Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Ωπ ναι σόρρυ λάθος διάβασα...
Αδικά τον κατηγόρησα τον Οντα μας... aww3

https://jimaliciouswrites.blogspot.com

didimakia

didimakia

Αμμ την αλαξαν την ανακοινωση. Μεχρι χθες αλλα ελεγε. Ελεγε οτι το Fairy Tail, Ippo και D. Gray-man θα εχουν break αυτην την βδομαδα ενω το WSJ την επομενη.

????????

Anonymous

Επισκέπτης
εγω για αυτη ειχα καταλαβει εξαρχης...ελεγε κατι για holiday season...μια εβδομαδα κρατανε οι διακοπες τους??ευτυχως!!!

σοβαρα τωρα φανταζεσθε τα μανγκα να ηταν ελληνικα??με τοσες αδειες που εχουμε εδω 5 τσαπ το χρονο θα βλεπαμε xd

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Δηλαδη μια εβδομαδα μονο ε; Παλι καλα!
Αν και ο Οda ανθρωπος ειναι κι αυτος, ενα διαλειμμα εχει δικαιωμα να το κανει και να μη γραψει τιποτα.
Αλλα αφου το διαλειμμα θα γινεται απο αυτον, ευτυχως...

maggie

maggie

didimakia έγραψε:Αμμ την αλαξαν την ανακοινωση. Μεχρι χθες αλλα ελεγε. Ελεγε οτι το Fairy Tail, Ippo και D. Gray-man θα εχουν break αυτην την βδομαδα ενω το WSJ την επομενη.
δεν αλλαξαν την ανακοινωση.

# #Fairy Tail and #Ippo are on break *this* week by the way, so don't wait for them. The mangakas deserve some breathers too. =]
Aug 4th, 2011 at 4:56pm PDT

Alright alright, it's Obon and not Golden Week, but same difference, no WSJ next week. Here, have a smartass-cookie if you corrected us. xD
Aug 4th, 2011 at 7:23am PDT

κοιτα ημερομηνια ρε..

anw το θεμα ειναι οτι δεν εχει chapter αυτην την εβδομαδα για κανενα manga του wsj.

????????

Anonymous

Επισκέπτης
οχι την ανακοινωση την αλλαξαν οντως

didimakia

didimakia

Maggie μην επιμενεις. Διαφορετικη ανακοινωση ειχαν απο αυτη που εγραψες.

maggie

maggie

didimakia έγραψε:Maggie μην επιμενεις. Διαφορετικη ανακοινωση ειχαν απο αυτη που εγραψες.
πρωτον σε ποιο ποστ με ειδες να επιμενω ρε νουμπα ? -.-

ReBoRn23 έγραψε:οχι την ανακοινωση την αλλαξαν οντως
ναι την αλλαξαν.
η πρωτη ανακοινωση:
Because of Golden Week (Japanese holidays) there will be no WSJ next week. In other words no Naruto, Bleach, OP, etc. Just a heads up. =]
04 Αυγούστου στις 3:29 μ.μ. μέσω: Twitter · @mangastream on Twitter

και η δευτερη:
Alright alright, it's Obon and not Golden Week, but same difference, no WSJ next week. Here, have a smartass-cookie if you corrected us. xD
04 Αυγούστου στις 5:23 μ.μ. μέσω: Twitter · @mangastream on Twitter

η διαφορα ειναι οτι δεν ειναι golden week αλλα εχουν το obon festival....το νοημα ειν το ιδιο...no wsj next week..

@didi: τωρα επιμενω και για να πειστω οτι εχω αδικο θελω λινκ με την ανακοινωση που ελεγε για την μεθεπομενη βδομαδα :P

didimakia

didimakia

Αληθεια σου λεω δεν ηταν καμμια απο αυτες τις δυο. Αυτην την ανακοινωση που λεω εγω δεν την ειχαν στο forum αλλα στο site πανω πανω στην πορτοκαλι μπαρα. Δεν το'βγαλα φωτογραφια. XD

Ελεγε
No Fairy Tail,Ippo and D.gray-man this week.WSJ(One Piece,Naruto,Bleach,KHR etc) will have break next week. Its holiday season =)
Καπως ετσι ηταν ^_^

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Μια ερωτηση εκανα και εγινε χαμος i hate everythin\'
Τι το ανοιγω το ρημαδι; aaaaaah! και δεν εχω καταλαβει Χριστο.
Καταληξτε σ'ενα συμπερασμα. Για ποσο καιρο δε θα διαβαζουμε one piece.
Eγω φταιω ρε που ρωτησα, δε φταιει κανενας αλλος...

Kauko

Kauko

σωπα εσυ μοιραια γυναικα... ^^

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
αληθεύει πως τον όντα τον χτύπησε αμάξι? πάνω πάνω στο mangastream έτσι γράφουν

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

@kauko σ'ευχαριστω που με ειπες μοιραια γυναικα aww2
@jonnyman εγω ακουσα οτι τον απηγαγε καποια γιαπωνεζικη μαφια.
Σπόιλερ:

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
για τη γιακούζα άκουσες? αληθεύει τελικά?

didimakia

didimakia

Βασικα εγω ακουσα οτι τον χτυπησε ενα αμαξι. Αυτος που τον χτυπησε τον σηκωσε τον εβαλε μεσα στο αμαξι αφησε ενα πυροτεχνημα πισω και οταν αριτσωθηκε στον αερα σχηματιστηκε το σημα του kuboτης yakuza.

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Καποιοι εχουν ορεξη για αστεια.
Λοιπον ας ειναι το break οσο καιρο γουσταρουν. Απλα υπομονη!

Aldark

Aldark

oi noοβς δεν εχω ιδεα γιατι λετε αλλα η golden week ειναι τον ΜΑΪΟ

αλσο καντε με μοντ.

(διαβασα καποιο τσαπ αλλα το ιντερνετ εδω ειναι gtpk οποτε δεν σχολιαζω , απλα bad ass η εμφανιση του Λουφφυ και των αλλων)

loner

loner

NO JUMP ISSUE NEXT WEEK; EXPECT 635 SPOILERS ON OR AROUND THE 16th-17th.

Αυτό είχε γράψει το apforums.net εξ' αρχής οπότε πιστεύω κατά τις 17 θα έχουμε κανονικά chapter.

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Aldark έγραψε:oi noοβς δεν εχω ιδεα γιατι λετε αλλα η golden week ειναι τον ΜΑΪΟ

αλσο καντε με μοντ.

(διαβασα καποιο τσαπ αλλα το ιντερνετ εδω ειναι gtpk οποτε δεν σχολιαζω , απλα bad ass η εμφανιση του Λουφφυ και των αλλων)
μηπως θες να σ βρουνε και καμια γκομενα,να σου φτιαξουν καφε και να σου πλυνουν τα ποδια? e?
θελω και εγω να γινω μοντ...μαχουρι δεχομαστε τη παραιτηση σου :xD:

οντως αυτο με τη απαγωγη του οντα απο το κουμπο το εδειξε μεχρι και το σταρ -_-
μαγγιε η πρωτη ανακοινωση ηταν σαν αυτη του διδι θυμαμαι καλα το holiday season που ελεγε whistle

karamin

karamin

παλι δεν εχει επεισοδιο;;;;

didimakia

didimakia

Εχει και παραεχει.
Σπόιλερ:

karamin

karamin

ωωωωωωωωωωω......ευχαριστω πααααρα πολυ!!!

karamin

karamin

μολις διαβασα το νεo επειδοδιο.....εχω παθει πλακα!!!!!οι SH εχουν γινει γαματοι!!!ο zoro με το σκεπασμενο ματι εχει γινει πολυ τυπας!!!ο sanji φοβερο αυτο με το skywalk οπως και ο brook και ο franky!!!!περιμενω και αλλα!!!!η robin πολυ τουμπανιασε!!τωρα αρχιζουν τα ωραια!!!αντε σιγα σιγα να παρει ο καθενας τον προσωπικο του αντιπαλο!!!!

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Moλις διαβασα το τσαπτερ!
Δε μπορω, εχω τρελαθει , αγαπαω one piece, αγαπαω straw hat , αγαπαω και τον Oda ! ellefson you is mean pingpingeyes yahoo yupi yupi oh my love! oh my love! oh my love! τα χω παιξει τελειως!
Ο Brook εκανε ολοκληρη γιορτη για να επιτεθει
Ο Zoro ηταν που ηταν θεος, τωρα παραεγινε :inlove:
Ο Sanji με το sky walk ...απιστευτος!!!!!!
Οταν επιτεθηκε η Robin ειδα 2 τεραστια ποδια νομιζω. WTF?
Καλα ο Franky πολυ εξελιγμενο ειδος :haha: .respect!
Θελω ομως να δω και τις επιθεσεις Nami, Usopp και Chooper για να ολοκληρωθει η θεϊλα!
Kαι πανω απ'ολα τις επιθεσεις του Luffy , αν και στην αρχη που σταματησε την επιθεση του Hordy , ξετρελαθηκα!
Τι ομορφο τσαπτερ, πραγματικα πανεμορφο :inlove: :inlove: :inlove: Το καλυτεροτερο!

didimakia

didimakia

O Jinbei σταματησε την επιθεση του Hordy πετωντας και αυτος νερο πανω στο νερο με αποτελεσμα να του αλλαξει την πορεια. Εκτος αν αναφερεσαι γι αλλη σκηνη.
Παντως το cover το προσεξατε? Ο Wapol Noble και το Drum Kingdom "καταστραφηκε"

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης