Ναι μάλλον κάτι τέτοιο θα παίξει....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]
651 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Δευ 27 Ιουν 2011, 09:08
Dr. Jimalicious
652 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Δευ 27 Ιουν 2011, 11:52
Kauko
μπορει να παλεψει και ο Νeptune. Και να δειρει αυτος τον Decken
653 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 29 Ιουν 2011, 15:40
than132
http://www.mangareader.net/one-piece/630 its out!!!!!!
654 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 29 Ιουν 2011, 16:20
kosni21
δε παει να ψοφησει ο hordy εγω περιμενα να δω μαχη luffy jinbei ξενερωσαααα
655 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 29 Ιουν 2011, 17:12
????????
ετσι κι ετσι
656 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 29 Ιουν 2011, 17:47
womanTENSAIinathens
Θα χρειαστει να το ξαναδιαβασω οπωσδηποτε!Οκ εννοειται πως δεν περιμενα μαχη Luffy vs Jimbei, το χω πει οτι τη θεωρω ανουσια λες και ο Luffy δεν θα κανει αυτο που θελει αλλα δε περιμενα με τιποτα αυτα που διαβασα. Πρεπει να κανω μια δευτερη αναγνωση.Οσο για τον Hordy δε νομιζω να πεθανει ετσι και ο Luffy τι θα κανει τελικα; Κατι γινεται τωρα....
657 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 29 Ιουν 2011, 17:51
????????
βσκ κατι εγινε με τ σωμα του χορντι γι αυτο και τρομαξαν τα θαλασσια τερατα
658 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 29 Ιουν 2011, 18:06
Kauko
δε μου αρεσε το τσαπτερ... το εχει κουρασει το θεμα ο Οντα, πρεπει να προζωρησει η ιστορια
659 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 29 Ιουν 2011, 18:26
Elidor
Aπο τα χειρωτερα τσαπτερς.... Αθλιο οσο δεν παει, αμαν εκανα να το τελειωσω γιατι βαρεθηκα.
660 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 29 Ιουν 2011, 18:34
Brahma Bull
Ο Hordy ειναι αποτυχημενος. Τα στεροειδη και ο Zoro τον κατεστρεψαν.
661 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 29 Ιουν 2011, 18:36
maggie
αθλιο λογω σχεδιου...πρωτη φορα ξενερωμα με το σχεδιο του Oda...
662 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 29 Ιουν 2011, 18:39
Elidor
maggie έγραψε:αθλιο λογω σχεδιου...πρωτη φορα ξενερωμα με το σχεδιο του Oda...
Το κειμενο ηταν ακομα χειρωτερο.
663 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 29 Ιουν 2011, 18:44
maggie
για το κειμενο δεν ξερω...δεν το διαβασα καν, ας οψεται το σχεδιο...και ουτε θελω να το διαβασω...
664 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 29 Ιουν 2011, 19:18
Kauko
maggie έγραψε:αθλιο λογω σχεδιου...πρωτη φορα ξενερωμα με το σχεδιο του Oda...
κι εγω εχω αρχισει να εχω προβλημα με το σχεδιο, ειδικα απο τοτε που αρχισα να διαβαζω αλλα manga και μπορεσα να κανω συγκρσεις...
σκεφτομαι ακομα και να σταματησω το μανγκα
665 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 29 Ιουν 2011, 19:32
Brahma Bull
Ελατε ρε παιδια ο Oda ειναι φοβερος στο σχεδιο.
666 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 29 Ιουν 2011, 19:47
womanTENSAIinathens
Brahma Bull έγραψε:Ελατε ρε παιδια ο Oda ειναι φοβερος στο σχεδιο.
Συμφωνω μαζι σου!Οντως αυτο το τσαπτερ ηταν καπως αλλα οχι να απαξιωνουμε τον Oda. Kαι γω δεν το πολυκαταλαβα το τσαπτερ αλλα δε μου φταιει ο Oda γι'αυτο , ουτε και το σχεδιο του. Κανεις δεν ξερει τι σκεψεις εχει στο μυαλο του και φτιαχνει την ιστορια οπως την διαβαζουμε. Μη το παιζουμε εξυπνοι, οτι ο Oda εχει αρχισει να χανει τη μπαλα. Οποιος δεν καταλαβαινει τι γινεται να τα βρει με τον εαυτο του. Μαθαμε τωρα δεν μας αρεσει ενα τσαπτερ τα ριχνουμε στον μανγκακα.
667 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 29 Ιουν 2011, 20:06
Kauko
δε μιλαω μονο για ενα τσαπτερ... γενικα το αρκ ειναι ψιλομαπα και ως προς το σχεδιο (οι νεοι φισμεν ειναι για τα αναθεμα) και ως προς την ιστορια
668 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 29 Ιουν 2011, 20:13
womanTENSAIinathens
captain usopp έγραψε:δε μιλαω μονο για ενα τσαπτερ... γενικα το αρκ ειναι ψιλομαπα και ως προς το σχεδιο (οι νεοι φισμεν ειναι για τα αναθεμα) και ως προς την ιστορια
Αυτο ειναι το δικο σου προσωπικο γουστο. Ο Oda κανει απλως τη δουλεια του.Δε σου αρεσει εσενα αυτο το αρκ οποτε το προβλημα δεν ειναι αυτουνου που το εφτιαξε, δεν ειχε σκοπο ο Oda να σε ξενερωσει...
669 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 29 Ιουν 2011, 20:19
Brahma Bull
Εγω πιστευω οτι το Fish-Man Island Arc ειναι σχετικα χαλαρο γιατι μετα θα μπουνε New World και θα γινει χαμος.
Παντως πραγματικα μου αρεσει αυτο το arc, ειδηκα τα flashbacks με τους Sun Pirates.
Παντως πραγματικα μου αρεσει αυτο το arc, ειδηκα τα flashbacks με τους Sun Pirates.
670 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 29 Ιουν 2011, 20:21
womanTENSAIinathens
Brahma Bull έγραψε:Εγω πιστευω οτι το Fish-Man Island Arc ειναι σχετικα χαλαρο γιατι μετα θα μπουνε New World και θα γινει χαμος.
Να και καποιος που του αρεσε το φλας μπακ. Επιτελους!
671 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 29 Ιουν 2011, 20:28
Brahma Bull
womanTENSAIinathens έγραψε:Brahma Bull έγραψε:Εγω πιστευω οτι το Fish-Man Island Arc ειναι σχετικα χαλαρο γιατι μετα θα μπουνε New World και θα γινει χαμος.
Να και καποιος που του αρεσε το φλας μπακ. Επιτελους!
Α, ειμαστε σε μειονοτητα? Χαιρομαι που συμφωνουμε.
672 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 29 Ιουν 2011, 20:28
crimson
εμενα μου αρεσε παλι..ενταξει δεν εδειξε τον λουφη και τους αλλους αλλα επρεπε να μαθουμε τι γινεται και με αλλους χαρακτηρες..επισης ειχε ενδιαφερον γιατι αν καταλαβα καλα ο οντα ηθελε να απομυθοποιησει τους new fishman pirates και τον hordy jones και να ανεβασει τους princes..τελικα δεν πρεπει να ειμαστε σιγουροι για τιποτα ουτε καν ποιους θα αντιμετωπισει το πληρωμα..πιστευω οτι θα εχει τρελη εξεληξη και απροβλεπτη..α και κοιταχτε να αποδεχτητε το μανγκα!δεν γινεται να εχει την εξεληξη που εσεις θελετε, αν ειναι ετσι ας φτιαξει ο καθενας το δικο του μανγκα και να χαιρεται.. ο οντα ειναι θεος και δεν ακουω κουβεντα
673 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 29 Ιουν 2011, 21:26
womanTENSAIinathens
Το διαβασα 2η φορα και το ψιλοκαταλαβα τωρα. Ο Oda κλεβει τη μυθολογια. Δαιδαλος, Ικαρος αλλα αυτο δεν ειναι τοσο σημαντικο.
Αυτο που κραταω απο αυτο το τσαπτερ ειναι ο Fukaboshi που ειχαμε να τον δουμε καιρο. Και μου φαινεται κουλ τυπος, μπορει να κανω λαθος βεβαια.
Μου αρεσε η φραση:we're going to go and save the king!
Νομιζω οτι οι straw hat και ο Fukaboshi θα συνεργαστουν, εχουν σχεδον τον ιδιο σκοπο. Ο Luffy να σωσει τους νακαμα του και ο Fukaboshi να σωσει τον βασιλια.
Αλλωστε στην ερωτηση πως του φαινονται οι straw hat, δεν ειπε τη δικη του προσωπικη αποψη, ειπε απλα τι ειχε πει η madam Shirley.
Θα περιμενω και τη συνεχεια του μανγκα για να δω περισσοτερα σχετικα με τον Fukaboshi.Και ισως αναθεωρησω και δεν το θελω για να 'μαι ειλικρινης!
@crimson στη τελευταια σου φραση εισαι ολοσωστος!
Αυτο που κραταω απο αυτο το τσαπτερ ειναι ο Fukaboshi που ειχαμε να τον δουμε καιρο. Και μου φαινεται κουλ τυπος, μπορει να κανω λαθος βεβαια.
Μου αρεσε η φραση:we're going to go and save the king!
Νομιζω οτι οι straw hat και ο Fukaboshi θα συνεργαστουν, εχουν σχεδον τον ιδιο σκοπο. Ο Luffy να σωσει τους νακαμα του και ο Fukaboshi να σωσει τον βασιλια.
Αλλωστε στην ερωτηση πως του φαινονται οι straw hat, δεν ειπε τη δικη του προσωπικη αποψη, ειπε απλα τι ειχε πει η madam Shirley.
Θα περιμενω και τη συνεχεια του μανγκα για να δω περισσοτερα σχετικα με τον Fukaboshi.Και ισως αναθεωρησω και δεν το θελω για να 'μαι ειλικρινης!
@crimson στη τελευταια σου φραση εισαι ολοσωστος!
674 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 29 Ιουν 2011, 22:58
Kauko
crimson έγραψε:εμενα μου αρεσε παλι..ενταξει δεν εδειξε τον λουφη και τους αλλους αλλα επρεπε να μαθουμε τι γινεται και με αλλους χαρακτηρες..επισης ειχε ενδιαφερον γιατι αν καταλαβα καλα ο οντα ηθελε να απομυθοποιησει τους new fishman pirates και τον hordy jones και να ανεβασει τους princes..τελικα δεν πρεπει να ειμαστε σιγουροι για τιποτα ουτε καν ποιους θα αντιμετωπισει το πληρωμα..πιστευω οτι θα εχει τρελη εξεληξη και απροβλεπτη..α και κοιταχτε να αποδεχτητε το μανγκα!δεν γινεται να εχει την εξεληξη που εσεις θελετε, αν ειναι ετσι ας φτιαξει ο καθενας το δικο του μανγκα και να χαιρεται.. ο οντα ειναι θεος και δεν ακουω κουβεντα
αυτο κανω... και χαιρομαι
Οσο για το οτι θα μπουν μετα στο new world... αυτο ειναι που με κραταει και το διαβαζω ακομα, εχω υψηλες προσδοκιες για μετα
675 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 29 Ιουν 2011, 23:18
womanTENSAIinathens
captain usopp έγραψε:crimson έγραψε:εμενα μου αρεσε παλι..ενταξει δεν εδειξε τον λουφη και τους αλλους αλλα επρεπε να μαθουμε τι γινεται και με αλλους χαρακτηρες..επισης ειχε ενδιαφερον γιατι αν καταλαβα καλα ο οντα ηθελε να απομυθοποιησει τους new fishman pirates και τον hordy jones και να ανεβασει τους princes..τελικα δεν πρεπει να ειμαστε σιγουροι για τιποτα ουτε καν ποιους θα αντιμετωπισει το πληρωμα..πιστευω οτι θα εχει τρελη εξεληξη και απροβλεπτη..α και κοιταχτε να αποδεχτητε το μανγκα!δεν γινεται να εχει την εξεληξη που εσεις θελετε, αν ειναι ετσι ας φτιαξει ο καθενας το δικο του μανγκα και να χαιρεται.. ο οντα ειναι θεος και δεν ακουω κουβεντα
αυτο κανω... και χαιρομαι
εχω υψηλες προσδοκιες για μετα
Αν τελικα αυτα που θα δουμε δεν ειναι στις προδοκιες σου, μη ριξεις την ευθυνη στον μανγκαγκα γιατι κανενας Oda δε θελει να σε ξενερωσει, οποτε χαλαρωσε . Δικο σου ειναι το θεμα.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης