Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 40]

Kauko

Kauko

το 600 + ξεχασα να το διορθωσω... εννοουσα ομως οτι ολο το αρκ δεν ειναι καλο pwned!

kosni21

kosni21

καλα ολα αυτα αλλα ο χορντι ποτε θα τις φαει επιτελους?? λουφυ τσακισε τον τον γαμ..... δε μπορω δε μπορω να περιμενω

Brahma Bull

Brahma Bull

@kosni21
Δεν χρειαζεται να τον τσακισει ο Luffy. Θα πεθανει απο υπερβολικη δοση.

kosni21

kosni21

ελπιζω να μη την γλιτωσει ετσι ο πρεζοψαρανθρωπος. θα δειξει

didimakia

didimakia

Skoty D. Prime έγραψε:εγω πιστευω οτι καποιος απο τουσ ψαφινους θα κανει μεταγγιση αιματως στον χορντι που σε καποια φαση θα αιμοραγει μεχρι θανατου... κ ετσι θα τους δει με αλλο ματι... σου λεει τωρα κατσε ρε φιλε, λες να μην ειναι τοσο κακοι?

This is good. Μου αρεσει και παιζει και να γινει ^^

By the way τον θυμαστε ολοι τον μπαρμπα στο Cover ε? :D

crimson

crimson

didimakia έγραψε:
Skoty D. Prime έγραψε:εγω πιστευω οτι καποιος απο τουσ ψαφινους θα κανει μεταγγιση αιματως στον χορντι που σε καποια φαση θα αιμοραγει μεχρι θανατου... κ ετσι θα τους δει με αλλο ματι... σου λεει τωρα κατσε ρε φιλε, λες να μην ειναι τοσο κακοι?

This is good. Μου αρεσει και παιζει και να γινει ^^

By the way τον θυμαστε ολοι τον μπαρμπα στο Cover ε? :D
οντως αυτη ειναι καλη ιδεα και πανω απο ολα στο σημειο που ειμαστε ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ και αυτο το λεω σε οσους κρινουν το αρκ απο τωρα..δεν λεω δεκτη η γνωμη και η κριση του καθενος απλα να περιμενουμε να τελιωσει το αρκ για να εχουμε ολοκληρωμενη εικονα..οπως ειπα ενα αρκ ειναι ενδιαφερον αν εχει ωραια πλοκη και ωραιο σχεδιο, μεχρι στιγμης ειναι ολα ανοιχτα οποτε ειναι ενδιαφερον...οσο για σχεδιο και ο ιδιος ο οντα εχει πει οτι δεν εχει καλο σχεδιο(σε σημαντικες σκηνες ειναι πολυ καλο γιατι δινει βαση αλλα γενικα λιγο προχειρο θα ελεγα λογω χρονου) αλλα εγω προσωπικα το εχω συνηθησει...

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
εγώ γιατί πιστεύω πως και να γίνει αυτό -το ωραίο ομολογουμένως σενάριο- ο χόρντι δεν θα νοιαστεί καθόλου για τους ανθρώπους και θα το ξεχάσει αμέσως και θα πει πως θα προτιμούσα να πεθάνω παρά να οφείλω τη ζωή μου στους ανθρώπους και άλλα τέτοια ωραία ?

θα είναι κάπως να μετανοιώσει στη συνέχεια..είχαμε τον hatchin που άλλαξε..και τώρα έχουμε κάποιον που από αγέννητος μισούσε τους ανθρώπους..δεν λέει να αλλάξει :/

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Aldark's mother έγραψε:εγώ γιατί πιστεύω πως και να γίνει αυτό -το ωραίο ομολογουμένως σενάριο- ο χόρντι δεν θα νοιαστεί καθόλου για τους ανθρώπους και θα το ξεχάσει αμέσως και θα πει πως θα προτιμούσα να πεθάνω παρά να οφείλω τη ζωή μου στους ανθρώπους και άλλα τέτοια ωραία ?

θα είναι κάπως να μετανοιώσει στη συνέχεια..είχαμε τον hatchin που άλλαξε..και τώρα έχουμε κάποιον που από αγέννητος μισούσε τους ανθρώπους..δεν λέει να αλλάξει :/
οντως θα ειν βλακεια να αλλαξει ολα τα πιστευω του ετσι απλα....και θα ειν πεσει και στα ματια μας

dem

dem

ο θρυλικος σπαθοπωλητης @ cover xd

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Eγω οπως ειπα σ'ενα προηγουμενο ποστ, θελω να δω περισσοτερο τον Fukaboshi.Δε μου εκανε αρνητικη εντυπωση στο τελευταιο τσαπτερ και θελω να σιγουρεψω τη γνωμη μου γι'αυτον.

crimson

crimson

ναι τι λες τωρα ο φουκαμποσι τα σπαει!!ειχα πει για αυτον απο την πρωτη στιγμη!!ειναι φιλος του τζινμπε, ειναι δυνατος και ευγενης!!οπως λεει και το ονομα του shark star(fuka boshi)..αν δεν προοριζοταν για νεξτ κινγκ θα ηταν σιγουρα στο πληρωμαpingpingeyes οσο για τον χοντι τι λετε να εγινε με το σωμα του?τελευταια σκηνη που δειχνει το χερι του ειναι γεματο αιματα η μου φαινεται???

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

crimson έγραψε:ναι τι λες τωρα ο φουκαμποσι τα σπαει!!
Το ειπα κιολας. Δεν μου εκανε αρνητικη εντυπωση. Απλα θελω να το επιβεβαιωσω αυτο που πιστευω.

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
βλακαμάς είναι που θα κάνει δύο τρία έπικ πραγματάκια

loner

loner

Μετά τα χαμόγελα του cover ήρθε η νύστα του τσάπτερ....με λίγα λόγια το τσάπτερ είναι ΓΤΠ.

petrikios

petrikios

Αιντε πολυ φιλοσοφια επεσε και πολυ συζητηση για το σχεδιο του τσαπτερ και αν ειναι καλος ο Oda ή οχι....ολοκληρη εκθεση ιδεων εγραψε ο καθενας (λιγα λογια ειναι αρκετα)....λοιπον κανεις δεν αμφισβητει το ταλεντο του Oda ειδαλως δεν θα ταν εγεγραμμενος στο φορουμ και δεν θα γραφε σε καθε νεο τσαπτερ την αποψη του....το σχεδιο οντως δεν ηταν και απο τα καλυτερα του και γενικα το σχεδιο του ειναι ιδιορυθμο για αυτο και μ αρεσει...αλλα μανγκα που εχω διαβασει βλεπεις το σχεδιο και θαρρεις πως ειναι φωτογραφια τοσο ρεαλιστικο....το τσαπτερ ηταν λιγο ανουσιο το μονο που εδειξε ενδιαφερον ηταν τον Hordy (αυτος δεν χρειαζεται να παλεψει με κανεναν απο μονος του θα πεθανει)

Να που και γω τελικα εγραψα πολλα αντι για λιγα

Και μαλακα Elidor βλεπω δεν κανεις πια τοσα ορθογραφικα και βελτιωθηκε η συνταξη σου........απο τα 500 πηγε στα 600 ευρω χαχααχαχα κανω και κανα χορατο να γελασουμε λιγο...

Steve-O

Steve-O

δεν έχει αυτή την εβδομαδα ;

didimakia

didimakia

Εχει μωρε ^^

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down

kosni21

kosni21

μολις το διαβασα που ειναι ο λουφυ οεο???

didimakia

didimakia

Ειτε θα συμφωνησε με Jinbei (που το βρισκω απιθανο) ειτε θα κανει Surprise attack.
Ωραιοι οι 3 πριγκηπες παντως και ο Hordy ειναι Sniperας :P
Mυστηρια φιγουρα στο εξωφυλλο. χμμμ

kosni21

kosni21

σαρπραιζ ατακ ε? για να δουμε ποτε επιτελους θα τις ο χορντυ κ οι ψαρακες του

Gomugomunoluffy

Gomugomunoluffy

αντε επιτελουυυυυςςςς να περνανε οι μερες αντε αντε!

crimson

crimson

πολυ ωραιο τσαπ!!!κατα την γνωμη μου κανα βελτιωμενο jet rocket θα εκανε ο λουφη και θα εξαφανιστηκε γι αυτο βιαζοταν ο τζινμπε στο τελος..δεν παιζει να εφαγε ξυλο..οι 3 πριγκιπες τα εσπασαν αλλα το καλυτερο ειναι ο νεος χοντι τζοουνς!!!ειναι απιστευτος γαματος δυνατος και τελειος εμφανισιακα!!επομενος νακαμα με 1000(αν μεινει ετσι) που κατα την γνωμη μου επαθε ανοσια στα χαπια και δεν χρειαζεται αλλο(κατι σαν τον οβελιξ που δεν χρειαζεται να πινει μαγικο φιλτρο)

kosni21

kosni21

νακαμα? ιεροσυλια ρε φιλε οι strawhats ειναι ολοι περιπτωσαρες τι δουλεια τι εχει ο χορντυ ο χαπακοκαρχαριας

crimson

crimson

εχεις ενα δικιο τωρα αλλα πιστευω οτι εχουμε πολυ ζουμι ακομα στην ιστορια..πιστευω οτι ο λουφη θα βοηθησει πολυ στις σχεσεις μεταξυ ανθρωπων και ψαρανθρωπων και μαζι θα αλλαξει και τον χοντι...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης