Επειδή όμως δεν μπορώ να το ερμηνεύσω καθόλου μπορείς να με βοηθήσεις λιγάκι? κανα hint ίσως?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]
302 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Κυρ 08 Μάης 2011, 14:53
Guest
θα γίνω πρόστυχος και δεν θέλω...μεταφορικά εννοούσα πως δεν με άγγιξε σαν χαρακτήρας,ενώ σαν ιδεολογία έτσι κι έτσι.
με λίγα λόγια δεν την συμπάθησα :)
με λίγα λόγια δεν την συμπάθησα :)
303 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Κυρ 08 Μάης 2011, 21:57
loner
Τώρα μάλιστα :)
Εγώ πάλι την βρίσκω μια χαρά αλλά τα κυρίως ερωτήματα είναι: 1) πως σκατά κάνανε σεξ με τον Νεπτουν (είναι 30 φορές πιο μεγάλος σε όγκο και μάζα) και 2) Πως στο καλό γέννησε την shirahoshi αφού σαν μωράκι ήτανε πάλι τεράστια....
Εγώ πάλι την βρίσκω μια χαρά αλλά τα κυρίως ερωτήματα είναι: 1) πως σκατά κάνανε σεξ με τον Νεπτουν (είναι 30 φορές πιο μεγάλος σε όγκο και μάζα) και 2) Πως στο καλό γέννησε την shirahoshi αφού σαν μωράκι ήτανε πάλι τεράστια....
304 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Κυρ 08 Μάης 2011, 22:30
Kauko
^ φαινεται στο νησι των ψαρανθρωπων υπαρχουν μεγαλοι "κολποι"
305 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Κυρ 08 Μάης 2011, 22:43
didimakia
Μπορει η Shirahoshi να γεννηθηκε σε normal μεγεθος και απλως να αναπτυζετε με τρελη ταχυτητα. Αλλωστε στο καρε που ειναι μωρο δεν ξερουμε ποσο χρονων-μηνων ειναι ;)
306 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Κυρ 08 Μάης 2011, 23:01
Guest
captain usopp έγραψε:^ φαινεται στο νησι των ψαρανθρωπων υπαρχουν μεγαλοι "κολποι"
LIKE
307 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Δευ 09 Μάης 2011, 02:37
loner
φαινεται στο νησι των ψαρανθρωπων υπαρχουν μεγαλοι "κολποι"
haha αφού δεν έχουμε αρκετά στοιχεία για να αποδείξουμε το αντίθετο, οι θεωρίες αυτές είναι προς το παρών αποδεκτές :)Μπορει η Shirahoshi να γεννηθηκε σε normal μεγεθος και απλως να αναπτυζετε με τρελη ταχυτητα. Αλλωστε στο καρε που ειναι μωρο δεν ξερουμε ποσο χρονων-μηνων ειναι ;)
308 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 11 Μάης 2011, 17:02
didimakia
http://mangastream.com/read/one_piece/50719690/1
Ο καλα ηρθαν οι Tenryubito. Ενω θα τους βοηθησουν αυτοι θα παιξουν πουστια σιγουρα. Μπασταρδοι!
Παντως πιστευω πως επιβεβαιωθηκε οτι ο Buggy εγινε Schihibukai. Ιδια νυχτεριδα, ιδιο γραμμα ^^
O johny και ο yosaku τουμπανα εγιναν. Πολυ καλο το cover page και ελπιζω να τους δουμε στην ιστορια καποια στιγμη ^^
Ο καλα ηρθαν οι Tenryubito. Ενω θα τους βοηθησουν αυτοι θα παιξουν πουστια σιγουρα. Μπασταρδοι!
Παντως πιστευω πως επιβεβαιωθηκε οτι ο Buggy εγινε Schihibukai. Ιδια νυχτεριδα, ιδιο γραμμα ^^
O johny και ο yosaku τουμπανα εγιναν. Πολυ καλο το cover page και ελπιζω να τους δουμε στην ιστορια καποια στιγμη ^^
309 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 11 Μάης 2011, 18:13
Nami-san!!! Robin-swan!!!
didimakia έγραψε:http://mangastream.com/read/one_piece/50719690/1
Κάτι θα παιχτεί πιστεύω και η Otohime θα πεθάνει εξαιτίας τους.
310 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 11 Μάης 2011, 20:24
paranoid_gr
Nami-san!!! Robin-swan!!! έγραψε:
Κάτι θα παιχτεί πιστεύω και η Otohime θα πεθάνει εξαιτίας τους.
Και μένα κάτι τέτοιο μου βρωμάει...
Αυτό με την νυχτερίδα και τον Buggy πότε έγινε και εγώ δεν το πήρα χαμπάρι????
311 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 11 Μάης 2011, 20:47
312 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 11 Μάης 2011, 20:50
paranoid_gr
Το είχα ξεχάσει αυτό...Πω ρε φίλε ο Buggy Shichibukai!!!!!Κλαίω απο συγκίνηση....
313 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 11 Μάης 2011, 21:44
crimson
και τωρα μπαινουμε στην τελικη ευθεια!!Καλα ο τζινμπει λεει οτι αυτος φταιει που εστειλε τον αρλονγκ στο east blue??και η μονη λυση να μην τον αφηνε ηταν να τον σκοτωσει???? H θεωρει τον εαυτο του υπευθυνο επειδη τον αποφυλακισε?και επρεπε να τον αφησει να σαπισει στην φυλακη.οπως και να χει ηταν nakama του οποτε δεν νομιζω να κρατησουν κακια στον τζινμπε για οτι εκανε....TENRYUUBITO Ε??επειδη ειναι αυτονοητο και ολοι μαλλον πιστευουν για τους τενριουμπιτο οτι θα κανουν αυτοι την μακακια τους σκεφτηκα οτι θα την σκοτωσει καποιος μισθωφορος ψαρανθρωπος που μισει τους ανθρωπους,ωστε να προλαβει την οτοχιμε να μην βγαλλει λογο οπου θα τους επειθε με το kenbushoku haki...
314 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 12 Μάης 2011, 02:18
Guest
ο jinbe γενικά θεωρεί τον εαυτό του υπεύθυνο για την τωρινή συμπεριφορά του Άρλονγκ.θεωρεί πως απέτυχε να μεταφέρει την επιθυμία του tiger στον Άρλονγκ.
καλό ήταν..ενδιαφέρον τελικά φένεται να είναι και αυτό το Αρκ..και ακόμα να μπούμε στην κανονική ιστορία του
καλό ήταν..ενδιαφέρον τελικά φένεται να είναι και αυτό το Αρκ..και ακόμα να μπούμε στην κανονική ιστορία του
315 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 12 Μάης 2011, 13:47
loner
'Οντως το φλασμπακ μπήκε σε τελική ευθεία κ λογικα θα τελειώσει στα επόμενα 1-3 τσαπτερ. Μένει μόνο να μάθουμε πως πέθανε η βασίλισσα. Και ναι επιβεβαιώθηκε τελικά ότι ο Buggy είναι shichibukai (εκτός και αν ανρήθηκε που δεν το νομίζω).
316 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 12 Μάης 2011, 22:38
crimson
Παιδια δεν νομιζω ο μπαγκι να εγινε shichibukai, δεν γινεται ενας τοσο πολυ αδυναμος χαρακτηρας να παρει τετοια θεση..για να γινει καποιος shichibukai πρεπει να δειξει την δυναμη του εναντια σε αλλους πειρατες..Αυτος εκτος απο ιστορια δεν εχει τιποτα απολυτως.Εγω πιστευω για καποιο αλλο λογο τον ηθελε η world government..για καποια συμφωνια μαλλον η κατι τετοιο..και αυτο το λεω γιατι δεν γινεται να ναι τοσο ασχετοι και βλακες oι gorosei οσο οι πειρατες του impel down για να πιστεουν οτι ειναι δυνατος..
317 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 13 Μάης 2011, 00:01
didimakia
Εμεις ξερουμε οτι ο Buggy ειναι αδυναμος ομως αυτοι οχι! οπως και ο κοσμος!
Ο Buggy ηταν κρυμμενος απ την WG εδω και ποσα χρονια! Ηταν στο crew του Roger, ειναι σαν αδερφος στον shanks και πλεον εχει δεκαδες Impel down level 6 ατομα στο πληρωμα του. Η Wg και ειδικα ο κοσμος τον θεωρει υπερτουμπανο. Εγω σου λεω πως θα τον δουμε και yonkou καποτε!
Ιn Buggy we trust!
Ο Buggy ηταν κρυμμενος απ την WG εδω και ποσα χρονια! Ηταν στο crew του Roger, ειναι σαν αδερφος στον shanks και πλεον εχει δεκαδες Impel down level 6 ατομα στο πληρωμα του. Η Wg και ειδικα ο κοσμος τον θεωρει υπερτουμπανο. Εγω σου λεω πως θα τον δουμε και yonkou καποτε!
Ιn Buggy we trust!
318 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 13 Μάης 2011, 00:09
Grimmy
didimakia έγραψε:Εμεις ξερουμε οτι ο Buggy ειναι αδυναμος ομως αυτοι οχι! οπως και ο κοσμος!
Ιn Buggy we trust!
+100000000000
319 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 13 Μάης 2011, 00:13
crimson
καλα ολα αυτα αλλα δεν θα χρειαστει να πολεμισει με κανενα πραγματικο τουμπανο???τοτε ολοι θα καταλαβουν τι παιζει..εκτος και αν γινει σιτσιμπουκαι και δεν υπακουσει ποτε την κυβερνηση και αραξει στο east blue και συνεχισει την προηγουμενη ζωη του(αλλα το πληρωμα του εχει απαιτησεις απο αυτον,οποτε δεν νομιζω). πιστευετε οτι οι υπολοιποι 2(αν ο μπαγκι γινει)shichibukai θα ειναι χαρακτηρες που γνωριζουμε η θα ειναι καινουριοι?????αν υπηρχαν τοσο δυνατοι πειρατες ωστε να γινουν shichibukai δεν θα μας ειχε αναφερει κατι ο οντα??
320 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 13 Μάης 2011, 01:39
didimakia
Μπα θα εμφανιστουν πολλοι τουμπανοι χαρακτηρες στο New World. Δεν εχουμε δει τιποτα ακομα. Οσο για τον Buggy, oι lvl 6 prisoners γι αυτο υπαρχουν. Για να πολεμησουν τους πραγματικους τουμπανους ^^
321 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 13 Μάης 2011, 03:22
crimson
δεν ξερω σιγουρα αλλα εχω την εντυπωση οτι οι φυλακισμενοι μαζι με τον μπαγκι ηταν κυριως απο 2-3 lvl το πολυ 4...αν μπορει καποιος να βρει κατι..το σιγουρο που θυμαμαι ειναι τον μπαγκι να λεει οτι πιθανοτατα να εχουν μεγαλυτερα μπαουντι απο αυτον..lvl 6 pirates δεν ειδαμε γιατι τους απελευθερωσε ο blackbeard οταν ηταν οι αλλοι ηδη στο marineford..και αν θυμαμαι μονο τους jinbe crocodile ελευθερωσε ο λουφη..ο μπαγκι δεν κατεβηκε στο 6..
322 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 13 Μάης 2011, 14:42
Guest
crimson έγραψε:δεν ξερω σιγουρα αλλα εχω την εντυπωση οτι οι φυλακισμενοι μαζι με τον μπαγκι ηταν κυριως απο 2-3 lvl το πολυ 4...αν μπορει καποιος να βρει κατι..το σιγουρο που θυμαμαι ειναι τον μπαγκι να λεει οτι πιθανοτατα να εχουν μεγαλυτερα μπαουντι απο αυτον..lvl 6 pirates δεν ειδαμε γιατι τους απελευθερωσε ο blackbeard οταν ηταν οι αλλοι ηδη στο marineford..και αν θυμαμαι μονο τους jinbe crocodile ελευθερωσε ο λουφη..ο μπαγκι δεν κατεβηκε στο 6..
ναι,κι εγώ αυτά θυμάμαι για τους lvl 6..
323 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 18 Μάης 2011, 18:44
Fallenangie
Αντε μια βδομαδα
http://mangastream.com/read/one_piece/11988283/1
http://mangastream.com/read/one_piece/11988283/1
324 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 18 Μάης 2011, 20:07
didimakia
Θαρρω πως αλλα 5 chapter flashback θα τα εχουμε.
Καλο παντως αν και επρεπε να τον σκωτωσουνε τον tenryubito!
Υ.Γ. Ωραιο cover once again!
Καλο παντως αν και επρεπε να τον σκωτωσουνε τον tenryubito!
Υ.Γ. Ωραιο cover once again!
325 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 18 Μάης 2011, 20:16
Fallenangie
Μπα,εγω λεω αλλα 7.
Ναι επρεπε να τον σκοτωσουν.Πανω που χαρηκα κι εγω τον εσωσε η Otohime...Φτου!
Ναι επρεπε να τον σκοτωσουν.Πανω που χαρηκα κι εγω τον εσωσε η Otohime...Φτου!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης