Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

crimson

crimson

η μπορει να μην δουμε την μαχη τους και να ξεκινησει το επομενο τσαπτερ με εναν αιμοφυρτο τζινμπει να παρακαλαει τον λουφη να μην παει(οπως και στην μαχη κιζαρου με αρλονγκ στο φλασμπακ) ααα και ο σαντζι θα προσεχει απο δω και περα την πριγκιπισσα(οπως φανταζομουν) που σημαινει μαχη με τον ντεκεν η ακομα και τον ξεχασμενο καριμπου οπου κινηγαει να την αιχμαλωτισει..

????????

Anonymous

Επισκέπτης
ΓΑΜΑΤΟ ΟΛΟ ΤΟ ΤΣΑΠ η μονη παρατηρηση μ ειν οτι αυτη η αντιδραση του λουφυ ειν τοσο μη λουφυ...δλδ να ερθει σε συγκρουση με ενα φιλο του

το σταπ ειχε απειρα αστεια σημεια....εκει με το μπροοκ το ζορο και το ουσοπ εκει με το ζορο και τ 400 και εκει με το τσοπα και το φρανκη χαχαχα

loner

loner

Μα η αντίδραση του Luffy είναι πολύ κλασική Ο.ο...
Από την άλλη ο Jinbe δεν ορκίστηκε να προστατέψει τον Luffy?

- ΛΟΛ για τον χοντι που θέλει να πάρει το κεφάλι του Λούφι, ήταν τυχερός που δεν μπορούσε να κρατήσει την ανάσα του στο νερό ο ζορο γιατί θα τον είχε πετσοκόψει άσχημα.
- epic η μίμηση της ρομπιν από τον αίσωπα
- Χμμ ενδιαφέρον οι αποκαλύψεις από το poneglyph
- Δεν νομίζω να γίνει κανονικά η μάχη, σίγουρα κάτι θα τους διακόψει (η Νάμι δίνοντας μπουκετίδια)

Aldark

Aldark

loner έγραψε:

γι'αυτο ακριβως τον παλευει...

Kauko

Kauko

Ο Jinbei κατι ξερει για τον Hordy-Hody και γι αυτο δεν θελει ο Luffy να χτυπηθει μαζι του... Σαν να λεει οτι δεν υπαρχει περιπτωση να νικησει ο Luffy... Ειδατε ακομα και αφου τον εκοψε ο Ζορο δεν επαθε τιποτα κι επεστρεψε δριμυτερος

loner

loner

οχι οχι ΟΧΙ παιδιά έχετε χάσει το point... Δεν φοβάται ο Jinbe ότι θα φάει ξύλο ο Luffy, το κάνει για να μην συνεχιστεί ο φαύλος κύκλος του μίσους μεταξύ ανθρώπων και ψαρανθρώπων. Το λέει πεντακάθαρα εδώ http://mangastream.com/read/one_piece/67430644/20
Ο Jinbe προσπαθεί να συνεχίσει το πνεύμα των Tiger και Otohime, αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε με τον Χοντι να απειλεί τους πάντες δεν ξέρω κατά πόσο έχει νόημα αυτό που κάνει. Δεν νομίζω ότι ο απλός κόσμος θα μισούσε τους strawhat αν σκότωναν τον Χόντι έτσι όπως είναι τα πράγματα τώρα.

Λογικά αυτό που θέλει να αποτρέψει είναι η "δημιουργία" νέων Arlong και Hody. Δλδ αλήτες από το fishman district που θα μισούσαν τους strawhat - ανθρώπους κι έτσι θα συνέχιζε ο φαύλος κύκλος.

didimakia

didimakia

^What he said. Read more carefully guys!

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Επιτέλους δράση...
Μα πώς στο καλό έπιασε τον Ζορό...;

https://jimaliciouswrites.blogspot.com

Aldark

Aldark

λογω νερου

Elidor

Elidor

Avarga
Παπαριες, ο Ζορο πιαστηκε μονος του.

Δεν νομιζω η μαχη μεταξυ Λουφυ και Τζιμπει να φτασει ως το τελος, λογικα κατι θα γινει και θα σταματησει πριν ενας απο τους δυο φαει το ξυλο της αρκουδας.

didimakia

didimakia

Ετσι ποιαστηκε ο ζορο

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Σπόιλερ:

Εχω την εντυπωση οτι η απαντηση στην απορια γιατι ο Jimbei δεν θελει ο Luffy να παλεψει με τον Hordy ειναι στο λινκ που βρηκα.

Gomugomunoluffy

Gomugomunoluffy

Elidor έγραψε:
Δεν νομιζω η μαχη μεταξυ Λουφυ και Τζιμπει να φτασει ως το τελος, λογικα κατι θα γινει και θα σταματησει πριν ενας απο τους δυο φαει το ξυλο της αρκουδας.

μαχη μεταξυ λουφφυ και τζιμπει?

didimakia

didimakia

^Αν δεν διαβαζεις manga, φυγε απ αυτο το thread οπως εισαι XD

maggie

maggie

πολυ καλο τσαπτερ...ο θεος μου ειναι θεος οπως παντα..endo.

Aldark

Aldark

womanTENSAIinathens έγραψε:
Σπόιλερ:

Εχω την εντυπωση οτι η απαντηση στην απορια γιατι ο Jimbei δεν θελει ο Luffy να παλεψει με τον Hordy ειναι στο λινκ που βρηκα.

0______________________________________0

luffy more epic than before , αν παιχτει τετοιο σκηνικο θα προσκυνησω

Kauko

Kauko

^^ δηλαδη ο Jinbei δεν θελει να το καταστρεψει ο Luffy αλλα θελει να το καταλαβει ο Hordy-Hody-Hodi (πως στο διαολο τον λενε τελικα)?

Δεν παιζει να ειναι αυτο... απλα δεν θελει ο Luffy να κινδυνευσει

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Aldark έγραψε:
Σπόιλερ:

Θα προσκυνησεις μ'αυτο το σκηνικο; Εσυ το ειδες για καλο;

Aldark

Aldark

Aldark έγραψε:
Σπόιλερ:

Θα προσκυνησεις μ'αυτο το σκηνικο; Εσυ το ειδες για καλο;
τον λουφφυ θα προσκυνησω αμα μπορει να το κανει ;)

και ο τζινμπει δε το κανει γι'αυτο , γι'αυτο που πε ο ουζοπ με τον κυκλο αιματος

loner

loner

Σπόιλερ:

grrrr μόνος μου τα λέω μόνος μου τ'ακούω :)
ξαναδιάβασε το πρώτο post της σελίδας

crimson

crimson

ασχετο αλλα αμα δειτε στο cover ο μπρουκ εχει αποκολλησει το σαγονι και το κεφαλι του απο το υπολοιπο σωμα..λετε να μπορει να διασπαται για να γλυτωνει damage(κατι σαν τους σκελετους στο god of war??οποιος εχει παιξει..)

dem

dem

αυτο ειναι καθαρα για κωμικους λογους xD οπως και οτι εχει να κανει με τον Brook εκτος απο το παρελθον του

????????

Anonymous

Επισκέπτης
loner έγραψε:Μα η αντίδραση του Luffy είναι πολύ κλασική Ο.ο...

- ΛΟΛ για τον χοντι που θέλει να πάρει το κεφάλι του Λούφι, ήταν τυχερός που δεν μπορούσε να κρατήσει την ανάσα του στο νερό ο ζορο γιατί θα τον είχε πετσοκόψει άσχημα.
- epic η μίμηση της ρομπιν από τον αίσωπα
- Χμμ ενδιαφέρον οι αποκαλύψεις από το poneglyph
- Δεν νομίζω να γίνει κανονικά η μάχη, σίγουρα κάτι θα τους διακόψει (η Νάμι δίνοντας μπουκετίδια)

γτ εχει συγκρουστει πολλες φορες ο λουφυ με φιλους του???εγω δν θυμαμαι κατι τετοιο το να λεει οτι θα σωσει τους νακαμα του ναι αλλα οχι και να ερθει στ χερα με καποιων φιλο του και αν εχει συμβει εχει γινει λιγες φορες...

Aldark

Aldark

^luffy vs usopp
luffy vs zoro

nice!

crimson

crimson

dem έγραψε:αυτο ειναι καθαρα για κωμικους λογους xD οπως και οτι εχει να κανει με τον Brook εκτος απο το παρελθον του
δεν νομιζω ρε συ αφου το κοβερ ειχε σκοπο να μας δειξει νεες δυναμεις και ειναι και λογικο να αποσπαται αφου δεν εχει μυς και τετοια..αλλα θα δουμε..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης