για τον Οντα μιλαμε, ειναι ικανος να μην βαλει και κανεναν σε αυτο το αρκ...
που δεν το νομιζω αλλα ποτε δεν ξες.
που δεν το νομιζω αλλα ποτε δεν ξες.
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
karamin έγραψε:ρε παιδια...τι monster trio και βλακειες;αν δνε μπει και αλλο τουμπανο πως θα παει το πληρωμα στο new world....???δεν λεω,εχουν δυναμωσει παρα πολυ ολοι..αλλα συμφωνα με τον luffy,πρεπει να μπουν αλλοι 2....ειναι πολυ νωρις ακομη για αυτην την συζητηση...πιστευω οτι θια μας τρελανει ο ο oda με το ποιος θα μπει τελικα...εγω λεω οτι θα ειναι καποιος ψαρανθρωπος.....μπορει και αυυτος ο γατομουστακος με τα πολλα ποδια....ο decken...για karibou που λεγαν παλια δεν νομιζω....ειναι αλητρα...δεν κανει για sh...
petrikios έγραψε:Μετα απο 9 μηνες αποχη μπηκα ξανα οι παλιοι με θυμουνται οι νεοι δεν με ξερουν αλλα θα με μαθουν...επειδη καιρο εχω να γραψω την αποψη μου...δεν νομιζετε οτι ειναι ακομα νωρις για 10ο μελος εχιυμε ακομα αρκετα χρονια One Piece να δουμε αν μπει απο τωρα ο 10ος μετα τι θα γινει εκτος και αν μπει ενδεκατος...μεχρι τωρα κανεις δεν μου γεμιζει το ματι για το επομενο μελος....οσο για τον Jinbei ξεχαστε τον δεν παιζει με καμια να μπει...τα ιδια λεγαν και για την Hancock...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης