Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 40]

maggie

maggie

o decken ειναι ανωμαλος του κερατα -_- ftou sou

Kauko

Kauko

maggie έγραψε:o decken ειναι ανωμαλος του κερατα -_- ftou sou

γι αυτο αξιζει να μπει στο crew plz plz plz

crimson

crimson

gomugomunoluffy οποιος και να μπει στο πληρωμα παντα ο ουσοπ θα ειναι ο πιο αδυναμος σε φυσικη δυναμη ,αυτο ειχε δηλωσει και ο οντα σε μια συνεντευξη με την tanaka mayumi..και ο τσοπερ ειναι κτηνος απλα ειναι ακομα χεστης και ανωριμος αλλα πιστευω μετα απο 2 χρονια ειναι πολυ τουμπανο ειδικα με το kung fu point..επισης και ο brook..αν μου ελεγες για την ναμι θα σου ελεγα οκ αλλα δεν χρειαζεται το πληρωμα και αλλον αδυναμο..

Steve-O

Steve-O

αυτός που πρέπει να μπει θα πρέπει να είναι πάνω κάτω στο επίπεδο του φρανκι...

loner

loner

Πολύ ωραίο τσάπτερ...Μάθαμε πράγματα για την προσωπικότητα της Otohime και το πως δημιουργήθηκαν οι Sun Pirates...Το μόνο που δεν κατάλαβα είναι γιατί είναι πρόβλημα το haki της Otohime για να βγάλει λόγο?

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

loner έγραψε:Πολύ ωραίο τσάπτερ...Μάθαμε πράγματα για την προσωπικότητα της Otohime και το πως δημιουργήθηκαν οι Sun Pirates...Το μόνο που δεν κατάλαβα είναι γιατί είναι πρόβλημα το haki της Otohime για να βγάλει λόγο?

ναι οντως αυτο ειναι περιεργο!!! κοιτα το λεει ο Ποσειδωνας. θα το δεις στη σελιδα 11. Η Otohime γεννηθηκε με χακι που δεν της επιτρεπει να το κανει αυτο. Να βγαλει λογο. Τωρα απο κει και περα πιστευω οτι συντομα θα μας εξηγησει ο Oda και αυτο που ρωτας. Ειναι απλα μια ιδιαιτεροτητα του χακι της Otohime αν και παλι μου φαινεται λιγο κουλο αλλα μπορει να δουμε οτι παιζει κατι αλλο...

loner

loner

ναι οντως αυτο ειναι περιεργο!!! κοιτα το λεει ο Ποσειδωνας. θα το δεις στη σελιδα 11. Η Otohime γεννηθηκε με χακι που δεν της επιτρεπει να το κανει αυτο. Να βγαλει λογο. Τωρα απο κει και περα πιστευω οτι συντομα θα μας εξηγησει ο Oda και αυτο που ρωτας. Ειναι απλα μια ιδιαιτεροτητα του χακι της Otohime αν και παλι μου φαινεται λιγο κουλο αλλα μπορει να δουμε οτι παιζει κατι αλλο...
Κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για εκφραστικό λάθος στην μετάφραση...θα δούμε όμως...

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

loner έγραψε:
Κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για εκφραστικό λάθος στην μετάφραση...θα δούμε όμως...

οχι δε νομιζω να εγινε λαθος στη μεταφραση. πιστευω οτι ο Oda ηθελε να μας το πει ετσι περιεργα μεχρι να το εξηγησει και επομενως η μεταφραση ειναι η αναλογη. Αλλωστε ειναι ξεκαθαρο. Το χακι της Otohime εχει αυτη την ιδιαιτεροτητα. Τι παραπανω ή διαφιρετικο θα λεει το πρωτοτυπο απο το μεταφρασμενο; Αλλα ναι θα δουμε...

Ace

Ace

Ίσως εννοεί πως όταν είναι face to face το χακί της έχει (μεγαλύτερη) επιρροή πάνω στους άλλους.

loner

loner

Το χακι της Otohime εχει αυτη την ιδιαιτεροτητα.
Βασικά για ποιά ιδιαιτερότητα λες? Ξέρουμε πως υπάρχουν 3 είδη χακί και επισης ξέρουμε ότι η Οτοχίμε έχει το Color of Observation haki που είναι σαν μια έκτη αίσθηση http://onepiece.wikia.com/wiki/Haki .

Τι παραπανω ή διαφιρετικο θα λεει το πρωτοτυπο απο το μεταφρασμενο;
Μην το λες! Γίνονται συχνά λάθη μετάφρασης και συνήθως αλλάζουν όλο το νόημα μιας φράσης...όπως τις προάλλες που είχαν μεταφράσει λάθος αυτά που έλεγε η Κέιμι στην Νάμι "Ο Hodi δεν είναι ο πιο δυνατός αλλά υπάρχουν πιο επικίνδυνοι από αυτόν" και όλοι έλεγαν ότι ο Hodi δεν είναι ο main villain...και τελικά κάποιος είπε ότι η σωστή μετάφραση είναι "Ο Hodi δεν είναι μόνο δυνατός αλλά και το μυαλό του είναι πολύ επικίνδυνο" http://mangastream.com/read/one_piece/33215009/17

crimson

crimson

ισως ο οντα να μην μας ειπε μεχρι που μπορουν να φτασουν τα ορια του χακι...μετα απο 2 χρονια προπονησης ο λουφη εμαθε τα ΒΑΣΙΚΑ για τα 3 ειδη..δηλαδη ο οντα μας τα λεει σιγα σιγα και αυτο το λεω γιατι ειναι η δευτερη φορα που εχουμε αποριες.Θα σας θυμησω οτι ο rayleigh ειπε στην nico robin οτι ο roger αν και αγραμματος σαν πειρατης που ηταν,δεν ηξερε να γραφει αλλα μπορουσε να ακουσει τις "φωνες" απο ολα τα πραγματα...αυτο μου κανει για observation haki σε φουλ εξεληξη..ετσι και η οτοχιμε μια που ειχε αυτο το observation haki απο τοτε που γεννηθηκε θα το εχει εξεληξει σε μεγαλα επιπεδα και θα μπορει να ακουσει τις "φωνες" την "καρδια" η κατι τετοιο ωστε να κατανοησει και να αλλαξει τους αλλους(οπως εκανε στον ληστη).Υποθετω οτι ειναι κατι σαν telepathy e?

loner

loner

μετα απο 2 χρονια προπονησης ο λουφη εμαθε τα ΒΑΣΙΚΑ για τα 3 ειδη
Εγώ πάλι πιστεύω ότι έμαθε πολύ παραπάνω από τα βασικά...αφού πλέον μπορεί να χρησιμοποιήσει το haoshoku haki του σε συγκεκριμένα άτομα μέσα σε πλήθος...επίσης μπορεί να τηθασεύσει τέρατα του βυθού με χαρακτηριστική άνεση!
δηλαδη ο οντα μας τα λεει σιγα σιγα και αυτο το λεω γιατι ειναι η δευτερη φορα που εχουμε αποριες.Θα σας θυμησω οτι ο rayleigh ειπε στην nico robin οτι ο roger αν και αγραμματος σαν πειρατης που ηταν,δεν ηξερε να γραφει αλλα μπορουσε να ακουσει τις "φωνες" απο ολα τα πραγματα...αυτο μου κανει για observation haki σε φουλ εξεληξη..ετσι και η οτοχιμε μια που ειχε αυτο το observation haki απο τοτε που γεννηθηκε θα το εχει εξεληξει σε μεγαλα επιπεδα και θα μπορει να ακουσει τις "φωνες" την "καρδια" η κατι τετοιο ωστε να κατανοησει και να αλλαξει τους αλλους(οπως εκανε στον ληστη).Υποθετω οτι ειναι κατι σαν telepathy
Συμφωνώ μαζί σου αλλά γιατί να εμποδίσει αυτό για να βγάλει λόγο? Αν δεν πρόκειται για εκφραστικό λάθος τότε σίγουρα θα μας δώσει να καταλάβουμε ο Οντα στο μέλλον.

crimson

crimson

ακουγεται οτι δεν εχει τσαπτερ αυτη την βδομαδα..ξερει κανεις κατι????

Kauko

Kauko

σας αρεσει το σχεδιο του manga?
μου φαινεται οτι στα πρωτα chapters ηταν πολυ καλυτερο

loner

loner

ακουγεται οτι δεν εχει τσαπτερ αυτη την βδομαδα..ξερει κανεις κατι????
Δεν έχει ανακοινωθεί ότι δεν θα έχει, οπότε πιθανότατα Τετάρτη - Πέμπτη θα το έχουμε.

σας αρεσει το σχεδιο του manga?
μου φαινεται οτι στα πρωτα chapters ηταν πολυ καλυτερο
comple είναι :)

maggie

maggie

crimson έγραψε:ακουγεται οτι δεν εχει τσαπτερ αυτη την βδομαδα..ξερει κανεις κατι????
εχει, εχουν βγει και τα σποιλερ

one piece 622 spoilers:

maggie

maggie

didimakia

didimakia

Εξελιζεται πολυ ωραια το flashback.
Ελπιζω να μην σκοτωσει κανας arlong το παιδακι.
Also cool kizaru with hat is cool

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Φοβερο!!!
Ειδαμε περισσοτερο τον fisher tiger αυτη τη φορα!
Εκει που ο Arlong χτυπησε το παιδι τα πηρα στο κρανιο...
Παντως δεν θα παθει κατι το παιδακι. ετσι θελω να πιστευω!
Αλλωστε στο τελος λεει ο fisher tiger να το παμε στο σπιτι...
και ειμαι σιγουρη οτι ο fisher tiger και ο Jimbei θα το προστατεψουν.

Kauko

Kauko

εγω πιστευω οτι ο Arlong το σκοτωνει το παιδακι, και γι αυτο ο Fisher Tiger τον διωχνει απο το πληρωμα , και μπαινει στη μεση ο jinbei ωστε ο Arlong να μεινει στο East Blue

Καλο το flashback δε λεω, αλλα να τελειωνει σιγα σιγα να αρχισει το ξυλο

Grimmy

Grimmy

Imba Troll.
το παιδακι η ψοφαει η θα εξελιχθει σε κανα τρελο τουμπανο που δεν εχουμε δει

loner

loner

Respect στον Fisher Tiger!
Τελικά είναι ο ίδιος άκαρδος Arlong που ξέραμε όλοι... Επίσης το παιδάκι (κοριτσάκι) είναι TOO CUTE.

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Θέλω μάχη...
Αλλά καλό είναι και το flashback...

https://jimaliciouswrites.blogspot.com

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

παιδια να σας πω τη γνωμη μου πιστευω οτι τουλαχιστον τα επομενα 2 τσαπτερ θα ειναι παλι με παρελθον. Δε νομιζω μεσα σ'ενα τσαπτερ να δουμε και τι απεγινε το παιδακι, και πως εξελιχθηκε η σχεση του Jimbei με τον Arlong και τι απεγινε ο Fisher Tiger και το τελος της Otohime...
Καντε υπομονη και γω ξυλο γουσταρω να βλεπω, ειδικα να το βλεπω στο ανιμ αν και ειμαι κατα της βιας γενικοτερα! ασχετο!

Kauko

Kauko

το παιδακι μοιαζει με τον Σαμπο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης