o decken ειναι ανωμαλος του κερατα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]
252 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 15 Απρ 2011, 14:21
Kauko
maggie έγραψε:o decken ειναι ανωμαλος του κερατα
γι αυτο αξιζει να μπει στο crew
253 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 15 Απρ 2011, 19:40
crimson
gomugomunoluffy οποιος και να μπει στο πληρωμα παντα ο ουσοπ θα ειναι ο πιο αδυναμος σε φυσικη δυναμη ,αυτο ειχε δηλωσει και ο οντα σε μια συνεντευξη με την tanaka mayumi..και ο τσοπερ ειναι κτηνος απλα ειναι ακομα χεστης και ανωριμος αλλα πιστευω μετα απο 2 χρονια ειναι πολυ τουμπανο ειδικα με το kung fu point..επισης και ο brook..αν μου ελεγες για την ναμι θα σου ελεγα οκ αλλα δεν χρειαζεται το πληρωμα και αλλον αδυναμο..
254 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 15 Απρ 2011, 19:43
Steve-O
αυτός που πρέπει να μπει θα πρέπει να είναι πάνω κάτω στο επίπεδο του φρανκι...
255 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 16 Απρ 2011, 00:44
loner
Πολύ ωραίο τσάπτερ...Μάθαμε πράγματα για την προσωπικότητα της Otohime και το πως δημιουργήθηκαν οι Sun Pirates...Το μόνο που δεν κατάλαβα είναι γιατί είναι πρόβλημα το haki της Otohime για να βγάλει λόγο?
256 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 16 Απρ 2011, 15:14
womanTENSAIinathens
loner έγραψε:Πολύ ωραίο τσάπτερ...Μάθαμε πράγματα για την προσωπικότητα της Otohime και το πως δημιουργήθηκαν οι Sun Pirates...Το μόνο που δεν κατάλαβα είναι γιατί είναι πρόβλημα το haki της Otohime για να βγάλει λόγο?
ναι οντως αυτο ειναι περιεργο!!! κοιτα το λεει ο Ποσειδωνας. θα το δεις στη σελιδα 11. Η Otohime γεννηθηκε με χακι που δεν της επιτρεπει να το κανει αυτο. Να βγαλει λογο. Τωρα απο κει και περα πιστευω οτι συντομα θα μας εξηγησει ο Oda και αυτο που ρωτας. Ειναι απλα μια ιδιαιτεροτητα του χακι της Otohime αν και παλι μου φαινεται λιγο κουλο αλλα μπορει να δουμε οτι παιζει κατι αλλο...
257 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 16 Απρ 2011, 17:56
loner
Κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για εκφραστικό λάθος στην μετάφραση...θα δούμε όμως...ναι οντως αυτο ειναι περιεργο!!! κοιτα το λεει ο Ποσειδωνας. θα το δεις στη σελιδα 11. Η Otohime γεννηθηκε με χακι που δεν της επιτρεπει να το κανει αυτο. Να βγαλει λογο. Τωρα απο κει και περα πιστευω οτι συντομα θα μας εξηγησει ο Oda και αυτο που ρωτας. Ειναι απλα μια ιδιαιτεροτητα του χακι της Otohime αν και παλι μου φαινεται λιγο κουλο αλλα μπορει να δουμε οτι παιζει κατι αλλο...
258 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 16 Απρ 2011, 18:10
womanTENSAIinathens
loner έγραψε:Κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για εκφραστικό λάθος στην μετάφραση...θα δούμε όμως...ναι οντως αυτο ειναι περιεργο!!! κοιτα το λεει ο Ποσειδωνας. θα το δεις στη σελιδα 11. Η Otohime γεννηθηκε με χακι που δεν της επιτρεπει να το κανει αυτο. Να βγαλει λογο. Τωρα απο κει και περα πιστευω οτι συντομα θα μας εξηγησει ο Oda και αυτο που ρωτας. Ειναι απλα μια ιδιαιτεροτητα του χακι της Otohime αν και παλι μου φαινεται λιγο κουλο αλλα μπορει να δουμε οτι παιζει κατι αλλο...
οχι δε νομιζω να εγινε λαθος στη μεταφραση. πιστευω οτι ο Oda ηθελε να μας το πει ετσι περιεργα μεχρι να το εξηγησει και επομενως η μεταφραση ειναι η αναλογη. Αλλωστε ειναι ξεκαθαρο. Το χακι της Otohime εχει αυτη την ιδιαιτεροτητα. Τι παραπανω ή διαφιρετικο θα λεει το πρωτοτυπο απο το μεταφρασμενο; Αλλα ναι θα δουμε...
259 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Κυρ 17 Απρ 2011, 03:31
Ace
Ίσως εννοεί πως όταν είναι face to face το χακί της έχει (μεγαλύτερη) επιρροή πάνω στους άλλους.
260 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Κυρ 17 Απρ 2011, 03:36
loner
Βασικά για ποιά ιδιαιτερότητα λες? Ξέρουμε πως υπάρχουν 3 είδη χακί και επισης ξέρουμε ότι η Οτοχίμε έχει το Color of Observation haki που είναι σαν μια έκτη αίσθηση http://onepiece.wikia.com/wiki/Haki .Το χακι της Otohime εχει αυτη την ιδιαιτεροτητα.
Μην το λες! Γίνονται συχνά λάθη μετάφρασης και συνήθως αλλάζουν όλο το νόημα μιας φράσης...όπως τις προάλλες που είχαν μεταφράσει λάθος αυτά που έλεγε η Κέιμι στην Νάμι "Ο Hodi δεν είναι ο πιο δυνατός αλλά υπάρχουν πιο επικίνδυνοι από αυτόν" και όλοι έλεγαν ότι ο Hodi δεν είναι ο main villain...και τελικά κάποιος είπε ότι η σωστή μετάφραση είναι "Ο Hodi δεν είναι μόνο δυνατός αλλά και το μυαλό του είναι πολύ επικίνδυνο" http://mangastream.com/read/one_piece/33215009/17Τι παραπανω ή διαφιρετικο θα λεει το πρωτοτυπο απο το μεταφρασμενο;
261 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Κυρ 17 Απρ 2011, 04:19
crimson
ισως ο οντα να μην μας ειπε μεχρι που μπορουν να φτασουν τα ορια του χακι...μετα απο 2 χρονια προπονησης ο λουφη εμαθε τα ΒΑΣΙΚΑ για τα 3 ειδη..δηλαδη ο οντα μας τα λεει σιγα σιγα και αυτο το λεω γιατι ειναι η δευτερη φορα που εχουμε αποριες.Θα σας θυμησω οτι ο rayleigh ειπε στην nico robin οτι ο roger αν και αγραμματος σαν πειρατης που ηταν,δεν ηξερε να γραφει αλλα μπορουσε να ακουσει τις "φωνες" απο ολα τα πραγματα...αυτο μου κανει για observation haki σε φουλ εξεληξη..ετσι και η οτοχιμε μια που ειχε αυτο το observation haki απο τοτε που γεννηθηκε θα το εχει εξεληξει σε μεγαλα επιπεδα και θα μπορει να ακουσει τις "φωνες" την "καρδια" η κατι τετοιο ωστε να κατανοησει και να αλλαξει τους αλλους(οπως εκανε στον ληστη).Υποθετω οτι ειναι κατι σαν telepathy
262 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Κυρ 17 Απρ 2011, 16:57
loner
Εγώ πάλι πιστεύω ότι έμαθε πολύ παραπάνω από τα βασικά...αφού πλέον μπορεί να χρησιμοποιήσει το haoshoku haki του σε συγκεκριμένα άτομα μέσα σε πλήθος...επίσης μπορεί να τηθασεύσει τέρατα του βυθού με χαρακτηριστική άνεση!μετα απο 2 χρονια προπονησης ο λουφη εμαθε τα ΒΑΣΙΚΑ για τα 3 ειδη
Συμφωνώ μαζί σου αλλά γιατί να εμποδίσει αυτό για να βγάλει λόγο? Αν δεν πρόκειται για εκφραστικό λάθος τότε σίγουρα θα μας δώσει να καταλάβουμε ο Οντα στο μέλλον.δηλαδη ο οντα μας τα λεει σιγα σιγα και αυτο το λεω γιατι ειναι η δευτερη φορα που εχουμε αποριες.Θα σας θυμησω οτι ο rayleigh ειπε στην nico robin οτι ο roger αν και αγραμματος σαν πειρατης που ηταν,δεν ηξερε να γραφει αλλα μπορουσε να ακουσει τις "φωνες" απο ολα τα πραγματα...αυτο μου κανει για observation haki σε φουλ εξεληξη..ετσι και η οτοχιμε μια που ειχε αυτο το observation haki απο τοτε που γεννηθηκε θα το εχει εξεληξει σε μεγαλα επιπεδα και θα μπορει να ακουσει τις "φωνες" την "καρδια" η κατι τετοιο ωστε να κατανοησει και να αλλαξει τους αλλους(οπως εκανε στον ληστη).Υποθετω οτι ειναι κατι σαν telepathy
263 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 19 Απρ 2011, 22:36
crimson
ακουγεται οτι δεν εχει τσαπτερ αυτη την βδομαδα..ξερει κανεις κατι????
264 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 19 Απρ 2011, 23:28
Kauko
σας αρεσει το σχεδιο του manga?
μου φαινεται οτι στα πρωτα chapters ηταν πολυ καλυτερο
265 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 20 Απρ 2011, 00:42
loner
Δεν έχει ανακοινωθεί ότι δεν θα έχει, οπότε πιθανότατα Τετάρτη - Πέμπτη θα το έχουμε.ακουγεται οτι δεν εχει τσαπτερ αυτη την βδομαδα..ξερει κανεις κατι????
comple είναι :)σας αρεσει το σχεδιο του manga?
266 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 20 Απρ 2011, 12:08
maggie
εχει, εχουν βγει και τα σποιλερcrimson έγραψε:ακουγεται οτι δεν εχει τσαπτερ αυτη την βδομαδα..ξερει κανεις κατι????
- one piece 622 spoilers:
Chapter 622: Pirates of Sun
Color cover: Strawhats making various things with blocks (legos?)
It seems before Tiger assaulted Mariejois, he consulted with Neptune
Neptune: What in the world did you witness in your latest adventure...!?
Tiger: I witnessed... human!!
Hodi gang, 15 years old, learns of the freeing of the slaves from newspaper, and cheers on
Meanwhile, Pirates of Sun and the Marines clash on the Grand Line
The marines demand they hand over the former slaves. Tiger asks them if they have proof.
Tiger decides to rob them of their belongings and food, shatter their will to fight back, and let them go.
But Arlong kills them calling it an execution
Meanwhile in Marineford... younger Vice Admiral Kizaru takes note of how troublesome the fishmen are
Inside the ship of Pirate of Sun, Tiger scolds Jinbe and Arlong
Tiger tells them to not kill human. He asks them if they want to lower themselves to their level
Tiger preaches that revenge isn't the answer, freeing the abused is the way.
He swears they will not kill anyone.
Arlong argues back, but is smacked down by Jinbe
Bounty of 230 million for Tiger and 76 million for Jinbe are placed upon.
Meanwhile, Queen Otohime is busy collecting signatures for petition to live in peace with humans.
Three years later, on an island...
A boy who ran away from Mariejois during Tiger's freeing of slaves (his name is Koala. Could be a girl) is on the island.
(aohige note: Koala talks in a girl's speech, so I'm sure it's a girl)
Her parents live far away from the island, and the inhabitants of this island can't take him there, so they ask the fishmen pirates.
They agree to it, but because she's a human, Arlong hits her.
Koala: I'm sorry! I'll work, I'll do anything, I'll clean without halt... so please, stop hitting me! I'm sorry!!
No matter what happens, I promise I won't cry... please don't kill me!!
Jinbe: Are you afraid of us?
It seems Koala lived the life of a slave long enough to act this way
Tiger takes her to a room, and overwrites the mark of slavery.
Koala faints from pain, but he wakes up right away.
Koala: I'm sorry I fainted!! But please don't kill me if I don't cry.. please!! I'll promise I won't cry no matter what!!
She forces a smile on her face as she says this, but Tiger stops her.
Tiger: Then you can CRY all you want!!! Don't take me the same as those trash (Tenryuubito)!!!
Watch.. we won't kill anyone.
Tiger throws his gun away into the sea
Tiger: Let's go, men... I'll make sure and bring her to her homeland!!
Koala finally sheds tears
end of chapter
267 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 20 Απρ 2011, 16:45
268 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 20 Απρ 2011, 17:26
didimakia
Εξελιζεται πολυ ωραια το flashback.
Ελπιζω να μην σκοτωσει κανας arlong το παιδακι.
Also cool kizaru with hat is cool
Ελπιζω να μην σκοτωσει κανας arlong το παιδακι.
Also cool kizaru with hat is cool
269 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 20 Απρ 2011, 17:48
womanTENSAIinathens
Φοβερο!!!
Ειδαμε περισσοτερο τον fisher tiger αυτη τη φορα!
Εκει που ο Arlong χτυπησε το παιδι τα πηρα στο κρανιο...
Παντως δεν θα παθει κατι το παιδακι. ετσι θελω να πιστευω!
Αλλωστε στο τελος λεει ο fisher tiger να το παμε στο σπιτι...
και ειμαι σιγουρη οτι ο fisher tiger και ο Jimbei θα το προστατεψουν.
Ειδαμε περισσοτερο τον fisher tiger αυτη τη φορα!
Εκει που ο Arlong χτυπησε το παιδι τα πηρα στο κρανιο...
Παντως δεν θα παθει κατι το παιδακι. ετσι θελω να πιστευω!
Αλλωστε στο τελος λεει ο fisher tiger να το παμε στο σπιτι...
και ειμαι σιγουρη οτι ο fisher tiger και ο Jimbei θα το προστατεψουν.
270 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 20 Απρ 2011, 18:33
Kauko
εγω πιστευω οτι ο Arlong το σκοτωνει το παιδακι, και γι αυτο ο Fisher Tiger τον διωχνει απο το πληρωμα , και μπαινει στη μεση ο jinbei ωστε ο Arlong να μεινει στο East Blue
Καλο το flashback δε λεω, αλλα να τελειωνει σιγα σιγα να αρχισει το ξυλο
Καλο το flashback δε λεω, αλλα να τελειωνει σιγα σιγα να αρχισει το ξυλο
271 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 20 Απρ 2011, 18:58
Grimmy
το παιδακι η ψοφαει η θα εξελιχθει σε κανα τρελο τουμπανο που δεν εχουμε δει
272 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 20 Απρ 2011, 20:51
loner
Respect στον Fisher Tiger!
Τελικά είναι ο ίδιος άκαρδος Arlong που ξέραμε όλοι... Επίσης το παιδάκι (κοριτσάκι) είναι TOO CUTE.
Τελικά είναι ο ίδιος άκαρδος Arlong που ξέραμε όλοι... Επίσης το παιδάκι (κοριτσάκι) είναι TOO CUTE.
273 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 20 Απρ 2011, 21:23
Dr. Jimalicious
Θέλω μάχη...
Αλλά καλό είναι και το flashback...
Αλλά καλό είναι και το flashback...
274 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 20 Απρ 2011, 21:42
womanTENSAIinathens
παιδια να σας πω τη γνωμη μου πιστευω οτι τουλαχιστον τα επομενα 2 τσαπτερ θα ειναι παλι με παρελθον. Δε νομιζω μεσα σ'ενα τσαπτερ να δουμε και τι απεγινε το παιδακι, και πως εξελιχθηκε η σχεση του Jimbei με τον Arlong και τι απεγινε ο Fisher Tiger και το τελος της Otohime...
Καντε υπομονη και γω ξυλο γουσταρω να βλεπω, ειδικα να το βλεπω στο ανιμ αν και ειμαι κατα της βιας γενικοτερα! ασχετο!
Καντε υπομονη και γω ξυλο γουσταρω να βλεπω, ειδικα να το βλεπω στο ανιμ αν και ειμαι κατα της βιας γενικοτερα! ασχετο!
275 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 20 Απρ 2011, 23:30
Kauko
το παιδακι μοιαζει με τον Σαμπο
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης