Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 40]

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

didimakia έγραψε:O Jinbei σταματησε την επιθεση του Hordy πετωντας και αυτος νερο πανω στο νερο με αποτελεσμα να του αλλαξει την πορεια. Εκτος αν αναφερεσαι γι αλλη σκηνη.
Παντως το cover το προσεξατε? Ο Wapol Noble και το Drum Kingdom "καταστραφηκε"

Ναι ετσι εγινε, δεν το προσεξα καλα.Λαθος μου!

crimson

crimson

τελειο τσαπτερακι!!!ολοι εχουν κανει power up τις κινησεις τους!!ο ζορο τελειοποιησε το tatsumaki, η ρομπιν το φρουτο της(που θεωρω οτι ειναι απο τα καλυτερα paramecia ,κανει κλονους,γιγαντια μελη,φτερα,σπαει μεσες και γενικα πολυ χρησιμο)!! αν σας πω οτι ειχα σκεφτει το sky walk του σανζι πριν το timeskip θα με πιστεψετε???και θα σας πω τωρα αφου ειναι "legs man" πρεπει να ξερει και μια κινηση σαν το rankyaku(storm leg) απο rokushiki και σε συνδιασμο με red leg diable jable θα ειναι ενα φλεγομενο air slash που θα δινει πονο στα σιγουρα!!! παντως οσον αφορα τον τζινμπει πολυ τουμπανιασμενο μας τον παρουσιαζει ο οντα + 400 μυρια μπαουντι(αυτοματα διαγραφεται απο επομενος νακαμα)

iFiVa

iFiVa

Τελιο Chapter αυτην την εβδομαδα!!!!δεν περιμενα να μαθει ο Sanji Geppo....μετρησε ομως.....καλα ο zoro απλα γ@μ@τος!!!!!ανυπομονω για το επομενο manga!

????????

Anonymous

Επισκέπτης
womanTENSAIinathens έγραψε:Moλις διαβασα το τσαπτερ!
Δε μπορω, εχω τρελαθει , αγαπαω one piece, αγαπαω straw hat , αγαπαω και τον Oda ! ellefson you is mean pingpingeyes yahoo yupi yupi oh my love! oh my love! oh my love! τα χω παιξει τελειως!
Ο Brook εκανε ολοκληρη γιορτη για να επιτεθει
Ο Zoro ηταν που ηταν θεος, τωρα παραεγινε :inlove:
Ο Sanji με το sky walk ...απιστευτος!!!!!!
Οταν επιτεθηκε η Robin ειδα 2 τεραστια ποδια νομιζω. WTF?
Καλα ο Franky πολυ εξελιγμενο ειδος :haha: .respect!
Θελω ομως να δω και τις επιθεσεις Nami, Usopp και Chooper για να ολοκληρωθει η θεϊλα!
Kαι πανω απ'ολα τις επιθεσεις του Luffy , αν και στην αρχη που σταματησε την επιθεση του Hordy , ξετρελαθηκα!
Τι ομορφο τσαπτερ, πραγματικα πανεμορφο :inlove: :inlove: :inlove: Το καλυτεροτερο!
+111111111111111

Kauko

Kauko

ωραιο τσαπτερ, κορυφαιες σκηνες οι αντιδρασεις του Λουφυ στα νεα gadget της Sunny

iFiVa

iFiVa

Kauko έγραψε:ωραιο τσαπτερ, κορυφαιες σκηνες οι αντιδρασεις του Λουφυ στα νεα gadget της Sunny

Συμφωνω, και εκει που λεει ο chopper "this one!!! is commander chopper!!! sir!!!"

ο luffy ειχε τρελαθει απο την χαρα του και ο zoro τους εκραζε επειδη δεν πολεμαγαν :p

epic chapter!!! yahoo

Nami-san!!! Robin-swan!!!

Nami-san!!! Robin-swan!!!

Και γ**ώ τα τσάπτερς. Zoro τούμπανο, Sanji θεϊλα (Geppo? WTF? #@$#$%^$%!!), Brook τρελάρας τέρμα, ο Luffy έχει κατουρηθεί απ' τη χαρά του με τα καλούδια του Franky, γενικά πολύ καλό τσαπτερ. Looking forward to the following one...

patric94

patric94

Απιστευτο απλαααα...με το που διαβασα για το blue walk του sanji ειπα ναι θα εχουμε και sky walk(air walk θα μ αρεσε καλυτερα) πολυυυυ κακια ο zoro και απλα ολοι ηταν θεοι..ανυπομονω για το επομενο και φυσικα να δω αν ακομα εχει coca cola ο franky για να τροφοδοτει το συστημα του:)

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
το σχέδιο γιατί μου φάνηκε κάπως?

όλα γαμάτα,αν εξαιρέσουμε την χαζούτσικη επίθεση της Ρόμπιν..αλλά γέλασα πολύ

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Το σχεδιο ειναι μια χαρα! Εδω λεμε οτι το τσαπτερ ηταν το καλυτεροτερο μεχρι στιγμης, οι straw hat εχουν κανει μεγαλη προοδο στις επιθεσεις τους και μιλαμε για το σχεδιο; Το τελευταιο τσαπτερ ηταν παραπανω απο απο αυτο που περιμενα, το διαβαζω ξετρελαμενη, το σχεδιο ειναι το τελευταιο που βλεπω.

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
womanTENSAIinathens έγραψε:Το σχεδιο ειναι μια χαρα! Εδω λεμε οτι το τσαπτερ ηταν το καλυτεροτερο μεχρι στιγμης, οι straw hat εχουν κανει μεγαλη προοδο στις επιθεσεις τους και μιλαμε για το σχεδιο; Το τελευταιο τσαπτερ ηταν παραπανω απο απο αυτο που περιμενα, το διαβαζω ξετρελαμενη, το σχεδιο ειναι το τελευταιο που βλεπω.

εσείς το λέτε..όχι πως διαφωνώ πως φτάσαμε στην κορυφαία στιγμή του Αρκ,αλλά ειδικά στις επιθέσεις του ζορό το σχέδιο μου φάνηκε λίγο χοντροκομμένο...

ίσως να είναι η ιδέα μου

Kauko

Kauko

womanTENSAIinathens έγραψε:Το σχεδιο ειναι μια χαρα! Εδω λεμε οτι το τσαπτερ ηταν το καλυτεροτερο μεχρι στιγμης, οι straw hat εχουν κανει μεγαλη προοδο στις επιθεσεις τους και μιλαμε για το σχεδιο; Το τελευταιο τσαπτερ ηταν παραπανω απο απο αυτο που περιμενα, το διαβαζω ξετρελαμενη, το σχεδιο ειναι το τελευταιο που βλεπω.

αφου δε σε νοιαζει το σχεδιο διαβαζε μονο τα spoilers τι το θες και το μανγκα?
μανγκα χωρις καλο σχεδιο οσο τελεια πλοκη και να'χει δε διαβαζετε.
Δε λεω οτι ηταν χαλια αλλα ειναι γνωστο οτι τα στανταρ του Οντα εχουν πεσει... στα πρωτα τσαπτερ του ΟΡ (Arlong Arc κι ετσι ) το σχεδιο ηταν εξαιρετικο... οσο περνουσε ο καιρος χαλουσε...

και woman μη διαβζεις μονο ΟΡ, διαβασε κι αλλα πραγματα για να μπορεις να συγκρινεις

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Kauko έγραψε:

αφου δε σε νοιαζει το σχεδιο διαβαζε μονο τα spoilers τι το θες και το μανγκα?
μανγκα χωρις καλο σχεδιο οσο τελεια πλοκη και να'χει δε διαβαζετε.
Δε λεω οτι ηταν χαλια αλλα ειναι γνωστο οτι τα στανταρ του Οντα εχουν πεσει... στα πρωτα τσαπτερ του ΟΡ (Arlong Arc κι ετσι ) το σχεδιο ηταν εξαιρετικο... οσο περνουσε ο καιρος χαλουσε...

και woman μη διαβζεις μονο ΟΡ, διαβασε κι αλλα πραγματα για να μπορεις να συγκρινεις

Kοιτα αν θελω να διαβαζω μονο one piece και τιποτα αλλο δε σε αφορα οκ?Με πιανεις ετσι? whistle
Οπως επισης το αν διαβαζω και αλλα μανγκα ή αν δε διαβαζω κανενα αλλο μανγκα αυτο δεν το ξερεις και δε θα το μαθεις ποτε. :xD:
Δηλαδη σ'αυτο το τσαπτερ που ηταν τοσο καλο και τους ειδαμε ολους εν δραση, δε σου αρεσε εσενα, δεν γουσταρες λογω σχεδιου; Εβλεπες τους straw hat με τις επιθεσεις τους τις ωραιες και ελεγες: ααα ρε τι αθλιο σχεδιο.Ο καθενας με τη γνωμη του ξερεις!Εγω λεω οτι ακομα και τωρα σ΄αυτο το υπεροχο τσαπτερ , μιλατε παλι για το σχεδιο.
Και επισης δε με νοιαζει το σχεδιο τοσο οσο νοιαζει εσενα(ασε που πιστευω οτι το σχεδιο του Oda ειναι φοβερο, αυτη ειναι η γνωμη μου, βρισκω το σχεδιο του καλυτερο απ'οτι παλια, ετσι πιστευω), με νοιαζει η ιστορια...απλα!
Αυτα...για μενα ετσι παει το πραγμα. 95% υποθεση , 5% το σχεδιο. Κουβεντιασε με αλλον περι σχεδιου, εγω βλεπω κυριως το story. Μαζι μου μη το συνεχιζεις οκ?και σε συμπαθω κιολας...

maggie

maggie

Johnyman έγραψε:το σχέδιο γιατί μου φάνηκε κάπως?

Johnyman έγραψε:αλλά ειδικά στις επιθέσεις του ζορό το σχέδιο μου φάνηκε λίγο χοντροκομμένο...

ίσως να είναι η ιδέα μου

νταξ το σχεδιο ηταν το αναμενομενο, ουτε ζεστη ουτε κρυο, αλλα και σε εμενα ενα καρε του ζορο μου φανηκε καπως..

κατα τα αλλα το καλυτερο τσαπ μεχρις στιγμης αυτου του αρκ, επικ δεν θα το χαρακτηρισω οπως πολλοι, στο κατω κατω μας εβγαλε την παναγια σε αυτο το αρκ μεχρι να μας δειξει αυτα τα πραγματα..

* "he was the fisrt fishman to serve as a shichibukai"..πιθανοτατα να πιανομαι απο τις λεξεις αλλα who knows..
* Brook, Zoro, Sanji & Robin γαματοι..αντε στο επομενο να δουμε Nami, Ussop, Chopper & Franky...κυριως Ussop θελω
*στην επιθεση της Ρομπιν ημουν καπως ετσι --> wtf man? και στην αρχη νομιζα οτι ηταν του Σαντζι careless run
* ο θεος μου παραμενει θεος aww

karamin

karamin

το τελευταιο chapter ηταν απλα γαματο!!!περιμενω και τους υπολοιπους SH να κανουν τις επιθεσεις τους και ανυπομονω να παρει ο καθενας τον αντιπλαλο του!!!τοτε θα ξεκαθαρισει σιγα σιγα και ποιος θα μπει στο πληρωμα....δεν νομιζω με την καμμια να ειναι ο Jimbei....εχω σκεφτει το εξης:ο Luffy θα σωσει την Bonnie και θα μπει στο πληρωμα...αυτο βεβαια θα γινει αργοτερα...τι λετε;;;;δεν ταιριαζει παρα πολυ;;;

petrikios

petrikios

Αυτοι ειναι ηδη supernova με μεγαλο ποσο και καπετανιος σε αλλο πληρωμα...δεν ξερεις τι εχει απογινει μετα απο οταν την επιασε ο Akainu φαινεται οτι αυτος απο καπου την γνωριζε και ειχε οικειοτητα μαζι της...μπορει να εχει και καμια σχεση με την W.G...ειναι ενα μεγαλο μυστηριο τι εχει απογινει...

Kauko

Kauko

στην επιθεση της Robin εγω νομιζα πως θα εδειχνε κατι πονηρο... :xD:

Σπόιλερ:

????????

Anonymous

Επισκέπτης
σκασε καυκο εις πιο χαζος και απο ενα τουβλο!!!ακου εκει βιβλια facepalm
η πιο χαζη επιθεση που ειδαμε ηταν τ ζορο το μονω που εγινε ηταν να συνεχιζει να γυρναει ο ανεμοστροβιλος....περίμενα κατι καλυτερο nice!

petrikios

petrikios

Aμα δειξει τις καλυτερες επιθεσεις του απο τους πρωτους χαζους κομπαρσους στον Hyozo τι σκατα θα κανει τις κουμπαρες θα παιζουνε....??

????????

Anonymous

Επισκέπτης
1 λιγα γ τις κουμπαρες
2 ηθελα να κανει καμια σουπερ αχτινα οπως ο μιχαοκ στο πολεμο

petrikios

petrikios

O Mihawk ειναι ο καλυτερος ξιφομαχος στον κοσμο.....

Kauko

Kauko

κατι μου λεει οτι θα δουμε τη μαχη Zoro vs Mihawk σε flashback

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Λιγα για τον Zoro knife γιατι ειναι η πιο μεγαλη μου αγαπη στο one piece και οποιος πει τιποτα για την ομορφια του και τη δυναμη του θα φαμε τα μουστακια μας και γω ας μην εχω...
ΟΚ λιγο χαζος ειναι καμμια φορα. :xD:

????????

Anonymous

Επισκέπτης
σιγα ρε και πριν τ τιμε-σκιπ μπορουσε να τ κανει ο ζορο αυτο -_-
απλα τωρα ηθελα να δω τη διαφορα κατα ποσο πιο δυνατη θα ειν η ακτινα

petrikios

petrikios

Εννοεις τον ανεμοστροβυλο....τον εκανε αλλα κρατουσε πολυ λιγο και δεν ειχε αυτην την δυναμη....τωρα ειναι και πιο δυνατος και συνεχιζει να γυριζει και να ακουλουθει τον αντιπαλο...και ναι σιγουρα θα δουμε μαχη Mihawk vs Zoro οπου μαλιστα θα δειχνει και πως εχασε το ματι του....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης