Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

didimakia

didimakia

Βαρετο.
Μονο το σημειο με τον αδερφο του Tom και την αναφορα σε Poneglyph αξιζε.

crimson

crimson

μαλλον δεν εχει chapter αυτη την βδομαδα daaamn! και παντα στο καλυτερο..

didimakia

didimakia

Oχι μαλλον.
ΔΕΝ εχει :(

Steve-O

Steve-O

γιατί δεν έχει ;;;

didimakia

didimakia

Γτ ο Oda ειναι lazy ass.

Θα του στειλω κανα γραμμα με κατεβατα να τον πω εγω XD

quenta

quenta

kai δεν λεει και πουθενα στο 616 οτι δεν θα εχει τσαπτερ την απομενη βδομαδα..δεν θυμαμε να εχει γινει ξανα κατι τετοιο..τι να πω..μλκιες..και πανω που θα αρχιζε και η δραση..
ειμαι σιγουρος οτι ο βαντερσαρ μολις δει τον λουφι με την πριγκιπισα θα τα παρει στο κρανιο γιατι θα νομιζει οτι τον γουσταρει και θα του επιτεθει στο καπακι..και ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι μια πολυ συντομη μαχη καθως ο λουφι θα τον κανει με τα κρεμιδακια στο δευτερολεπτο..η πραγματικη μαχη θα ειναι με τον χοντι που για καποιο λογο θα ειναι αξιολογος αντιπαλος ,τουλαχιστον ετσι νομιζω γιατι του ειχε πει του λουφι ο τζιμπε να μην τον πολεμησει..μαλλλον ο λογος που θα ειναι δυνατοτερος απο ολους τους αλλους ψαρανθρωπους θα ειναι αυτα τα χαπια που τρωει και τουμπανιαζει..
παω στοιχημα οτι θα φαει μια χουφτα χαποια και θα πολεμησει τον λουφι και επειδη καθε χαπι διπλασιαζει την δυναμη του(δλδ 1 χαπι 2φορες δυνατος..2 χαπια4 φορες δυνατοτερος κτλπ κτλπ...)
παντος μλκια του οντα να μας κανει να περιμενουμε παλι σε καλο σημειο...ντροπη του..

maxuris

maxuris

Steve-O

Steve-O

τελικά από ότι φαίνεται ο ζορο θα παλέψει με τον χοντι ( τουλάχιστον αρχικά ) ... πλ ωραίο σημείο αυτό με αυτούς τους δύο.. κατά τα άλλα δεν είχε κάτι σπουδαίο....

crimson

crimson

Δυο σκηνες τσαπτερ ηταν..μακαρι να παλεψει ο ζορο με τον τζοουνς αλλα πιστευω αυτο ειναι αρχικα οπως ειπε ο στιβ-ο.Αυτο γινεται συχνα να παλευουν και 2η φορα και να επιστρεφουν δυνατοτεροι μετα απο μια μικρη μαχη οπως ο λουφη με τον λουτσι και τον κροκο αλλα και με ενελ που πολεμησε τελευταιος απο ολους ο λουφη. Καλα πολυ ΚΤΗΝΟΣ μου φαινεται ο τζοουνς, οπως ειπε ο ουσοπ δεν εχει καμια σχεση με τον αρλονγκ συν και οτι εχει και χαπια και οτι εκπαιδευτηκε στην βασιλικη φρουρα, τον κανει μαματο.καλα αυτο με το νερο και ο αρλονγκ δεν το εκανε e? λετε να εχει καμια πιθανοτητα να κανει κατι ο ζορο στο νερο?

Steve-O

Steve-O

δεν νομίζω να χάσει εύκολα ο ζορο.. έχει γίνει πολύ δυνατός.. πιστεύω για αυτό έβαλε το νερό ο οντα ώστε να δείξει άμα χάσει ότι φταίει αυτό.. ή να κρατήσει ώρα η μάχη και να μην αντέχει ο ζορο με την αναπνοή του..

didimakia

didimakia

Ο ζορο ειναι γαματος αλλα θα χασει.

Ο Sanji θα ξεπερασει το κομπλεξ του με την princess..

????????

Anonymous

Επισκέπτης
didimakia έγραψε:Ο ζορο ειναι γαματος αλλα θα χασει.

Ο Sanji θα ξεπερασει το κομπλεξ του με την princess..
ή μπορει να ερθουν και ισοπαλια και να ξεφυγει καπως ο ζορο δν πιστευω να χασει παντως δν θ μ αρεσε τωρα ο υπερτουμπανο ζορο να χασει απο το βλακα το χοντι...ο μπρουκ πολυ χαζος ρε τι ηταν αυτα που ελεγε aww

crimson

crimson

Ναι γι αυτο εβαλε το νερο ο οντα..για να μιωσει τη διαφορα δυναμεων μεταξυ ζορο και χοντι. Και εξω απο το νερο τα χαπια θα ελλατωσουν τη διαφορα,διοτι με απλη δυναμη δεν εχει ελπιδα κανενας ψαρανθρωπος εναντια στο monster trio..ακομα και ο δυνατοτερος φισμαν τζινμπει πιστευω οτι χανει απο λουφη ζορο και ισως σαντζι(ακομα και στο νερο οπως ειδαμε εχει αποκτησει τρελη ταχυτητα και δυναμη που τον συγκριναν με φισμαν) Και πιστευω πως στον σαντζι δεν θα του αρεσει η πριγκιπησσα(θα πει ενταξει καλη ειναι αλλα δεν ειναι αυτο που περιμενα) και θα τους αφησει ολους μαμακες :xD:

Kauko

Kauko

ωραιο chapter, κορυφη ο luffy με haki και ο Zoro, αλλα νομιζω οτι αυτο με τον Sanji και τις γυναικες πρεπει να σταματησει καποια στιγμη.

Tony Tony Chopper

Tony Tony Chopper

Sani fails again. It's not FUN ANYMORE! Disturbing...

Punisher

Punisher

Το πιο σημαντικο στοιχειο του τσαπτερ ηταν αυτο που ελεγε η Nami για τον Hodi & Jinbei νομιζω.Μεχρι τωρα πιστευα το ιδιο με την Keimi κ εγω,αλλα απο οτι φαινεται εχει περισσοτερο βαθος η ιστορια.
Ο luffy απτην αλλη φτιαχνει harem, αφου θα τον ερωτευτει κ η γοργονα μας σιγουρα.:P Και δεν βλεπω οτι ο sanji γινεται σπαστικος,ολα εχουν το σκοπο τους στην ιστορια.Ετσι δεν μας εμαθε ο Oda?xD
Τελος o Zoro δυσκολα θα χασει απο Hodi,ακομα και αν ντοπαριστει κατω απτο νερο δεν προκειται να ξαπλωσει τον Zoro.Κατι θα γινει παλι και θα σωθει,να τον ξαπλωσει δεν πιστευω κανεις σαυτο το σημειο που μας τον παρουσιαζει ως uber cool.
Ωραιο τσαπτερ παντως γενικοτερα,καλα προχωραει το πραγμα.

crimson

crimson

τα εσπασε το τσαπτερ..Ζορο ειναι beast..ενα πραγμα μου κινησε την περιεργια ομως, εκει που λεει η κειμι οτι ο χατσι της ειχε πει οτι "υπαρχουν πολυ δυνατωτεροι απο τον χοντι τζοουνς" και με εβαλε σε σκεψεις..λετε ο main κακος να ειναι καποιος αλλος η το ειπε γιατι χωρις ντοπες ειναι σαπιος και δεν προκειται να κανει τπτ αξιολογο e?

Tony Tony Chopper

Tony Tony Chopper

crimson έγραψε:ενα πραγμα μου κινησε την περιεργια ομως, εκει που λεει η κειμι οτι ο χατσι της ειχε πει οτι "υπαρχουν πολυ δυνατωτεροι απο τον χοντι τζοουνς" και με εβαλε σε σκεψεις..
Πότε είπε κάτι τέτοιο η Keimi;

crimson

crimson

lol διαβασα το τσαπ χτες και ελεγε ετσι οπως εγραψα πιο πανω! τωρα που το ειδα αλλαξαν την μεταφραση και ειπε οτι το μυαλο του χοντι ειναι πιο επικινδυνο απο οτι η δυναμη του..στην σελ 17 :xD:

didimakia

didimakia

Punisher έγραψε:Το πιο σημαντικο στοιχειο του τσαπτερ ηταν αυτο που ελεγε η Nami για τον Hodi & Jinbei νομιζω.Μεχρι τωρα πιστευα το ιδιο με την Keimi κ εγω,αλλα απο οτι φαινεται εχει περισσοτερο βαθος η ιστορια.
Ο luffy απτην αλλη φτιαχνει harem, αφου θα τον ερωτευτει κ η γοργονα μας σιγουρα.:P Και δεν βλεπω οτι ο sanji γινεται σπαστικος,ολα εχουν το σκοπο τους στην ιστορια.Ετσι δεν μας εμαθε ο Oda?xD
Τελος o Zoro δυσκολα θα χασει απο Hodi,ακομα και αν ντοπαριστει κατω απτο νερο δεν προκειται να ξαπλωσει τον Zoro.Κατι θα γινει παλι και θα σωθει,να τον ξαπλωσει δεν πιστευω κανεις σαυτο το σημειο που μας τον παρουσιαζει ως uber cool.
Ωραιο τσαπτερ παντως γενικοτερα,καλα προχωραει το πραγμα.
:O εγραψες για manga :O

Καλο το τσαπτερ.
Ζορο και λουφυ εδειραν αν και με handicap.

Lo0kBeHiNdU

Lo0kBeHiNdU

Ζορό.....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!!!

maggie

maggie

βλακεια τσαπ...παω να διαβασω bleach...

Σπόιλερ:

τι θεος ειναι ο θεος μου οταν χρησιμοποιει το χακι του :inlove:

Kauko

Kauko

Πρεπει oi SH να αρχισουνε να βαρανε μεγαλους αντιπαλους οπως supernovas η και yonkoy ακομα γιατι ο Χοντι και οι αντιπαλοι τυπου Χοντι ειναι πολυ μικροι σε σχεση με το ποσο εχουν δυναμωσει οι SH για να δωσουν γερες μαχες.
Τωρα αν ο Luffy δυσκολευτει με Hodi η VAnderdecken δεν θα φανει τοσο ωραιο γιατι εχουμε δει πως εχει δυναμωσει πολυ. Αν κερδισει ευκολα, παλι δεν θα ειναι και η καλυτερη μαχη. Για αυτο πιστευω πρεπει να αρχισουν να βαρανε μεγαλους gj!

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
διάβασα τα 3 τελευταία τσάπτερ που μου έμεναν,και έμεινα ευχαριστημένος

όλα καλά.θέλω κι άλλο

crimson

crimson

ουτε παλι δεν εχει τσαπτερ argh

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης