Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

maxuris

maxuris

Σπόιλερ:

Sorry για το αποτροπαιο θεαμα guyz :p

Also δεν παιζει ρε να ειναι πανω απο 30 το μωρο πριγκηπισα κουλαρετε

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
μέτριο..κύλησε ευχάριστα

το μόνο μου πρόβλημα είναι οι τεράστιοι χαρακτήρες..δεν μου άρεσε δηλαδή η διαφορά μεγέθους λούφυ-crybaby και όταν ο ζορό κόντραρε το χτύπημα του μπεκρή

Tony Tony Chopper

Tony Tony Chopper

crimson έγραψε:παιδια η πρηγκιπισα ειναι πανω απο 30. Αν δειτε στην σελιδα 12 πανω, η ουρα της χωριζεται στα δυο..
Νομίζω πως απλά, κουνάει την ουρά της πάνω κάτω και για να αποδώσει κίνηση, ο Oda ζωγράφισε δύο φορές την ουρά. Χαρακτηριστική τεχνική που χρησιμοποιείται σε Manga και Comics.

quenta

quenta

ree συς κατι ψιλοασχετο...για πιο λογο λετε να πηγε ο law να βοηθησει τον λουφι στον πολεμο?ποιο λογο ειχε να μπει στον κυνδινο να παει εκει περα αφου δεν ειχε σπολυτος τπτ να κερδισει..απορεια τοχα τοσο καιρο και ολο ξεχναγα να το αναφερω..οπως ειπαν κιολας ο law ηταν γνωστος για το ποσο απανθρωπος ηταν μεχρι τωρα..οποτε γιατι με τον λουφι μπαινει στον κινδυνο να παθει κατι αυτος και το πληρωμα του χωρις καποιο λογο..

παντως πιστευω οτι ο λουφι θα του ανταπωδωσει αυτη την "καλη"και ειμαι σιγουρος οτι στον νεο κοσμο αυτοι οι 2 θα βρεθουν κατω απο περιεργες συνθηκες και οτι αυτη την φορα ο λουφι θα εειναι αυτος που θα τον σωσει απο κατι,,,ισως απο κανα καιντου λεω γω τωρα για να κανω και καμια προβλεψη για το μελλον της ιστοριας..

crimson

crimson

ναι αυτο με λουφη και law το σκεφτηκα και γω..Ο οντα μας εχει αναφερει πολλες φορες μεσα απο κορυφαιους χαρακτηρες οτι θεωρει πολυ σημαντικο να υπαρχει respect, ειναι κατι που το δειχνουν χαρακτηρες που αξιζουν. πχ ο shanks με τον whitebeard, γιατι να παει να σταματησει τον πολεμο??τι θα κερδιζε? ο rayleigh που τον εδειξε να δακρυζει μολις πεθανε ο whitebeard και ο roger με garp...ισως να αναπτυξουν μια γερη σχεση μεταξυ τους οπως ο whitebeard με τον roger,ετσι και αλλιως εχουν και το ιδιο ονειρο αλλα οπως δηλωσε ο law θα ηταν ντροπη να πεθανει στο marinford ο luffy...ξερω γω.. ισως να θεωρει οτι ο λουφη εχει τρομερο potential και ειναι αυτος που αξιζει να διεκδικισει μαζι του το one piece

Qouelibor

Αυτό που σκέφτηκα εγώ (αν και ειναι καπως τραβηγμένο) ειναι οτι ο Law κατα την εγχειρηση εβαλε κάτι μέσα στον Luffy που θα του επιτρέπει να τον σκοτώσει ή να τον αποδυναμώνει ετσι ωστε να είναι εύκολος αντίπαλος στο μέλλον. Δε δήλωσε κιολλας οτι :"I'll be sure...to steal the proper throne"

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Qouelibor έγραψε:Αυτό που σκέφτηκα εγώ (αν και ειναι καπως τραβηγμένο) ειναι οτι ο Law κατα την εγχειρηση εβαλε κάτι μέσα στον Luffy που θα του επιτρέπει να τον σκοτώσει ή να τον αποδυναμώνει ετσι ωστε να είναι εύκολος αντίπαλος στο μέλλον. Δε δήλωσε κιολλας οτι :"I'll be sure...to steal the proper throne"
γτ δν το σκοτωνε αμεσως τοτε???μπα δν νομιζω τεσπα θα μαθουμε καποτε

Qouelibor

Δεν είχε κατι να κερδίσει ο Law αν τον σκότωνε αμεσως απ τη στιγμή που (ααααν εγινε αυτό που λέω) ο Luffy και πιο ισχυρους εχθρους στο New world θα ξεπαστρεβε διευκολύνωντάς τον και το κύρος του θα ανεβαινε πιο εύκολα νικώντας τον.
Αυτο που θέλω να πω τελικα είναι οτι μου φαίνεται ύποπτο ενας χαρακτήρας έξυπνος σαν τον Law (που αποφεύγει ας πουμε να μπει στον New World οταν οι αλλοι αλληλοσκοτώνονται και περιμενει την κατάλληλη στιγμη) να μην έχει παρει προληπτικα μετρα εναντιον ενός τοσο ισχυρού αντιπάλου όπως ο Luffy.
Απ τη στιγμή μαλιστα που είναι αινηγματικός ο χαρακτήρας του.

quenta

quenta

oxi re eleos ο law το εκανε για τον λογο που ανεφερε ο crimson..το διαβασα και στην opwikia... ο law απλα θεωρησε οτι ο λουφι αξιζει τον θαυμασμο ολων για ολα αυτα που εχει κανει και δεν ηθελε να τελειωσει ετσι η ζωη του..γιαυτο και μπηκε στον κινδυνο να παει στον πολεμο για να τον σωσει..ειναι ακριβως οπως η σχεση του sanks me ton wb κτλπ etc ktλπ..

αυτα τα περι του εβαλε κατι μεσα για να τον σκοτωσει αργοτερα ε οσο νανε ειναι ακυρα εντελως..αν ηθελε το κακο του μπορουσε ανετα να τον σκοτωσει εκεινη την στιγμη που του εκανε την επεμβαση και αν ηθελε να μην αποκαληφθει η δολοφονια του μπορουσε ανετα και παλι να πει οτι ο λουφι δεν τα καταφερε και πεθανε απο τα τραυματα..ποιος δεν θα τον πιστευε απο την στιγμη που ο λουφι ηταν ετσι οπως ηταν..και μαλιστα δεν θα χρειαζοταν καν να κανει κατι για να τον σκοτωσει την ωρα της επεμβασης..μπορουσε ανετα να μην τον βοηθησει εκεινη την ωρα και να τον αφησει απλα να πεθανει..
αν ο λουφι δεν δεχοταν εκεινη την ωρα ιατρικη βοηθεια θα ηταν μακαριτης στανταρ μιας και ο βαθμος τραυματων του ηταν στο κοκκινο και το μονο που τον κρατουσε πολυυυυ ωρα τωρα ξυπνιο(δλδ δεν ειχε χασει τις αισθησεις του)ηταν μονο και μονο οι ορμονες που του εχωσε ο ιβα και μονο αυτες..

οποτε ναι ο law μπορει να θεωρηθει φιλος-συμμαχος του λουφι και καποιος που αξιζει και αυτος τον ιδιο σεβασμο που εδειξε και ο ιδιος στον λουφι..και ειμαι σιγουρος οτι καποια στιγμη στο μελλον ο λουφι θα βρεθει στην θεση που θα χρειαστει να ανταποδωσει αυτη την καλοσυνη που εδειξε και ο law απεναντι του..

EDIT:
βασικα κακος συζηταμε για κατι αλλο εκτος απο το τελευταιο κεφαλαιο σε αυτο το θεμα..για οτι μας ερχεται και θελουμε να γραψουμε σχετικα με το μανγκα αν δεν εχει σχεση με το τελευταιο τσαπτερ το οποιο εχει βγει θα πρεπει να το συζηταμε στο ""Γενικη Συζητηση περι Οne Piece Manga...""
και το αναφερω γιατι πολυ συχνα ανοιγουμε συζητησεις που ναι μεν εχουν σχεση με το οπ μανγκα αλλα δεν εχουν να κανουν με το τελευταιο κεφαλαιο..και μιας και εχουμε τοπικ που καλυπτει την θεματολογια του μανγκα γενικα θα πρεπει να τα γραφουμε εκει..

το εντιτ το εκανε γιατι εγω το ξεκινησα το θεμα περι law εδω ενω θα επρεπε να το ειχα κανει στο "Γενικη Συζητηση περι Οne Piece Manga..." και μιας και ποσταραν αρκετοι δεν ειναι και το πιο τσακ μπακ πραγμα η μετακινηση ολων των ποστ στο σωστο τοπικ
sozz

Aldark

Aldark

Επειδη ειχα να διαβασω καιρο , τι εγινε με τον Σαντζι; Πειτε καποιος πλιζ , δε θυμαμαι τι παιχτηκε μετα το νοουσμπλιντ vatomouros fav

Steve-O

Steve-O

βρήκε αίμα από ένα okama :xD:

quenta

quenta

kala γιατι ηθελες να το μαθεις ετσι και δεν το διαβαζες μονος σου να το ευχαρηστηθεις κιολας?

????????

Anonymous

Επισκέπτης
quenta έγραψε:kala γιατι ηθελες να το μαθεις ετσι και δεν το διαβαζες μονος σου να το ευχαρηστηθεις κιολας?
γτ ειν φεηλας...

Aldark

Aldark

διαβασα το προτελευταιο τσαπ φεηλερς και δεν τον παρατηρησα πουθενα και μου γεννηθηκε απορρια που πηγε nubs -_-

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Aldark έγραψε:διαβασα το προτελευταιο τσαπ φεηλερς και δεν τον παρατηρησα πουθενα και μου γεννηθηκε απορρια που πηγε nubs -_-
πορολα αυτα δν αρνείσαι οτι εις φεηλας

Aldark

Aldark

νταξ οκ φιλε , απλα δεν τον εβλεπα ρε...και επειδη διεννοια μια περιοδο αποχης απο μανγκα/ανιμε ειχα ξεχασει -_-

sirQuackly

sirQuackly

θελω την πριγκηπισσα στο πληρωμα αλλα καποιος ποιο μικρη αν γινεται και καποιος πιο δυνατη παρακαλω..

οκ;
oda-sama;

didimakia

didimakia

Αν και συμφωνω μαζι σου στην σχεση περι law-luffy, εδω ειπες κατι πολυ ακυρο XD
quenta έγραψε:το διαβασα και στην opwikia...
So what? αυτοι διαφορετικο manga απο εμας διαβασουν? :S
Οτι ξερουν, ξερουμε.

quenta

quenta

to oti to διαβασα στην opwikia δεν το ειπα για το λογο οτι και καλα οτι λεει η wikia ειναι σωστο και νομος..ολοι το ξερουμε και αν δεν το ξερουν καποιοι ας το μαθουν..στην wikia τα αρθρα ειναι γραμμενα απο απλους fans των εκαστοτε μανγκα-ανιμε...και γω και συς μπορουμε να γραψουμε η να συμπληρωσουμε καποιο αρθρο...
απλα το ανεφερα οτι το διαβασα στην wikia θελωντας να πω οτι αυτο πιστευουν οτι συμβαινει σχετικα με to γιατι εσωσε τον λουφι ο law και οι περισσοτεροι αναγνωστες- φανς του οπ..δεν ειπα ποτε οτι ετσι ειναι και δεν χωραει συζητηση επειδη το λεει η opwikia..απλα επειδη το λεει η wikia einai αυτο το οποιο πιστευουν οι περισσοτεροι..
ετσι και αλλιως αν ηταν γραμμενο κατι λαθος η καποια βλακεια θα την ειχε καποιος διορθωσει αμεσως αφου η opwikia ειναι ενα site το οποιο επισκεπτονται καθημερινα χιλιαδες φανς....

ενα αλλο παραδειγμα για το οτι η owikia δεν ειναι αλανθαστη ειναι το αρθρο σχετικα με τον blackbeard και το yami-yami no mi που λεει οτι το φρουτο του δινει την δυνατοτητα να αποροφαει τις επιθεσεις και οταν πιαστει ανετιμος τοτε μονο τρωει dmg..αυτο δεν ειναι σωστο γιατι αν συνεβαινε κατι τετοιο θα ηταν σαν ολα τα λογκια φρουτα με μονη διαφορα οτι αντι να αφηνει τις επιθεσεις να περναν απο μεσα τους απλα τις αποροφαει...
αυτο ειναι λαθος.. ο ββ τρωει dmg κανονικα οπως ολοι οι αλλοι ανθρωποι με μονη διαφορα οτι απλα μπορει να αντεξει περισσοτερη ζημια..δλδ πχ αν ο λουφι εκανε jet pistol σε καποιον και αυτον τον καποιον τον σκοτωνε το dmg που θα ετρωγε ο bb απο την ιδια επιθεση δεν θα πεθαινε γιατι μπορει να αποροφησει μερος του dmg..αυτη ειναι η διαφορα..
γιαυτο και ειπε στον ace οτι η διαφορα αυτη που υπαρχει αναμεσα στο yami yami no mi και τα αλλα λογκια και το οτι ενω το φρουτο ειναι λογκια τρωει κανονικα dmg σαν ολους τους αλλους με μονη διαφορα οτι αντεχει πιο πολυ ,"πληρωνοντας αυτο το τιμημα ομως του δινεται η δυνατοτητα να αποροφαει τις δυναμεις των αλλων df users.."
αυτο ακριβως ειχε πει στον ace o bb οταν παλεψαν στο banaro island metaξυ τους...

ΠΟοοοΠΟΟΟΟοοοο!!!1 γμτ βγηκα εκτος θεματος εντελως πφφφ αυτο το κακο το ειχα και στο σχολειο οταν εγραφα εκθεση και επρεπε παντα να εχω τον νου μου να μην ξεφυγω απο το θεμα...
αλλα απο οτι καταλαβαινεται απο τα ποστ μου,μου αρεσει να γραφω οποτε η εκθεση παντα μου αρεσε σαν μαθημα και ημουν θα ελεγα και αρκετα καλος,αν και τυπος των θετικων-τεχνολογικων επιστημων η εκθεση ηταν το μονο μαθημα απο την θεωρητικη κατευθυνση..
πφφ ειδατε?μεχρι και ο επιλογος μου βγηκε εκτος λοοοοοολ!!!απιστευτος ειμαι

crimson

crimson

παντως το νεο μελος το εχουμε δει..παντα ο οντα οταν ειναι να βαλει καποιον στο πληρωμα μας τον παρουσιαζει στην αρχη..οπως με φρανκυ και μπρουκ..ποιος να ναι e?

dem

dem

quenta έγραψε:to oti to διαβασα στην opwikia δεν το ειπα για το λογο οτι και καλα οτι λεει η wikia ειναι σωστο και νομος..ολοι το ξερουμε και αν δεν το ξερουν καποιοι ας το μαθουν..στην wikia τα αρθρα ειναι γραμμενα απο απλους fans των εκαστοτε μανγκα-ανιμε...και γω και συς μπορουμε να γραψουμε η να συμπληρωσουμε καποιο αρθρο...
απλα το ανεφερα οτι το διαβασα στην wikia θελωντας να πω οτι αυτο πιστευουν οτι συμβαινει σχετικα με to γιατι εσωσε τον λουφι ο law και οι περισσοτεροι αναγνωστες- φανς του οπ..δεν ειπα ποτε οτι ετσι ειναι και δεν χωραει συζητηση επειδη το λεει η opwikia..απλα επειδη το λεει η wikia einai αυτο το οποιο πιστευουν οι περισσοτεροι..
ετσι και αλλιως αν ηταν γραμμενο κατι λαθος η καποια βλακεια θα την ειχε καποιος διορθωσει αμεσως αφου η opwikia ειναι ενα site το οποιο επισκεπτονται καθημερινα χιλιαδες φανς....

ενα αλλο παραδειγμα για το οτι η owikia δεν ειναι αλανθαστη ειναι το αρθρο σχετικα με τον blackbeard και το yami-yami no mi που λεει οτι το φρουτο του δινει την δυνατοτητα να αποροφαει τις επιθεσεις και οταν πιαστει ανετιμος τοτε μονο τρωει dmg..αυτο δεν ειναι σωστο γιατι αν συνεβαινε κατι τετοιο θα ηταν σαν ολα τα λογκια φρουτα με μονη διαφορα οτι αντι να αφηνει τις επιθεσεις να περναν απο μεσα τους απλα τις αποροφαει...
αυτο ειναι λαθος.. ο ββ τρωει dmg κανονικα οπως ολοι οι αλλοι ανθρωποι με μονη διαφορα οτι απλα μπορει να αντεξει περισσοτερη ζημια..δλδ πχ αν ο λουφι εκανε jet pistol σε καποιον και αυτον τον καποιον τον σκοτωνε το dmg που θα ετρωγε ο bb απο την ιδια επιθεση δεν θα πεθαινε γιατι μπορει να αποροφησει μερος του dmg..αυτη ειναι η διαφορα..
γιαυτο και ειπε στον ace οτι η διαφορα αυτη που υπαρχει αναμεσα στο yami yami no mi και τα αλλα λογκια και το οτι ενω το φρουτο ειναι λογκια τρωει κανονικα dmg σαν ολους τους αλλους με μονη διαφορα οτι αντεχει πιο πολυ ,"πληρωνοντας αυτο το τιμημα ομως του δινεται η δυνατοτητα να αποροφαει τις δυναμεις των αλλων df users.."
αυτο ακριβως ειχε πει στον ace o bb οταν παλεψαν στο banaro island metaξυ τους...

ΠΟοοοΠΟΟΟΟοοοο!!!1 γμτ βγηκα εκτος θεματος εντελως πφφφ αυτο το κακο το ειχα και στο σχολειο οταν εγραφα εκθεση και επρεπε παντα να εχω τον νου μου να μην ξεφυγω απο το θεμα...
αλλα απο οτι καταλαβαινεται απο τα ποστ μου,μου αρεσει να γραφω οποτε η εκθεση παντα μου αρεσε σαν μαθημα και ημουν θα ελεγα και αρκετα καλος,αν και τυπος των θετικων-τεχνολογικων επιστημων η εκθεση ηταν το μονο μαθημα απο την θεωρητικη κατευθυνση..
πφφ ειδατε?μεχρι και ο επιλογος μου βγηκε εκτος λοοοοοολ!!!απιστευτος ειμαι

μαζοχας xD

Steve-O

Steve-O

καριμπου pingpingeyes

crimson

crimson

δεν ειδα κανενα σχολιο για τον υπταμενο ολλανδο..σκεφτηκε κανεις τι παιζει με τις δυναμεις του? πρωτον μου φαινεται λιγο ακυρο το φρουτο του βαν ντερ ντεκεν,δεν μπορω να καταλαβω σε τι βοηθαει σε μια μαχη ενας με ενα..θεωρειται sniper?και τον βοηθαει στο σημαδι :conf: και δευτερον γιατι εχει φουσκα αφου ειναι ψαρανθρωπος και εχει βραγχια δεν γινεται να πνιγει αλλα στο κολυμπι λογικα ειναι αδυναμος λογο φρουτου οποτε ειναι αχρηστος κατα την γνωμη μου και ο ουσοπ μπορει να τον αντιμετωπισει..

quenta

quenta

looooooool.........!!!!!!!!!!!

re to πιστευεται οτι δεν ειχα παρατηρησει καθολου την φουσκα του?
και μου ειχε δημιουργηθει η απορεια μα καλα τι ειναι αυτο το οτι μπορει να πετυχει τον στοχο του απο οποιαδιποτε σημειο και να ειναι?λεω μα καλα δεν γινεται να ειναι φρουτο γιατι τοτε πως γινεται να ειναι στο νερο και να μην μασαει μια απο το side effect toυ φρουτου?οποτε λεω δεν μπορει να ειναι φρουτο..αλλα αν δεν ειναι φρουτο τοτε τι στο καλο ακυρο ειναι αυτο λοοοοοοολ!!!

αλλα οντως ρε εχει φουσκα..και το ειδα τωρα που το αναφερε ο crimson..με το που το διαβασα πηγα ξανα και ειδα το τσαπτερ για να δω ρην φουσκα και να μου λυθει η απορεια..

ναι τελικα φοραει φουσκα και ειναι για να τον προστατευει απο την θαλασσα και να μην πνιγει οπως ο καθε ability user.. δεν εχει σημασια που ειναι ψαρανθρωπος..δεν εχει σημασια που μπορει να αναπνεει μεσα στην θαλασσα..αν δεν φοραγε φουσκα με το που επεφτε μεσα στην θαλασσα θα εχανε τις αισθησεις του και θα αποδυναμονοταν...δεν ξερω αν πνιγοταν γιατι ειναι ψαρανθρωπος και οταν καποιος χανει τις αισθησεις του μεσα στην θαλασσα αυτοματα αναπνεει ο οργανισμος και περνει νερο στους πνευμονες με αποτελεσμα να πνηγει...(γιαυτο και καποιος δεν μπορει να πεθανει αν κρατησει την αναπνοη του..οταν φταση στο απροχωρητο θα χασει τις αισθησεις του και θα λιποθημησει και αυτοματα ο οργανησμος θα αναπνευσει και παλι μονος του..αλλλα στην θαλασσα θα πνηγεις αν σιμβει..)

οποτε ναι..ο βαντερσαρ ειναι αμπιλιτι γιουζερ και φοραει την φουσκα για το λογο που την φορανε ολοι οι αμπιλιτι γιουζερ οπως και ο λουφι στην θαλασσα..για να μην χασουν τις δυναμεις τους και βουλιαξουν και πνηγουν..
οπως ειπα επειδη ειναι ψαρανθρωπος ο βαντερσαρ μπορει να μην πνηγει απο ασφυξια μιας και μπορει να αναπνεει στην θαλασσα αλλα δεν παυει να χανει και αυτος οπως και ολοι οι αλλοι τις δυναμεις τους μεσα στο νερο και να πηγαινει στον πατο σαν σφυρι..οποτε γιαυτο το φοραει το φουσκοτο..

sirQuackly

sirQuackly

ποιος βαντερσαρ;

της United;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης