Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 40]

crimson

crimson

χαχα ναι οντως καπτεν ουσοπ!!παντα με νευριαζε αυτο να φτανουν την καταλληλη στιγμη..οπως στις ταινιες οταν πρωταγωνιστης ανοιγει την τηλεοραση πεφτει παντα στο θεμα που τον ενδιαφερει :xD: στα δικα μας τωρα, παντως δεν νομιζω να το ξερει κανεις οτι ο δολοφονος ειναι ο χορδι(αν ειναι κιολας) γιατι δεν υπηρχε δικαιολογια να μας το κρυψει ο τζινμπε στο φλασμπακ.. και παντα ειναι μονοδρομος στα αρκ με μαχες απλα εχει διαφορετικη πλοκη καθε φορα που ειναι και το ωραιο!για παραδειγμα στο ενιες λομπι ξεραμε οτι ο λουφη θα σωσει την ρομπιν και αλλα πολλα..αν και σε αυτο το αρκ στα σχεδια του χοντι υπαρχουν 2 στοχοι, γιατι οταν εξηγει ο χατσι λεει μετα οτι δεν ειναι μονο αυτο,οποτε περιμενουμε και συνεχεια...

Kauko

Kauko

ας ελπίσουμε να είναι αυτή η κοιλιά του ΟΡ και μετά να στρώσει. Γιατί εγώ έχω αρχίσει να χάνω το ενδιαφέρον, προτιμώ πλέον τις δουλειές του Mashima (RAVE, Fairytail και θα αρχίσω ενα manga monster soul δικό του)

didimakia

didimakia

Bασικα το πιθανοτερο ειναι να μην ξερει την αληθεια ουτε ο Jinbei ;)

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
captain usopp έγραψε:ας ελπίσουμε να είναι αυτή η κοιλιά του ΟΡ και μετά να στρώσει. Γιατί εγώ έχω αρχίσει να χάνω το ενδιαφέρον, προτιμώ πλέον τις δουλειές του Mashima (RAVE, Fairytail και θα αρχίσω ενα manga monster soul δικό του)

τώρα είσαι τζιτζί..αν και είναι του urasawa

fuck..πριν έκανα έντιτ -_-

crimson

crimson

ναι αυτο εννοω..αν ηξερε ο τζινμπε την αληθεια δεν ειχε λογο να την κρυψει στο φλασμπακ..προφανος μονο ο χοντι ξερει τι παιζει στα αληθεια...αλλα η δολοφονια της οτοχιμε δεν με απασχολει ιδιαιτερα η τι εγινε 10 χρονια πριν..εχω θελω να μαθω ποιο ειναι το δευτερο μερος του σχεδιου του χορντι.. τι λετε να ναι???? e?

Aldark

Aldark

Επιτελοοους , υστερα απο μηνες σε hiatus επανηλθα στα παλια επιπεδα και το op αρχιζει να γινεται ξανα ντοπα , το φλαςμπακ μπορω να πω απ'τα καλυτερα που χει δειξει. ο Hodi θα φαει τρελο ξυλο , αλανι ο Jinbei νεος ,ξυλο σε 2 βδομαδες gj!

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Aldark έγραψε: το φλαςμπακ μπορω να πω απ'τα καλυτερα που χει δειξει.

Eπιτελους και ενας που του αρεσε το φλας μπακ!Μονο παραπονα εβλεπα...

maggie

maggie

Aldark έγραψε:οκ δε μπαινω γιατι ειμαι 5-6 τσαπς πισω θα πω οτι διαβασα στο 620
ο τζινμπει παιζει να ταν πολυ για ξυλο παλια

womanTENSAIinathens έγραψε:
Aldark έγραψε: το φλαςμπακ μπορω να πω απ'τα καλυτερα που χει δειξει.

Eπιτελους και ενας που του αρεσε το φλας μπακ!Μονο παραπονα εβλεπα...
του αρεσαν επειδη τα διαβασε μαζεμενα...

Aldark

Aldark

οταν ειναι σκορπιο το πραμα ολα ειναι λεημ εκτος ισως απ'τον πολεμο

patric94

patric94

maggie έγραψε:του αρεσαν επειδη τα διαβασε μαζεμενα...
συμφωνω απολυτα! ηταν αρκετα καλη ιστορια αλλα ηταν ολιγον βαρετα για τοσο καιρο που κρατισαν...τωρα θα επανελθη η δραση στο OP με τους straw hat πιο δυνατους απο ποτε...:) εχωω τρελη αγωνια να δω τις καινουργιες τους επιθεσεις και τεχνικες!

didimakia

didimakia

+1 στο να τα βλεπεις ολα μαζι παρα βδομαδα ανα βδομαδα.
Παντως κι εμενα μ'αρεσε πολυ το flashback

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
ήταν όμορφα δομημένο αλλά ασχολούταν με άθλιους χαρακτήρες..μόνο ο τάιγκερ είναι ψυχή

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Aldark's mother έγραψε: ασχολούταν με άθλιους χαρακτήρες

ΑθλιοI χαρακτηρες; για παραδειγμα η Otohime?

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
η otohime,τα παιδιά της

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Aldark's mother έγραψε:η otohime,τα παιδιά της

Τι να πω;! Ασε δε λεω τιποτα... bored

petrikios

petrikios

Ποσο ρηχος εισαι....ο καθενας εχει την χαρη του...παντως εγω ειχα βαρεθει τα φλασμπακ μετα απο ενα σημειο και μετα το ειχε τραβηξει πολυ...

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

petrikios έγραψε:Ποσο ρηχος εισαι....

:xD: nice!

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
petrikios έγραψε:Ποσο ρηχος εισαι....ο καθενας εχει την χαρη του...παντως εγω ειχα βαρεθει τα φλασμπακ μετα απο ενα σημειο και μετα το ειχε τραβηξει πολυ...

κατούρα μας ρε πέτρο..βασικά ξες ποιός είμαι?

οι χαρακτήρες αυτοί είναι πολύ κλισέ και έχουμε πήξει σε αυτούς

petrikios

petrikios

Aldark's mother έγραψε:

Ευχαριστως δεν εχω προβλημα....η ερωτηση ειναι ρητορικη η οντως θες να σου απαντησω...δεν ξερω αν εισαι ο ιδιος ο Aldark ή μητερα του....

Aldark

Aldark

petrikios έγραψε:
Aldark's mother έγραψε:

Ευχαριστως δεν εχω προβλημα....η ερωτηση ειναι ρητορικη η οντως θες να σου απαντησω...δεν ξερω αν εισαι ο ιδιος ο Aldark ή μητερα του....

ο Aldark δε πλασαρεται ως η μανα του μαν is there trouble?

η οτοχιμε οντως ειναι τρελο κλισε , ολοι κλισε καλοι τυπακοι ητανε , αυτο με τις υπογραφες που και καλα καιγονταν κι ετσι φεηλ . Ο Ταηγκερ αλανι και ο Τζνιμπει (γιατι εγινε Τζινμπε;) , αρλονγκ respect

petrikios

petrikios

Καλα η Οτοχιμε ειναι χαζοευαισθητη...οι υπολοιποι καλοι ειναι....και οντως respect στον Arlong

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

petrikios έγραψε:και οντως respect στον Arlong

πολυ respect...ψυχουλα!
Σπόιλερ:

petrikios

petrikios

Καλο παιδι πανω απο ολα...

loner

loner

Τι respect μωρέ είστε με τα καλά σας? respect σγια κάποιον που κλωτσάει ένα αθώο κοριτσάκι με μίσος? no thanks...

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

loner έγραψε:Τι respect μωρέ είστε με τα καλά σας? respect σγια κάποιον που κλωτσάει ένα αθώο κοριτσάκι με μίσος? no thanks...

Eπιτελους! Πεστα ρε συ και πηγαν να με κουφανουν τελειως!Ακου respect , τοσο κακο που εκανε στη Nami!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης