Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

maxuris

maxuris

Επρεπε να τον πανε καπου αλλου να μην βλεπουν και τα μικρα και να γινει η δουλεια αλλα ετσι δεν θα ειχε ενδιαφερον, λιγο flash back ακομα και μετα να δουμε luffy in action !

crimson

crimson

το πολυ αλλα 2 !!αφου μας εδειξε τοσα πολλα μεσα σε 3-4 τσαπτερς, τι θα δουμε δηλαδη στα διπλασια απο αυτα??δεν παιζει στο επομενο θα δουμε τον φονο τις οτοχιμε και αν δεν δειξει για τον αρλονγκ θα τον δουμε στο μεθεπομενο..οσο για το σημερινο, καλο ηταν..να ρωτησω, ο τενριουμπιτο λυποθημησε απο φοβο οταν ειδε τα sea kings η μαζι με το κλαμα(που ελεγχει sea kings) η σιραχοσι εβγαλε και χακι απο φοβο μην χασει την μανα της??(ξερουμε οτι η μανα της εχει χακι,οποτε δεν ειναι και απιθανο) Kατα τ αλλα γαματος ο ψαρανθρωπος που πυροβολησε τον τενριουμπιτο ε?σαν τον benn beckman σε fishman ηταν :xD:

didimakia

didimakia

Οντως ηταν κουλ μορφη ^^
Κι εγω το σκεφτηκα αυτο. Να εχει king's haki και να λιποθυμησε απο εκεινο ο tenryubito. Αλλα απ οτι ξερουμε το King's haki δεν ελεγχει τα ζωα. Απλα τα φοβιζει η τα βγαζει K.O.

maxuris

maxuris

χακι πρεπει να ηταν ρε . Εγω νομιζα πως ηταν ο beckman στην αρχη και μου ηρθε καπως αλλα μετα ειδα και το τατου και οκ .

Kauko

Kauko

εχω βαρεθει πολυ το φλασμπακ. κυριως γιατι δεν δειχνει καποιον νακαμα αλλα την ιστορια του νησιου, ο,τι να'ναι δηλαδη... daaamn!

crimson

crimson

ειναι ωραια ρε τα φλασμπακ..αρκει βεβαια να υπαρχει μετρο,καταλαβαινω και εγω μαζι σας να θελουμε να δουμε τους βελτιωμενους νακαμα αλλα καθε πραγμα στον καιρο του..να μου πεις οτι τα φλασμπακ του σαμπο ηταν κουραστηκα να σου πω οκ(ειδικα στο ανιμε)..ασε που εχω περισσοτερη περιεργια να δω τι εγινε στον υπολοιπο κοσμο(κομπι,σμοκερ,σιτσιμπουκαι,μπλακμπερντ,φλιτ αντμιραλ κ.α)τεσπα.. Παντως με αυτη την δυναμη η σιραχοσι ανεβαινει στα ματια μου λιγακι,αν την μαθει ο λουφη να μην κλαψουριζει οπως με κομπι και τσοπερ θα ναι οκ,(αλλα κατα ποσο θα αφησει την πριγκιπικη ζωη και να γινει πειρατης?(αυτο ισχυει και για τα αδερφια της οπου ειναι υποψηφιοι για νακαμα...)

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

εγω λεω οτι εχουμε ακομα 3 με 4 τσαπτερ με φλας μπακ. Πρεπει η δυναμη που ειδαμε απο την Shirahoshi ειναι χακι. Τι αλλο θα μπορουσε να ειναι; Περιμενω παντως να δω τι θα γινει με τον Decken , εχει ασχημες βλεψεις για την Shirahoshi αλλωστε το ειδαμε και σε παλιοτερο τσαπτερ. Ηθελε να την παντρευτει αλλιως θα την σκοτωνε.
Kαι επισης στο τελος που δειχνει την Οtohime να φευγει , μου φανηκε καπως οριστικος ο αποχωρισμος. Ισως στο επομενο τσαπτερ δουμε το τελος της. Αν και πιστευω οτι ή θα την σκοτωσουν ή οτι θα παιχτει κατι και θ'αναγκαστει να θυσιαστει! Δε νομιζω να πεθανει απο φυσικο θανατο.

crimson

crimson

αν στο επομενο πεθανει η οτοχιμε τι θα δουμε στα επομενα 2-3 τσαπ?τον αρλονγκ?δηλαδη μεσα σε 3-4 τσαπ με φλασμπακ που εχει μεχρι τωρα, εχει δειξει τα παντα! θελει αλλα τοσα για να πει για τον αρλονγκ?? εγω λεω 2 ακομα, ενα με την οτοχιμε και αλλο ενα με τζινμπε και αρλονγκ..η οτοχιμε δολοφονηθηκε οπως μας δηλωσε στην αρχη αρα μαλλον την σκοτωσαν για τις ιδεες της και οχι απο ατυχημα,θυσια η κατι τετοιο..(ολη της η παρουσια μεχρι τωρα μαλλον ειναι εμπνευσμενη απο τον μαρτιν λουθερ κινγκ και το απαρτχαιντ,οποτε και ο θανατος της θα ειναι παρομοιος με εκεινον του Μ.Λ Κινγκ..θελω να ελπιζω..) το να ελενχει sea kings δεν ειναι απαραιτητο να ειναι χακι,οπως ο τζινμπει καλεσε αυτα τα ψαρια εξω απο το ιμπελ νταουν η ακομα και η κειμι που μιλαει με ψαρια ετσι και η σιραχοσι εχει αυτη την ικανοτητα..εγω θεωρω οτι εχει χακι λογο κληρονομικοτητας και οτι οταν ο τενριουμπιτο εχασε τις αισθησεις του ειχε αφρο που δηλωνει χακι στο μανγκα...

loner

loner

Φοβερό τσάπτερ!
Μάθαμε την αιτία που κυνηγάει την Shirahoshi ο VDD και επίσης είδαμε την πριγκίπισσα να έχει εν αγνεία της την δύναμη να ελέγχει τα sea kings. Επίσης είναι σχεδόν σίγουρο ότι η πριγκίπισσα ΔΕΝ έχει haki (τουλάχιστον απ'όσα έχουμε δει μέχρι τώρα) και αυτό γιατί:
1) Η αδάμαστη χρήση το CoC haki θα έριχνε χωρίς αμφιβολία λιπόθυμους πολλούς από το πλήθος που ήταν μαζεμένο εκεί και όχι μόνο τον Miosgard.
2) Αν δεiτε προσεκτικά τα πλάνα φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο Miosgard έπεσε λιπόθυμος αρκετά μετά το κλάμα της μικρής, από φόβο που αντίκρισε τα τρομερά τέρατα και
3) Έχουμε δει παρόμοιες ικανότητες ελέγχου των πλασμάτων του βυθού από τον Jimbe και την Keimy και αυτό είναι άσχετο με το χακι.

Εγώ πιστεύω ότι αυτό το χαρτί που κρατάει η Otohime είναι ουσιστικά και η καταδίκη της. Δηλαδή πιστεύω ότι έκανε ένα είδος συμφωνίας για να πετύχει τα ιδεώδη της με αντάλλαγμα την ζωή της αλλά μπορεί να πέφτω και εντελώς έξω.

Επίσης η ιδέα να μπει στους strawhats η Shirahoshi δεν μοιάζει και τόσο απίθανη πλέον.

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Επίσης η ιδέα να μπει στους strawhats η Shirahoshi δεν μοιάζει και τόσο απίθανη πλέον.

Nαι ισως γιατι οι straw hat χρειαζονται καποιον που να μπορει να ελεγχει τα sea kings γιατι εχουμε δει οτι οσο δυνατοι και αν ειναι ο Luffy, o Zoro και λοιποι, δυσκολευονται να τα καταφερουν με τα sea kings.
Aπο την αλλη ομως ειναι τεραστια η τυπισσα ,που θα χωρεσει στο πλοιο; Εκτος και αν ο Franky φτιαξει εναν μεγαλο ξεχωριστο χωρο γι'αυτην. Αλλα δεν ειναι καμμια διακριτικη παρουσια και δινει στοχο. Οχι πως οι straw hat δεν δινουν στοχο απο μονοι τους. Οι τυποι ειναι φευγατοι χD!
Επισης ειναι η 1η υποθεση τους μετα την επανενωση και οπως εχω ξαναπει ειναι λιγο fail για μενα να βρουνε νακαμα απο τωρα, δεν ξερω ετσι το βλεπω. Οχι πως αν βρουν τωρα νακαμα θα με χαλασει!Αντιθετως θα χαρω!

didimakia

didimakia

Την εχουμε βρει την λυση με την shirahoshi Και το μεγεθος!
Θα τους ακουλουθαει απο διπλα και θα κανει βουτιες σαν τα δελφινια. (κατι σαν τον laboon και το πληρωμα του Brook xD)

loner

loner

^
Κάτι τέτοιο. Αν μπει στο πλήρωμα το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα είναι μέσα στο πλοίο αλλά θα τους φιλάει τα νώτα από κάτω. Έτσι θα ανέβει ακόμα περισσότερο η δυναμικότητά τους.

crimson

crimson

ναι απο κει που ειχε να βγει 10 χρονια απο ενα δωματιο τωρα δεν θα εχει καν ..παιδια ειναι πριγκιπισσα!!δεν νομιζω να θελει να γινει πειρατης, ακομα και αν ειχε την φατσα της Catarina Devon(blackbeard pirates)!!!θα ναι συμμαχος τους μαλλον οπως η Vivi αλλα να τους ακολουθαει απο πισω σαν τον Laboon δεν παιζει :xD:

loner

loner

Ποτέ μην λες ποτέ :)

Kauko

Kauko

εμενα μου αρεσει η σιραοσι στο crew...αλλα δεν ξερω τι θα της λεει ο BRook.

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
μάνα και κόρη τελείως βλήτα...
η πολιτική της μάνας είναι οκ,αλλά δεν υπολογίζει την εγωκεντρικότητα και την αλλαζονεία των ανθρώπων..

loner έγραψε:
Εγώ πιστεύω ότι αυτό το χαρτί που κρατάει η Otohime είναι ουσιστικά και η καταδίκη της. Δηλαδή πιστεύω ότι έκανε ένα είδος συμφωνίας για να πετύχει τα ιδεώδη της με αντάλλαγμα την ζωή της αλλά μπορεί να πέφτω και εντελώς έξω.

+1
πολύ καλή εκδοχή,και καθόλου απίθανη για μένα

και δεν θέλω κανέναν από αυτούς στο πλήρωμα :/
μόνο τον καριμπου και τον ντεκεν συμπαθώ αρκετά

Kauko

Kauko

οι πριγιπες θα ηταν καλοι νακαμα... καλα ο Ντεκεν βεβαια θα τα εσπαγε,θα γινονταν 4 οι perverts στo crew(sanji, franky, brook, decken)

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Aπο που και ως που ο Ντεκεν νακαμα του Luffy?
Αυτος που ελεγε πριν καποια τσαπτερ οτι ή θα τον παντρευτει η πριγκιπισσα ή θα την σκοτωσει; Αν ειναι δυνατον!
Δεν του αξιζει να μπει στους straw hat, εχουμε δει τι σοι πραγμα ειναι αυτος ο Ντεκεν...

didimakia

didimakia

Το τι εχει λιγο "κακο" παρελθον δεν μου λεει τιποτα. Μην ξεχναμε την Robin και τον Franky ^^

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Eγω ειδα και κακο παρον...Και σιγα το κακο παρελθον της Ρομπιν και του Φρανκυ...

Kauko

Kauko

womanTENSAIinathens έγραψε:Eγω ειδα και κακο παρον...Και σιγα το κακο παρελθον της Ρομπιν και του Φρανκυ...

Baroque Works... OMFG?! WTF?! OMFG?! WTF?! OMFG?! WTF?!

didimakia

didimakia

και στον Franky και στην Robin κακο παρον ηταν και εγινε παρελθον!
Μια χαρα τσογλανια ηταν.

Steve-O

Steve-O

ναι ρε.. ντεκεν και καριμπου ειναι δύο άτομα που θα ήθελα να μπουν ! θα είχε πολύ πλάκα

loner

loner

captain usopp έγραψε:οι πριγιπες θα ηταν καλοι νακαμα... καλα ο Ντεκεν βεβαια θα τα εσπαγε,θα γινονταν 4 οι perverts στo crew(sanji, franky, brook, decken)

Βασικά από το τελευταίο τσάπτερ καταλαβαίνουμε πως μάλλον δεν είναι pervert ο decken, αφού ο σκοπός που θέλει να παντρευτεί την μικρή δεν είναι επειδή γοητεύτηκε από τα ωραιά της...μάτια αλλά για να μπορεί να επωφεληθεί από τις δυνάμεις της.

karamin

karamin

τι σημαινει pervent????

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης