε τον Μπομπ τον Μαστορα ανεργο?
- Σπόιλερ:
Μπομπ.
BlackLeg_Sanji έγραψε:ηταν 2 ασπρα αλογα που ηταν παντρεμενα....μια μερα το αρσενικο πιανει τν θηλικια να τν κερατωνει με ενα μαυρο αλογο...το αρσενικο δν το αντεχει και πεφτει απο τν γκρεμο...ουτε η θηλικια αντεξε τν θανατο του αντρα της και πεφτει και αυτη...ε τι να κανει και το μαυρο??πεφτει και αυτο....και ακουγετε μια φωνη κατω στν γκρεμο....ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΕΤΑΕΙ ΑΛΟΓΑΑΑΑ????!!!!!!
ελεεινο :haha: :haha: :haha:HawkEyes Juracule έγραψε:ενα που ακουσα χθες και εσκασα στα γελια...
Ηταν μια ξυλουργικη εταιρια η οποια εψαχνε μεσω casting να βρει ενα ξυλοκοπο καταλληλο για την καινουρια διαφημηση που ετοιμαζε...
Παει στην αρχη ενας διμετρος,γυμνασμενος με ενα τσεκουρι ισα με το μποϊ του...
-"Πληρειτε ολα τα σωματικα προσοντα",του λεει ο interviewer, "αλλα για πειτε μας τι προεργασια εχετε κανει"
-"Εργαζομουν επι 8 χρονια στα δαση της Αμερικης και τα τελευταια χρονια ειμαι Αυστραλια..."
-"Ενταξει", του λεει, "θα σας ενημερωσουμε"
Παει και δευτερος υποψηφιος,παλι ετσι ψηλος,τουμπανιασμενος με ενα τεραστιο τσεκουρι...
-"Πληρειτε τα προσοντα αλλα πειτε μας τι προεργασια εχετε κανει",του λεει...
-"Εργαζομαι επι 10 χρονια στα δαση της Ελλαδας και τωρα μου ζητανε και συμβολαιο με Αμερικη..."
-"Μαλιστα...θα σας ενημερωσουμε", λεει ο interviewer....
Παει και ενας τριτος υποψηφιος,κοντος,ενα μετρο υψος,αλλα γυμνασμενος κ αυτος...με ενα θεορατο τσεκουρι,3 φορες μεγαλυτερο απ αυτον,το εσερνε απο πισω....
-"Εεε...ενταξει μπορει να μην εχετε ακριβως ολα τα σωματικα προσοντα αλλα τουλαχιστον πειτε μας την προεργασια σας..."
-"Εγω" , λεει με ενα περιφανο υφος,"εργαζομουν ολη μου τη ζωη στην ερημο...Αφρικη κυριως..."
-"Στην ερημο?!Μα εκει δεν εχει δεντρα!"
Και απανταει αυτος με ενα υφακι γεματο περηφανεια...
"Τωρα δεν εχει...!"
χαχαχαχαχαχχα :haha:
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 17 ... 33
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης