Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Ναι μάλλον κάτι τέτοιο θα παίξει....

https://jimaliciouswrites.blogspot.com

Kauko

Kauko

μπορει να παλεψει και ο Νeptune. Και να δειρει αυτος τον Decken

than132

than132

kosni21

kosni21

δε παει να ψοφησει ο hordy εγω περιμενα να δω μαχη luffy jinbei ξενερωσαααα

????????

Anonymous

Επισκέπτης
ετσι κι ετσι

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Θα χρειαστει να το ξαναδιαβασω οπωσδηποτε!Οκ εννοειται πως δεν περιμενα μαχη Luffy vs Jimbei, το χω πει οτι τη θεωρω ανουσια λες και ο Luffy δεν θα κανει αυτο που θελει αλλα δε περιμενα με τιποτα αυτα που διαβασα. Πρεπει να κανω μια δευτερη αναγνωση.Οσο για τον Hordy δε νομιζω να πεθανει ετσι και ο Luffy τι θα κανει τελικα; Κατι γινεται τωρα....

????????

Anonymous

Επισκέπτης
βσκ κατι εγινε με τ σωμα του χορντι γι αυτο και τρομαξαν τα θαλασσια τερατα

Kauko

Kauko

δε μου αρεσε το τσαπτερ... το εχει κουρασει το θεμα ο Οντα, πρεπει να προζωρησει η ιστορια

Elidor

Elidor

Avarga
Aπο τα χειρωτερα τσαπτερς.... Αθλιο οσο δεν παει, αμαν εκανα να το τελειωσω γιατι βαρεθηκα.

Brahma Bull

Brahma Bull

Ο Hordy ειναι αποτυχημενος. Τα στεροειδη και ο Zoro τον κατεστρεψαν.

maggie

maggie

αθλιο λογω σχεδιου...πρωτη φορα ξενερωμα με το σχεδιο του Oda... daaamn!

Elidor

Elidor

Avarga
maggie έγραψε:αθλιο λογω σχεδιου...πρωτη φορα ξενερωμα με το σχεδιο του Oda... daaamn!

Το κειμενο ηταν ακομα χειρωτερο.

maggie

maggie

για το κειμενο δεν ξερω...δεν το διαβασα καν, ας οψεται το σχεδιο...και ουτε θελω να το διαβασω...

Kauko

Kauko

maggie έγραψε:αθλιο λογω σχεδιου...πρωτη φορα ξενερωμα με το σχεδιο του Oda... daaamn!

κι εγω εχω αρχισει να εχω προβλημα με το σχεδιο, ειδικα απο τοτε που αρχισα να διαβαζω αλλα manga και μπορεσα να κανω συγκρσεις...
σκεφτομαι ακομα και να σταματησω το μανγκα

Brahma Bull

Brahma Bull

Ελατε ρε παιδια ο Oda ειναι φοβερος στο σχεδιο.

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 27 263009_199125223468416_100001128193483_527593_591181_n

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Brahma Bull έγραψε:Ελατε ρε παιδια ο Oda ειναι φοβερος στο σχεδιο.

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 27 263009_199125223468416_100001128193483_527593_591181_n

Συμφωνω μαζι σου!Οντως αυτο το τσαπτερ ηταν καπως αλλα οχι να απαξιωνουμε τον Oda. Kαι γω δεν το πολυκαταλαβα το τσαπτερ αλλα δε μου φταιει ο Oda γι'αυτο , ουτε και το σχεδιο του. Κανεις δεν ξερει τι σκεψεις εχει στο μυαλο του και φτιαχνει την ιστορια οπως την διαβαζουμε. Μη το παιζουμε εξυπνοι, οτι ο Oda εχει αρχισει να χανει τη μπαλα. Οποιος δεν καταλαβαινει τι γινεται να τα βρει με τον εαυτο του. Μαθαμε τωρα δεν μας αρεσει ενα τσαπτερ τα ριχνουμε στον μανγκακα.

Kauko

Kauko

δε μιλαω μονο για ενα τσαπτερ... γενικα το αρκ ειναι ψιλομαπα και ως προς το σχεδιο (οι νεοι φισμεν ειναι για τα αναθεμα) και ως προς την ιστορια

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

captain usopp έγραψε:δε μιλαω μονο για ενα τσαπτερ... γενικα το αρκ ειναι ψιλομαπα και ως προς το σχεδιο (οι νεοι φισμεν ειναι για τα αναθεμα) και ως προς την ιστορια

Αυτο ειναι το δικο σου προσωπικο γουστο. Ο Oda κανει απλως τη δουλεια του.Δε σου αρεσει εσενα αυτο το αρκ οποτε το προβλημα δεν ειναι αυτουνου που το εφτιαξε, δεν ειχε σκοπο ο Oda να σε ξενερωσει...

Brahma Bull

Brahma Bull

Εγω πιστευω οτι το Fish-Man Island Arc ειναι σχετικα χαλαρο γιατι μετα θα μπουνε New World και θα γινει χαμος.

Παντως πραγματικα μου αρεσει αυτο το arc, ειδηκα τα flashbacks με τους Sun Pirates.

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Brahma Bull έγραψε:Εγω πιστευω οτι το Fish-Man Island Arc ειναι σχετικα χαλαρο γιατι μετα θα μπουνε New World και θα γινει χαμος.

Παντως πραγματικα μου αρεσει αυτο το arc, ειδηκα τα flashbacks με τους Sun Pirates.

Να και καποιος που του αρεσε το φλας μπακ. Επιτελους!

Brahma Bull

Brahma Bull

womanTENSAIinathens έγραψε:
Brahma Bull έγραψε:Εγω πιστευω οτι το Fish-Man Island Arc ειναι σχετικα χαλαρο γιατι μετα θα μπουνε New World και θα γινει χαμος.

Παντως πραγματικα μου αρεσει αυτο το arc, ειδηκα τα flashbacks με τους Sun Pirates.

Να και καποιος που του αρεσε το φλας μπακ. Επιτελους!

Α, ειμαστε σε μειονοτητα? Χαιρομαι που συμφωνουμε.

crimson

crimson

εμενα μου αρεσε παλι..ενταξει δεν εδειξε τον λουφη και τους αλλους αλλα επρεπε να μαθουμε τι γινεται και με αλλους χαρακτηρες..επισης ειχε ενδιαφερον γιατι αν καταλαβα καλα ο οντα ηθελε να απομυθοποιησει τους new fishman pirates και τον hordy jones και να ανεβασει τους princes..τελικα δεν πρεπει να ειμαστε σιγουροι για τιποτα ουτε καν ποιους θα αντιμετωπισει το πληρωμα..πιστευω οτι θα εχει τρελη εξεληξη και απροβλεπτη..α και κοιταχτε να αποδεχτητε το μανγκα!δεν γινεται να εχει την εξεληξη που εσεις θελετε, αν ειναι ετσι ας φτιαξει ο καθενας το δικο του μανγκα και να χαιρεται.. ο οντα ειναι θεος και δεν ακουω κουβεντα is there trouble?

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Το διαβασα 2η φορα και το ψιλοκαταλαβα τωρα. Ο Oda κλεβει τη μυθολογια. Δαιδαλος, Ικαρος αλλα αυτο δεν ειναι τοσο σημαντικο.
Αυτο που κραταω απο αυτο το τσαπτερ ειναι ο Fukaboshi που ειχαμε να τον δουμε καιρο. Και μου φαινεται κουλ τυπος, μπορει να κανω λαθος βεβαια.
Μου αρεσε η φραση:we're going to go and save the king!
Νομιζω οτι οι straw hat και ο Fukaboshi θα συνεργαστουν, εχουν σχεδον τον ιδιο σκοπο. Ο Luffy να σωσει τους νακαμα του και ο Fukaboshi να σωσει τον βασιλια.
Αλλωστε στην ερωτηση πως του φαινονται οι straw hat, δεν ειπε τη δικη του προσωπικη αποψη, ειπε απλα τι ειχε πει η madam Shirley.
Θα περιμενω και τη συνεχεια του μανγκα για να δω περισσοτερα σχετικα με τον Fukaboshi.Και ισως αναθεωρησω και δεν το θελω για να 'μαι ειλικρινης!
@crimson στη τελευταια σου φραση εισαι ολοσωστος!

Kauko

Kauko

crimson έγραψε:εμενα μου αρεσε παλι..ενταξει δεν εδειξε τον λουφη και τους αλλους αλλα επρεπε να μαθουμε τι γινεται και με αλλους χαρακτηρες..επισης ειχε ενδιαφερον γιατι αν καταλαβα καλα ο οντα ηθελε να απομυθοποιησει τους new fishman pirates και τον hordy jones και να ανεβασει τους princes..τελικα δεν πρεπει να ειμαστε σιγουροι για τιποτα ουτε καν ποιους θα αντιμετωπισει το πληρωμα..πιστευω οτι θα εχει τρελη εξεληξη και απροβλεπτη..α και κοιταχτε να αποδεχτητε το μανγκα!δεν γινεται να εχει την εξεληξη που εσεις θελετε, αν ειναι ετσι ας φτιαξει ο καθενας το δικο του μανγκα και να χαιρεται.. ο οντα ειναι θεος και δεν ακουω κουβεντα is there trouble?

αυτο κανω... και χαιρομαι aww careless run

Οσο για το οτι θα μπουν μετα στο new world... αυτο ειναι που με κραταει και το διαβαζω ακομα, εχω υψηλες προσδοκιες για μετα

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

captain usopp έγραψε:
crimson έγραψε:εμενα μου αρεσε παλι..ενταξει δεν εδειξε τον λουφη και τους αλλους αλλα επρεπε να μαθουμε τι γινεται και με αλλους χαρακτηρες..επισης ειχε ενδιαφερον γιατι αν καταλαβα καλα ο οντα ηθελε να απομυθοποιησει τους new fishman pirates και τον hordy jones και να ανεβασει τους princes..τελικα δεν πρεπει να ειμαστε σιγουροι για τιποτα ουτε καν ποιους θα αντιμετωπισει το πληρωμα..πιστευω οτι θα εχει τρελη εξεληξη και απροβλεπτη..α και κοιταχτε να αποδεχτητε το μανγκα!δεν γινεται να εχει την εξεληξη που εσεις θελετε, αν ειναι ετσι ας φτιαξει ο καθενας το δικο του μανγκα και να χαιρεται.. ο οντα ειναι θεος και δεν ακουω κουβεντα is there trouble?

αυτο κανω... και χαιρομαι aww careless run

εχω υψηλες προσδοκιες για μετα

Αν τελικα αυτα που θα δουμε δεν ειναι στις προδοκιες σου, μη ριξεις την ευθυνη στον μανγκαγκα γιατι κανενας Oda δε θελει να σε ξενερωσει, οποτε χαλαρωσε . Δικο σου ειναι το θεμα.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης