ναι ο Arlong θα μπορουσε να σκασει μυτη και να βοηθησει, και φυσικα αν γινει αυτο νεο νακαμα θα ειναι ο Hachi. 100%
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]
802 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 13 Ιουλ 2011, 14:09
petrikios
Γιατι τοσο σιγουρια??
803 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 13 Ιουλ 2011, 14:11
????????
ή μπορει να ερθει ακομα και ο chuck norris και να τους δειρει ολους...
1 ο αρλονγκ ειν φυλακη
2 θα ειν μλκια να ερεθι και αυτος εχει αρκετο κοσμο ηδη μην βαλει και αλλους θα ειν καπως
1 ο αρλονγκ ειν φυλακη
2 θα ειν μλκια να ερεθι και αυτος εχει αρκετο κοσμο ηδη μην βαλει και αλλους θα ειν καπως
804 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 13 Ιουλ 2011, 14:14
petrikios
Ε καλα...αυτο το ειναι φυλακη δεν μου λεει κατι,χιλια πραγματα μπορυν να γινουν...μιας και ειμαστε στο Fishman Island ειναι μια καλη ευκαιρια να δουμε ολους τους ψαρανθρωπους...
805 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 13 Ιουλ 2011, 14:15
Kauko
εγω θελω να ερθει Αrlong. Υπαρχει περιπτωση να εμφανιστει κανενας ακυρος marine σαν τον smoker?
806 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 13 Ιουλ 2011, 14:18
Aldark
νεος νακαμα αρλονγκ.
101%
101%
- Σπόιλερ:
807 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 13 Ιουλ 2011, 14:19
petrikios
Μπαα γιατι οι Marines,οπως ειχε αναφερθει και στο Flashback με την Οτοχιμε,δεν εχουν ευκολη προσβαση στο νησι...ειναι το μαναδικο νησι που αν πειραξεις Τεριουμπιτο δεν μπορουν να ερθουν ευκολα Admirals
808 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 13 Ιουλ 2011, 14:22
Kauko
δεν παιζει με τιποτα. εκτος κι αν εμφανιστει αλλαγμενος και ο Λουφυ σωσει την αδερφη του
809 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 13 Ιουλ 2011, 16:19
crimson
hatchi για νακαμα???omg!!!δεν παιζει για κανενα λογο να μπει αυτος ο βλακας!!!προτιμω τον papag!! ρε παιδια ξερουμε σε ποια φυλακη ειναι ο αρλονγκ? αν ειναι στο impel down οπως στο φλασμπακ παιζει να εχει δραπετευσει με ολη αυτη την βαβουρα τοτε,οποτε δεν ειναι απιθανο να τον δουμε στο μελλον..αν δεν τον δουμε σε αυτο το αρκ δεν προκειται να τον δουμε ποτε! οπως λεει και ο πετρικιος, ειμαστε στο fishman island αξιζει να δουμε ολους τους fishmen...
810 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 13 Ιουλ 2011, 16:26
petrikios
Μπαα δεν ειναι στο Impel Down αμα ηταν θα τον ειχε δειξει μαζι με τους Baroque τον Jinbe και τον Buggy και θα ειχε δραπετευσεικαι και αυτος...αλλα ποτε δεν ξερεις μπορει να ταν σε κανενα απονωμενο κελι...αλλα που διαολο μπορει να ναι αν δεν ειναι στο Impel Down...υποτιθεται πως ηταν ενας απο τους πιο επικινδυνους στην East Blue...εδω μπηκε οταν ηταν ακομα το πληρωμα του Fisher Tiger και ηταν ενα απλο μελος...μετα που απεκτησε φημη δεν θα ταιριαζε να παει??
811 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 13 Ιουλ 2011, 16:46
crimson
ναι εκει επρεπε να ειναι κανονικα..μπορει ο οντα να μην ανεφερε τιποτα για αυτον επειδη σχεδιαζει να μας τον πασαρει σε αυτο το αρκ ως εκπληξη..ποτε δεν ξερεις..
812 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 13 Ιουλ 2011, 19:30
Aldark
ή μπορει να τον εκτελεσαν...
813 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 13 Ιουλ 2011, 20:03
Johnyman
εγώ θυμάμαι πως τον έχουν σε κάτι άλλες φυλακές..
δεν το λέω με το χέρι στην καρδιά πάντως
δεν το λέω με το χέρι στην καρδιά πάντως
814 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 27 Ιουλ 2011, 19:11
didimakia
http://mangastream.com/read/one_piece/71794722/1
Παρα πολυ καλο chapter! Η επιθεση του Luffy ηταν καλη αν και δεν μ'αρεσε το καρε της "κλωτσιας" και η τελευταια σελιδα απλα epic!
Ο Brooke παλι flirtαρε XD
Το μονο που με ξενερωσε ειναι που φωναζαν "STRAW HAAAAT"
Αχ αυτη η υπερβολη...
Παρα πολυ καλο chapter! Η επιθεση του Luffy ηταν καλη αν και δεν μ'αρεσε το καρε της "κλωτσιας" και η τελευταια σελιδα απλα epic!
Αχ αυτη η υπερβολη...
815 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 27 Ιουλ 2011, 19:59
womanTENSAIinathens
Αχ Θεε μου ποσο τελειο ειναι! Οda respect!
Τωρα τι να πρωτοσχολιασω απο αυτο το τσαπτερ?!
Το Megalo ειπε τελικα στην πριγκιπισσα για το ποιος ηταν ο δολοφονος και τωρα μου λυθηκε η απορια. Λεω και γω! Μου φαινοταν παραξενο να το ηξερε απο μονη της.Και πως και απο που...
Αλλα για μενα το καλυτερο ηταν που φωναζαν ολοι τον Luffy σαν να ειναι ο Θεος τους , οπως επισης το καλυτερο ηταν ο τροπος που εμφανιστηκε ο Luffy. Θεαματικα οπως παντα!
Ειδαμε και καινουργια επιθεση, τι καλα!
Η τελευταια εικονα με τους straw hat....
Oποτε στο επομενο τσαπτερ λογικα θα δουμε τν Luffy να πλακωνει τον Ηοdy
Τωρα τι να πρωτοσχολιασω απο αυτο το τσαπτερ?!
Το Megalo ειπε τελικα στην πριγκιπισσα για το ποιος ηταν ο δολοφονος και τωρα μου λυθηκε η απορια. Λεω και γω! Μου φαινοταν παραξενο να το ηξερε απο μονη της.Και πως και απο που...
Αλλα για μενα το καλυτερο ηταν που φωναζαν ολοι τον Luffy σαν να ειναι ο Θεος τους , οπως επισης το καλυτερο ηταν ο τροπος που εμφανιστηκε ο Luffy. Θεαματικα οπως παντα!
Ειδαμε και καινουργια επιθεση, τι καλα!
Η τελευταια εικονα με τους straw hat....
Oποτε στο επομενο τσαπτερ λογικα θα δουμε τν Luffy να πλακωνει τον Ηοdy
816 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 27 Ιουλ 2011, 20:10
Johnyman
αυτό μάλιστα..όλα ήταν τέλεια..
θέλω να δω ζορό και σάνζι σε μάχη
θέλω να δω ζορό και σάνζι σε μάχη
817 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 27 Ιουλ 2011, 20:26
Fallenangie
Επιτελους~!
Το ch. ηταν τελειο,και φυσικα η σελ 17!!!!
Αξιζε η αναμονη!(για μενα)
Το ch. ηταν τελειο,και φυσικα η σελ 17!!!!
Αξιζε η αναμονη!(για μενα)
818 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 28 Ιουλ 2011, 01:25
kosni21
μολις το διαβασα επιτελους ο λουφυ θα τσακισει τον χοντυ
λουφυ τσακισε τον τον γαμ........ δε μπορω δε μπορω να περιμενω
friends or foe? staff like that...... you decide!!!
λουφυ τσακισε τον τον γαμ........ δε μπορω δε μπορω να περιμενω
friends or foe? staff like that...... you decide!!!
819 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 28 Ιουλ 2011, 01:59
loner
Ωραίο τσαπτερ !
- Ο Dorry και ο Brogy συνεχίζουν ακάθεκτοι και χωρίς σπαθιά
- Απίστευτη υπόσχεση και ακόμα πιο απίστευτο το κράτημά της
- Να ποιός ήταν ο ρόλος του megalo στην όλη υπόθεση...να κρύψει τον λουφυ μέσα του. Πιστεύω πως ήταν σχεδιασμένο εξ' αρχής από τον Οντα.
- Επική η τελευταία σκηνή
Αρχίζει το ξυλίκι...
- Ο Dorry και ο Brogy συνεχίζουν ακάθεκτοι και χωρίς σπαθιά
- Απίστευτη υπόσχεση και ακόμα πιο απίστευτο το κράτημά της
- Να ποιός ήταν ο ρόλος του megalo στην όλη υπόθεση...να κρύψει τον λουφυ μέσα του. Πιστεύω πως ήταν σχεδιασμένο εξ' αρχής από τον Οντα.
- Επική η τελευταία σκηνή
Αρχίζει το ξυλίκι...
820 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 28 Ιουλ 2011, 02:57
crimson
προβλεψιμο τσαπ αλλα δεν με χαλασε καθολου, απο αυτα που θελουμε!!η σκηνη με τον λουφυ και τον χοντυ μου θυμησε λιγακι αυτη με του μπλακμπιερντ πισω στις φυλακες οπου εφαγε επικο μπουκετακι απο εναν νευριασμενο λουφυ...θα γινει ωραια μαχη!επικ και η οφθαλμαπατη της ναμι, πολυ ενδιαφερον και χρησιμη κινηση!! θελω ζορο και σανζι σε δραση!!!!καλα οι πριγκιπες νοκ αουτ?τερμα?αυτο ηταν?
821 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 28 Ιουλ 2011, 15:05
petrikios
Ε ποτε δεν ξερεις τι θα γινει με αυτους...αλλα μεχρι στιγμης την παρασταση την κλεβουν οι S.H αυτοι μπουκαραν δυναμικα και οι New Fishman Pirates θα φαν πολυ ξυλο....
822 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 28 Ιουλ 2011, 16:35
Nami-san!!! Robin-swan!!!
Απλά πόρωση. Τη στιγμή που βγαίνει ο Luffy από τον Megalo, απλά τρομερή σκηνή. Μου την έσπασε λίγο που όλοι τον φώναζαν για να τους σώσει, λίγο μούφα η συγκεκριμένη φάση. Λογικά ο Hody δεν έχει πάθει τίποτα σοβαρό, προβλέπεται ξυλίκι τρελό.
823 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 28 Ιουλ 2011, 18:14
petrikios
Επισης παρατηρησατε οτι ο Ussop βλεπει τρομαγμενος κατι το οποιο κρινοντας απο το οτι βαζει το χερι του πανω απο τα ματια του μαλλον ερχεται απο μακρια...λετε να βλεπει την τεραστια κιβωτο που πεταξε ο Decken...??
824 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 28 Ιουλ 2011, 23:00
crimson
μπα δεν νομιζω απλα σαν χεστης που ειναι ακομα βλεπει τους 100.000 πειρατες, τα θαλασσια τερατα και τα εχει παιξει...καλα αυτη η κλοτσια του λουφυ ηταν η ιδια με αυτη που εριξε στον τζινμπει??
825 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 30 Ιουλ 2011, 12:02
????????
μια χαρα ηταν τ καρε με τ κλωτσια ρε,εμενα καλο μου φανηκε παντως!!!!didimakia έγραψε:http://mangastream.com/read/one_piece/71794722/1
Αχ αυτη η υπερβολη...
καλο ηταν το τσαπ και οπως φαινεται ο μεγγαλο μεσα σε ολα ειν....
δν ξερω για σας αλλα εμενα μ αρεσει η ιδεα του τζινμε στ πληρωμα και μιλαω για σελ 17,ταιριαζει αρκετα και εχει κανει ηδη πολλα για τ λουφυ και ειχε δωσει και υποσχεση στον ασσο να προσεχη τον αδερφο τ...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης