δεν εχει κανενα απο οτι νομιζω αυτη τη βδομαδα απο τα γνωστα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]
201 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 23 Μαρ 2011, 19:20
being of darkness
202 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 24 Μαρ 2011, 00:21
didimakia
TO WSJ ειναι σε Break
203 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 24 Μαρ 2011, 00:57
Steve-O
ποιος περιμένει μέχρι την επόμενη εβδομάδα ;;
204 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 29 Μαρ 2011, 22:29
Gomugomunoluffy
αντε τριτη σημερα περνανε οι μερες και δεν το καταλαβενουμε ιδικα για εμενα.
205 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 30 Μαρ 2011, 18:34
Steve-O
βγήκε.. αρκετά ωραίο.. επιτέλους σοβαρεύουν τα πράγματα.. και αυτό που είπε στο τέλος ο Jinbei δεν το περίμενα με τίποτα....
206 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 30 Μαρ 2011, 19:35
Kauko
καλο chapter, επιτελους good old Sanji, αντε να αρχισει να πεφτει και λιγο ξυλο τωρα
207 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 30 Μαρ 2011, 21:00
womanTENSAIinathens
captain usopp έγραψε:καλο chapter, επιτελους good old Sanji, αντε να αρχισει να πεφτει και λιγο ξυλο τωρα
ναι οντως υπεροχο τσαπτερ!αξιζε που περιμεναμε αρκετες μερες!και μενα μου αρεσουν οι φασεις που πεφτει ξυλο και ειδικα οταν τα βλεπω στο ανιμ...
με τη τελευταια σελιδα επαθα ενα μικρο σοκ:
- Σπόιλερ:
- o τζιμπει αφησε ελευθερο τον αρλονγκ στο east blue
δε ξερω βεβαια ποσο θα επηρεασει αυτο , τις εξελιξεις...
208 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 30 Μαρ 2011, 21:48
Guest
ενδιαφέρον...
209 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 30 Μαρ 2011, 22:04
crimson
καλα το οτι δεν εδωσε ο οντα φουσκα για να αναπνεει ο ζορο οπως στον ουσοπ και μπρουκ λετε να εγινε για να καταφερουν να τον εχμαλωτισουν οι φισμαν πειρατες αλλιως δεν νομιζω να μπορουσαν... με τετοια ταχυτητα που ξεπερναει και εναν φισμαν ειναι λιγο δυσκολο..merman combat και fishman karate ειναι το ιδιο ε? ο φουκαμποσι πρεπει να εχει ιδιο στυλ με τον πατερα του και τον τζινμπε..τα σπανε οι φισμαν καρατε users να ρωτησω.. υπαρχει αλλος που να του αρεσει ο hodi jones?? δεν ξερω αλλα και εμφανισιακα(μοιαζει με michael jackson fishman) και σαν στυλ μου αρεσει και θα τον ηθελα στο πληρωμα..ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ελπιζω να μην αρχισει κανενα flashback τωρα με αρλονγκ και τζινμπε και κρατησει 10 τσαπτερ..
210 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 30 Μαρ 2011, 22:27
Guest
εγώ δεν έχω πρόβλημα μαζί του..συμπαθητικό θα τον χαρακτήριζα
211 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 30 Μαρ 2011, 22:36
Steve-O
δεν νομίζω να τον εχμαλωτίσουν.. αλλά τώρα με τα χαπάκια δεν νομίζω να νικήσει.. δεν νομίζω να είναι το ίδιο.. πιστεύω ότι το fishman karate είναι καλύτερο.. αν και μπορεί.. δεν μου πολύ αρέσει ο xodi.. δεν θα ταιριάζει με το πλήρωμα.. ενώ ο decken είναι γαμάτος ..
212 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 30 Μαρ 2011, 22:46
maxuris
τι λετε να παιζει με το δηλητηριο του decken ?
Η ιστορια με τον arlong τραβαει πολυ , λετε να εχουμε κανα ηρωικο come back ή @@ ? (@@ εγω λεω παντως)
Η ιστορια με τον arlong τραβαει πολυ , λετε να εχουμε κανα ηρωικο come back ή @@ ? (@@ εγω λεω παντως)
213 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 30 Μαρ 2011, 22:56
Steve-O
δηλαδή να ξανά δείξει αρλονγκ ; δεν νομίζω και ελπίζω πως όχι... έχει αρκετούς εχθρούς πιστεύω..
214 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 30 Μαρ 2011, 23:01
crimson
πιστευω οτι δεν χρειαζεται ενας φισμαν που δεν μπορει να κολυμπησει ασε που ο ντεκεν δεν δεχεται να γινει κατωτερος απο καπετανιος.Ανεκαθεν η μοναδικη αδυναμια του πληρωματος ηταν στην θαλασσα.Ο λουφη και οι αλλοι ειδικα με τις νεες δυναμεις μπορουν να κανουν κουμαντο στην στερια, και τωρα χρειαζονται εναν που να ειναι δυνατος και να ΕΛΕΝΧΕΙ ΤΑ ΝΟΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ειδικα τωρα που στον νεο κοσμο τα καιρικα φαινομενα ειναι χειροτερα, μια δυναμη κατω απο το νερο ειναι μεγαλο πλεονεκτημα και κανει το πληρωμα και πιο ολοκληρωμενο...δειτε ..zoro=kendo(samurai swordsmanship), sanji=taekwondo,savate,capoeira,tan tui,myai tai, franky=boxing, usopp=sharpshooting, nami=bojutsu, brook=fencing style, chopper=kung fu,wrestling, nico robin=joint lock,judo techniqhes(με την βοηθεια του φρουτου της) και χρειαζονται εναν με karate(fishman karate)..
215 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 30 Μαρ 2011, 23:21
Steve-O
δεν ξέρω.. πιστεύω ότι ο sanji και ο zoro είναι μια χαρά αυτοί οι δύο από κάτω έτσι όπως έχουν γίνει .. αλλά ο ντεκεν έχει πολύ πλάκα.. θα ήταν καλό να μπορούσε να κολυμπάει, αλλά τι πιο φυσιολογικό για το πλήρωμα από το να έχει fishman που να μην κολυμπάει ;;; :xD: .. αν και εγώ θα ήθελα το δίδυμο ντεκεν-καριμπου
216 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 30 Μαρ 2011, 23:43
crimson
τωρα που το λες σε ενα τοσο ασυνηθιστο πληρωμα με τανουκι, σκελετους γρασιδοκεφαλους ρομποτ και πινοκιο ενας ψαραωθρωπος που δεν κολυμπαει ταιριαζει γαντι :xD: λετε αν μπει ο ντεκεν στο πληρωμα να γινουν 3 οι καπτεν??μετα τον λουφη και τον καπτεν ουσοπ..παντως εχω ακουσει πολλες φορες οτι δεν ταιριαζουν στο πληρωμα καποιοι, εχω να πω οτι στο κατω κατω ειναι πειρατες καλοι και κακοι λιγο πολυ δεν εχει σημασια ετσι και αλλιως ο ζορο ταιριαζει πιο πολυ με τους BLACKBEARDS σε στυλ και φιλοσοφια που ειναι κακοι..ο τζοουνς αν ξεπερασει στο μελλον το κομπλεξ με ανθρωπους-φισμαν ειναι οκ, ο καριμπου ειναι λιγο μεταξυ ναμι(αγαπη για λεφτα και φημη) ζορο(να σκοτωνει)και ουσοπ(αστειος) αλλα πιστευω αμα κατσουν και μαθουν διπλα στον λουφη λιγο πολυ θα βγαλουν τον καλο εαυτο τους...Παντως δεν θελω με ΤΙΠΟΤΑ τον τζινμπει!αυτος ειναι που δεν ταιριαζει...μπορει να χαλασει την ισορροπια της ιστοριας και του πληρωματος οπως και η χανκοκ αλλωστε γιατι αυτοματα θα μπουν αυτοι στο monster trio..
217 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 30 Μαρ 2011, 23:47
Steve-O
ναι ο καθένας είναι δικιά του κατηγορία :xD: .. είναι υπερ τούμπανα αυτοί και δεν έχουν κάποιο συγκεκριμένο μέλλον αυτοί στο πλήρωμα.. είναι ήδη πολύ γνωστοί.. ενώ οι άλλοι θα έχουν μέλλον.. και πολύ πολύ πλάκα..
218 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 31 Μαρ 2011, 00:35
didimakia
Ενδειαφερον το chapter.
Θα εχουμε nami rage xd
Θα εχουμε nami rage xd
219 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 31 Μαρ 2011, 16:46
Gomugomunoluffy
πολυ ωραιο το τσαπτερ λετε να γινει καμια μαχη ετσι οπως πανε τα πργματα..με luffy vs jinbe...? αν και δεν ξερω...δεν θα το ηθελα...
παντως γιαυτο που λετε εγω παντος δεν θα ηθελα να μπει στο πληρωμα αυτος ο βλακας καταρχην η φατσα του ειναι χειροτερη και απο των χειροτερων στο ονε πιεσε!!!
παντως γιαυτο που λετε εγω παντος δεν θα ηθελα να μπει στο πληρωμα αυτος ο βλακας καταρχην η φατσα του ειναι χειροτερη και απο των χειροτερων στο ονε πιεσε!!!
220 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 31 Μαρ 2011, 19:01
Grimmy
θελω να δω συζητηση ναμι jinbei καθως και τι παιζει με ρομπιν.. Το οτι αποφευγει να μας την δειξει ισως ειναι για να αποφυγει μια απερχομενη συζητηση luffy - robin για θεματα dragon η ακομη και sabo.
221 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 31 Μαρ 2011, 21:32
crimson
εγω λεω οτι θα δουμε κανα δυο τσαπτερ με φλας μπακ με τους τζινμπε και αρλονγκ..απο κει και περα πιστευω οτι λιγο πολυ η ναμι το εχει ξεπερασει αυτο με τον αρλονγκ αλλα δεν θα ηθελε με τιποτα να επαναληφθει με τους καινουριους ψαρανθρωπους οπου θα κανει τα παντα να τους σταματησει(μεσω του λουφη βεβαια)απο κει και περα δεν ξερω αν υπαρξει διαφωνια αν ειναι να πλακωσουν τον hodi jones η οχι γιατι ο τζινμπε για καποιο λογο τον προστατευει(αυτο ειναι και η μεγαλυτερη απορια μου σε αυτο το αρκ) και να δουμε επιτελους τι ρολο βαραει ο καριμπου.. ΚΑΙ Ο ΣΑΜΠΟ ΠΕΘΑΝΕ.. :xD: κατι ασχετο..ο σανζι λετε να εμαθε ροκουσικι?? ηδη ξερουμε οτι εχει μια κινηση blue walk,εξω απο το νερο ειναι σαν το geppo..μακαρι να εμαθε και rankyaku ταιριαζει πολυ και θα ειναι γαματος..
222 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 01 Απρ 2011, 21:01
Fallenangie
Ο Hodi ντοπαρεται???
223 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Κυρ 03 Απρ 2011, 05:27
loner
ΝαιΟ Hodi ντοπαρεται???
Βασικά δεν έγινε και καμιά τρελή αποκάλυψη αφού ο Oda μας το είχε πει στο chapter 69 για τον Jinbe και τον Arlong...http://www.mangareader.net/103-2142-8/one-piece/chapter-69.html
Εγώ πάντως τον πάω με χίλια τον Jinbe και θα χαρώ αν μπει στο πλήρωμα. Πάντως δεν αφήνει κενά ο Oda και με τον καιρό τα εξηγεί όλα σιγά σιγά...αναρωτιέμαι πόσα χρόνια ακόμα θα κρατήσει το manga πριν τελειώσει γιατί έχει πάρα πολλά topic στη μέση...
224 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 06 Απρ 2011, 16:32
didimakia
http://mangastream.com/read/one_piece/83002268/1
Απιστευτο τσαπτερ. Γεματο πληροφοριες, sanji badass, flashback με fishman tiger. Γουσταρω ασχημα.
Απιστευτο τσαπτερ. Γεματο πληροφοριες, sanji badass, flashback με fishman tiger. Γουσταρω ασχημα.
225 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 06 Απρ 2011, 21:36
crimson
οντως ο σανζι τα σπαει!!θελω να τον δω να ριχνει λιγο ξυλο..ηθελα να δω τι απεγινε ο ζορο αλλα τεσπα πολυ ωραιο τσαπ...αυτα με τις αποκαλυψεις και τισ πληροφοριες ειναι τα καλυτερα...καλα αυτος ο καριμπου σκοπευει να απαγαγει την πριγκιπησσα?????????και να τα βαλλει με τους luffy,jinbe,fukaboshi, manboshi, ryuboshi, vander decken, neptune, sanji, wadatsumi????θα ηθελα να το δω αυτο... :mueh: και τελευταια σελιδα λετε να ειναι κανενας garp η sengoku η kong η whitebeard??
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης