woman μην εισαι τοσο αγρια... φοβουμαι
Κανεναν δεν κατηγορω, τη γνωμη μου λεω
- Σπόιλερ:
- woman=flamer
but i'm immune to flamers
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
captain usopp έγραψε:woman μην εισαι τοσο αγρια... φοβουμαι
- Σπόιλερ:
woman=flamer
but i'm immune to flamers
womanTENSAIinathens έγραψε:captain usopp έγραψε:δε μιλαω μονο για ενα τσαπτερ... γενικα το αρκ ειναι ψιλομαπα και ως προς το σχεδιο (οι νεοι φισμεν ειναι για τα αναθεμα) και ως προς την ιστορια
Αυτο ειναι το δικο σου προσωπικο γουστο. Ο Oda κανει απλως τη δουλεια του.Δε σου αρεσει εσενα αυτο το αρκ οποτε το προβλημα δεν ειναι αυτουνου που το εφτιαξε, δεν ειχε σκοπο ο Oda να σε ξενερωσει...
captain usopp έγραψε:η γνωμη μου ομως ειναι οτι ο μανγκακα δεν κανει καλο σχεδιο... βεβαια και το αρκ το περιμενα αλλιως
Ακριβως αυτο ειπα κι εγω, απλως ανεφερα και την αληθεια για το σχεδιο του ^^δεν με νοιαζει, ξερω να αποδεχομαι αυτο που θελει εκεινος να μας δειξει, επειδη το one piece ειναι δικο του. Αν ηταν δικο μου, θα το εφτιαχνα αλλιως
κανεις δεν ειπε οτι δεν ειναι.Brahma Bull έγραψε:Ελατε ρε παιδια ο Oda ειναι φοβερος στο σχεδιο.
- Σπόιλερ:
κανεις δεν εθιξε την ιστορια του μανγκα...δεν το παιζουμε εξυπνοι, καταλαβαινουμε πολυ καλα τι γινεται...οταν ενα τσαπτερ δεν ειναι καλο ο μονος που φταιει ειναι ο μανγκακα, αρα αυτον θα κατηγορησουμε...το θεμα ειναι να μπορουμε να ειμαστε αντικειμενικοι..οχι πχ επειδη ειναι το αγαπημενο μας μανγκα να θεοποιουμε το καθε τσαπτερ που βγαινει ακομα και αν ειναι μαπα...και αυτο απο αποψη σχεδιου παρα ηταν μαπα...womanTENSAIinathens έγραψε:Brahma Bull έγραψε:Ελατε ρε παιδια ο Oda ειναι φοβερος στο σχεδιο.
- Σπόιλερ:
Συμφωνω μαζι σου!Οντως αυτο το τσαπτερ ηταν καπως αλλα οχι να απαξιωνουμε τον Oda. Kαι γω δεν το πολυκαταλαβα το τσαπτερ αλλα δε μου φταιει ο Oda γι'αυτο , ουτε και το σχεδιο του. Κανεις δεν ξερει τι σκεψεις εχει στο μυαλο του και φτιαχνει την ιστορια οπως την διαβαζουμε. Μη το παιζουμε εξυπνοι, οτι ο Oda εχει αρχισει να χανει τη μπαλα. Οποιος δεν καταλαβαινει τι γινεται να τα βρει με τον εαυτο του. Μαθαμε τωρα δεν μας αρεσει ενα τσαπτερ τα ριχνουμε στον μανγκακα.
το αρκ κατα την γνωμη μου ειναι μετριο ως προς την ιστορια...οσο αφορα το σχεδιο αντικειμενικα σε αυτο το αρκ ειναι κατω του μετριου...σε αυτο το τσαπ δε ηταν απαραδεκτο...captain usopp έγραψε:δε μιλαω μονο για ενα τσαπτερ... γενικα το αρκ ειναι ψιλομαπα και ως προς το σχεδιο (οι νεοι φισμεν ειναι για τα αναθεμα) και ως προς την ιστορια
το μανγκα το εχουμε αποδεκτει και για αυτο το διαβαζουμε...ομως κανεις δεν δυσανασχετησε με την εξελιξη του αλλα με το σχεδιο του, μην τα μπερδευετε...crimson έγραψε:εμενα μου αρεσε παλι..ενταξει δεν εδειξε τον λουφη και τους αλλους αλλα επρεπε να μαθουμε τι γινεται και με αλλους χαρακτηρες..επισης ειχε ενδιαφερον γιατι αν καταλαβα καλα ο οντα ηθελε να απομυθοποιησει τους new fishman pirates και τον hordy jones και να ανεβασει τους princes..τελικα δεν πρεπει να ειμαστε σιγουροι για τιποτα ουτε καν ποιους θα αντιμετωπισει το πληρωμα..πιστευω οτι θα εχει τρελη εξεληξη και απροβλεπτη..α και κοιταχτε να αποδεχτητε το μανγκα!δεν γινεται να εχει την εξεληξη που εσεις θελετε, αν ειναι ετσι ας φτιαξει ο καθενας το δικο του μανγκα και να χαιρεται.. ο οντα ειναι θεος και δεν ακουω κουβεντα
+1 ρε Ευθυμη.didimakia έγραψε:womanTENSAIinathens έγραψε:captain usopp έγραψε:δε μιλαω μονο για ενα τσαπτερ... γενικα το αρκ ειναι ψιλομαπα και ως προς το σχεδιο (οι νεοι φισμεν ειναι για τα αναθεμα) και ως προς την ιστορια
Αυτο ειναι το δικο σου προσωπικο γουστο. Ο Oda κανει απλως τη δουλεια του.Δε σου αρεσει εσενα αυτο το αρκ οποτε το προβλημα δεν ειναι αυτουνου που το εφτιαξε, δεν ειχε σκοπο ο Oda να σε ξενερωσει...
Νομιζω πως το θεμα ειναι αντικειμενικο και οχι υποκειμενικο. Πρεπει να εισαι τυφλος για να μην παραδεχεσαι οτι το σχεδιο του Oda (εξ αρχης) ηταν πολυπλοκο και δυσαναγνωστο. Ειδικα τωρα στο fishman island με τοσα background εχει γινει ακομα πιο δυσαναγνωστο.
Anyway το θεμα δεν ειναι εκει, εχω αποδεχτει αυτο το σχεδιο αλλα να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους.
maggie έγραψε:
ο Οντα εχει μοναδικο σχεδιο, η το αποδεχεται καποιος η οχι...οι περισσοτεροι το εχουμε αποδεχτει...ομως το σχεδιο του δεν ειναι τελειο και εχει και αυτο τα μειωνεκτηματα του...ζωγραφιζει πολυπλοκα και δυσαναγνωστα οπως ειπε ο διδι...απο το thriller bark που ειμαι on going αυτο το σχεδιο δεν με εχει πειραξει καθολου...σημερα ομως για πολλους απο αποψη σχεδιου ηταν μαπα..δεν φταιει η αφεντια μας για αυτο, το φταιξιμο ειναι καθαρα στον μανγκακα, αλλα δεν σημαινει οτι θα του παρουμε το κεφαλι για αυτο, απλα εγινε και το αναφερουμε και ευελπιστουμε σε πολυ καλυτερα τσαπ στο μελλον...
που το διαβασες αυτο εδω μεσα??womanTENSAIinathens έγραψε:Καποιοι μπερδευουν βασικα πραγματα. Δε μου αρεσει το σχεδιο, συνεπως δε μου αρεσει το αρκ. Δεν ειναι το αρκ οπως εγω το γουσταρω, ο μανγκακας φταιει. Το σχεδιο δεν ειναι καλο για καποιους επειδη το φανταζεστε αλλιως. Ειναι απλο! Και μενα καποιες φορες το σχεδιο μου ξενιζει! Αλλα αυτο ειναι δικο μου θεμα γιατι οταν σχεδιαζει ο Oda δεν λεει: ας ξενερωσω τη womantensaiinathens.Δεν το συνεχιζω...το επομενο τσαπτερ πιστευω να μου αρεσει παρα πολυ!
kosni21 έγραψε:one piece λεγετε κ αυτο το φορουμ αρα μαλλον θα ειναι για οne piece βεβαια ειμαι κ απο χωριο δεν ξερω σιγουρα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Aldark's mother στις Πεμ 30 Ιουν 2011, 00:45, 1 φορά
Elidor έγραψε:Επειδη πολλες βλακειες ειδα εδω μεσα, οσοι ειστε φανατισμενοι με τον Οντα και το One Piece να πατε σε κανα forum αφιερομενο στο One Piece και οχι εδω...
Λοιπον, δεν ειμαστε κατα του Οντα ουτε κατα του ΟΠ. Ομως, το σημερινο ηταν αθλιο αθλιο αθλιο αθλιο αθλιο... Οσοι διαφωνουν, με γεια τους με χαρα τους. Αυτοι εχουν το προσωπικο προβλημα που δεν μπορουν να ανοιξουν τα στραβα τους και να αποδεχτουν την αληθεια, αλλα μονο ξερουν να λενε πως το One Piece γαμαει και δερνει και τετοια χαζα... Να μαθετε να ειστε αντικειμενικοι και να μην βλεπετε τα πραγματα οπως σας συμφαιρει, οταν οι μισοι+ λενε πως το τσαπτερ ηταν μαπα, τοτε το τσαπτερ ηταν μαπα. Τελος,
Και να θυμαστε πως, το τσαπτερ μαγκιες, ο Οντα δεν το φτιαχνει για την γυναικα, τα παιδια του και την παρτη του, αλλα για εμας τους αναγνωστες. Συνεπως εμεις ειμαστε οι κριτες, αμα πουμε οτι δεν ειναι καλο, απλα δεν ειναι καλο, ασχετως με τις προθεσεις που ειχε ο Οντα...
kosni21 έγραψε:κ εγω πλακα κανω δεν ειμαι απο χωριο απ το βυρωνα ειμαι χαχα οντος λιγο μουφα σχεδιο αλλα οντα σενσει ρισπεκτ απεριοριστο
kosni21 έγραψε:
Μαζι σου, απειρο ρισπεκτ. Ομως η αληθεια να λεγεται... Πιστευω δεν ειναι κακο ενα arc στα 600+ να ειναι χαλια... Ισα ισα, τιμη του.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης