Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 40]

Kauko

Kauko

οχι ενταξει καλος ηταν

Aldark

Aldark

μην κανετε σποιλερ δε ξαναμιλαω απλα ηθελα να εκφρασω τη γνωμη μου για 5-6 τσαπτερ πριν. επανερχομαι οταν τα διαβασω ολα (μες στην επομενη βδομαδα)

didimakia

didimakia

Γεια σου ρε πετρικιε αλανι.

Να σου τονισω μονο οτι αυτος που θα μπει ειναι ο 9ος crewmate του Luffy και θα εχουμε αλλον ενα :D

petrikios

petrikios

didimakia έγραψε:Γεια σου ρε πετρικιε αλανι.

Να σου τονισω μονο οτι αυτος που θα μπει ειναι ο 9ος crewmate του Luffy και θα εχουμε αλλον ενα :D

Γεια σου και σενα...σας ελειψα? Μην κλαιτε...αλλα καταλαβαινεις πανελληνιες...τεσπα,ρε Luffy Zoro Sanji Usopp Nami Chopper Robin Franky Brook συνολο 9 ατομα αρα θελουν ακομα 1 ατομο....και γινονται 10 γιατι 8?

????????

Anonymous

Επισκέπτης
petrikios έγραψε:

Γεια σου και σενα...σας ελειψα? Μην κλαιτε...αλλα καταλαβαινεις πανελληνιες...τεσπα,ρε Luffy Zoro Sanji Usopp Nami Chopper Robin Franky Brook συνολο 9 ατομα αρα θελουν ακομα 1 ατομο....και γινονται 10 γιατι 8?
μετρα ξανα χωρις τον λουφυ...

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

petrikios έγραψε:

μη μετρας τον Luffy για νακαμα!Δεν ειναι νακαμα ο ιδιος, ειναι απλα ο καπετανιος!εχει 8 νακαμα και ψαχνει αλλους δυο!
10 νακαμα του Luffy και μαζι μ'αυτον 11!

petrikios

petrikios

Νομιζα οτι και αυτος μετραει σαν ατομο....νταξ τοτε 8

didimakia

didimakia

Α ρε πετρικιες μου φενεται τα διαβασματα σε καναν να ξεχασεις την αγαπη σου :D

Πως εγραψες ρε? Ξερω βγαινουμε τερμα οφφ αλλα δεν νομιζω να μου την πει κανεις heh look at that

Kauko

Kauko

σου τη λεω εγω^^^ you failed,sir.

Elidor

Elidor

Avarga
Βαρεθηκα.... Αντε θελω λιγο ξυλοοοοοοοοοοοοοοοοο!!

crimson

crimson

μην ανυσηχεις δεν αργει.. gj!

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Καινουργιο τσαπτερ!!! aww3 Επιτελους!!! Επιστρεψαμε στο παρον! whistle Ειδαμε και την εμφανιση του Hodi στο τελος , ο Luffy ξυπνησε(παλι κοιμοταν αυτο το παιδι! Οσα ηταν τα τσαπτερ με το φλας μπακ, ο Luffy κοιμοταν, δεν υπαρχει! :haha: ), οποτε απο το επομενο τσαπτερ θα δουμε ξυλο!κατα 98%!Αντε ρε Luffy να σε ξαναδω να δερνεις... pingpingeyes is there trouble?

Aldark

Aldark

Chapter 621- Πολυ γαματος ο Jinbei Gangsta , ο Arlong παντα same shit , επιτελους TIGER!

maxuris

maxuris

Ooo quelle chapter magnificent !

http://mangastream.com/read/one_piece/75149428/1

Flash back is ovah T_T

????????

Anonymous

Επισκέπτης
no chapter next week...
επιτελους τελιωσε καλο ηταν

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

ReBoRn23 έγραψε:no chapter next week...
επιτελους τελιωσε καλο ηταν

Ναι ρε γαμωτο!Δεν θα εχουμε τσαπτερ!Και στο επομενο παιζει να δουμε καμμια μαχη ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
Αλλα πρεπει να περιμενουμε πολλες μερες... i dont wanna!! why me

crimson

crimson

ειχα πει οτι θα τελειωνε το φλασμπακ εδω!!Μαλλον και ο λουφη βαρεθηκε τα φλασμπακ και την επεσε για υπνο!παιδια ο επομενος νακαμα ειναι σιγουρα ψαρανθρωπος και φαινεται απο την αντιδραση του φρανκι(you are a true man jinbe, i love fishmen) ειναι η ιδια αντιδραση με αυτη στον μπρουκ πισω στο τριλερ μπαρκ..τεσπα,πολυ κοντα ηρθε η ναμι με την σιραχοσι μου φαινεται! και επιτελους θα ερθει και το ξυλο..να δουμε και τι εγινε με τον ζορο..

patric94

patric94

Επιτελους τελειωσε!!!Επισης γιατι τον ελεγε Hordy??? Hody δεν μας τον ειπε στην αρχη ??? περιεργο.... ελιωσα με την αντιδραση του franky οταν ειδε τον jinbe να κλαιει...αντε μου λειψαν αυτα καιρος να τα ξαναθυμομαστε και φυσικα την αντιδραση του luffy και του chopper οταν βλεπουν κατι SO AWESOME! :)

Steve-O

Steve-O

επιτέλους πίσω στον παρόν !!!!! δεν πιστεύω ότι στο επόμενο θα αρχίσει το ξύλο..μάλλον θα μας δείξει τι έγινε στον neptune..

crimson

crimson

οπως λες ειναι must να δουμε τι εγινε στο παλατι με τον βασιλεια αλλα και τον ζορο..ο χορδι οπως μαθαμε θελει να σταματισει την μεταναστευση στην επιφανεια αλλα λεει οτι δεν ειναι μονο αυτο..τι αλλο λετε να ειναι στο σχεδιο???πνατως πολυ βλακας ο χορδι,παιζει να ειναι απο τους πιο κακους αντιπαλους του λουφη..δεν δειχνει ελεος πουθενα ουτε στους νακαμα του..ουτε ο αρλονγκ ετσι..

didimakia

didimakia

Γαμιεσε ρε Oda. Παλι Break T_T

btw βρωμαει η υποθεση assasination. Μα να τον βρηκε ο Hody? χμμμ

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Nαι οντως! Ειδα τον Ηοdi να λεει: Α human came into a country and killed our queen και λεω:κατι δεν παει καλα!
Μα υπαρχει πιθανοτητα ο Hodi να θυμωσε και να λυπηθηκε;Μαλλον οχι!
Τελικα εχει δικιο ο Hodi;
Πωπω τωρα πρεπει να περιμενουμε αρκετες μερες για να μου λυθουν οι αποριες!
αμαν ρε Oda! aaaaaah! aaaaaah! aaaaaah!

loner

loner

Ο Χόντι είναι ο δολοφόνος κατά 95%...Δεν υπάρχει περίπτωση η τόσο λατρεμένη βασίλισσα να σκοτώθηκε από ένα ασήμαντο ανθρωπάκι...το αποκλείω. Η δολοφονία μύριζε προδοσία εξ' αρχής...

Τώρα μένει να δούμε τι στο καλό έγινε στο παλάτι γιατί όπως φαίνεται ο χόντι βγήκε νικητής, επίσης να μας εξηγήσει ο Jinbe γιατί δεν θέλει να παλέψει ο Luffy με τον Χόντι.

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
γιατί έγινε hordy η σαρδέλα μας?
τέσπα,λίγη σημασία έχει αυτό..επειδή βαριέμαι να ψάχνω πως ήταν ο hody πριν παλέψει με τον ζορό,στη τελευταία σελίδα ήταν ραμμένος?(από το τραύμα του ζορό)

πολύ καλό τσάπτερ,γαμώ τα διαλείμματα μου..

womanTENSAIinathens έγραψε:Nαι οντως! Ειδα τον Ηοdi να λεει: Α human came into a country and killed our queen και λεω:κατι δεν παει καλα!
Μα υπαρχει πιθανοτητα ο Hodi να θυμωσε και να λυπηθηκε;Μαλλον οχι!
Τελικα εχει δικιο ο Hodi;
Πωπω τωρα πρεπει να περιμενουμε αρκετες μερες για να μου λυθουν οι αποριες!
αμαν ρε Oda! aaaaaah! aaaaaah! aaaaaah!

και όπως κάνει πάντα,θα μας τα απαντήσει πολύ μετά αυτά

και το στόρυ γιατί μου φαίνεται λίγο μονόδρομος? ο λούφυ σταματάει τον χόντι από το να καταστρέψει τις υπογραφές,το πλήρωμα έφτασε πάνω στην πιο σημαντική χρονιά για το fishman island, ο λούφυ γίνεται προστάτης και όλα αυτά τα όλα καλά και εμείς καλύτερα..έτσι μου φαίνονται προς στιγμήν

Kauko

Kauko

^ πάντα έτσι δεν γίνεται; το πλήρωμα φτάνει στην πιο κατάλληλη στιγμή. Όταν ξεκινούσε το σχέδιο ο Κούρο, όταν η Νάμι συμπλήρωσε τα λεφτά, όταν ο Ενέλ ξεκινούσε το σχέδιο κι ένα κάρο περιπτώσεις.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης