Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 40]

maggie

maggie

για τον Οντα μιλαμε, ειναι ικανος να μην βαλει και κανεναν σε αυτο το αρκ...

που δεν το νομιζω αλλα ποτε δεν ξες.

loner

loner

Εγώ από παλιά έχω πει Jinbe επειδή έχει δώσει λόγο στον Ace να προσέχει τον Luffy... Όλα είναι πιθανά όμως... Πάντως πιο πολύ σαν άτομο θα ταίριαζε ο VDD επειδή είναι μπούφος, έχει ενδιαφέρον φρούτο και διψάει για θησαυρούς... Κατά τα άλλα παίζει και Shirahoshi...

patric94

patric94

αν μπει ο jinbei χαλαει το monster trio,κατι που ουτε εμεις ουτε ο oda θελει. προτιμω εναν αλλο ψαρανθρωπο που να κολυμπαει οχι σαν τον decken :P( ωστε να εχουμε και εναν με fishman karate σαν πολεμικη τεχνικη)

loner

loner

Εμένα δεν με χαλάει να χαλάσει το monster trio πάντως

patric94

patric94

ιεροσυλε! :P αν χαλασει το monster trio το παραταω το OP ... δεν θα εχει πλακα αν μπει ενας shichibukai στο crew, ασε που ο jinbei δεν ηταν ποτε underling καποιου οποτε δυσκολα, ally θα μεινει σιγουρα :)

crimson

crimson

χαχαχαχαχα και γω αυτο ακριβως θα ελεγα!!μπραβο πατρικ!!μα καλα ρε loner ειναι δυνατον?? :xD: Pandman ownz

Aldark

Aldark

o Jinbei ειναι ελαχιστα αστειος.οχι.
ειναι πιο δυνατος εποσης απ'τον λουφφυ

crimson

crimson

aldark ιεροσυλε No2 :P :xD: πιο δυνατος απο λουφη ?οχι καλε..πλακα πλακα πιστευω οτι ειναι στο ιδιο επιπεδο με τον σανζι μετα απο το timeskip..

loner

loner

Είναι πιο δυνατός από τον Λουφι μόνο μέσα στην θάλασσα...Μετά το timeskip το monster trio έχει γίνει πολύυυυ τούμπανο και σίγουρα πολύ πιο πάνω από επίπεδο shichibukai, οπότε o Jinbe δεν θα χαλάσει την ισορροπία.

p.s. έχουμε ξεφύγει από το topic

????????

Anonymous

Επισκέπτης
εγω θελω τον παπαγκου(αστερια) γαμαει απλα ο τυπος..πλ στυλ

karamin

karamin

ρε παιδια...τι monster trio και βλακειες;αν δνε μπει και αλλο τουμπανο πως θα παει το πληρωμα στο new world....???δεν λεω,εχουν δυναμωσει παρα πολυ ολοι..αλλα συμφωνα με τον luffy,πρεπει να μπουν αλλοι 2....ειναι πολυ νωρις ακομη για αυτην την συζητηση...πιστευω οτι θια μας τρελανει ο ο oda με το ποιος θα μπει τελικα...εγω λεω οτι θα ειναι καποιος ψαρανθρωπος.....μπορει και αυυτος ο γατομουστακος με τα πολλα ποδια....ο decken...για karibou που λεγαν παλια δεν νομιζω....ειναι αλητρα...δεν κανει για sh...

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

karamin έγραψε:ρε παιδια...τι monster trio και βλακειες;αν δνε μπει και αλλο τουμπανο πως θα παει το πληρωμα στο new world....???δεν λεω,εχουν δυναμωσει παρα πολυ ολοι..αλλα συμφωνα με τον luffy,πρεπει να μπουν αλλοι 2....ειναι πολυ νωρις ακομη για αυτην την συζητηση...πιστευω οτι θια μας τρελανει ο ο oda με το ποιος θα μπει τελικα...εγω λεω οτι θα ειναι καποιος ψαρανθρωπος.....μπορει και αυυτος ο γατομουστακος με τα πολλα ποδια....ο decken...για karibou που λεγαν παλια δεν νομιζω....ειναι αλητρα...δεν κανει για sh...

Ο decken δεν ειναι αλητρα;
Παιδια σορρυ αλλα δεν το βλεπω απο την 1η περιπετεια μετα την επανενωση τους να παιρνουν νακαμα. Και επισης απο τους χαρακτηρες που εχουμε τωρα , δεν μου κολλαει κανενας να μπει στους straw hat. Aλλα και να μου κολλουσε, ο Decken με τιποτα. Το πολυ η Shirahoshi και παλι ομως αμφιβαλλω...

karamin

karamin

ο karibou ειναι κωλοπαιδαρας ρε συ....ο oda μας το εδειξε πολυ καλα με τις σκηνες του karibou να σκοτωνει τους marines σαν κοτοπουλα...τους εφαζε με τον αδερφο του....δεν κανει για sh....ολοι απο το πληρωμα τα εχουν βαλει με marines....αλλα κανενας δεν το εκανε ετσι.....για bleckbeard καλος ειναι ο karibou...dencken!!!!

sirQuackly

sirQuackly

οχι ρεεεεεε...
θελουμε εναν logia αλλα οχι τον caribou!!!
περιμενετε σε αλλο νησι μηπως βρουν κανεναν

crimson

crimson

ρε παιδια ποιος ειναι ο σκοπος του καριμπου μεσα στην ιστορια??το λεω αυτο γιατι θα μπορουσε να μην τον αναφερει καν στην ιστορια ο οντα,οχι μονο αυτο αλλα φαινεται να εχει σημαντικο ρολο..ειδαμε οτι εχασε το πληρωμα του και γενικως εχει ενδιαφερον ολη η κατασταση με απαγωγες και τετοια...πιστευετε λοιπον οτι ειναι μονο και μονο για να δειρει εναν logia ο luffy η ακομα για να μας μπερδεψει ο οντα??διαφορετικα υπαρχουν σχεδια γι αυτον στο μελλον....κατα την γνωμη μου, κατι παιζει με αυτον..(next nakama)

Steve-O

Steve-O

συμφωνώ με τον crimson..είναι λογκια αλλά όχι δυνατό άρα μπορεί να μπει στο πλήρωμα χωρίς να χαλάσει την ισορροπία.. από τα λογκια που έχει δείξει δεν νομίζω να μπορούσε να μπει κάποιος άλλος..

petrikios

petrikios

Μετα απο 9 μηνες αποχη μπηκα ξανα οι παλιοι με θυμουνται οι νεοι δεν με ξερουν αλλα θα με μαθουν...επειδη καιρο εχω να γραψω την αποψη μου...δεν νομιζετε οτι ειναι ακομα νωρις για 10ο μελος εχιυμε ακομα αρκετα χρονια One Piece να δουμε αν μπει απο τωρα ο 10ος μετα τι θα γινει εκτος και αν μπει ενδεκατος...μεχρι τωρα κανεις δεν μου γεμιζει το ματι για το επομενο μελος....οσο για τον Jinbei ξεχαστε τον δεν παιζει με καμια να μπει...τα ιδια λεγαν και για την Hancock...

Elidor

Elidor

Avarga
petrikios έγραψε:Μετα απο 9 μηνες αποχη μπηκα ξανα οι παλιοι με θυμουνται οι νεοι δεν με ξερουν αλλα θα με μαθουν...επειδη καιρο εχω να γραψω την αποψη μου...δεν νομιζετε οτι ειναι ακομα νωρις για 10ο μελος εχιυμε ακομα αρκετα χρονια One Piece να δουμε αν μπει απο τωρα ο 10ος μετα τι θα γινει εκτος και αν μπει ενδεκατος...μεχρι τωρα κανεις δεν μου γεμιζει το ματι για το επομενο μελος....οσο για τον Jinbei ξεχαστε τον δεν παιζει με καμια να μπει...τα ιδια λεγαν και για την Hancock...

Δωσε μας τα φωτα σου μεγαλε διδασκαλε!

crimson

crimson

μπορει να βρισκομαστε στη μεση της ιστοριας αλλα δεν νομιζω να το τραβηξει τοσο πολυ ο οντα..ασε που σε μια συνεντευξη ειπε οτι θα αρχισει αλλο μανγκα μετα το one piece και αυτο θα εχει να κανει με robot και τετοια, οποτε για να σχεδιαζει το επομενο, μου κανει εμενα οτι θα θελει να τελειωσει λιγο πιο γρηγορα το one piece(οχι οτι θελω βεβαια)... περα απο αυτα το πρωτο μισο της ιστοριας(paradise)ηταν η προετοιμασια του πληρωματος και αν θελετε η γνωριμια με τον κοσμο και την πειρατικη ζωη και το δευτερο μισο (new world) η τελικη ευθεια και εκει θα πρεπει να παρουσιαστει το πληρωμα ετοιμο πιο δυνατο και ολοκληρωμενο,για αυτον το λογο πιστευω οτι θα βρουν νωρις τους υπολοιπους νακαμα.. yahoo τι λεει πετρικιε?? σε θυμαμαι μολις ειχα πρωτομπει εγω..ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, Ο ΚΟΥΕΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ????? e?

maggie

maggie

ποσταρε λινκ με τσοντα, του εδωσα warn, με εβρισε που του εδωσα warn, τον μπαναρε ο Johnyman 7 μερες, αλλα πιο πριν ειχε δηλωσει οτι εχει βαρεθει τα 17χρονα και οτι την κανει..

Kauko

Kauko

^^ δηλαδη ριχνετε και κανονικα μπαν??? :Ο

crimson

crimson

α καταλαβα.. κριμα γιατι ηταν καιρο εδω αλλα τεσπα αφου ετσι επρεπε να γινει..

Aldark

Aldark

αν και σοφος εχωσε μεσα τσοντα και αναλυση (τζουλια μαυροι ητανε αν δε κανω λαθος)

maggie

maggie

ναι αυτην εχωσε, και το μπαν δεν το εφαγε για την τσοντα αλλα για την συμπεριφορα του, anyway μπειτε ον whistle

Σπόιλερ:

Aldark

Aldark

οκ δε μπαινω γιατι ειμαι 5-6 τσαπς πισω θα πω οτι διαβασα στο 620
ο τζινμπει παιζει να ταν πολυ για ξυλο παλια

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης