Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 40]

loner

loner

Επειδή όμως δεν μπορώ να το ερμηνεύσω καθόλου μπορείς να με βοηθήσεις λιγάκι? κανα hint ίσως?

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
θα γίνω πρόστυχος και δεν θέλω...μεταφορικά εννοούσα πως δεν με άγγιξε σαν χαρακτήρας,ενώ σαν ιδεολογία έτσι κι έτσι.
με λίγα λόγια δεν την συμπάθησα :)

loner

loner

Τώρα μάλιστα :)
Εγώ πάλι την βρίσκω μια χαρά αλλά τα κυρίως ερωτήματα είναι: 1) πως σκατά κάνανε σεξ με τον Νεπτουν (είναι 30 φορές πιο μεγάλος σε όγκο και μάζα) και 2) Πως στο καλό γέννησε την shirahoshi αφού σαν μωράκι ήτανε πάλι τεράστια....

Kauko

Kauko

^ φαινεται στο νησι των ψαρανθρωπων υπαρχουν μεγαλοι "κολποι"

didimakia

didimakia

Μπορει η Shirahoshi να γεννηθηκε σε normal μεγεθος και απλως να αναπτυζετε με τρελη ταχυτητα. Αλλωστε στο καρε που ειναι μωρο δεν ξερουμε ποσο χρονων-μηνων ειναι ;)

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
captain usopp έγραψε:^ φαινεται στο νησι των ψαρανθρωπων υπαρχουν μεγαλοι "κολποι"

LIKE

loner

loner

φαινεται στο νησι των ψαρανθρωπων υπαρχουν μεγαλοι "κολποι"
Μπορει η Shirahoshi να γεννηθηκε σε normal μεγεθος και απλως να αναπτυζετε με τρελη ταχυτητα. Αλλωστε στο καρε που ειναι μωρο δεν ξερουμε ποσο χρονων-μηνων ειναι ;)
haha αφού δεν έχουμε αρκετά στοιχεία για να αποδείξουμε το αντίθετο, οι θεωρίες αυτές είναι προς το παρών αποδεκτές :)

didimakia

didimakia

http://mangastream.com/read/one_piece/50719690/1

Ο καλα ηρθαν οι Tenryubito. Ενω θα τους βοηθησουν αυτοι θα παιξουν πουστια σιγουρα. Μπασταρδοι!

Παντως πιστευω πως επιβεβαιωθηκε οτι ο Buggy εγινε Schihibukai. Ιδια νυχτεριδα, ιδιο γραμμα ^^

O johny και ο yosaku τουμπανα εγιναν. Πολυ καλο το cover page και ελπιζω να τους δουμε στην ιστορια καποια στιγμη ^^

Nami-san!!! Robin-swan!!!

Nami-san!!! Robin-swan!!!

didimakia έγραψε:http://mangastream.com/read/one_piece/50719690/1

Ο καλα ηρθαν οι Tenryubito. Ενω θα τους βοηθησουν αυτοι θα παιξουν πουστια σιγουρα. Μπασταρδοι!

Κάτι θα παιχτεί πιστεύω και η Otohime θα πεθάνει εξαιτίας τους.

paranoid_gr

paranoid_gr

Nami-san!!! Robin-swan!!! έγραψε:
Κάτι θα παιχτεί πιστεύω και η Otohime θα πεθάνει εξαιτίας τους.

Και μένα κάτι τέτοιο μου βρωμάει...

Αυτό με την νυχτερίδα και τον Buggy πότε έγινε και εγώ δεν το πήρα χαμπάρι????

didimakia

didimakia

paranoid_gr

paranoid_gr

Το είχα ξεχάσει αυτό...Πω ρε φίλε ο Buggy Shichibukai!!!!!Κλαίω απο συγκίνηση.... plz plz plz

crimson

crimson

και τωρα μπαινουμε στην τελικη ευθεια!!Καλα ο τζινμπει λεει οτι αυτος φταιει που εστειλε τον αρλονγκ στο east blue??και η μονη λυση να μην τον αφηνε ηταν να τον σκοτωσει???? H θεωρει τον εαυτο του υπευθυνο επειδη τον αποφυλακισε?και επρεπε να τον αφησει να σαπισει στην φυλακη.οπως και να χει ηταν nakama του οποτε δεν νομιζω να κρατησουν κακια στον τζινμπε για οτι εκανε....TENRYUUBITO Ε??επειδη ειναι αυτονοητο και ολοι μαλλον πιστευουν για τους τενριουμπιτο οτι θα κανουν αυτοι την μακακια τους σκεφτηκα οτι θα την σκοτωσει καποιος μισθωφορος ψαρανθρωπος που μισει τους ανθρωπους,ωστε να προλαβει την οτοχιμε να μην βγαλλει λογο οπου θα τους επειθε με το kenbushoku haki...

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
ο jinbe γενικά θεωρεί τον εαυτό του υπεύθυνο για την τωρινή συμπεριφορά του Άρλονγκ.θεωρεί πως απέτυχε να μεταφέρει την επιθυμία του tiger στον Άρλονγκ.

καλό ήταν..ενδιαφέρον τελικά φένεται να είναι και αυτό το Αρκ..και ακόμα να μπούμε στην κανονική ιστορία του

loner

loner

'Οντως το φλασμπακ μπήκε σε τελική ευθεία κ λογικα θα τελειώσει στα επόμενα 1-3 τσαπτερ. Μένει μόνο να μάθουμε πως πέθανε η βασίλισσα. Και ναι επιβεβαιώθηκε τελικά ότι ο Buggy είναι shichibukai (εκτός και αν ανρήθηκε που δεν το νομίζω).

crimson

crimson

Παιδια δεν νομιζω ο μπαγκι να εγινε shichibukai, δεν γινεται ενας τοσο πολυ αδυναμος χαρακτηρας να παρει τετοια θεση..για να γινει καποιος shichibukai πρεπει να δειξει την δυναμη του εναντια σε αλλους πειρατες..Αυτος εκτος απο ιστορια δεν εχει τιποτα απολυτως.Εγω πιστευω για καποιο αλλο λογο τον ηθελε η world government..για καποια συμφωνια μαλλον η κατι τετοιο..και αυτο το λεω γιατι δεν γινεται να ναι τοσο ασχετοι και βλακες oι gorosei οσο οι πειρατες του impel down για να πιστεουν οτι ειναι δυνατος..

didimakia

didimakia

Εμεις ξερουμε οτι ο Buggy ειναι αδυναμος ομως αυτοι οχι! οπως και ο κοσμος!
Ο Buggy ηταν κρυμμενος απ την WG εδω και ποσα χρονια! Ηταν στο crew του Roger, ειναι σαν αδερφος στον shanks και πλεον εχει δεκαδες Impel down level 6 ατομα στο πληρωμα του. Η Wg και ειδικα ο κοσμος τον θεωρει υπερτουμπανο. Εγω σου λεω πως θα τον δουμε και yonkou καποτε!

Ιn Buggy we trust!

Grimmy

Grimmy

Imba Troll.
didimakia έγραψε:Εμεις ξερουμε οτι ο Buggy ειναι αδυναμος ομως αυτοι οχι! οπως και ο κοσμος!
Ο Buggy ηταν κρυμμενος απ την WG εδω και ποσα χρονια! Ηταν στο crew του Roger, ειναι σαν αδερφος στον shanks και πλεον εχει δεκαδες Impel down level 6 ατομα στο πληρωμα του. Η Wg και ειδικα ο κοσμος τον θεωρει υπερτουμπανο. Εγω σου λεω πως θα τον δουμε και yonkou καποτε!

Ιn Buggy we trust!

+100000000000

crimson

crimson

καλα ολα αυτα αλλα δεν θα χρειαστει να πολεμισει με κανενα πραγματικο τουμπανο???τοτε ολοι θα καταλαβουν τι παιζει..εκτος και αν γινει σιτσιμπουκαι και δεν υπακουσει ποτε την κυβερνηση και αραξει στο east blue και συνεχισει την προηγουμενη ζωη του(αλλα το πληρωμα του εχει απαιτησεις απο αυτον,οποτε δεν νομιζω). πιστευετε οτι οι υπολοιποι 2(αν ο μπαγκι γινει)shichibukai θα ειναι χαρακτηρες που γνωριζουμε η θα ειναι καινουριοι?????αν υπηρχαν τοσο δυνατοι πειρατες ωστε να γινουν shichibukai δεν θα μας ειχε αναφερει κατι ο οντα??

didimakia

didimakia

Μπα θα εμφανιστουν πολλοι τουμπανοι χαρακτηρες στο New World. Δεν εχουμε δει τιποτα ακομα. Οσο για τον Buggy, oι lvl 6 prisoners γι αυτο υπαρχουν. Για να πολεμησουν τους πραγματικους τουμπανους ^^

crimson

crimson

δεν ξερω σιγουρα αλλα εχω την εντυπωση οτι οι φυλακισμενοι μαζι με τον μπαγκι ηταν κυριως απο 2-3 lvl το πολυ 4...αν μπορει καποιος να βρει κατι..το σιγουρο που θυμαμαι ειναι τον μπαγκι να λεει οτι πιθανοτατα να εχουν μεγαλυτερα μπαουντι απο αυτον..lvl 6 pirates δεν ειδαμε γιατι τους απελευθερωσε ο blackbeard οταν ηταν οι αλλοι ηδη στο marineford..και αν θυμαμαι μονο τους jinbe crocodile ελευθερωσε ο λουφη..ο μπαγκι δεν κατεβηκε στο 6..

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
crimson έγραψε:δεν ξερω σιγουρα αλλα εχω την εντυπωση οτι οι φυλακισμενοι μαζι με τον μπαγκι ηταν κυριως απο 2-3 lvl το πολυ 4...αν μπορει καποιος να βρει κατι..το σιγουρο που θυμαμαι ειναι τον μπαγκι να λεει οτι πιθανοτατα να εχουν μεγαλυτερα μπαουντι απο αυτον..lvl 6 pirates δεν ειδαμε γιατι τους απελευθερωσε ο blackbeard οταν ηταν οι αλλοι ηδη στο marineford..και αν θυμαμαι μονο τους jinbe crocodile ελευθερωσε ο λουφη..ο μπαγκι δεν κατεβηκε στο 6..

ναι,κι εγώ αυτά θυμάμαι για τους lvl 6..

Fallenangie

Fallenangie

didimakia

didimakia

Θαρρω πως αλλα 5 chapter flashback θα τα εχουμε.
Καλο παντως αν και επρεπε να τον σκωτωσουνε τον tenryubito!

Υ.Γ. Ωραιο cover once again!

Fallenangie

Fallenangie

Μπα,εγω λεω αλλα 7.
Ναι επρεπε να τον σκοτωσουν.Πανω που χαρηκα κι εγω τον εσωσε η Otohime...Φτου!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης