crimson έγραψε:αμα ηταν καθε αρκ 2 επισοδια με την τελικη μαχη οπως θες εσυ το one piece θα ειχε τελιωσει απο το 1998 και θα το ηξερε μονο η μανα του οντα..δεν μπορω να καταλαβω καποια ατομα(τωρα ετυχε και το λεω σε σενα,χωρις παρεξηγηση) το λογο που βλεπουν αυτο το μανγκα..αν δεν δεις λιγο δραση,λιγη περιπετεια και αυτη την αγωνια που σε κανει να περιμενεις το επομενο πως και πως ??τι να το κανεις???αν και μου κακοφανηκε που ο λουφη παραμενει χαμηλα μετα απο 2χρονια με πορωνει ομως για να δω τι θα κανει ο οντα για να το δικαιολογησειwomanTENSAIinathens έγραψε:didimakia έγραψε:mangareader.net ^^womanTENSAIinathens έγραψε:ρε παιδια help!!!Oυτε στο manga stream ουτε στο manga fox δεν υπαρχει το τσαπτερ. Απο που μπορω να το διαβασω;
Σ'ευχαριστω αλλα το διαβασα απο αλλου και τελικα τωρα πριν λιγο μπηκε στο manga stream.
Λοιπον οσον αφορα το τσαπτερ προσωπικα γουσταρα την καινουργια ικανοτητα του Brook και επισης θελω να δω μεχρι που θα φτασει αυτο το πραγμα με Luffy και Jimbei. Δεν θελω να το συνεχισουν πολυ ακομα, δεν ειναι το θεμα να τις φαει ο Jimbei και εχει λυσσαξει πια.
Στο επομενο θελω να δω Luffy vs Hordy να τελειωνουμε!
Ασχετο: Sanji ο ερωτυλος!
Α!Και για το οτι εχουμε υπερεκτιμησει τους straw hat και οτι εχουμε υπερεκτιμησει τον Luffy , καταρχας ποιον θα επρεπε να υπερεκτιμησουμε, τον οποιοδηποτε ασχετο;Και επισης στη μαχη Luffy vs Jimbei φυσικο ειναι να μη δειξει ο Luffy τη δυναμη που ξερουμε οτι εχει και ειναι πολυ,γιατι ξερουμε οτι δεν τον απασχολει να παλεψει με τον Jimbei ,γι'αυτο ισως να μην εβαλε τα δυνατα του. Θα κραταει ολη την ενεργεια του για τον Ηordy.
Πραγματικα δεν με εχεις καταλαβει καθολου. Ουτε εγω ειμαι απο εκεινα τα ατομα που θελουν σε καθε τσαπτερ δραση, ξυλο και μαχες. Εγω απλως λεω οτι ολο αυτο με τον Jimbei το βρισκω ανωφελο λες και δεν ξερουμε οτι στο τελος θα εχουμε Luffy vs Hordy.Δε με κουρασε το φλας μπακ με την Otohime , οπως κουραστηκαν καποιοι αλλοι. Και αν συνεχιζεται η μαχη Luffy- Jimbei στο επομενο τσαπτερ θα το αποδεχτω.Αλλο που καποιοι θελουν μονο μαχες και αλλο εγω που πιστευω οτι η διαμαχη με Luffy και Jimbei δεν ωφελει σε τιποτα. Και δεν ειμαι απο τα ατομα που μετα απο καθε 2 αρκ , θελω να βλεπω μαχες. Ουτε θελω μονο να βλεπω ξυλο.Και ποσο μαλλον μαχες που προσωπικα τις θεωρω ανουσιες. Εκανες αυτη την παρατηρηση σ'εναν υπομονετικο ανθρωπο.Και επισης ναι οκ θελω στο επομενο επιτελους να τις φαει ο Hordy γιατι το σκεφτηκα και εκρινα οτι ετσι πρεπει να γινει. Τι αλλο πλεον μας εμεινε να δουμε; Αλλα ακομα και αν δεν γινει αυτο στο επομενο τσαπτερ, don't worry εγω θα το δεχτω και θα περιμενω.