ψαγμενο αυτο που λες κ στανταρ εχουμε να δουμε παααααααααααααρα πολλα ακομα προσοπικα απο ψαρανθρωπους παω μονο τον τζινμπει
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]
727 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 06 Ιουλ 2011, 21:44
petrikios
Πολυ καλο το τσαπτερ και οντως ο Hody εχει γινει τουμπανος αλλα τι διαολο τν σταγονα απο νερο την ειχε ηδη στο χερι του η βγηκε απο το χερι του γιατι σαν να φανηκε ετσι....τεσπα οσο για τον Λουφη μην ξεχνατε πως μια προβλεψη εκεινης της Madam ελεγε πως το νησι θα καταστραφει απο αυτον....εμενα ενα μου λεει τουτο πως θα πεσει πολυ ξυλο...
728 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 06 Ιουλ 2011, 22:27
than132
εγω πιστεβω οτι δεν θα καταστραφει με την ενεια που σκεφτομαστε....θα καταστραφει με τιν ενεια οτι θα το αλαξει ριζικα ο λουφυ διλαδι ...
μπορει να μεταφερθει καπου κοντα στουσ ανθρωπουσ και να γινουν φιλοι με φισμεν ..
μπορει να αλαξει σε νοοτροπια και το παλιο μιζερο βασιλιο που μισει τουσ ανθρωπουσ να καταστραφει ....
καταλαβενετε τι ενοω ...
μπορει να μεταφερθει καπου κοντα στουσ ανθρωπουσ και να γινουν φιλοι με φισμεν ..
μπορει να αλαξει σε νοοτροπια και το παλιο μιζερο βασιλιο που μισει τουσ ανθρωπουσ να καταστραφει ....
καταλαβενετε τι ενοω ...
729 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 06 Ιουλ 2011, 22:35
crimson
καταλαβαινουμε αν και δεν θα επρεπε λογω ορθογραφιας.. :xD: :muaha: πλακα κανω φιλε μου περα απο την πλακα ειναι λογικη σκεψη..
730 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 06 Ιουλ 2011, 22:40
than132
σιγα μορε ειχα σινιθισει απο τα γκρικλισ και δεν κιταω λαθι
τελοσ παντων hodi να πσοφισει απο overdose
τελοσ παντων hodi να πσοφισει απο overdose
731 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 06 Ιουλ 2011, 22:42
kosni21
132 ωραιο αυτο που ειπες αλλα δε θα με πειραξει να ισοπεδωσει ολο το νησι ο λουφυ
732 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 06 Ιουλ 2011, 22:49
than132
οχι και ετσι ρε υπαμε δεν ειναι και kid να μην εχει τσιπα πανω του μονο για σοβαρο λογο θα εκανε κατι τετιο
733 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 06 Ιουλ 2011, 22:52
Kauko
το αρκ εχει χασει τη συνοχη του μετα το τεραστιο και ανουσιο φλασε να μπακ. Το διαβαζα και νομιζα οτι εχω χασει τσαπτερς. Αντε να τελειωνουμε να μπουν στο νεο κοσμο μπας και στρωσει. Το φισμαν αρκ δεν το βλεπω να προσφερει και τιποτα στην πλοκη εκτος κι αν μπει νεος νακαμα
734 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 06 Ιουλ 2011, 23:07
kosni21
δεν νομιζω να παιξει νεος νακαμα κ ουτε ψηνομαι να πω την αληθεια
735 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 06 Ιουλ 2011, 23:24
womanTENSAIinathens
Λοιπον...ας μιλησω και γω για το τσαπτερ. Ηταν κατα τη γνωμη μου πιο καλο απο το προηγουμενο.
Καταρχας θα ξεκινησω λεγοντας: Fukaboshi θεουλης!Ειχα δικιο που ελεγα οτι δε μου εκανε κακη εντυπωση αυτος ο τυπος.
Και σχετικα με τον Luffy και τι συνεβη τελικα, πιστευω οτι πολυ απλα ο Jimbei καταλαβε οτι οσο και να προσπαθουσε , δε θα εμποδιζε τον Luffy να κανει αυτο που θελει, οποτε πηρε την πριγκιπισσα και το Μegalo και πανε στον βασιλια οπως ειδαμε.
Μπορει ο Luffy να σκασει μυτη απροειδοποιητα, μπορει να ειναι ηδη εκει πριν τον Jimbei ΧD! Aλλα θα δουμε..
Απορια: αφου ο βασιλιας σε μια ωρα θα σκοτωθει, ποσα τσαπτερ αντιστοιχουν σε μια ωρα; Το ξερω, χαζη απορια.
Με αγχωσε αυτο, μου θυμισε αλαμπαστα. Σε 1 ωρα, σε μιση ωρα, σε 50 λεπτα, σε 5 λεπτα θα σκασει η βομβα.
Καταρχας θα ξεκινησω λεγοντας: Fukaboshi θεουλης!Ειχα δικιο που ελεγα οτι δε μου εκανε κακη εντυπωση αυτος ο τυπος.
- Σπόιλερ:
Και σχετικα με τον Luffy και τι συνεβη τελικα, πιστευω οτι πολυ απλα ο Jimbei καταλαβε οτι οσο και να προσπαθουσε , δε θα εμποδιζε τον Luffy να κανει αυτο που θελει, οποτε πηρε την πριγκιπισσα και το Μegalo και πανε στον βασιλια οπως ειδαμε.
Μπορει ο Luffy να σκασει μυτη απροειδοποιητα, μπορει να ειναι ηδη εκει πριν τον Jimbei ΧD! Aλλα θα δουμε..
Απορια: αφου ο βασιλιας σε μια ωρα θα σκοτωθει, ποσα τσαπτερ αντιστοιχουν σε μια ωρα; Το ξερω, χαζη απορια.
Με αγχωσε αυτο, μου θυμισε αλαμπαστα. Σε 1 ωρα, σε μιση ωρα, σε 50 λεπτα, σε 5 λεπτα θα σκασει η βομβα.
736 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 06 Ιουλ 2011, 23:29
kosni21
λουφυ που εισαι? λουφυ ακους? λοοοοοουυυυυυφυ
737 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 07 Ιουλ 2011, 00:27
crimson
δεν μπορεις να ξερεις ποσα τσαπτερ μπορει να ειναι..για παραδειγμα ολο το μαρινφορντ αρκ ηταν 3 ωρες περιπου και τωρα μεσα σε 2 τσαπτερ το σημερινο και το προηγουμενο περασαν 2 ωρες γιατι ελεγε 3 ωρες και τωρα 1..μπορει τα τελευταια 10 λεπτα να ειναι 5 τσαπτερ..δεν μπορεις να ξερεις..οσο για τον λουφη οπως ειπα μπορει να εκανε ενα καινουριο βελτιωμενο jet rocket και να βρεθηκε στο παλατι κοντα στην ταχυτητα φωτος..womanTENSAIinathens έγραψε:Λοιπον...ας μιλησω και γω για το τσαπτερ. Ηταν κατα τη γνωμη μου πιο καλο απο το προηγουμενο.
Καταρχας θα ξεκινησω λεγοντας: Fukaboshi θεουλης!Ειχα δικιο που ελεγα οτι δε μου εκανε κακη εντυπωση αυτος ο τυπος.αλλα και στην επομενη σελιδα ηταν θεουλης.
- Σπόιλερ:
738 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 07 Ιουλ 2011, 01:17
Johnyman
καλό τσάπτερ..δεν με χάλασε κάτι ιδιαίτερα.μας τα ζάλισε λίγο με το water shot..τελειωμό δεν είχε(σαν την nyan cat XD)
η απόλυτη ξενέρα αν γίνει αυτό
crimson έγραψε:εχεις ενα δικιο τωρα αλλα πιστευω οτι εχουμε πολυ ζουμι ακομα στην ιστορια..πιστευω οτι ο λουφη θα βοηθησει πολυ στις σχεσεις μεταξυ ανθρωπων και ψαρανθρωπων και μαζι θα αλλαξει και τον χοντι...
η απόλυτη ξενέρα αν γίνει αυτό
739 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 07 Ιουλ 2011, 01:18
Kauko
τα νεα μαλλια του Χοντι ειναι ωραια. Φαινοταν πολυ τουμπανος απο τα αναβολικα... ο Ψωμιαδης του τα δινει η ο Μπεος?
740 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 07 Ιουλ 2011, 01:23
Johnyman
αα και ξανά έγινε και πάλι hody
741 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 07 Ιουλ 2011, 01:23
Kauko
ναι, ξαναβαφτιστηκε... καλα αυτο εξαρταται απο τους scanlators
742 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 07 Ιουλ 2011, 01:29
Johnyman
όχι.από τον παπά και μόνο
743 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 07 Ιουλ 2011, 01:37
loner
^^ haha
Πολύ ωραίο chapter! Αλλά αυτό το water shot μεγάλο ψέμα ρε φίλε (παίζει να έχει καμιά συγγένεια με τον chuk norris ? )
Πολύ ωραίο chapter! Αλλά αυτό το water shot μεγάλο ψέμα ρε φίλε (παίζει να έχει καμιά συγγένεια με τον chuk norris ? )
744 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 07 Ιουλ 2011, 01:38
Kauko
^^ ποιος δεν εχει??
he's everyone's father
he's everyone's father
745 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 07 Ιουλ 2011, 01:43
Gomugomunoluffy
καλα παντως με ολα αυτα που βλεπω εγω πιστευω οτι ο οντα προσπαθει να μας μπερδεψει και δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως θα γινει!
στην αρχη ειδαμε ενα χορντι ο οποιος θα γινοταν καρχαριοσαλατα απο τον ζορο και τωρα βλεπουμε εναν χορντι ο οποιος με μια σταγονα νερου; εστειλε τον αλλον ποιο ωραιες διακοπες απο οτι εστειλε ο κουμα τους SH!!! χαχαχα xD
Επισης δεν μας διχνει τι συνενοηθηκαν ο λουφφυ με τον jinbe ή τελος παντων τι εγινε εκει...και τι θα γινει και με την πριγκιπισσα ! σιγουρα θα κανει και αυτη, αν οχι πολλα, κατι σημαντικο!
και επισης μια απορια τι ακριβως προσπαθει να κανει ο decken αυτη την στιγμη?
στην αρχη ειδαμε ενα χορντι ο οποιος θα γινοταν καρχαριοσαλατα απο τον ζορο και τωρα βλεπουμε εναν χορντι ο οποιος με μια σταγονα νερου; εστειλε τον αλλον ποιο ωραιες διακοπες απο οτι εστειλε ο κουμα τους SH!!! χαχαχα xD
Επισης δεν μας διχνει τι συνενοηθηκαν ο λουφφυ με τον jinbe ή τελος παντων τι εγινε εκει...και τι θα γινει και με την πριγκιπισσα ! σιγουρα θα κανει και αυτη, αν οχι πολλα, κατι σημαντικο!
746 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 07 Ιουλ 2011, 01:45
Johnyman
Gomugomunoluffy έγραψε:
be a punk :xD:
747 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 07 Ιουλ 2011, 02:01
Gomugomunoluffy
θα το εχω στα υποψην μου !
748 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 07 Ιουλ 2011, 02:01
crimson
αυτο δεν ειναι το ωραιο??το εχουμε πει πολλες φορες οτι ο οντα δεν ξεχναει τιποτα! καθε πραγμα στον καιρο του,οταν ειναι να μας πει, θα μας πει και για τον λουφη και για τον ντεκεν...καπως επρεπε να τελειωσει το τσαπ ωστε να ανυπομονουμε για το επομενο..οσο για τον χοντι το εχει παιξει τοσο τελεια αυτος ο οντα εχει καταφερει να αναστατωσει ολους τους fans του one piece σε σημειο να μην ξερουν ποιος θα ειναι ο μεγαλος αντιπαλος του λουφη..τωρα ο χοντι ειναι υπερ αρκετος για τον λουφη..ααα και ο καλυτερος τροπος να χρησιμοποιησει τα χαπια ο χοντι πιστευω οτι ηταν αυτος..Gomugomunoluffy έγραψε:καλα παντως με ολα αυτα που βλεπω εγω πιστευω οτι ο οντα προσπαθει να μας μπερδεψει και δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως θα γινει!
749 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 07 Ιουλ 2011, 02:09
Gomugomunoluffy
αυτο παντως δεν το ξερουμε γιατι μην ξεχνας μολις εμφαντιστικε ο Luffy μετα την εκπαιδευση του και δεν εχουμε δει τι ακριβως εχει μαθει αρα δεν μπορεις να το λες με σιγουρια αυτο το πραγμα;) αλλα το σιγουρο ειναι οτι δεν θα τον εχει και για την πλακα του σιγουρα. γιατι δεν θα ειχε και αξια η μαχη...
750 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 07 Ιουλ 2011, 02:30
crimson
ενταξει οκ αλλα καποιον πρεπει να αντιμετωπισει ο λουφη ετσι? μετα την εκπαιδευση ειναι σε αλλο επιπεδο,τετοιο ωστε για να τον κοντραρει καποιος πρεπει να ειναι απο σιτσιμπουκαι και πανω επιπεδο..ξερουμε οτι ο δυνατοτερος ψαρανθρωπος ειναι ο φιλος του ο τζινμπει(που δεν κλανει μια για μενα τωρα στον λουφη) οποτε η καλυτερη λυση ειναι τα χαπακια για να μειωσουν την διαφορα στα λεβελ..αυτο που θελω να πω ειναι οτι μονο ο χοντι ειναι ανταξιος του λουφη πανω στο νησι αυτη τη στιγμη..
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης