ρε σεις ο ντεκεν δεν ελεγε οτι δεν προκειτε να γινει κατωτερος για κανεναν? και γι αυτον τον λογο, δεν πηγε μαζι με τον αρλονγκ.. εγω πιστευω οτι μας το ειπε ο οντα αυτο για να μην τον υπολογισουμε για νακαμα...δεν ξερω κιολας αλλα εγω θεωρω πως ειναι ενα στοιχειο..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]
427 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 28 Μάης 2011, 09:04
????????
ρε ο ντενκεν ειναι παραμερσια το φρουτο του και πιστευω αμα βαλει ο οντα καποιον αλλο νακαμα με φρουτο αυτο θα ειν ενα λογκια το βλακα το καριμπο διοτι τωρα που ολοι οι εχθροι τους θα εχουν χακι δν θα εχει καποιο τρελο πλεονεκτημα εναντια στους αντιπαλους οπως θα ειχε παλαιοτερα αλλα τωρα θα ειναι ενας κανονικος μαχητης σε επιπεδο ουσοπ(ο οποιος μου φαινεται τρελα τουμπανος μετα το τιμεσκιπ) κατω απο μονστερ τριο
428 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 28 Μάης 2011, 11:47
patric94
εγω ακομα δεν την θελω στο crew.ειχε που ειχε ο sanji δυο γυναικες αμα του φερεις και τη γοργονα που ειναι και 10 φορες το κανονικο μεγεθος γυναικας θα τρελαθει!!!!αα και για τον ussop που ειπε οτι ειναι αδυναμος δεν χερω αν το ειδες αλλα μετα τα 2 χρονια εβγαλε 8-pack και μαλιστα πιστευω οτι θα εχει και ψιλο super human strength ! :D
429 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 28 Μάης 2011, 12:01
maxuris
Ναι αλλα και παλι ειναι ο φοβιτσιαρης usopp που ολοι αγαπησαμε .
- Σπόιλερ:
- ολοι τον αγαπησαμε ετσι? οχι μονο εγω ...
430 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 28 Μάης 2011, 12:34
patric94
φυσικα και λατρεψαμε τον ussop σαν φοβιτσιαρη.τωρα ομως σοβαρεψε για να μπορεσει να κανει τον καπετανιο του βασιλια! οποτε χρειαζεται λιγο αντριλα μεσα του! :P
431 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 28 Μάης 2011, 13:00
womanTENSAIinathens
patric94 έγραψε:φυσικα και λατρεψαμε τον ussop σαν φοβιτσιαρη.τωρα ομως σοβαρεψε για να μπορεσει να κανει τον καπετανιο του βασιλια! οποτε χρειαζεται λιγο αντριλα μεσα του! :P
Μη ξεχνας τον Sogeking! Δεν ειναι τυχαια το alter ego του Usopp!
Για να μπορει να κανει τον καπετανιο του βασιλια;;;;
Εννοεις τον Luffy που θα γινει ο βασιλιας των πειρατων;Γιατι αν γινει αλλος ..... Ο Usopp θα ειναι ο καπετανιος του;;;;
WTF??????
432 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 28 Μάης 2011, 13:58
patric94
αμα θυμασε οταν ολοι ειδαν τον luffy στο Ox Bell ειπαν πρεπει να γινω δυνατοτερος και τετοια.γιατι ενας pirate king δεν τα κανει ολα μονος του θελει και το crew του . ετσι λοιπον λεω εγω οτι ο usopp εγινε πιο δυνατος ωστε να βοηθησει τον luffy να γινει βασιλιας και παραλληλα ο ιδιος να εκπληρωσει το ονειρο του(soldier of the sea η καπως ετσι δεν θυμαμε) και ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ! και ποιος ειπε οτι ο usopp θα ειναι ο καπετανιος του ??
433 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 28 Μάης 2011, 14:02
womanTENSAIinathens
patric94 έγραψε:αμα θυμασε οταν ολοι ειδαν τον luffy στο Ox Bell ειπαν πρεπει να γινω δυνατοτερος και τετοια.γιατι ενας pirate king δεν τα κανει ολα μονος του θελει και το crew του . ετσι λοιπον λεω εγω οτι ο usopp εγινε πιο δυνατος ωστε να βοηθησει τον luffy να γινει βασιλιας και παραλληλα ο ιδιος να εκπληρωσει το ονειρο του(soldier of the sea η καπως ετσι δεν θυμαμε) και ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ! και ποιος ειπε οτι ο usopp θα ειναι ο καπετανιος του ??
Δεν το ειπα εγω! Εσυ το εγραψες και με κουφανες!
434 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 28 Μάης 2011, 14:05
patric94
δεν ξερεις να διαβαζεις τοτε..ο usopp πρεπει να κανει τον luffy pirate king (οπως ελεγε και ο ace για τον whitebeard) τωρα οκ ?? :P
435 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 28 Μάης 2011, 14:25
Aldark
Το πληρωμα του Λουφφυ ως ομαδα , θελει να κανει το Λουφφυ βασιλια , απλο; τωρα ο καθενας ατομικα θελει το ονειρο του ;)
436 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 28 Μάης 2011, 14:25
Kauko
womanTENSAIinathens έγραψε:patric94 έγραψε:φυσικα και λατρεψαμε τον ussop σαν φοβιτσιαρη.τωρα ομως σοβαρεψε για να μπορεσει να κανει τον καπετανιο του βασιλια! οποτε χρειαζεται λιγο αντριλα μεσα του! :P
Εννοεις τον Luffy που θα γινει ο βασιλιας των πειρατων;Γιατι αν γινει αλλος ..... Ο Usopp θα ειναι ο καπετανιος του;;;;
WTF??????
μπορεσει -ρημα
να κανει... βασιλια - δευτερευουσα βουλητικη προταση, αντικειμενο στο ρημα
τον καπετανιο - αντικειμενο στο ρημα κανει
βασιλια-- κατηγορουμενο
του (αυτου) γενικη κτητικη στο καπετανιο και οχι αρθρο στο βασιλια.
ετσι λυνεται το προβλημα κατανοησης
- Σπόιλερ:
- :muaha: :muaha: :muaha: :muaha: :muaha: :muaha: :muaha: :muaha: :muaha: :muaha:
437 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 28 Μάης 2011, 14:27
patric94
χαχαχ ειμαι θετικη οποτε δεν ξερω συντακτικο και περιμενα καποιος να κανει την κινιση :P
438 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 28 Μάης 2011, 15:02
karamin
ρε σεις....ο oda μας ριχνει σταχτη στα ματια....ο decken θα μπει στο τελος και θα το δειτε...ειναι εντελως τρελος ο τυπος....πιο γαματος δεν γινεται!!!αν μπει στο crew θα αντικαταστησει τον usopp στο νουμερο ενα (σε προτιμηση απο τα μελη του crew) που τον εχω βαλει.παρεπιπτοντως,εχει φρουτο;οσο για τον usopp εχει γινει τουμπανο σε δυναμη...αλλα παραμενει (μαλλον) χεστης..αυτο μου τη σπαει....πρεπει να κανει μια μαχη και να γαμ...ι επιτελους!!!!
439 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 28 Μάης 2011, 15:09
womanTENSAIinathens
patric94 έγραψε:δεν ξερεις να διαβαζεις τοτε..ο usopp πρεπει να κανει τον luffy pirate king (οπως ελεγε και ο ace για τον whitebeard) τωρα οκ ?? :P
Αντε ρε που δεν ξερω να διαβαζω! Εγω φταιω ετσι οπως το ειχες γραψει;
Δεν το συνεχιζω...
@captain usopp ημουν και γω θεωρητικη αλλα ξερω παντα πως να γινομαι απολυτως σαφης!
440 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 28 Μάης 2011, 15:14
maxuris
captain usopp έγραψε:womanTENSAIinathens έγραψε:patric94 έγραψε:φυσικα και λατρεψαμε τον ussop σαν φοβιτσιαρη.τωρα ομως σοβαρεψε για να μπορεσει να κανει τον καπετανιο του βασιλια! οποτε χρειαζεται λιγο αντριλα μεσα του! :P
WTF??????
μπορεσει -ρημα
να κανει... βασιλια - δευτερευουσα βουλητικη προταση, αντικειμενο στο ρημα
τον καπετανιο - αντικειμενο στο ρημα κανει
βασιλια-- κατηγορουμενο
του (αυτου) γενικη κτητικη στο καπετανιο και οχι αρθρο στο βασιλια.
ετσι λυνεται το προβλημα κατανοησης
- Σπόιλερ:
:muaha: :muaha: :muaha: :muaha: :muaha: :muaha: :muaha: :muaha: :muaha: :muaha:
Βασικα ειναι http://upload.wikimedia.org/math/b/3/7/b37a77dc5c1761d1f88207abb1769885.png
πιο απλα .
This is a positive forum b1atches
441 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 28 Μάης 2011, 15:27
????????
εγω ειπα οτι ειν τουμπανο ο ουσοπ οχι οτι δν ειν...patric94 έγραψε:εγω ακομα δεν την θελω στο crew.ειχε που ειχε ο sanji δυο γυναικες αμα του φερεις και τη γοργονα που ειναι και 10 φορες το κανονικο μεγεθος γυναικας θα τρελαθει!!!!αα και για τον ussop που ειπε οτι ειναι αδυναμος δεν χερω αν το ειδες αλλα μετα τα 2 χρονια εβγαλε 8-pack και μαλιστα πιστευω οτι θα εχει και ψιλο super human strength ! :D
442 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 28 Μάης 2011, 16:00
didimakia
karamin έγραψε:ρε σεις....ο oda μας ριχνει σταχτη στα ματια....ο decken θα μπει στο τελος και θα το δειτε...ειναι εντελως τρελος ο τυπος....πιο γαματος δεν γινεται!!!αν μπει στο crew θα αντικαταστησει τον usopp στο νουμερο ενα (σε προτιμηση απο τα μελη του crew) που τον εχω βαλει.παρεπιπτοντως,εχει φρουτο;οσο για τον usopp εχει γινει τουμπανο σε δυναμη...αλλα παραμενει (μαλλον) χεστης..αυτο μου τη σπαει....πρεπει να κανει μια μαχη και να γαμ...ι επιτελους!!!!
Ναι εχει φρουτο. Γι αυτο ταιριαζει και στους Strawhats. Στην τρελα. Επειδη ειναι ψαρανθρωπος αλλα ουσιααστικα δεν ειναι γτ δεν μπορει να κολυμπησει XD
Έχει επεξεργασθεί από τον/την didimakia στις Σαβ 28 Μάης 2011, 17:20, 1 φορά
443 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 28 Μάης 2011, 16:57
maxuris
ταιριαζει ...
444 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 28 Μάης 2011, 19:02
patric94
οντος ειναι πιθανο αυτο που λες.
He also doesn't want to become an underling to anyone which is the reason why he did not join the Arlong Pirates, but is willing to get into a partnership with anyone who shares a similar goal with him, as long as he is treated as no less than an equal. (Συμφωνα με το wikia) αρα το πιο πιθανο ο luffy να τον βαλει στο crew λεγοντας του οτι ολοι ειναι ισοι η καπως ετσι (nakama και τα σχετικα :P)
He also doesn't want to become an underling to anyone which is the reason why he did not join the Arlong Pirates, but is willing to get into a partnership with anyone who shares a similar goal with him, as long as he is treated as no less than an equal. (Συμφωνα με το wikia) αρα το πιο πιθανο ο luffy να τον βαλει στο crew λεγοντας του οτι ολοι ειναι ισοι η καπως ετσι (nakama και τα σχετικα :P)
445 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 28 Μάης 2011, 20:39
crimson
για αυτο που ειπα δεν ειναι αυτη η απαντηση πατρικ? αυτο το λεει η wiki επειδη ο ντεκεν το ειχε πει στον χατσι... δειτε παλι στην wiki, στα abilities του ουσοπ,θα δεις γιατι ποτε δεν προκειτε να γινει δυνατος η εστω δυνατοτερος απο τους υπολοιπους του πληρωματος..παντως ο μονος λογος που θελω τον ντεκεν ειναι η τρελα του(μιας και δεν θελει να γινει underling)θα εχουμε καπτεεεεν ουσοοοπ και καπτεεεν ντεκεεεεν :haha:
446 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Κυρ 29 Μάης 2011, 00:55
patric94
πηγαινε στον didimakia κυριως...ξεχασα να το γραψω:P
447 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Κυρ 29 Μάης 2011, 01:46
crimson
α γιατι το ειχα πει στην προηγουμενη σελιδα οτι δεν θελει να γινει underling..
448 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Κυρ 29 Μάης 2011, 03:03
loner
χαχχαχα ρε παιδιά μην τρελαίνεστε, όποιος είναι να μπει θα μπει δεν χρειάζετε να σκοτωθούμε κιόλας :)
449 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Κυρ 29 Μάης 2011, 12:03
????????
οχι χρειαζεται....loner έγραψε:χαχχαχα ρε παιδιά μην τρελαίνεστε, όποιος είναι να μπει θα μπει δεν χρειάζετε να σκοτωθούμε κιόλας :)
τεσπα πειτε ο καθενας ποιον πιστευει να μπει να κανουμε ενα πολλ για να περασει η ωρα...
εγω λεω χατσαν ,ο καθενας εναν να λεει
450 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Κυρ 29 Μάης 2011, 19:41
crimson
shirahosi πιστευω αλλα θελω τον fukaboshi..
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης