Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

Aldark

Aldark

και γω πιστευω θα διασπαστε δε το βαλε για πλακα ;)

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
sirQuackly έγραψε:τι το επικ ειχει το chapter ;

αυτό λέω κι εγώ..χαζή και ανούσια μάχη πάνε να κάνουν..
αφού στο τέλος ο λούφυ θα παλέψει με τον ho(r)dy that simple

μόνο αν νικήσει ο jinbei (που δεν) θα έχει νόημα

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Aldark's mother στις Παρ 17 Ιουν 2011, 19:20, 1 φορά

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Aldark έγραψε:^luffy vs usopp
luffy vs zoro

nice!
στα τοσα χρονια ΟΠ αυτο εχει γινει μονο ελαχιστες φορες(ειπες δυο αλνταρκ δν θυμαμαι αμα εχει ξαναγινει) απο το λουφυ για αυτο λεω οτι ηταν μια οχι τοσο λουφυ αντιδραση αυτη

Aldark

Aldark

και τι θες να κανει ομως να πει δε παλευω πηγαινε τζινμπει να σωσεις τους νακαμα μου; that simple

petrikios

petrikios

Χαζομαρες.....πανε να πλακωθουν τζαμπα και ουτε που τους νοιαζει αμεσως αρπαχτηκαν λες και ειναι ξενοι (Ασχετα που ο Τζιμπει κοντεψε να καψει το τομαρι του για τον Λουφη στον πολεμο...),τεσπα πιστευω θα την ληξουν την μαχη γιατι θα γινει κατι σοβαρο και θα αναγκαστουν να υποχωρησουν....αν και πιστευω πως ο Λουφη τωρα ειναι πιο δυνατος απο τον Τζιμπει....

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Αχ ελεος guys! M'αρεσει που λετε οτι θα γινει μαχη Luffy-Jimbei. Aυτο περιμενετε απο τον Oda να μας δειξει;
Επειδη ειπε κατι ο Jimbei και ο Luffy δεν τον ακουσε σημαινει οτι θα πεσει ξυλο;
Τιποτα δε θα γινει! Ολοκληρος Hordy υπαρχει εδω...

Magda.D.Jim

Magda.D.Jim

o jinby θα μπει στο πληρομα 100% τα αλλα ειναι επ εισαγογης πιστευω( δεν ενοω φιλλερ σε καμια περιπτοση )

Aldark

Aldark

αμα μπει ο τζινμπει σταματαω το οπ , οντα ΠΛΗΖ ΝΟ , ΝΟ ΦΑΚ ΝΟ

Kauko

Kauko

ναι οντως... Jinbei in strawhats fails

petrikios

petrikios

Magda.D.Jim έγραψε:o jinby θα μπει στο πληρομα 100%

Να σαι σιγουρη πως αυτο ποτε δεν θα γινει...οσες πιθανοτητες ειχε να μπει η Χανκοκ στο πληρωμα(οπως μερικοι λυσαξαν να λενε) αλλο τοσες πιθανοτητες εχει να μπει ο Τζιμπει...καμια!!!!

Gomugomunoluffy

Gomugomunoluffy

womanTENSAIinathens έγραψε:Αχ ελεος guys! M'αρεσει που λετε οτι θα γινει μαχη Luffy-Jimbei. Aυτο περιμενετε απο τον Oda να μας δειξει;
Επειδη ειπε κατι ο Jimbei και ο Luffy δεν τον ακουσε σημαινει οτι θα πεσει ξυλο;

Kαι εγω αυτο πιστευω οτι δεν θα μας διξει κατι τετειο ή ακομα και αν ξεκινουσουν καμια μαχη δεν θα ειναι κανονικη μαχη δεν πιστευω να τις πεξουν παντως....

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Gomugomunoluffy έγραψε:
womanTENSAIinathens έγραψε:Αχ ελεος guys! M'αρεσει που λετε οτι θα γινει μαχη Luffy-Jimbei. Aυτο περιμενετε απο τον Oda να μας δειξει;

Kαι εγω αυτο πιστευω οτι δεν θα μας διξει κατι τετειο ή ακομα και αν ξεκινουσουν καμια μαχη δεν θα ειναι κανονικη μαχη δεν πιστευω να τις πεξουν παντως....
wtf man? χαχα
ουτε εγω πιστευω οτι θα πολεμησουν μεταξυ τους

crimson

crimson

ReBoRn23 έγραψε:
Gomugomunoluffy έγραψε:

wtf man? χαχα
ουτε εγω πιστευω οτι θα πολεμησουν μεταξυ τους
χχαχαχαχαχαχα καλα ρε reborn το μυαλο σου ολο εκει ειναι ε:xD: οσο για τον λουφη ακριβως αυτη επρεπε να ειναι η αντιδραση του με τον τζινμπε γιατι ολοι ξερουμε ποσο προστατευτικος ειναι απεναντι σε αυτους που αγαπαει και ειδικα μετα τον χαμο του αδερφου του θα εκανε τα παντα για να μην χασει κανεναν αλλον και ο τζινμπε επρεπε να το ξερει καλα και να μην εχει τετοιες απαιτησεις αφου αυτος ηταν που βοηθησε τον λουφη να ξεπερασει τον πονο του και να καταλαβει οτι δεν εμεινε μονος μετα τον χαμο του ace..και τωρα θελει να ρισκαρει τους νακαμα του?? ξυλο στον τζινμπεεεεεε

Magda.D.Jim

Magda.D.Jim

Aldark έγραψε:

μαλον θα σταματισεις

Aldark

Aldark

Magda.D.Jim έγραψε:
Aldark έγραψε:

μαλον θα σταματισεις

ελα οσο μπηκε η χανκοκ αλλο τοσο θα μπει και ο τζινμπει , δεν ειναι τοσο χαζος ο οντα για να τον βαλει και να καταστρεψει το MONSTER TRIO

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Θελω να ξερω πραγματικα αν ειμαι ο μονος ανθρωπος που πιστευει οτι δε θα μπει καινουργιο μελος στους straw hat απο αυτο το σημειο που διαβαζουμε τωρα. Ακομα για την γοργονοπριγκιπισσα, δεν μπορω να πω οτι κανει για νακαμα του Luffy. Eκτος αν σκασει καινουργια μουρη αλλα και παλι κουλο μου φαινεται...

Gomugomunoluffy

Gomugomunoluffy

ρε ενταξει μαζι τους δεν θα παει αλλα οτι θα ειναι νακαμα και ετσι ναι οπως και με την vivi:)

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Gomugomunoluffy έγραψε:ρε ενταξει μαζι τους δεν θα παει αλλα οτι θα ειναι νακαμα και ετσι ναι οπως και με την vivi:)

Ναι οντως!

Aldark

Aldark

πολλα σκληρα αρκ γινονται για να σωθει μια κακομοιρη κοπελα , βλεπε ναμι , βιβι ,ρομπιν , κονις , φισμαν πρινσεςς

Gomugomunoluffy

Gomugomunoluffy

αυριο(την τεταρτη) βγαινει καινουργιο?

didimakia

didimakia

Αν ολα πανε καλα, ναι ^^

maggie

maggie

spoilers~!
Σπόιλερ:
τα διαβασα, ηθελα να δω τι θα γινει σχετικα με το Luffy vs Jinbe here and there

????????

Anonymous

Επισκέπτης
μαγγι μηηηη μηηηη σβηστα γτ θα κανεις κακο σε πλ κοσμο...

Aldark

Aldark

αφου ειναι σε σποιλερ ρε σπαμμερι :Ρ

????????

Anonymous

Επισκέπτης
ναι αλλα εμενα με τρωει να το ανοιξω... so bored.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης