Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

Kauko

Kauko

οποτε new nakama η Shiraoshi. Εκει που λεει για το θρυλο οτι καποιος θα την παρει κα μπλα μπλα μπλα, επιβεβαιωνεται

loner

loner

Εγώ πάλι πιστεύω ότι το παραμύθι με τον Ουροσίμα χρησιμοποιήθηκε καθαρά για χιούμορ μιας και ο VDD αποδείχτηκε τελείως μπούφος και επίσης δεν παίζει να σκότωσε αυτός την βασίλισσα για τους ίδιους λόγους. Όταν το πρωτοδιάβασα μου μύριζε WG η όλη φάση αν και όταν το ξανασκέφτηκα πρέπει να είναι κάποιος που ξέρει πολύ καλά την βασίλισσα και ήξερε ότι βάζοντας φωτιά στα έγγραφα θα έχανε την αυτοσυγκέτρωσή της και δεν θα ήταν ικανή να "νιώσει" την βολή. Ίσως Χόντι ή κανένας άλλος fishman.

patric94

patric94

στο επομενο σιγουρα θα εχουμε μια απαντηση...ειτε να μας το δειξει ακριβως ειτε να το πει ο jinbei στο τελος αυτου του κολοflashback και ειναι καποιος που δεν το περιμεναμε.Θα ηταν ωραια εκδοχη ωστε να δωσει και μια καλη συνεχεια σ αυτο το 10 chapter story.(τροπος του λεγειν το 10 μην αρχιζεται ειναι 8 η 7 :P)

karamin

karamin

επιτελους ενα chapter με ενδιαφερον μετα απο καιρο...δεν παιζει να την πυροβολησε ο γατομουστακος....λετε να μπει στο πληρωμα;;

patric94

patric94

δεν ειμαι σιγουρος...πολυ πονηρος για το αθωο μας crew πιστευω....πιο πονηρος και απο την nami...οποτε δεν χωραει..θελει να μπει καποιος με μια ξεχωριστη ιδιαιτεροτητα....κατι το πρωτοτυπο ρε παιδι μου! :D

maxuris

maxuris

δεν πρεπει να μπει ο ντεκεν , ειναι πολυ διαφορετικος του κρου μας , εγω εξακολουθω να ελπιζω στον φουκαμποσι ouf

crimson

crimson

θα ηταν η καλυτερη λυση και για μενα..αλλα λογο οτι ειναι πρωτοτοκος πριγκιπας ειναι δυσκολο..πιο λογικο ειναι η σιραχοσι οπως λεει και η προφητεια, οτι θα την παρει μαζι του καποιος κτλ..

????????

Anonymous

Επισκέπτης
crimson έγραψε:θα ηταν η καλυτερη λυση και για μενα..αλλα λογο οτι ειναι πρωτοτοκος πριγκιπας ειναι δυσκολο..πιο λογικο ειναι η σιραχοσι οπως λεει και η προφητεια, οτι θα την παρει μαζι του καποιος κτλ..
πονηρουλη aww2

loner

loner

hahaha :P

Fallenangie

Fallenangie

patric94 έγραψε:Ναι οντως νακαμα στο new world δεν λεει....πιστευω πως αυτοι οι 8 ειναι αρκετοι....ειναι μια χαρα νουμερο και ο καθενας εχει κατι το ξερχωριστο και δυσκολα θα βρεθει καποιος τοσο ξεχωριστος για να μπει στο πλοιο
Θα με τρελανεις?XD
Μωρε αρκετοι ειναι οι 8,αλλα ο Luffy για 10 ειχε πει αν δεν κανω λαθος.

crimson

crimson

lol reborn :xD: παντα θα βρισκει ο οντα νακαμα που θα ταιριαζουν στο πληρωμα..δεν ειναι αυτο, εγω ειχα πει πατρικ(ξεχασα να σχολιασω χτες) οτι θα ελεγε πιο πολυ να ειχαμε ολοκληρο πληρωμα πριν βγουν στον νεο κοσμο για να μπορεσουμε να τους χορτασουμε ολους σε πολλες μαχες και επισης δεν χρειαζεται να εχουν καποια ειδικοτητα η καποιο τρελο χαρακτηρα ετσι και αλλιως ΠΕΙΡΑΤΕΣ ειναι! το μονο που θελουν ειναι @@ στην μαχη και δυναμη...

patric94

patric94

οκ δεν λεω μ αρεσουν απιστευτα οι μαχες που γινονται αλλα αν δεν εχει και λιγο πλακα ι καμια συγκινιση να ειναι πιο πιασαρικο δεν θα το εβλεπα
πχ οταν ειδα οτι οι straw hat διαλυθηκαν στο sabaody τρελαθηκα και περιμενα πως και πως την συνεχεια...δεν ειναι μονο μαχες το One Piece....ο oda το εχει στησει παρα πολυ καλα και μικρα λαθακια σε πλοκη και τετοια δεν θα το επηρεασει...ασε που ολα ειναι πιθανα! :)

karamin

karamin

πιστευω οτι ο nakama θα ειναι εντελως ακυρος.....σε πολλες περιπτωσεις ο oda μας τρελανε με τις επιλογες του...ποιος περιμενε να μπει η robin???ή Ο Brook??ακομη και ο franky δεν φαινοταν στην αρχη οτι θα μπει....υπομονη...παιζει να ειναι και ο decken....εχει πολυ ακομη η ιστορια...φανταστειτε οτι ακομη στο flashback ειμαστε...

????????

Anonymous

Επισκέπτης
η ακομα και Hatchan...θα ταιριαξει απολυτα κατα τη ταπεινη γνωμη μ...αφου δν θα χαλασει το μονστερ τριο...σε δυναμη ειναι περιπου σαν το μπρουκ...και εχει βοηθησει ηδη πολλες φορες και ο λουφυ θα τον ηθελε μαζι του

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
η Shirahoshi ως μια από τις μεγαλύτερες δυνάμεις στον κόσμος? τι μαλακίες είναι αυτές ?
ελπίζω να το σώσει κάπως γιατί τα έχει μπλέξει με τις δυνάμεις.
εδώ ο σάνζι έδερνε sea kings στα πρώτα τσάπτερς.δεν κάνει για μέλος.να ψοφήσει σαν την μάνα της

patric94

patric94

σωστο σε βρισκω ! στην εποχη του One Piece που ειμαστε τους sea kings τους φοβουνται μονο κατι πειρατες που εχουν ενα πιστολακι ! δεν ειναι και καταστρωφικη η δυναμη της εκτος και αν μπορει να τους δυναμωνει καπως, ετσι το δεχομαι!

crimson

crimson

εχω την εντυπωση οτι διαφερουν τα sea kings μεταξυ τους..ειδικα στο new world η στο calm belt ειναι ο φοβος και ο τρομος των πειρατων και οχι μονο..εδω οι μαρινς βαζουν seastone για προστασια..φαντασου αν τα ελενχει καποιος(σιραχοσι) και ειναι και σε αγελες ποσο μεγαλη δυναμη ειναι..δεν λεω, ενας ρειλι η καποιος τετοιος δεν θα εχει προβλημα αλλα σιγουρα για την σιραχοσι ειναι μεγαλο πλεονεκτημα και βοηθεια σε μαχες,σιγουρα δεν φτανει σε δυναμη το monster trio αλλα ειναι υπολογισημη δυναμη.ασε και το αλλο που με το μεγεθος της ειναι σιγουρα πιο δυνατη απο τον ουσοπ και την ναμι η ακομα και τον μπρουκ..(σκεψου ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ εναν στην στερια να ελενχει 10 οαρς μαζι... θες να μου πεις αν σε κινηγαν 10 οαρς θα καθεσαι και θα πινεις καφε??) για μαχες στην στερια μπορει να μην ειναι ιδιαιτερα χρησιμη αλλα σκεφτειτε οτι ο φρανκι ειναι επιπεδο pacifista και ακομα περισσοτερο χωρια το monster trio..αυτο που θελω να πω ειναι οτι ειναι πληρης σε δυναμη το πληρωμα και απλα του λειπει μια πηνελια ακομα για να γινει τελειο, δηλαδη κυριαρχια και στην θαλασσα..ΚΑΙ ο χατσι ειναι βλακας με περικεφαλαια!!!πιο βλακας απο τον ζορο και πιο αδυναμος απο τον ουσοπ..εδω κοντεψε να τις φαει απο τον ντουβαλ αν θυμαστε..δεν τον θελω με τιποτα!!!!προτιμω τους johnny, yosaku :xD:

didimakia

didimakia

Ο Hacchi ειναι gg για λαντζα με τα οχτω χερια. Στο τσακ μπαμ θα γυαλιζουν ολα!

Kauko

Kauko

Παιδια 100% η πριγκιπισσα το νεο μελος. Μας το ειπε ξεκαθαρα ο Οντα οπως ειχε πει απο την αρχη οτι θα μπει μαγειρας και επισκευαστης και και και...
Μην περιμενετε τιποτα αλλο.

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν θα μπει XD

ντέκεν FTW

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

captain usopp έγραψε:Παιδια 100% η πριγκιπισσα το νεο μελος. Μας το ειπε ξεκαθαρα ο Οντα οπως ειχε πει απο την αρχη οτι θα μπει μαγειρας και επισκευαστης και και και...
Μην περιμενετε τιποτα αλλο.

και και και.... ε και τι αλλο μας ειχε πει ξεκαθαρα ο Οda; μια πριγκιπισσα-γοργονα, πολυ διακριτικη παρουσια;

Kauko

Kauko

πολλα πραγματα λεει ξεκαθαρα ο Οντα... εκτος κι αν τα καταλαβαινω μονο εγω!!!

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

captain usopp έγραψε:πολλα πραγματα λεει ξεκαθαρα ο Οντα... εκτος κι αν τα καταλαβαινω μονο εγω!!!

Ο Οda μας τα λεει ξεκαθαρα αλλα αυτο δεν εχει σημασια. Δεν μας ξεκαθαρισε ποτε ποιος θα ειναι ο καινουργιος νακαμα μετα το time skip.Aλλιως γιατι καποιοι ,μαζι με μενα να εχουμε αμφιβολιες;

karamin

karamin

πωωωωωωω....η πριγκιπισσα ειναι τραγικη....ασε που ειναι τεραστια και αμεσως γινεται αντιαισθητικη...δεν χωραει στο πλοιο....ο decken θα μπει και θα πει και ενα τραγουδι!!!!ςειναι γαματος!!!λετε να προκυψει κανενας ακυρος στην ιστορια και να μας στελει ο oda;;;

Steve-O

Steve-O

εγώ πιστεύω ότι θα μπει ο ντεκεν και πιο μετά αφού θα έχει πάει τις γοργόνες για πούλημα θα πει και ο καριμπου goodjob²

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης