- Σπόιλερ:
- Dont evar say that again !!!
She is coming to get ya !!!
Sorry για το αποτροπαιο θεαμα guyz :p
Also δεν παιζει ρε να ειναι πανω απο 30 το
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Νομίζω πως απλά, κουνάει την ουρά της πάνω κάτω και για να αποδώσει κίνηση, ο Oda ζωγράφισε δύο φορές την ουρά. Χαρακτηριστική τεχνική που χρησιμοποιείται σε Manga και Comics.crimson έγραψε:παιδια η πρηγκιπισα ειναι πανω απο 30. Αν δειτε στην σελιδα 12 πανω, η ουρα της χωριζεται στα δυο..
γτ δν το σκοτωνε αμεσως τοτε???μπα δν νομιζω τεσπα θα μαθουμε καποτεQouelibor έγραψε:Αυτό που σκέφτηκα εγώ (αν και ειναι καπως τραβηγμένο) ειναι οτι ο Law κατα την εγχειρηση εβαλε κάτι μέσα στον Luffy που θα του επιτρέπει να τον σκοτώσει ή να τον αποδυναμώνει ετσι ωστε να είναι εύκολος αντίπαλος στο μέλλον. Δε δήλωσε κιολλας οτι :"I'll be sure...to steal the proper throne"
γτ ειν φεηλας...quenta έγραψε:kala γιατι ηθελες να το μαθεις ετσι και δεν το διαβαζες μονος σου να το ευχαρηστηθεις κιολας?
πορολα αυτα δν αρνείσαι οτι εις φεηλαςAldark έγραψε:διαβασα το προτελευταιο τσαπ φεηλερς και δεν τον παρατηρησα πουθενα και μου γεννηθηκε απορρια που πηγε nubs -_-
So what? αυτοι διαφορετικο manga απο εμας διαβασουν? :Squenta έγραψε:το διαβασα και στην opwikia...
quenta έγραψε:to oti to διαβασα στην opwikia δεν το ειπα για το λογο οτι και καλα οτι λεει η wikia ειναι σωστο και νομος..ολοι το ξερουμε και αν δεν το ξερουν καποιοι ας το μαθουν..στην wikia τα αρθρα ειναι γραμμενα απο απλους fans των εκαστοτε μανγκα-ανιμε...και γω και συς μπορουμε να γραψουμε η να συμπληρωσουμε καποιο αρθρο...
απλα το ανεφερα οτι το διαβασα στην wikia θελωντας να πω οτι αυτο πιστευουν οτι συμβαινει σχετικα με to γιατι εσωσε τον λουφι ο law και οι περισσοτεροι αναγνωστες- φανς του οπ..δεν ειπα ποτε οτι ετσι ειναι και δεν χωραει συζητηση επειδη το λεει η opwikia..απλα επειδη το λεει η wikia einai αυτο το οποιο πιστευουν οι περισσοτεροι..
ετσι και αλλιως αν ηταν γραμμενο κατι λαθος η καποια βλακεια θα την ειχε καποιος διορθωσει αμεσως αφου η opwikia ειναι ενα site το οποιο επισκεπτονται καθημερινα χιλιαδες φανς....
ενα αλλο παραδειγμα για το οτι η owikia δεν ειναι αλανθαστη ειναι το αρθρο σχετικα με τον blackbeard και το yami-yami no mi που λεει οτι το φρουτο του δινει την δυνατοτητα να αποροφαει τις επιθεσεις και οταν πιαστει ανετιμος τοτε μονο τρωει dmg..αυτο δεν ειναι σωστο γιατι αν συνεβαινε κατι τετοιο θα ηταν σαν ολα τα λογκια φρουτα με μονη διαφορα οτι αντι να αφηνει τις επιθεσεις να περναν απο μεσα τους απλα τις αποροφαει...
αυτο ειναι λαθος.. ο ββ τρωει dmg κανονικα οπως ολοι οι αλλοι ανθρωποι με μονη διαφορα οτι απλα μπορει να αντεξει περισσοτερη ζημια..δλδ πχ αν ο λουφι εκανε jet pistol σε καποιον και αυτον τον καποιον τον σκοτωνε το dmg που θα ετρωγε ο bb απο την ιδια επιθεση δεν θα πεθαινε γιατι μπορει να αποροφησει μερος του dmg..αυτη ειναι η διαφορα..
γιαυτο και ειπε στον ace οτι η διαφορα αυτη που υπαρχει αναμεσα στο yami yami no mi και τα αλλα λογκια και το οτι ενω το φρουτο ειναι λογκια τρωει κανονικα dmg σαν ολους τους αλλους με μονη διαφορα οτι αντεχει πιο πολυ ,"πληρωνοντας αυτο το τιμημα ομως του δινεται η δυνατοτητα να αποροφαει τις δυναμεις των αλλων df users.."
αυτο ακριβως ειχε πει στον ace o bb οταν παλεψαν στο banaro island metaξυ τους...
ΠΟοοοΠΟΟΟΟοοοο!!!1 γμτ βγηκα εκτος θεματος εντελως πφφφ αυτο το κακο το ειχα και στο σχολειο οταν εγραφα εκθεση και επρεπε παντα να εχω τον νου μου να μην ξεφυγω απο το θεμα...
αλλα απο οτι καταλαβαινεται απο τα ποστ μου,μου αρεσει να γραφω οποτε η εκθεση παντα μου αρεσε σαν μαθημα και ημουν θα ελεγα και αρκετα καλος,αν και τυπος των θετικων-τεχνολογικων επιστημων η εκθεση ηταν το μονο μαθημα απο την θεωρητικη κατευθυνση..
πφφ ειδατε?μεχρι και ο επιλογος μου βγηκε εκτος λοοοοοολ!!!απιστευτος ειμαι
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης