Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 40]

crimson

crimson

εγω πιστευω επειδη τα jump+arm point ηταν λιγο περιττα και δεν συμφεραν απο μονα τους τωρα μπορει να κανει και τα 2 μαζι στο heavy(που θα ειναι κτηνος)..μολις σκεφτηκα οτι με την ραμπλ μπολ μπορει να χρησιμοποιει παλι ολες τις μορφες αλλα σε monster point version +αλλη μια που θα ναι σαν τον σανζουαν γουλφ σε μεγεθος... πιστευω οτι χωρις ραμπλ θα μπορουσε να κανει παλι guard point αλλα σε λιγο πιο φυσιολογικο μεγεθος..

kosni21

kosni21

ο φρανκυ τρανσφορμερ ειναι ολα τα λεφτα στο τσαπ
σοοοοοοοοοοοοοουυυυυυυυυυυπερ!!!!!!!!!!!

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
http://mangastream.com/read/one_piece/84387739/8
εδώ ο φράνκυ μου θυμίζει τα mecha από ttgl

souidos

souidos

εμανα μ θυμιζει ενα ποκεμον :xD: http://mangastream.com/read/one_piece/84387739/8

http://watchop.com

Red Dragon

Red Dragon

πολυ ωραιο ηταν, θελω να δω περισσοτερες κινησεις απο zoro και luffy

iFiVa

iFiVa

Μαλλον δεν θα αρχισουν συντομα τα 1v1 γιατι πρωτα κατι θα γινει με την κιβωτο

Pain

Pain

ναι οντώς, μηπως ξερετε ποτε βγαινει το νεο τσαπτερ? ανυπομονω να το δω! aww3

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Pain έγραψε:ναι οντώς, μηπως ξερετε ποτε βγαινει το νεο τσαπτερ? ανυπομονω να το δω! aww3
Καθε τεταρτη βγαινουν ολα

maggie

maggie

patric94

patric94

Καλο το καινουριο chap με ξενερωσε αρκετα αυτο που εγινε με το πλοιο...περιμενα να το κοψει ο zoro απλα και λυτα χωρις να φωναζουν ολοι ααα θα πεθανουμε. Επισης hody παρατα το αθλημα αφου βλεπεις οτι ουτε γραντζουνια δεν του εκανες του luffy. Τωρα να τελειωνουμε με τα ψαρακια μπας και δουμε αληθινη πλοκη. Τελος ηρωικη η shirahoshi ή weakyhoshi και με ξαφνιεσαι λιγο την περιμενανα κλαιει τη μοιρα της.

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Λοιποοον...
Υπεροχο τσαπτερ for once again , πολυ ωραιο σχεδιο που βασικα παντα ωραιο ειναι!
Ο Luffy στις πρωτες σελιδες ειναι θεος is there trouble? pingpingeyes
Και η αντιδραση της Shirahoshi με ξαφνιασε. Πολυ γενναια αντιδραση για εναν τετοιο χαρακτηρα.
Στο τελος με το Νοah χαμος! Βλεπω Luffy, Hody, Decken να παλευουν πανω σ'αυτο. Μονο να δω ο Luffy πως θ'αντεξει με τοσο νερο. Πρεπει να ειναι μαζι του και καποιος αλλος, π.χ Zoro ή Sanji αλλα μαλλον ο Sanji θα ειναι γιατι ετσι κι αλλιως αυτος πηγαινε προς το πλοιο.
Οποτε ισως να δω αυτο που θελω: Luffy vs Hody και Sanji vs Decken γιατι για μενα ο Sanji ειναι ο πιο καταλληλος για να προστατεψει τη Shirahoshi!Kαι τωρα ειναι η ευκαιρια του!
Αντε να δουμε......

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Μέσα στην δράση το κεφάλαιο...

Υπερτούμπανος ο Λούφφυ
και τούμπανος ο Χόντι

https://jimaliciouswrites.blogspot.com

kosni21

kosni21

ο οντα ειναι μαστερ του σασπενς αλιως ο ζορο θα το εκανε πριονιδι το πλοιο εμενα μου αρεσε το τσαπ ο λουφυ θα τους ξεφτιλισει πιστεβω

Elidor

Elidor

Avarga
Καλο το τσαπ, ο Χοντυ θα το γυρισει τωρα και θα γινει αντι-ηρωας? Καλα θα ηταν...

crimson

crimson

πολυ καλο τσαπ!!αλλα εχω αποριες..αν μπορει καποιος να μου τις λυσει..1ον το χακι το βαζει ο λουφυ οταν γινεται μαυρο το χερι του???? 2ον τοτε που διελυσε ενα πασιφιστα με ενα μπουκετο ηταν απλα σε gear 2?? δεν μπορει να συνδιασει gear 2 και busoshoku haki??? δηλαδη να γινει το χερι του μαυρο με καπνο???..περα απο αυτο ο χοντι ειναι πολυ γαματος!!δεν ξερω αλλα τον θελω στο πληρωμα!!!ειναι great white shark και ξερει fishman karate!!

loner

loner

- Nice που βλέπουμε ξανά την Kureha και μάλιστα περικυκλωμένη με όλους τους "κοινούς" γιατρούς του Drum Island.
- Επιβεβαιώνεται ένα ακόμη χακι του Λούφφυ ( Color of Armament) και πιθανότατα και το Color of Observation haki λόγω του τρόπου αποφυγής των σταγόνων του Χοντι. Άρα με λίγα λόγια ο Λούφφυ έκανε μαστερ και τα 3 ειδη χακι που υπάρχει.
- Robin πιο κυνική από ποτέ
- Για δεύτερο συνεχόμενο τσάπτερ ο Jimbe παλεύει με άκυρα noobakia
- Έχουμε εναλλαγή στην πλοκή με τον Χοντι να κηνυγάει τώρα τον Ντεκεν...και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Λούφφυ από αυτό το κηνυγητό

πολυ καλο τσαπ!!αλλα εχω αποριες..αν μπορει καποιος να μου τις λυσει..1ον το χακι το βαζει ο λουφυ οταν γινεται μαυρο το χερι του????
Ναι
2ον τοτε που διελυσε ενα πασιφιστα με ενα μπουκετο ηταν απλα σε gear 2??
Ναι
δεν μπορει να συνδιασει gear 2 και busoshoku haki??? δηλαδη να γινει το χερι του μαυρο με καπνο???
Δεν το ξέρουμε ακόμα αλλά δεν βρίσκς κανέναν λόγο γιατί να μην μπορεί να το κάνει.

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Έχε πλάκα να δούμε Hodi στο πλήρωμα...

crimson

crimson

loner έγραψε:- Nice που βλέπουμε ξανά την Kureha και μάλιστα περικυκλωμένη με όλους τους "κοινούς" γιατρούς του Drum Island.
- Επιβεβαιώνεται ένα ακόμη χακι του Λούφφυ ( Color of Armament) και πιθανότατα και το Color of Observation haki λόγω του τρόπου αποφυγής των σταγόνων του Χοντι. Άρα με λίγα λόγια ο Λούφφυ έκανε μαστερ και τα 3 ειδη χακι που υπάρχει.
- Robin πιο κυνική από ποτέ
- Για δεύτερο συνεχόμενο τσάπτερ ο Jimbe παλεύει με άκυρα noobakia
- Έχουμε εναλλαγή στην πλοκή με τον Χοντι να κηνυγάει τώρα τον Ντεκεν...και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Λούφφυ από αυτό το κηνυγητό

πολυ καλο τσαπ!!αλλα εχω αποριες..αν μπορει καποιος να μου τις λυσει..1ον το χακι το βαζει ο λουφυ οταν γινεται μαυρο το χερι του????
Ναι
2ον τοτε που διελυσε ενα πασιφιστα με ενα μπουκετο ηταν απλα σε gear 2??
Ναι
δεν μπορει να συνδιασει gear 2 και busoshoku haki??? δηλαδη να γινει το χερι του μαυρο με καπνο???
Δεν το ξέρουμε ακόμα αλλά δεν βρίσκς κανέναν λόγο γιατί να μην μπορεί να το κάνει.
thx φιλε μου!εχει μεγαλο ενδιαφερον η εξελιξη του λουφυ που σιγουρα θα εχει και αλλους ασσους στο μανικι του...οσο για τον χοντι ενας λογος που κολλαει στο πληρωμα ειναι η οριστικη συμφιλιωση των ψαρανθρωπων με τους ανθρωπους δηλαδη ο πιο κακος,ξεροκεφαλος,καχυποπτος και μοναδικος εναντια στην συνυπαρξη των 2 ρατσων ψαρανθρωπος να ακολουθησει τον πιο (μελλοντικα) δυνατο,με μεγαλο σεβασμο και επιρροη ανθρωπο...ασε που ο χοντι εχει οτι λειπει απο το πληρωμα..εναν great white shark ψαρανθρωπο με ειδικοτητα σε fishman karate και archery...

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Όταν το θέτεις έτσι,φαίνεται απόλυτα λογικό...

crimson

crimson

Jim McDuck έγραψε:Όταν το θέτεις έτσι,φαίνεται απόλυτα λογικό...
gj! ναι..και για οσους εχουν την γνωμη οτι ειναι πολυ κακος για το πληρωμα εχω να πω οτι ειναι πειρατες στο κατω κατω!!δεν ειπαμε να γινει μοναχος σε κανα μοναστηρι..ειναι καιρος να δουμε κανα διεφθαρμενο στο πληρωμα μπας και εχει περισσοτερο ενδιαφερον και σιγουρα περισσοτερο γελιο!!δηλαδη αν μπει ενας αληθηνος δολοφονος τι θα γινει??? θα τσαλακωσει την εικονα του λουφυ???ετσι κ αλλιως θα υπακουει σ'αυτον λογο σεβασμου οποτε μικρο το κακο..

Kauko

Kauko

μην κανετε ηρωα τον Χοντυ. δεν πολεμαει γιατι θελει να προστατεψει κανεναν, ουτε αλλαξε μυαλα, ουτε εγινε καλος.
απλα θελει να εκδικηθει αυτον που τον ξεγελασε.

ο Hody δε θα μπει στο πληρωμα, και ΝΑΙ κοβω το τετοιο μου με τηλεκαρτα οτι δε θα μπει.

loner

loner

^+1
...αλλά είπαμε ρε όχι και με τηλεκάρτα

iFiVa

iFiVa

Δεν θα με χαλαγε να μπει ο Hody στο crew αλλα δεν στεκει και πολυ.....

patric94

patric94

crimson έγραψε:2ον τοτε που διελυσε ενα πασιφιστα με ενα μπουκετο ηταν απλα σε gear 2??

Να σου εξηγησω μια ακριβως. Πρωτον οπως ολοι καταλαβαμε ο luffy μπορει να κανει gear second σε συγκεκριμενο μερος του σωματος του αρκετα εξυπνο και ελεγχομενο απο haki φυσικα. Δευτερον στο ιδιο chap που εδειξε την παραπανω ιδιοτητα κατεστρεψε και ενα pacifista. Ηταν σιγουρα σε gear second διοτι ηταν jet pistol και οχι σκετο pistol. Και ναι χρησιμοποιησε χακι σε εκεινη την μπουνια καθως τον παρακολουθουσε ο sentomaru και ανεφερε ξαφνιασμενος
he had haki equiped ( ναι το θυμαμαι απ εξω). Το χερι του δεν εγινε μαυρο γιατι δεν το θελησε ο ιδιος μαλλον η δεν χρησμιπομοιησε το armament αλλα σιγουρα ειχε haki καθως ετσι οπως φαινεται στην σκηνη ζωγραφισμενο με τον αερα γυρω υποθετω ειναι το haki οπως το εξηγησε ο rayleigh με την "φανταστικη" πανοπλια στο σωμα σου (αν το θυμαμαι καλα)

http://read.mangashare.com/One-Piece/chapter-601/page013.html
στην δωδεκατη μπορεις να δεις αυτο με το "μερικο" gear second.

Επισης αν μπορει να συνδυασει το "μαυρο χερι" με τα gears του. Φυσικα και μπορει και το εχει κανει! Θυμησου τη σκηνη με το κρακεν οπου κανει το gear third και επειτα το εμπλουτιζει με armament και διαλυει το kraken.

http://read.mangashare.com/One-Piece/chapter-605/page011.html

Ελπιζω να σε καλυψαν αυτα τα λιγα φιλε crimson :xD:

Kauko

Kauko

loner έγραψε:^+1
...αλλά είπαμε ρε όχι και με τηλεκάρτα

that's the petrikios's way

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης