Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

maggie

maggie

αν θες σου λεω εγω τι γινεται και ετσι δεν θα το ανοιξεις gj!

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
το άνοιξα Ο_Ο

γιατί ρε γαμώτο να πεθάνει ο ζορό? why me why you..!

than132

than132

τι κανει ο ζορο??????????????????????????????????????????????????????

maggie

maggie

βαλτο σε σποιλερ ρε εισαι και αντμιν ellefson is an idiot

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
ωχ συγγνώμη για το σποιλερ παιδιά ftou sou

didimakia

didimakia

than132 έγραψε:τι κανει ο ζορο??????????????????????????????????????????????????????

χαχαχαχα you just got troll'd

than132

than132

ελα καλο το αστειο αλλα δεν ανιγω εγω σποιλερσ σιγα μην πεθανε ο ζορο !!!!! gj!

maggie

maggie

didimakia έγραψε:
than132 έγραψε:τι κανει ο ζορο??????????????????????????????????????????????????????

χαχαχαχα you just got troll'd
χαχαχαχα you δεν εχεις διαβασει τα σποιλερ

than132

than132

προφανοσ και δεν εχω διαβασει τα σποιλερ ειμαι υπομονετικοσ τιποσ εγω
αλοστε το καλο αργει να ερθει ...

than132

than132

didimakia

didimakia

Kαλουτσικο το chapter.
Χρησιμη η δυναμη του Brook και οντως το εξωφυλλο μας προδιδε τις δυναμεις.
Καημενος Sanji :(

crimson

crimson

ειναι δυνατον να μην μπορει να νικησει τον τζινμπε???τοτε θελει ο λουφη αλλα 2 χρονια προπονησης.. το τζετ σταμπ δεν εκανε τιποτα...απογοητευτικα τωρα..μονο απο το πληρωμα ειμαι ευχαριστημενος,εκανε καλη δουλεια αλλα απο τον καπτεν τιποτα..απλα εμαθε χακι..

didimakia

didimakia

Παντως λογικο να μην κανει τιποτα το Jet Stamp, αφου ο Jinbei ηταν σε θεση αμυνας. Επισης ο luffy αυτην την στιγμη ουτε το 20% της δυναμης του δεν εδειξε...

Παντως μου φενεται οτι ειχατε υπερκτιμησει τους Strawhats...

crimson

crimson

didimakia έγραψε:Παντως λογικο να μην κανει τιποτα το Jet Stamp, αφου ο Jinbei ηταν σε θεση αμυνας. Επισης ο luffy αυτην την στιγμη ουτε το 20% της δυναμης του δεν εδειξε...

σιγουρα τους εχουμε υπερεκτιμησει και ετσι πρεπει απο την στιγμη που στοχευουν στην κορυφη,τωρα αν ο λουφη σου λεει οτι ειναι ετοιμος για βασιλιας των πειρατων και τον κοντραρει ο τζινμπει που ειναι απο τους πιο αδυναμους σιτσιμπουκαι τι να περιμενεις?? οσο για το υπολοιπο τσαπ..πολυ γαματο που βγαινει η ψυχη του μπρουκ απο το σωμα του αλλα ποια η χρησιμοτητα?? e? ρομπιν τα σπαει παντως,εκμεταλευεται το φρουτο της οσο μπορει..

Aldark

Aldark

didimakia έγραψε:Παντως λογικο να μην κανει τιποτα το Jet Stamp, αφου ο Jinbei ηταν σε θεση αμυνας. Επισης ο luffy αυτην την στιγμη ουτε το 20% της δυναμης του δεν εδειξε...

οχι ρε συ απλα ο λουφφυ μονος του θα νικαγε ολους τους αντμιραλς με ενα τζετ πιστολ και το υπολοιπο πληρωμα ολους τους σισιμπουκαι...

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

ρε παιδια help!!!Oυτε στο manga stream ουτε στο manga fox δεν υπαρχει το τσαπτερ. Απο που μπορω να το διαβασω;

crimson

crimson

απο την στιγμη που ενα jet pistol μπορει να καταστρεψει ενα pacifista και να ξαπλωσει εναν γιγαντα σαν τον σανζουαν γουλφ σιγουρα θα μπορει να σπασει τα κοκκαλα του τζινμπει,τωρα αν δεν ηθελε πραγματικα να χτυπησει τον τζινμπε ειναι αλλο θεμα και ελπιζω να ισχυει..

didimakia

didimakia

womanTENSAIinathens έγραψε:ρε παιδια help!!!Oυτε στο manga stream ουτε στο manga fox δεν υπαρχει το τσαπτερ. Απο που μπορω να το διαβασω;
mangareader.net ^^

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

didimakia έγραψε:
womanTENSAIinathens έγραψε:ρε παιδια help!!!Oυτε στο manga stream ουτε στο manga fox δεν υπαρχει το τσαπτερ. Απο που μπορω να το διαβασω;
mangareader.net ^^

Σ'ευχαριστω αλλα το διαβασα απο αλλου και τελικα τωρα πριν λιγο μπηκε στο manga stream.
Λοιπον οσον αφορα το τσαπτερ προσωπικα γουσταρα την καινουργια ικανοτητα του Brook pingpingeyes και επισης θελω να δω μεχρι που θα φτασει αυτο το πραγμα με Luffy και Jimbei. so bored. Δεν θελω να το συνεχισουν πολυ ακομα, δεν ειναι το θεμα να τις φαει ο Jimbei και εχει λυσσαξει πια. aaaaaah!
Στο επομενο θελω να δω Luffy vs Hordy να τελειωνουμε!
Ασχετο: Sanji ο ερωτυλος!
Α!Και για το οτι εχουμε υπερεκτιμησει τους straw hat και οτι εχουμε υπερεκτιμησει τον Luffy , καταρχας ποιον θα επρεπε να υπερεκτιμησουμε, τον οποιοδηποτε ασχετο;Και επισης στη μαχη Luffy vs Jimbei φυσικο ειναι να μη δειξει ο Luffy τη δυναμη που ξερουμε οτι εχει και ειναι πολυ,γιατι ξερουμε οτι δεν τον απασχολει να παλεψει με τον Jimbei ,γι'αυτο ισως να μην εβαλε τα δυνατα του. Θα κραταει ολη την ενεργεια του για τον Ηordy.

didimakia

didimakia

Βγηκε απο Mangastream και εχει διαφορα στην μεταφραση...

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

didimakia έγραψε:Βγηκε απο Mangastream και εχει διαφορα στην μεταφραση...
Το διαβασα και απο εκει.

Kauko

Kauko

o Λουφυ μπορει να τον νικησει ανετα τον Τζινμπει αλλα δεν ηθελε... απλα ενα jet pistol του εριξε. δεν τα εδωσε ολα, ενω ο Τζινμπει εκανε καλη επιθεση

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

captain usopp έγραψε:o Λουφυ μπορει να τον νικησει ανετα τον Τζινμπει αλλα δεν ηθελε... απλα ενα jet pistol του εριξε. δεν τα εδωσε ολα, ενω ο Τζινμπει εκανε καλη επιθεση

Aκριβως! Δεν ηθελε! Χαζος ειναι να τα δωσει ολα τωρα ενω υπαρχει και ο Hordy που περιμενει να τις φαει;Καλα εκανε ο Luffy που δεν εδειξε ολη τη δυναμη του στον Jimbei, αλλωστε δεν ειναι αυτος ο εχθρος.

crimson

crimson

womanTENSAIinathens έγραψε:
didimakia έγραψε:
mangareader.net ^^

Σ'ευχαριστω αλλα το διαβασα απο αλλου και τελικα τωρα πριν λιγο μπηκε στο manga stream.
Λοιπον οσον αφορα το τσαπτερ προσωπικα γουσταρα την καινουργια ικανοτητα του Brook pingpingeyes και επισης θελω να δω μεχρι που θα φτασει αυτο το πραγμα με Luffy και Jimbei. so bored. Δεν θελω να το συνεχισουν πολυ ακομα, δεν ειναι το θεμα να τις φαει ο Jimbei και εχει λυσσαξει πια. aaaaaah!
Στο επομενο θελω να δω Luffy vs Hordy να τελειωνουμε!
Ασχετο: Sanji ο ερωτυλος!
Α!Και για το οτι εχουμε υπερεκτιμησει τους straw hat και οτι εχουμε υπερεκτιμησει τον Luffy , καταρχας ποιον θα επρεπε να υπερεκτιμησουμε, τον οποιοδηποτε ασχετο;Και επισης στη μαχη Luffy vs Jimbei φυσικο ειναι να μη δειξει ο Luffy τη δυναμη που ξερουμε οτι εχει και ειναι πολυ,γιατι ξερουμε οτι δεν τον απασχολει να παλεψει με τον Jimbei ,γι'αυτο ισως να μην εβαλε τα δυνατα του. Θα κραταει ολη την ενεργεια του για τον Ηordy.
αμα ηταν καθε αρκ 2 επισοδια με την τελικη μαχη οπως θες εσυ το one piece θα ειχε τελιωσει απο το 1998 και θα το ηξερε μονο η μανα του οντα..δεν μπορω να καταλαβω καποια ατομα(τωρα ετυχε και το λεω σε σενα,χωρις παρεξηγηση) το λογο που βλεπουν αυτο το μανγκα..αν δεν δεις λιγο δραση,λιγη περιπετεια και αυτη την αγωνια που σε κανει να περιμενεις το επομενο πως και πως ??τι να το κανεις???αν και μου κακοφανηκε που ο λουφη παραμενει χαμηλα μετα απο 2χρονια με πορωνει ομως για να δω τι θα κανει ο οντα για να το δικαιολογησει

maxuris

maxuris

Και ποιος σας λεει οτι ο Jinbei τα εδωσε ολα ρε ? 2 χρονια και αυτος δεν καθοτανε και ηταν και πολυ δυνατος απο πριν ... Βεβαια luffy>jinbei αλλα νταξ...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης